Ben oyumu Mısra'dan yana kullanıyorumm :)Kizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu
Kararsizlik ne zor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben oyumu Mısra'dan yana kullanıyorumm :)Kizlar hangi isim daha hoş sizce?
Derin
Defne
Selen
Mısra
Göksu
Kararsizlik ne zor![]()
Kızlar merhaba anne bebek çantası olarak hangi model tercih ettiniz link atabilir misiniz ben bu attığımda kararsız kaldım ne düşünüyorsunuz??
İndirime girmiş de çok gecikmeden alayım dönüşlerinize göre diyorum
![]()
Elele EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Elele EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Skip Hop çok iyiymiş de , yok mu acaba muadili falanBu sitede birinden şu seti gördüm ve hoşuma gitti fiyat olarak da uygun.
![]()
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set - Fiyatı, Yorumları
Stylo X Pro Bej Anne Bebek Sırt Çantası Omuz Çantası Ve Biberonluk Çantası 3'lü Set yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
ama ben şunu beğeniyorum biraz pahalı ama gözüm kaldı belki indirim olur
![]()
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Pembe - Fiyatı, Yorumları
Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Pembe yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bir de tabi MCD bagler var en çok onlardan kullanıyor arkadaşlarım ve memnunlar
Bakmak lazım belki bulunur. İçinde yalıtımlı bölme olmamasına rağmen bu fiyat ama çok güzel duruyorSkip Hop çok iyiymiş de , yok mu acaba muadili falan![]()
Esime dedimBen oyumu Mısra'dan yana kullanıyorumm :)
Emin ol eşinden başkası da bunu böyle düşünmez , beyin kıvrımı yok bu erkek cinsininEsime dedim
Diyo ki misir derler
Bu erkekler niye boyle yav
Gecen bi arkadas Başak olsun dediEmin ol eşinden başkası da bunu böyle düşünmez , beyin kıvrımı yok bu erkek cinsinin![]()
Kararsızlık gerçekten zor , bol sabırlar diliyorumGecen bi arkadas Başak olsun dedi
Isim onerdi yani
O an suratina baktim
Aa guzel isim aslinda dedi esim
Sdfgjk
Oysa ki benim aklima direkt kufur geldi yani
Ay benimki de öyle ne desek yok şöyle der dalga geçerler diyo çünkü dalga geçen grup hep erkekler maalesefEsime dedim
Diyo ki misir derler
Ben de hiç kafamı karıştırmayıp şu seti alıcam zaten bi yerden sonra ağır geldiği için herkes daha hafif bir şeye geçiyormuş ilerde tarzımıza uyan hafif bir sırt çantasına geçeriz olmazsaKızlar merhaba anne bebek çantası olarak hangi model tercih ettiniz link atabilir misiniz ben bu attığımda kararsız kaldım ne düşünüyorsunuz??
İndirime girmiş de çok gecikmeden alayım dönüşlerinize göre diyorum
![]()
Elele EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah - Fiyatı, Yorumları
Elele EleleLife Flora 2 4in1 Anne Bebek Bakım Çantası Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Maalesef yaGeçmiş olsun gebelikte yakayı bırakmıyor şu enfeksiyon çok kişide okudum![]()
Valla fesat dusunursek her ismi birseye benzetiriz iste ama gel de anlatAy benimki de öyle ne desek yok şöyle der dalga geçerler diyo çünkü dalga geçen grup hep erkekler maalesef![]()
Benim ilkokuldan birinin adi misraydi.misrak, misir diyolardi maalesef cocuklar acimasiz oluyorEsime dedim
Diyo ki misir derler
Aynen bilindik seyler koymak lazimBenim ilkokuldan birinin adi misraydi.misrak, misir diyolardi maalesef cocuklar acimasiz oluyor![]()
Canim yapikredi musterisi olmak mi gerekiyorKızlar Yapikredi bankası 0-3 yas arası çocuklar için eğitim seti gönderiyor. Uygulama indirip eğitimi izleyip sonra talep ediyorsunuz ücretsiz teslim alıyorsunuz. İsterseniz değerlendirin. Benim 6 ekimde teslim alıyorum![]()
Yok yok hayır bende müşteri değilim. Yapıkredi yarınlara kar topu yaz . O uygulamaya üyelik istiyor müşteri üyeliği değilCanim yapikredi musterisi olmak mi gerekiyor
Giris yapmadan goremiyoruz sanirim o dedigin seyi
60 video izle diyoYok yok hayır bende müşteri değilim. Yapıkredi yarınlara kar topu yaz . O uygulamaya üyelik istiyor müşteri üyeliği değil
Yeni moda isimlerin hepsi genelde benzer oluyor zaten çocuğun o isimde çok akranı oluyor ne yapıcaz bilmiyorumValla fesat dusunursek her ismi birseye benzetiriz iste ama gel de anlat
Yeni tarz isimleri de sevmiyorum hepsi birbirinin aynisi gibi![]()