Aşılama 2013 OCAK-ŞUBAT DönemindeAşılama Yaptıracaklar Buradayız...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım bendede evlendıgımden berı kıst var ama doktorum duzenlı adet goruyorsan engel olmayacagını soylemıstı ve hıc kıst ıcın ılac yazmadı ne kadar dogru bılmıyorum ama

canım bence hamılesın ıns. ama ıstersen kan tahlılı yaptır daha acıklayıcı olur ben olsam hemen yaptırırdım :)

Canım inşallah hamilesindir fakat bu çıkan çizgi maalesef çatlatma iğnesi yüzünden çıkabiliyor.yani şöyle anlatayım ben çatlatma iğnesini vurulduktan 4 gün sonra dedim bakayım idrarda ne olcak 2.çizgi çıktı ama maalesef ben hamile kalamadım ve adet oldum.bu ay aşılama yaptırdım ve aşılamadan 6 gün bile sonra çift çizgi çıkıyo.yani yaklaşık olarak 10 gün sonra falan iğnenin etkisi vicuttan atılıyor.kan testi şu anda senin için yanıltıcı olur.ama dersenki bugün yapayım 2 gün sonra tekrar yaparım o saman artarsa kesin hamilesin canım.

sende çapada tedavi oluyordun dimi?benim de bir kutu artmıştı hatta birde tekli küçük kutu duruyor hala.ama gel gör ki doktor yeniden rapor çıkartcaz dedi..yani otomatikman bir ay ara veriyorsun.hem iğneler çok ağır.sen robot degilsin dedi.bir sonraki adetinle başlarız dedi.birde ilaç belki yetmicek dedi. o yüzden yeniden rapor çıkartıyoruz.evraklarımı teslim ettim. yeniden adet olmayı bekliyorum canım...inş gerek kalmaz sana da hamiş olursun.benimki biraz vazife gibi oluyor..bir sonraki aşama tüp bebek.tüm ümiterimi ona bağladım.

canım yardımın için çok teşekkürler bende yumurta tembelliğinden dolayı kiloda var tabiyki

benimde bugün 2, klomenim aynı zamanda başlamışız siz günde kaçtane içiyorsunuz?benim dr umda ayın 20sinde çagırdı ılk kontrolle

her zaman dualarımız bızım gıbı arkadaşlar ıcın canım nasıp kısmet dedıgın gıbı belkı yarın adetımın 3 cu gunu yıne gıdebılrıım belkıde brıaz ertelerım bılmıyorum ama yalnız kafama bısey takıldı ben ılacla 11 ocakta adet oldum 28 ocaktada asılama oldum toplam 17 ci gun oluyo rahım kalınlığım düşmeye başladı bu yüzden tutmama olabılırmı 17 gun bı aılama ıcın cokmu arkadaşlar...

benimde bugün 2, klomenim aynı zamanda başlamışız siz günde kaçtane içiyorsunuz?benim dr umda ayın 20sinde çagırdı ılk kontrolle

evet canim asagi yukari ayni tarihlerimiz ne guzel bak boyle kader ortaklari buluyoruz kendimize :)
ben gunde 1 tane iciyorum canim, bi de vitamin hapi aliyorum oylesine.
18 inde gidicem ben de bakalim havadisleri yazarim ins. butun gece tedavilerle ugrastim ruyamda,
ayagimdan igne oluyormusum, sivi agzima geliyormus, 5 tane bebek karnima nasil sigcak diye dusunuyorum.
sanki 1 tanesi oldu da 5 tanesi kali cok komik degil mi? ama baya bi kafaya takmisim demek ki..

canim ben de 16. gun oldum. ne zaman hazir olursa yumoslar o zaman oluyor.. sen takma bunu kafana... ara vermek istiyorsan ara ver, obur topikte bi arkadas asilamadan sonra bekleme ayinda hamile kalanlarin oldugnu soylemisti, ilaclardan dolayi hala uyarilmis oluyormus vucut, sen bilirsin canim :) benim biraz acelem var, 28 yasina gircem nerdeyse, o yuzden cok bekleyemiyorum..

merhaba milkseyk, ben de 4 şubatta aşılama yaptırdım, test yaptırmaya korkuyorum çünkü adet sancısı gibi ağrılar var kasıklarımda. Bence senin testinin pozitif çıkmasının nedeni 2 gün önce yaptırdığın iğne. O iğne hcg içeriyor...sana tavsyem kan testi yaptırman olacak ve 2 gün sonra aynı testi tekrarlaman, eğer yükselirse hamilesindir, umarım bebeğin tutunmuştur.....

Mrb arkadaşlar bende bugün aşılama için start vermiş bulunmaktayım.allah hepimizin yardımcısı olsun.

canım her doktorun tedavisi farklı oluyor işte ben 19 aralıkta adet olmuştum 29 aralıkta aşılamam oldu adetin 3 günü iğneleri vurulmaya başladım 17 uzun birsüre gibi geliyor ama doktorunun bir bildiği vardır heralde sen sıkma canını

kızçelerr merhaba..dün lekelenmeler oldugu için apar topar gidip test yaptırdım aşılama sonucum negatif ama dünden beride lekelenme şeklinde devam ediyor henüz adet olmadım yani..bu normal mi?yaaa kist mi oldu ki acaba,klomenden çok çekmiştim ben bu kist olayında iğnede de olurmu ki bide normalde adetin 2. günü gidiyoruz ya doktor kontrolune şimdi ben dün başlamış olan lekelenmelri adet gibi sayıp yarın gidiyimmi yoksa normal adet haline dönmesinimi bekliyim?

kızlar maalesefff ((

aşıdaşımm dün kendi derdime düştüm görmedim senin yazdıklarını..gelmiş geçmiş olsun be canım napalım bu sefer değilmiş kısmetimiz inşallah fazla bekletmeden gelir bebişlerimiz..girdik bi kez bu yola üzülsek de yıkılsak da gücümüz madden ve manen yettiği sürece elimizden geleni yapıcaz...rabbim hakkımız da hayırlısını versin inşallah

bendede önce lekeler başladı.bir gün sonrada adetim tam olarak başladı.ben ara verdiğim için 2.aşılamaya başlamadık

canım benimde cumartesi günü lekelenmem olmustu pzt dr gittim ve adetin 3. günü saydı ve hemen ignelere basladı benim drum böyle yaptı sizinki nasıl düşünür bilemem bende kist olur diye cok korkmustum ama yok herhaldeki basladı hemen .....

perceinge canim, benim her ay once lekelenme oluyor sonra basliyor,
kist olmamistir ins korkma, doktoru ara sor, normalde full akis baslayinca 1. gun olur, ama senin durumunda belki de sayilabilir.
ins bu asilamada gelsin bebeklerimiz :))))

ama bıldıgım kadarıyla 10 ıle 14 cu gun oluyor oyzuden 16 yada 17 gun uzun bı sure oluyo cunku rahım kalınlığı düşüyor ve adete hazırlıyo kendını oyzuden bana cok uzun geldı ondan mı tutmadı dıye duşundum bende 26 yasına gırıcem mayısta hakkımızda herseyın hayırlısını ısteyelım hakkımızda herseyde vardır bı hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…