2013 OCAK veya ŞUBAT AYINDA DOĞUM YAPACAK OLANLAR KİMLER VAR..:)

bebeğimizin cinsiyeti ?

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2

Yektayla88

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2008
176
33
298
37
kaçıncı haftamızdayız, şikayetlerimiz neler, gebelik çatlakrı oluştumu, ağrılar sancılar varmı, neler hissediyoruz... :34::emir_bebek:

mrb canim topigin hayirli olsun:16:ben 36. haftamdayim catlak cok olmadi bende azcik belimde ve bacaklarimd var sikayetlere gelirsek nefes alma sorunu uykusuz kalma sik sik tuvalate gitme bel agrisi birazcikta sen anlat bakalim:1:

kaçıncı haftamızdayız kaç kiloyla hamile kaldık şuan kaç kiloyuz
bebeğimizn cinsiyeti ney ismine karar verdikmi
çalışıyorsak doğum iznine ayrıldıkmı
doğum yaklaşıyo heyecan ne sınırda
bebek alışverişimizi tamamladıkmı
çatlak oluştumu oluştuysa nezamn başladı ve ne boyutta oldu :))

mrb canim topigin hayirli olsun:16:ben 36. haftamdayim catlak cok olmadi bende azcik belimde ve bacaklarimd var sikayetlere gelirsek nefes alma sorunu uykusuz kalma sik sik tuvalate gitme bel agrisi birazcikta sen anlat bakalim:1:

bende 32+3 bugünle ocak 27 gibi doğum bekleniyor.doğum iznine ayrıldım yeni aynı dönem hamile arkadaşlarla muhabbet etmek istedim.karın bölgemde yok ama kalçamda çatlaklarım oluştu :( .. beldeğilde sırt ağrısı oluyor.nefes alma sorunu sadece yatarken oluyo hemen hemen aynı belirtiler var seninle :) bebeğim erkek

bende 32+3 bugünle ocak 27 gibi doğum bekleniyor.doğum iznine ayrıldım yeni aynı dönem hamile arkadaşlarla muhabbet etmek istedim.karın bölgemde yok ama kalçamda çatlaklarım oluştu :( .. beldeğilde sırt ağrısı oluyor.nefes alma sorunu sadece yatarken oluyo hemen hemen aynı belirtiler var seninle :) bebeğim erkek

benimkide erkek:34: ilk bebismi

benimde ilk bende cok heyecanlaniyorum hemde nasilsa icimde bi korku var bisey olucakmis gibi bebise bisey alirken bile korkuyorum ya bisey olrsa diye sende boyle hisse kapiliyormusun

benimde ilk bende cok heyecanlaniyorum hemde nasilsa icimde bi korku var bisey olucakmis gibi bebise bisey alirken bile korkuyorum ya bisey olrsa diye sende boyle hisse kapiliyormusun

ara ara oluyo bendede pisikolojikdir bizim için mucize çünkü inanmak güç geliyo.hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah :)

ara ara oluyo bendede pisikolojikdir bizim için mucize çünkü inanmak güç geliyo.hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın inşallah :)

amin canim insallah sende sag salim kucagina alirsin bu arada ben 14 kila aldim bebisimde 34. haftada 2150g di suan kac bilmiyorum carsamba randevum var

amin canim insallah sende sag salim kucagina alirsin bu arada ben 14 kila aldim bebisimde 34. haftada 2150g di suan kac bilmiyorum carsamba randevum var

bende 16 kilo aldım :( ama 43 kiloyla hamile kalmıştım 59 kiloyum şimdi.32+1 degittim dr a bebeğim 1,825 gr dı 15 gün sonra tekrar gitcem dr a.doğum yaptığında yaz buraya olurmu merak ettim :)

şuan 33+2 günlük hamileyim 50 kilo ile hamile kaldım şuan 59 kiloyum.31 haftalıkken bebeğim 1800 kg 42 cm di. 5 yaşında birde oğlum var.kızım olacak allahın izniylee. şuanki şikayetim bel ağrılarım başladıı.

Bende 31+4 günlük hamileyim 6 kilo aldim. Bu hafta sonu doktora gideceğim 28 haftalikken bebeğim 1150 gr idi bakalım şimdi ne kadar oldu.

bende subat sonu dogum yapcam Allah nasip ederse.
kizim olcak ins. 29 haftalik hamileyim. iki hafta önce bebegim 952 gr.
kilolu hamile kaldim 79 kiloydum 80-81 arasi gidip geliyorum.
henüz alisverislerimiz bitmedi.
yurt disindayim yalnizim yani ailem türkiyede kayinvaldemde türkiyede ilk bebegim bu yüzden korkularim var
hadi bakalim hayiirlisi :)

Bende ocak ayında doğum yapacağım inşallah.Şuan 32+6 yız.9 kilo aldım.Bebeğimde geçen hafta 2045 gr 43 cmdi.Ara sıra gelen reflü dışında bir şikayetim yok çok şükür.Çatlak da sadece kalçamda oluştu biraz.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

bende 30.haftamdayım toplam 7 kilo aldım bebeğim şuan 1450 gr kızım olucak işallah :))doğumum şubatta nasipse

Bende ocak ayında doğum yapacağım inşallah.Şuan 32+6 yız.9 kilo aldım.Bebeğimde geçen hafta 2045 gr 43 cmdi.Ara sıra gelen reflü dışında bir şikayetim yok çok şükür.Çatlak da sadece kalçamda oluştu biraz.Rabbim hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah...

maaşallah bebişinin kilosu çok iyi :).benim 32. haftamda 1,825 gr dı erkek bebek benimkide :)

bende subat sonu dogum yapcam Allah nasip ederse.
kizim olcak ins. 29 haftalik hamileyim. iki hafta önce bebegim 952 gr.
kilolu hamile kaldim 79 kiloydum 80-81 arasi gidip geliyorum.
henüz alisverislerimiz bitmedi.
yurt disindayim yalnizim yani ailem türkiyede kayinvaldemde türkiyede ilk bebegim bu yüzden korkularim var
hadi bakalim hayiirlisi :)

kimse yokmu hiç yanında sana yardımcı olcak.ilk zamanlar biraz yanında kalan olsa iyi olur ama yoksada endişelenme allah yardımcın olur inşallah ...

Back
X