- 5 Ekim 2008
- 176
- 33
- 298
- 37
- Konu Sahibi Yektayla88
Evet canım sezeryan oldum vajinal enfeksiyon var dediler banada işte çocuğa geçmesin diye sezeryan dediler bende ilk gün çok sıkıntı yaşadım özellikle ayağa klkarken yürrken fln hastanede gezdrdiler sondam çıktıktan sonra çok ağrım vardı ama çok şkür ilk gün kalktım btün hastaneyi gezdm ogün yardımla kızımı emzirdim diğer gün kucaklayp öpe koklya emzrdm kzımı brde çok şkür akıllı benm sıpa annesinn acı çektğini hisseder gbi çok huysuzlanmıyor karnı doyuyor altı temzlenyr saatlrce uyuyor resmni atarm şmdi doğm anında çekilenide nazar değer dye korkuyorm
KAç kilo doğdu sennki tatlım sen nasılsın şuan ağrın sızın varmı ben bugün muane oldum çok iyi dediler kızımda 6 gnlk oldu brazdan bir haftalık olacak prenses :)
hastanedeyken bende gezindim rahattım şimdi oturunca kalkmakta zorlanıyorum birinin yardımı olmadan kucağıma alamıyorum alınca problem kalmıyo.benimkide mızmız değil uyuyo emiyo ama ben en fazla 2 saat uyutuyorum uyandırıyorum emzirmek için.ilk zamnlar zorlanıyodum göğsüm çok acıyordu şimdi biraz alıştım.3,550 gr doğdu. bird öksüremiyorum narkozun etkisinden boğazıma gıcık oluyo çıkaramıyorum,fazla gülemiyorum