Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Slm . Bende ocak ayında ilk asılamamı yaptırcam. İzmir ozel ege saglıkta burada hıc yaptıran veya duyan varmı nedir veya nasıldır.
Esımde ve bende hıc sorun yok gecen sene nısan ayında hamıle kaldım kese gorunmemıstı sadece kanda cıktı bır hafta deger yukseldı yukseldı ve bırden sıfırlandı .ben umutluyum ilkinde veya 2 de mutlaka tutuyor dıyorlar .Ben cok maddi acıdanda rahat degılım ama bır kez bıle olsun denemek ıstıyoruz. Cok uzuluyorum , gece gunduz aglıyorum gecen hafta en yakın arkadasımın hamıle oldugunu ogrendım . su an cok uzgunum ALLAH HEPIMIZIN GONLUNE GORE VERSIN

canım ne kadardır bekliyorsun bilmiyorum ama allah sabrını veriyor yeterki inancını yitirme ben 6,5 yıldır bekliyorum sabırla

mrba cnm uzulme tatlim. allah sabrinu gercekten veriyor. uzulup kahrolmmak elimizde degil. helede herkesin kucaginda gormek insani bitiriyor vallahi. dortbucuk yildan beri bebeisim gelmiyor ama ben 2013 de gelecegini hissediyorum. insak
insallah hepimizin yeni yili bebis getirir. benimde ocak ayinda asilamam var. turmazsa hemen 2 nciyi denicem
asla yilmadim bikmadim. umudunu yirirme sakin. dualarini eksik etme duada israr eden kazaniyor cnm. asilamalarimizu tutmasi ve kuzucuklarimiza kavusmak bizim tek muradimiz. benim uzerime kac arkafasim hamile kaldu. anne olmadan hala oluyorum ama annede olucam allahin izniyle. sakin uzulme ve umudunu kaybetme bikere hamile de kalmissin yine kalicaksin ins. sevgiler

Merhaba arkadaşlar..herkes aynı düşüncelere sahip desenize...benim de benden sonra evlenen arkadaşlarımın hep bebekleri oldu.hatta çoğu ikinciye hamile yada ikinciyi doğurdu.bana hep sen ne kadar daha beklicen yaşın geciyor bir an önce yapsana diyolar.ben her seferinde ne diyecegimi şaşırıyorum.sanki bazı şeyler benim elimde de ben engel oluyorum.töbe töbe...neyse benim de ocak ayında ilk aşılamam olacak.inşallah bu topik bize uğur getirir kızlar.benim içimden bi ses buraya yazan arkadaşlardan önemli bir kısmının ocak ayında sonuç alacak diyor.acaba listenin başına bir tablo mu yapsak?ne dersiniz?

Son düzenleme:
evet arkadasim bende ayni seyi dusundum. liste yapalim birbirimize dua adelim. diger forumlarda okuyordum cok hosuma gidiyordu. evet cnm sana katiliyorum. o kendini bilmezlere hic cvp verme. ben artik cogu kisiyle baglantimi kestim. ortamlara da fazla girmiyorum
boyle densiz insanlarlada fazla muhatap olma cnm. bizim uzuntumuzden zevk aliyorlar galiba. tedavim boyunca kimseyle gorusmucem ve kimseye asilamadan bahsetmicem. aileme bile. esimle oyle karar aldik. stresimiz bize yetiyor zaten. olumlu dusunelim olumlu olsun. insallah sende bebisine kavusursun. burdan paylasicaz allahin izniyle guzel haberlerimizi.

ilk aranıza katıldığı gün topikte liste aadım aa yoktu yapalım diye yazıcaktım akat unuttum çok güzel ve uğurlu bi liste yapalım kesinlikle....bu çevredekilerden bende çok çektim kızı olmadan önce ve kızım büyüdü şimdi yine çekiyorum 2. de heen yapın 2 bi arada büyür demmeler ya size ne kardeşim ya densizler ama bunlardan hep var hep olucaklar mmalesefki biz kendi yolumuzda ilerleyewlim en iyisi ...yarrın bizde tahlilleri yaptırmaya gidiyoruz inş.kaç günden beri uğraşıyoruz yaptıramadık özel hastanelerde 400 ile 600 lira arası bir üccret çıkardılarr bizi aşıyo devlete 2 yere gittik yapmadılar şimdi bir tanıdık dr bulduk devlet hastanesinde pazartesi sabah errkenden gelin girişinizi, yapalım dedi saolsun yapıcaklar inş.sonrada tüp bebek merkezine dr muza gtürüp teslim ederiz ve sonrrada kırmızıları beklerrriz :)...

kızlar bende ocak da aşılama düşünüyorum aşılama süreçlerinizi yazın lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var

evet arkadasim bende ayni seyi dusundum. liste yapalim birbirimize dua adelim. diger forumlarda okuyordum cok hosuma gidiyordu. evet cnm sana katiliyorum. o kendini bilmezlere hic cvp verme. ben artik cogu kisiyle baglantimi kestim. ortamlara da fazla girmiyorum
boyle densiz insanlarlada fazla muhatap olma cnm. bizim uzuntumuzden zevk aliyorlar galiba. tedavim boyunca kimseyle gorusmucem ve kimseye asilamadan bahsetmicem. aileme bile. esimle oyle karar aldik. stresimiz bize yetiyor zaten. olumlu dusunelim olumlu olsun. insallah sende bebisine kavusursun. burdan paylasicaz allahin izniyle guzel haberlerimizi.

arkadaşlar,bu liste olayını iyi düşünmüşsünüz.birbirimizden haberdar oluruz,bilgileniriz ve en önemlisi de destek oluruz.manevi destek,umudu hissetmek en çok ihtiyaç duyduğumuz şey bence.nebf, ben de senin gibi düşünüyorum.etraftaki insanlara çok bahsetmemek lazım bence de.söyledikleri en ufak bir kelime bile etkiliyo insanı...inşallah hepimizin kucakları bebişlerimizle dolar bu aşılamayla...yeni yılda bunu diliyorum sadece...

selam kızlar. ben 3 yıllık evliyim ocak ayında aşılama yaptıracağım inş. bugünde ilaçlarımı kullanmaya başlayacam. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. bu 2013 hepimize umut ve hayır bereket dolu olsun. :16::16::16:

arkadaşlar merhaba bende 2. aşılamamı yaptıracağım 1. aşılamam tuttu fakat 8 haftalıkken karnımda öldü aşılama zor bi işlem değil ama 2. aşılamam tutarmı ondan korkuyorum.

oh be sonunda tahlilleri yaptırabildik çarşamba günü pc den çıktısını alıp drr a götürrücez heralde folic asit e başlar kırmızıları sabırsızlıkla bekliyoruz...

kızlar bende ocak da aşılama düşünüyorum aşılama süreçlerinizi yazın lütfen tecrübelerinize ihtiyacım var

hoşgeldin ezoben. tedavin hayırlı olsun hayırla sonuçlansın inşallah. sen aklına takılan bişey olursa sor canım yardımcı olmaya çalışırız..inşallah hepimiz kuzucuklarımıza kavuşuruz hayırlısıyla..

selam kızlar. ben 3 yıllık evliyim ocak ayında aşılama yaptıracağım inş. bugünde ilaçlarımı kullanmaya başlayacam. rabbim hepimizin gönlüne göre versin inş. bu 2013 hepimize umut ve hayır bereket dolu olsun. :16::16::16:

arkadaşlar merhaba bende 2. aşılamamı yaptıracağım 1. aşılamam tuttu fakat 8 haftalıkken karnımda öldü aşılama zor bi işlem değil ama 2. aşılamam tutarmı ondan korkuyorum.

sizler de hoşgeldiniz kızlar...inşallah emeklerimiz zayi olmaz..hepimizin göbüşü ve kucağı dolar bu sene:)
tedavileriniz hayırlı olsun, gelişmlerden haberdar edin bizleri..

hepinize mutlu yillar kizlar. Allah bu forumdaku herkesin tedavisini bebekle taclandirsin. allahim duy bizi yarabbim emeklerimizi bosa cikarma. kucaklarimizi doldur yuzumuzu guldur. eslerimize babaligi bizede anneligi tattir
o minicik bebegin kiymetini biz cok iyi bilicez emanetini ver rabbim mis gibi kokularini icimize cekmeyi doya doya opmeyi nasip et yarabbi. sen herseye kadirsin. burdaki arkadaslarin kucaklarini bos birakma. yeni sene bize bebislerimizi getirsin. bizede yavrularimiz anne diye cagirsin. 2013 de kucaklarimizi doldur yarabbi amin
.. icimden geldi kizlar aglayarak yazdim allahi insallah annelige layik gorur hepinize iyi seneler

kızlarrrrr kusura bakmayın yeni yıl telaşı ancak cvp yazabiliyorum.liste işini oldu bilin.şimdi hepiniz bana tek tek yaşınızı beklenmeyen adet tarihinizi ve ne zamandır bebek istediginizi yazın ben tek tek liste oluşturmaya başlıcam.kendimle başlıyorum.

bu arada hepiinize iyi yıllar...2013 ve ocak ayı bizlere bebişlerimizi getirir inşallahhhhh:10::emir_bebek:

tablo şeklinde yapamadım kızlar ya_yapmayı bilen var mı?başka forumdaki arkadaşlardan öğrenmeye çalışcam.

Eklentiler

• $DSCN3487.webp
    $DSCN3487.webp
    27 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Back
X