2013 OCAK veya ŞUBAT AYINDA DOĞUM YAPACAK OLANLAR KİMLER VAR..:)

bebeğimizin cinsiyeti ?

• kız

OY: 0 0,0%
  • erkek

OY: 2 100,0%

• Ankete Katılan
    2
Evet canım sezeryan oldum vajinal enfeksiyon var dediler banada işte çocuğa geçmesin diye sezeryan dediler bende ilk gün çok sıkıntı yaşadım özellikle ayağa klkarken yürrken fln hastanede gezdrdiler sondam çıktıktan sonra çok ağrım vardı ama çok şkür ilk gün kalktım btün hastaneyi gezdm ogün yardımla kızımı emzirdim diğer gün kucaklayp öpe koklya emzrdm kzımı brde çok şkür akıllı benm sıpa annesinn acı çektğini hisseder gbi çok huysuzlanmıyor karnı doyuyor altı temzlenyr saatlrce uyuyor resmni atarm şmdi doğm anında çekilenide nazar değer dye korkuyorm :(
KAç kilo doğdu sennki tatlım sen nasılsın şuan ağrın sızın varmı ben bugün muane oldum çok iyi dediler kızımda 6 gnlk oldu brazdan bir haftalık olacak prenses :)

hastanedeyken bende gezindim rahattım şimdi oturunca kalkmakta zorlanıyorum birinin yardımı olmadan kucağıma alamıyorum alınca problem kalmıyo.benimkide mızmız değil uyuyo emiyo ama ben en fazla 2 saat uyutuyorum uyandırıyorum emzirmek için.ilk zamnlar zorlanıyodum göğsüm çok acıyordu şimdi biraz alıştım.3,550 gr doğdu. bird öksüremiyorum narkozun etkisinden boğazıma gıcık oluyo çıkaramıyorum,fazla gülemiyorum

hastanedeyken bende gezindim rahattım şimdi oturunca kalkmakta zorlanıyorum birinin yardımı olmadan kucağıma alamıyorum alınca problem kalmıyo.benimkide mızmız değil uyuyo emiyo ama ben en fazla 2 saat uyutuyorum uyandırıyorum emzirmek için.ilk zamnlar zorlanıyodum göğsüm çok acıyordu şimdi biraz alıştım.3,550 gr doğdu. bird öksüremiyorum narkozun etkisinden boğazıma gıcık oluyo çıkaramıyorum,fazla gülemiyorum

O bendede var canım ya normalde ne gıcık tutar ne hapşururum ne öksürürüm dikişliyim ya Allahtan srekli gıcık tutuyor hapşuruyorm öksrmek istiyorm hemen sıcak su içiyorm sıcak kaynar içiyorm :27: benm onlar geçti çok şkür çok hareket ettğm zmn sadce sanki dkişlermn oldugu kısma ateş düşmüş gbi oluyor çok yanıyor onun dışnda artık rhat rhat kalkıp gezeblyrm kzım ağladgnda dğer odadn uçabliyorm hmen yanına :D
spidural oldm ben belden uğştruldu herşeyi dyuyorsn hssedyrsn o an çok değişik çok farklı öyle bi korktumki anestesi uzmanı belime iğneyi yaparkn belm istem dışı öyle bir titriyorduki kaçtane hemşire tuttu beni ama elmde olan brşey değil amelyt başladı en fzla 9 10 dkka sonra prensesmn sesni duydm gözlermden yaşlar akmya başladı ztn ondan snra rahatladm gülmye başladm surtm glüyor gözlerm dolu dolu slya smük burnumdan balonlar çıka çıka ağladm sevnçtn çıktım doğmdan eşim normalde başkalarn yannda çok ağırdr baktm oda salya smük koştu ynma tuttu elmi gördnmü prensesmzi dedi orda gne bi duygu seli çok gzeldi ya ne ağrı ne szı bu duygunn yannda halt etmiş Allahn sevgli kulymşmki bana byle bir eş böyle bir evlat verdi çok şkür bu günlerme :)

Yalnız bende hala tık yok :D

bi tıksız da benim :) bugün 40+4 olduk.Normal doğum olacağı için bekledik.Ama bugün perşembe için yatış işlemlerimizi yaptırdık.Perşembeye kadar da gelmezse suni sancıyla başlatıcaz doğumu.Kilomuz şuan 4000 gr olarak gözüküyor eğer zorlanırsak sezeryana dönecek.Rabbim hepimizi kurtarsın hayırlısıyla...

bi tıksız da benim :) bugün 40+4 olduk.Normal doğum olacağı için bekledik.Ama bugün perşembe için yatış işlemlerimizi yaptırdık.Perşembeye kadar da gelmezse suni sancıyla başlatıcaz doğumu.Kilomuz şuan 4000 gr olarak gözüküyor eğer zorlanırsak sezeryana dönecek.Rabbim hepimizi kurtarsın hayırlısıyla...

Valla çok sıkıldım artık. sat a göre ben de 40+4 lerdeyım ama ultrasonda 39+6. dün biraz ılık ılık su geldi ama öyle bardaktan boşalır gibi değil biz de doktora gittik o suyumun gelmediğini ve açılmamın olmadıgını beklememız gerektıgını soyledi. nstde kasılmalarım gorundu ama dogum sancısı kadar değilmiş. inşallah bugun yarın alırım bebeğimi kucağıma.

Bugün de bir gelişme olmadı kızlar yarın hastaneye yatışım yapılacak. Ocak annesi grubundaydım güya şubatın ortasına geldik :D oğlum gerçekten nazlı çıktı

Back
X