- 5 Ekim 2008
- 176
- 33
- 298
- 37
- Konu Sahibi Yektayla88
kaçıncı haftamızdayız, şikayetlerimiz neler, gebelik çatlakrı oluştumu, ağrılar sancılar varmı, neler hissediyoruz... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb canim topigin hayirli olsunben 36. haftamdayim catlak cok olmadi bende azcik belimde ve bacaklarimd var sikayetlere gelirsek nefes alma sorunu uykusuz kalma sik sik tuvalate gitme bel agrisi birazcikta sen anlat bakalim
![]()
bende 32+3 bugünle ocak 27 gibi doğum bekleniyor.doğum iznine ayrıldım yeni aynı dönem hamile arkadaşlarla muhabbet etmek istedim.karın bölgemde yok ama kalçamda çatlaklarım oluştu.. beldeğilde sırt ağrısı oluyor.nefes alma sorunu sadece yatarken oluyo hemen hemen aynı belirtiler var seninle :) bebeğim erkek
benimkide erkekilk bebismi
benimde ilk bende cok heyecanlaniyorum hemde nasilsa icimde bi korku var bisey olucakmis gibi bebise bisey alirken bile korkuyorum ya bisey olrsa diye sende boyle hisse kapiliyormusun
ara ara oluyo bendede pisikolojikdir bizim için mucize çünkü inanmak güç geliyo.hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah :)
amin canim insallah sende sag salim kucagina alirsin bu arada ben 14 kila aldim bebisimde 34. haftada 2150g di suan kac bilmiyorum carsamba randevum var
yazarim tabi anlatirim ama daha cok varbende 16 kilo aldımama 43 kiloyla hamile kalmıştım 59 kiloyum şimdi.32+1 degittim dr a bebeğim 1,825 gr dı 15 gün sonra tekrar gitcem dr a.doğum yaptığında yaz buraya olurmu merak ettim :)
Bende ocak ayında doğum yapacağım inşallah.Şuan 32+6 yız.9 kilo aldım.Bebeğimde geçen hafta 2045 gr 43 cmdi.Ara sıra gelen reflü dışında bir şikayetim yok çok şükür.Çatlak da sadece kalçamda oluştu biraz.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...
bende subat sonu dogum yapcam Allah nasip ederse.
kizim olcak ins. 29 haftalik hamileyim. iki hafta önce bebegim 952 gr.
kilolu hamile kaldim 79 kiloydum 80-81 arasi gidip geliyorum.
henüz alisverislerimiz bitmedi.
yurt disindayim yalnizim yani ailem türkiyede kayinvaldemde türkiyede ilk bebegim bu yüzden korkularim var
hadi bakalim hayiirlisi :)