Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben 2012 ocak ayında izmir egepolde dogum yaptım epıdural sezeryan ozaman 700 tl dı normal epıdural de aynı suanda fark etmıo.ama sonra 1000tl oldu dogum muayene 37 tl oldu suan ıse muayene 42 tl dogum 1200 tl ıkıncıyı düşünüyorum yıne egepol yıne gökalp bey nasıp olursa vazgecmem allahtan bı engel cıkmazsa. mart ayında ıse sanırım calısmalara baslıcam ınsallah cok beklemeden hamıle kalırım =)
merhaba mesajınızı okudum bende mayıs sonunda gökalp beyde sezeryan la doğum yapıcam allah nasip ederse biraz bahsedermisiniz doktorun tavrı odanın durumu hastanenin durumu nasıldı nasıl doğum yaptınız eğer sezeryansa doğum kesinizdeki iz çokmu belli doğum sonrası ne kadar sürede ayaklandınz ücretlere oda süsleme dahilmi biraz bilgilendirirseniz çok sevinirim hoşçakalın
merhaba canım;
allah sag salım bebegını kucagına alabılmeyı nasıp etsın ınsallah =) ben normal dogum ıstıyordum bebegımın kalp atısları sıkıntıda oldugu ıcın artı catımda dardı zaten 38+3 te sezeryanla dogum yaptım. hastane cok temız bır hastane emın olbılırsın odalar da zaten aynı sekılde gezmedysen gezmenı tavsıye ederım 3.kattakı hemsırelere rıca edersın yasak dıyorlar ama ben gezdım. banyosu temız otel odası gıbı düşün aynı.yatagının karsısında lcd tv var ben 313 te kalmıstım benım yatagımın dısında bır hasta yatagı daha vardı her odada bu sekıldemı bılmıyorum ayrıca kaldıgım odanın ıcınden ayrıca bır oda daha vardı burda ayrıca bır cekyat ve bu odadan banyoya giriş var =)
dr un tavrı bellı yanı zaten muayene gıdıosundr gökalp hoca sende konuskansan oldukca güleç bır ınsan amelıyat anında cok konusmaya fırsatın olmaz oksıjen maskesınden zaten ama amelıyathane cok neselı bır ortam bundan emın olabılırısın benım basımdakı anestezı uzmanıda bayandı ınanılmaz iyi sakın sıcak kanlı bırıydı ben sankı allah tarafından yanımda bulunan bır melek dıye düşünmüştüm =) dr olsun hemsıre olsun ebe olsun anestezı uzmanı olsun hepsı sohbet edıolar gülüolar oldukca eglencelı gecıo aslında sezryan. müzik dahı var gercı artık tüm yerlerde var.
kesi yerı ılk günler hatta aylar mora yakın bır renkte oluyor ama daha sonra ten rengını almaya baslıo cok sonrasıda gördüklerımden yola cıkarak söylüyorum kendı tenınıze cok yakın bır renk alıor bellı belırsız yanı. 10günde ayaga kalkar tamamen iş yapar hale gelırsın canım ama zaten 2-3 gün sonra ayaklanıosun.10.gün dr kontrolun olur sezeryanda. 2 ay sonra tekrar kontrolun olur.
ücretlere hersey dahıl canım dogum fotosu kapı süsleme v.s hepsı suan 1200 tl
bende ıkıncı ıcın mayıs 3e randevu aldım ama daha gebe kalamadım melesef umarım o güne gebe kalmıs olurum =)
daha sormak ıstedıgın bişey olursa sorabılırsın canım yardımcı olduysam ne mutlu bana hoşçakal =)
cvp yazdığınız için çok teşekkür ederim cvbınızı yeni gördüm daha kusura bakmayın tekrar çok teşekkür ederim hoşçakalın
önemlı degıl canım allah hayırlı dogumlar nasıp etsın sana .benım ıcınde dua edersen sevınırım hemen hamıle kalayım dıe =) şimdiden teşekkür ederım allah razı olsun![]()
merhaba ben pek sık giremiyorum internete cvplarım gecikiyor allah tez zamanda hayırlısıyla hamile kalırsınız inşallah size bir soru daha sorayım genel anestezimi yoksa spinalle mi doğum yaptınız memnunmusunuz şimdilik hoşçakalın
merhaba olsun önemlı degıl bı sekılde yazışıyoruz nasılsa =) duaların ıcın saol allah razı olsun. genel anestezı degıl ama epıdural sezeryan oldum ben cok bı sıkıntı cekmedım yada dayanıklıydım bılmıyorum ıllakı sezeryanın sıkıntısı oluyor dikiş yerlerın bıraz acıyor ama gecıo nıhayetınde annelık daha ö plana cıkyor acıını önemsemıosun bıle .benımde cuma kontrolüm var bakalım kanda gebelik cıkcakmı =)
merhaba elif hanım sonuçlar nasıl çıktı merak ettim
merhaba canım =) yok maalesef gebelik. yumurtlamamı destekleyıcı ılac verdı adetım gelmedı henüz gelınce 5.gün baslıcam 5gün ıcıcem 14 ıle 22 arasında yumurtlarım ınsallah takvime göre ılıskı dedı işte nasıp bakalım. bıarada benım yumurtlama problemım var pko luyum kistlerım var yani
senın doğum nezman kısmetse ne dedı Gökalp bey ? kızn mı oglunmu olcak ınsallah canım ılk bebegın di degılmı?![]()
merhaba elif hanım bende pko luyum rahmimde ters stres yapmayın stres çok etki ediyo ben doğumyaptım kızım oldu bu gün 12 gün oldu ikinci doğumum bu benim 5 yaşında oğlum var birde sizde inşallah en kısa sürede güzel hbaber alırsınız inşallah
merhaba kızlar işinize yarar mı bilmiyorum ama;
kıbrıstayım...
hangi doktor: eyüp yaycı
hangi hastane: yakın doğu üniversitesi hastanesi
muayene ücreti: en son 80 di sanırım (hiç ödemedim bilmiyorum)
hastane ücreti: 3500 tl ( özele girdiği için sigorta geçmiyor ama kızlar bu 3500 tl sabit normal doğum sezaryan fark etmiyor. doğum paketi diye bir olay var sadece 3500 tl yi doğuma kadar ödemeniz gerekiyor ne zaman ne kadar ödediğinize bakmıyorlar. bu 3500 tl nin içinde;
-doğum ücreti (epidural anestezi isterseniz ekstra ödüyorsunuz sadece)
-9 ay boyunca muayene(kaç kere gittiğinizin hiç bir önemi yok)
-gerekli tüm tahliller,ultrason ücretleri vs..(ilgilenen olursa detaylı yazarım)
-fizyoterapistle haftada 2 gün hamilelik pilatesi
-doğumdan sonra oda süsleme-bebek bisküvileri
-doğumdan sonra bebişin tahlilleri,hepatit aşısı,işitme testi,emzirme danışmanlığı ve 1 ay boyunca muayenesi dahil.
İst.Anadolu yakasındayım
Hangi doktor : Doc.Dr.Rukset Attar
Hangi hastane: Yeditepe Üniversitesi Hastanesi
doktor ücreti: 180 TL
Normal doğum 4000 TL (özel sigortayla anlaşmasına göre fiyat değişiyor)
Merhabalar...Ben de Ocak 2013 anne adaylarındanım...
Gebeliğimin başından beri aynı hastaneye gidiyorum ancak ücretini şimdi sizin için arayıp sordum
İzmir'de yaşıyorum, Menemen'de Sada Hastanesi'ne gidiyorum, Dr. Gökhan Ünal...
(Henüz net karar vermedim doğum yapacağım hastane ile ilgili ancak her şey yolunda giderse burada yapabilirim çünkü doktorum çok iyi...)
Sgk'lı çalışanım, vereceğim fiyatlar sgk'lılar için.
Muayene ücreti: 37 tl.
Doğum (normal-sezaryen fark etmiyor) ücreti: 560 tl.
Doktor ekstra bir ücret almıyor, ancak operasyon esnasında herhangi bir ekstra müdahalede bulunulursa onun ücreti ayrıca yansıtılıyormuş.
Ayrıca bu doğum fiyatına oda ve refakatçi ücreti dahil...
Hayırlı, sağlıklı ve güzel doğumlar herkese...