evet canım birtanesi soğan suyu içtim hamile kaldım diyordu ben pek inanmıyorum allah yazmışsa oluyor işte bunlarıda şifa olur diye kullanıyoruz bizde inşallah sanada şifa olur denemekle birşey kaybetmezsin sen iç bakalım ..benim ilk çocuğum evlenir evlenmez oldu ilk ay hemen tutmuştu kontrole gittiğimde kistimin olduğunu öğrendim yani kistle beraber hamile kalınabiliyor çikolata kisti değilse eğer ? o yumurtalamyı etkiliyormuş diye duymuştum bebeğim doğduktan 1 buçuk sene sonra laparoskopiyle alındı kistim yani o kistle hamile kaldım normal doğum yaptım hiç kımıldamamıştı ben doğumda gider sanıyodum ..ameliyattan sonrada hiç oluşmadı kisttim temizim yani... 1 sene korunmadıktan sonra aralıkta aşılama oldu yumurtalarım büyümüyormuş hiç aklıma gelmezdi ilk gebeliğim sorunsuz oldu 4 sene korunduk son 1 senedir korunmuyoruz olmadı ilk aşılama tuttu ama bebek tutunamadı düştü herşey kısmet 3 ay ara verelim dedi doktorum o arada kendiliğinden gebe kalabilirsin belki üreme organların çalışıyor bnu öğrendik dedi inş tedaviye gerek kalmadan olur bebişim ...inşallah hepimşzin kucakları dolar dualarım hepinizle arkadaşlar sizde benden dualarınızı eksik etmeyin olurmu..
aşılamam 4 şubatta yapıldı,sabah erken gebelik testi yaptım ve 2 çizgi çıktı...
ancak daha kimselere söyleyemedim çünkü aklım çok karışık
şöyle ki; 11 şubatta ovitrelle diye bir iğne vurulmamı söylemişti doktor
eğer bebek oluşursa,tutunsun diye..
şimdi bu iğnenin içinde progesteron varmıdır?
acaba testi 2. çizgiyi o çıkarmış olabilir mi?
bilgisi olan varmı kızlar?
canım bence hamılesın ıns. ama ıstersen kan tahlılı yaptır daha acıklayıcı olur ben olsam hemen yaptırırdım :)
ama o zaman kan testinde de iğneden kaynaklı pregesteron sayesinde yüksek yani yanıltıcı çıkmaz mı?
aşılamanın 7,günü hala hiçbir belirti yokk...
naz034 hayırlı olsun tedavin.inşallah hayırlı zaman bu aşılamadır.aynı iğnlerle mi başlattılar yoksa bir daha rapor aldın mı..benim bir kutum arttı tekrar rapor almak gerekyor mu.
mide bulantısı glukofen yüzünden oluyor.
Klomen beni ruh hastası gibi yapmıştı(ağlamalar, sıkıntılar, uykusuzluk). Ama bulantının sebebi o değil.
Ben de yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Polikistik over sendromunda insülin drenci yüksek olduğu için veriyorlar bu hapı. Aslında şeker hastaları için. Benim gittiğim doktorların ikisi de (son en güvendiğim ikisi:) glukofenin yomurta gelişiminde olumlu etkileri olduğunu söylüyorlar.
Ilacı zayıflama etkisiyle de kullanıyorlar. Zayıflama etkisinden de faydalanırsın yumurtlama sorunun varsa kilo problemin de muhtemel vardır. En kötü tarafı da yan etkileri. Benim için ilk 1 ay çok zordu. Dişini sıkarsan geçiyor. Kusma bulantı, mide ağrısı ...vs. Işe giderken yolda, otobüste hamile gibi kusuyordum. Ama en fazla 1, 1 buçuk ay sürüyor.
Kolay gelsin...
tamam cnaim bunlari da yapmaya calisayim ins. Not aliyorum simdi.
Galiba ayni zamana gelicek canim, ben de dun ilk klomen hapimi aldim, 5 gun boyunca alicam.
Haftaya pazartesi doktro randevum var yani 18 subat ta. Bakicak yumurtalarin durumuna sonra da catlatma ignesi yapicam, ve asilama olcak.
Ignem de cuma gunu eve gelicekmis postayla.
Simdilik bu sekilde, en rahat gunleri geciriyoruz valla, asilama ve sonra baya stresli oluyor, 1 haftamiz var, gonlumuzce gecirelim ins :)
pazar gunu havuz a gidip yuzmek istiyorum ben de ins bayadir gidemedim..
evet canım birtanesi soğan suyu içtim hamile kaldım diyordu ben pek inanmıyorum allah yazmışsa oluyor işte bunlarıda şifa olur diye kullanıyoruz bizde inşallah sanada şifa olur denemekle birşey kaybetmezsin sen iç bakalım ..benim ilk çocuğum evlenir evlenmez oldu ilk ay hemen tutmuştu kontrole gittiğimde kistimin olduğunu öğrendim yani kistle beraber hamile kalınabiliyor çikolata kisti değilse eğer ? o yumurtalamyı etkiliyormuş diye duymuştum bebeğim doğduktan 1 buçuk sene sonra laparoskopiyle alındı kistim yani o kistle hamile kaldım normal doğum yaptım hiç kımıldamamıştı ben doğumda gider sanıyodum ..ameliyattan sonrada hiç oluşmadı kisttim temizim yani... 1 sene korunmadıktan sonra aralıkta aşılama oldu yumurtalarım büyümüyormuş hiç aklıma gelmezdi ilk gebeliğim sorunsuz oldu 4 sene korunduk son 1 senedir korunmuyoruz olmadı ilk aşılama tuttu ama bebek tutunamadı düştü herşey kısmet 3 ay ara verelim dedi doktorum o arada kendiliğinden gebe kalabilirsin belki üreme organların çalışıyor bnu öğrendik dedi inş tedaviye gerek kalmadan olur bebişim ...inşallah hepimşzin kucakları dolar dualarım hepinizle arkadaşlar sizde benden dualarınızı eksik etmeyin olurmu..
benimde bugün 2, klomenim aynı zamanda başlamışız siz günde kaçtane içiyorsunuz?benim dr umda ayın 20sinde çagırdı ılk kontrolle
her zaman dualarımız bızım gıbı arkadaşlar ıcın canım nasıp kısmet dedıgın gıbı belkı yarın adetımın 3 cu gunu yıne gıdebılrıım belkıde brıaz ertelerım bılmıyorum ama yalnız kafama bısey takıldı ben ılacla 11 ocakta adet oldum 28 ocaktada asılama oldum toplam 17 ci gun oluyo rahım kalınlığım düşmeye başladı bu yüzden tutmama olabılırmı 17 gun bı aılama ıcın cokmu arkadaşlar...
Mrb arkadaşlar bende bugün aşılama için start vermiş bulunmaktayım.allah hepimizin yardımcısı olsun.
her zaman dualarımız bızım gıbı arkadaşlar ıcın canım nasıp kısmet dedıgın gıbı belkı yarın adetımın 3 cu gunu yıne gıdebılrıım belkıde brıaz ertelerım bılmıyorum ama yalnız kafama bısey takıldı ben ılacla 11 ocakta adet oldum 28 ocaktada asılama oldum toplam 17 ci gun oluyo rahım kalınlığım düşmeye başladı bu yüzden tutmama olabılırmı 17 gun bı aılama ıcın cokmu arkadaşlar...
kızlar maalesefff((
kızçelerr merhaba..dün lekelenmeler oldugu için apar topar gidip test yaptırdım aşılama sonucum negatif ama dünden beride lekelenme şeklinde devam ediyor henüz adet olmadım yani..bu normal mi?yaaa kist mi oldu ki acaba,klomenden çok çekmiştim ben bu kist olayında iğnede de olurmu kibide normalde adetin 2. günü gidiyoruz ya doktor kontrolune şimdi ben dün başlamış olan lekelenmelri adet gibi sayıp yarın gidiyimmi yoksa normal adet haline dönmesinimi bekliyim?
kızçelerr merhaba..dün lekelenmeler oldugu için apar topar gidip test yaptırdım aşılama sonucum negatif ama dünden beride lekelenme şeklinde devam ediyor henüz adet olmadım yani..bu normal mi?yaaa kist mi oldu ki acaba,klomenden çok çekmiştim ben bu kist olayında iğnede de olurmu kibide normalde adetin 2. günü gidiyoruz ya doktor kontrolune şimdi ben dün başlamış olan lekelenmelri adet gibi sayıp yarın gidiyimmi yoksa normal adet haline dönmesinimi bekliyim?
evet canim asagi yukari ayni tarihlerimiz ne guzel bak boyle kader ortaklari buluyoruz kendimize :)
ben gunde 1 tane iciyorum canim, bi de vitamin hapi aliyorum oylesine.
18 inde gidicem ben de bakalim havadisleri yazarim ins. butun gece tedavilerle ugrastim ruyamda,
ayagimdan igne oluyormusum, sivi agzima geliyormus, 5 tane bebek karnima nasil sigcak diye dusunuyorum.
sanki 1 tanesi oldu da 5 tanesi kali cok komik degil mi? ama baya bi kafaya takmisim demek ki..
canim ben de 16. gun oldum. ne zaman hazir olursa yumoslar o zaman oluyor.. sen takma bunu kafana... ara vermek istiyorsan ara ver, obur topikte bi arkadas asilamadan sonra bekleme ayinda hamile kalanlarin oldugnu soylemisti, ilaclardan dolayi hala uyarilmis oluyormus vucut, sen bilirsin canim :) benim biraz acelem var, 28 yasina gircem nerdeyse, o yuzden cok bekleyemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?