kızlar günaydın...
çarşamba akşamı çatlatma iğnesi oldum.... şu anda bekliyorum bakalım işe yaradı mı?
Merhaba,
Gecen sene bu vakitlerde buralarda bu konudaki tum forumlari okuyor, bir umit isigi ariyordum. Simdi ise kucagimda bebegimi emziriyorum. En karanlik tablolarda bile asilamanin cozum olabilecegini sizlere soylemek istiyorum. Gecen Ekim ayinda, uzun suredir hamile kalmamam uzerine yapilan testte kocamin morfolojisi %2 cikmis, varikosel teshisi konmustu. Gecen sene bugunlerde ise onemli bir yol ayrimindaydik: ya asilamayi deneyecektik ya da kocam ameliyat olacakti ve iyilesmesini bekleyip denemeye devam edecektik. Doktorumuzun yureklendirmesiyle ilkini sectik. Bu arada yapilan ikinci spermiogramda morfoloji %1 ciktigi halde... sectigimiz bu yol ise hayatimizi degistirdi. Ilk denemede basarili sonuc alindi ve bu Ekim ayinda yavrumuzu kucagimiza aldik. Bu forumlarda Insanin inancini hic kaybetmemesi gerektigini yazan kisiler beni hep yureklendirmisti, ben de sizin icin bu rolu ustlenmek istiyorum. Hepinize moral dolu, yakin zamanda guzel haberler alacaginuz bir sene diliyorum.
kızlar benim kasıklarım karnım çok ağrıyorr yaaa neden bu ağrıyarına kadar nasıl dayanıcam ben ...
aşılama olmadımı
bende aşılama yaptıralı 2 gün oldu çok kötü bel ve kasık ağrısı çekiyorum sanırımnormal bu ağrılar
kızlarrr galiba hamileyimmm aşılamamın 15 ci günü bugün cuma günü gebelik için kan vermeye gel demişti doktorum dayanamadım bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi çıktııııı çokkkk mutluyummm birazcık silik ama baya belirgin çıktı çizgi inşallahhh doğrudur da hamileyimdirr ilk aşılamam benim alllahh hepinizin yardımcısı olsun sizde en kısa zamanda mutlu haberlerinizi alırsınız inşallah hepinize dua ediyorum sizinde güzel heberlerinizi bekliyorum:))
malesef benim de 2.aşılamam negatif arkadaşlar(( kan testini iyiki yaptırmamışım, bugün 16.gün regl oldum..crinone jel 2 gün geciktiriyor, geçen aşılamada da aynı gün hasta olmuştum.çok üzüldüm yine ama elden birşey gelmiyor..daha zor durumdakileri düşünüp halime şükretmeye çalışıyorum..Ben hemen 3.aşılama tedavisine başlayacağım..Dr.um ara vermek istemiyor, yumurtalar hazır uyarılmışken devam etmek daha iyi diyor..Umarım tez zamanlarda hayırlı haberler alırız..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun..
ayrıca tavsiyem ben yapamadım ama siz yapın,kesinlikle kendinizde belirti aramayın..Benim ilk aşılamaya göre bu aşılamam da belirtiler bambaşkaydı..bu sefer kesin tuttu dedim ama olmadı..Crinone jel kullanıyorsanız gebelik belirtileri ilacın yan etkisi, insanı yanıltıyor..Umarım sizin güzel haberlerinizi alırız, biz de tez zamanda hayırlısıyla bebeklerimize kavuşuruz..
merhaba kızlarrrr...bugün doktora gittim kontrole..bu sefer güzel haberlerim var.benim soldaki yumoş 20 mm olmuş.bu gece çatlatma iğnemi oluyorum.doktor çok güzel görünüyor dedi.sağdaki 12,5 mm lik yumoş olmuş 12 mm.. ama olsun.soldaki işe yarar dedi..çarşamba sabah aşılamam var.dua edin kızlar.Rabbim hayırlısını versin
arkadslar benım 3 yıl ıcınde 2 tane gebelıgım oldu ve zor hamıle kaldıgım ıcın esım ıcınde spermıyogram yaptırdık ve sonucu gorunce bıraz uzulduk cunku sanırım hareket sorunu var morfoloji %1 cıktı ve sperm yapsındada cıddı bozukluk cıktı sperm sayısı ıyı ama hızdada sorun var sanırımne yapmamızı onerırsınız ılac tedavısı sonuc verırmıkı ???? yorumlarınızı beklıyorum
canım elımden geldıgınce cevaplıyım ben 3 sefer yaptırdım test esıme :) morfolojınız %1 cıkmıs doopler falan cekıldımı pekı?? belkı varıkosel vardır o yuzden soyluyorummm ben tam 3 doktora goturdummm 3 seferde sperm test yaptırdıkk hareket hızı kac ? aslında sorun sende yoksa kesınlıkle asılamada sansın cok yuksek bence .. ben esıme balık yagı hapı e vıtamnı ıcırıyorum ayrıca kecıboynuzu pekmezıde yedırıyorummm
esımde sorun olmadıgı halde yapıyyorr sorun bende pkoluyum bende kecıboynuzunu dene ıstersen canımmm yada e vıtamın takvıyesı ver genelde doktorlar verıyorr
cevapladıgın ıcn cok tesekkur ederımesımın yumurtalıkları fılmı cekıldı kanına baktılar ve spermıne bak sonucları yazım sana Eki Görüntüle 604190 Eki Görüntüle 604191 sızede cok gecmıs olsun aslında bende bı sorun yok doktor ıste e vıtamını verdı 3 ay sonra bıdaha olacak tahlıl fılan ıse yaramassa 6 ay daha fılan yanı baya uzun bı yok beklemelımıyım sızce gercı bunu usolojı doktoru dedı esıme :26: pcoluysan cnm sende sogan kurunu yapmıssındır mutlaka ıse yaramadımı ??
bence bekleme.benim eşimde varikosel vardı.ameliyat oldu.fazla düzelme yok.4 hastanede sperm testi yaptırdık hepsinde farklı değerler çıktı.şimdi aşılama yaptırıcaz.benim yumurtalar büyümüyo.iğne vuruluyorum
cevapladıgın ıcn cok tesekkur ederımesımın yumurtalıkları fılmı cekıldı kanına baktılar ve spermıne bak sonucları yazım sana Eki Görüntüle 604190 Eki Görüntüle 604191 sızede cok gecmıs olsun aslında bende bı sorun yok doktor ıste e vıtamını verdı 3 ay sonra bıdaha olacak tahlıl fılan ıse yaramassa 6 ay daha fılan yanı baya uzun bı yok beklemelımıyım sızce gercı bunu usolojı doktoru dedı esıme :26: pcoluysan cnm sende sogan kurunu yapmıssındır mutlaka ıse yaramadımı ??
varıkosel daha kotusumu cnm? gercekten hıc bılmıyorum:26::26: bız en dogru sonuc devlette cıkıyor dıye orda yaptrıdık acaba bendemı asılama yaptırsam
varıkosel daha kotusumu cnm? gercekten hıc bılmıyorum:26::26: bız en dogru sonuc devlette cıkıyor dıye orda yaptrıdık acaba bendemı asılama yaptırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?