2013 Senesi Nasıl Geçti

2013 senesi sizin için nasıl bir seneydi?

• Ankete Katılan
    66
2012 gibi çok kötü bir seneydi 2013.
Geleceğe yönelik ümitlerimi, inançlarımı yok etmeyi başaran bir dönemdi.
Tecrübe edindim, olgunlaştım. Daha korkak oldum. Allah bana bir daha bu ve buna benzer bir yıl yaşatmasın.

2013 senesi benim hayatımda gerçekten bir hayal kırıklığı oldu .. beklentilerimin umutlarımın tükendiği hayallerin yıkıldığı bir seneydi . aşk hayatım için .. iş hayatımda yeni başlangıçlar yeni insanlar tanıdım .. ortalamaya vurunca evet kötü bir seneydi ama ... 2014 yeni umutlar yeni beklentilerle giriyorum .. allah yolumu açık etsin inşş ....13 ün uğursuzluğuna hep inanmışımdır zaten ...

2013 umutla beklediğim bir yıldı ve hayallerime kısmen de olsa ulaştım,
2013 mutlulukla, aşkla geçen dolu dolu bir yıl oldu,
2014'te evleneceğim kısmetse, umuyorum ki en az bu yıl kadar mutlu ve aşk dolu bir yıl olur..

sağlık açısından aniden ortaya çıkan çok sıkıntılı günler geçiridim.Rabbim daha kötüsünden korusun....çok sarsıldım2013 hiç ii gelmedin banaküstüm gittttt

Son düzenleme:
ilk 6 ayı zaten depresyonla geçti son 6 ayı da ondan farksız değil hele hele son 1 ay hepten .. gibi

elhamdulıllah dıyorum...ne daha ıyısı ne daha kotusu ..yeterkı gecemeyecegım sınavlardan sınav olmayayım..

2013 bana hasreti, mesafelere rağmen bağlılığı öğretti Dakikaların, bi saat gibi geçtiği bi yıl oldu!
2014 gelse de bitse şu hasret Gelse de yuvamızı kursak artık

2013 bana çok uğurlu geldi hayatımda onun kadar değerli bir şey olmadığını onun her durumundan mutlu edecek ve bian önce kucağıma almayı beklentisinin vermiş olduğu heyecanı yaşattı bana gel 2014 gel biricik kızım seni sabırsızlıkla bekliyorum hayatıma anlam sevgi heyecan mutluluk kattın bebeğim rabbime şükürler olsun babamızada teşekkür ederiz böyle güzel mutluluğu yaşama imkanı verdiği için

2013 güzel hatıralarının yanında en çok özlemeyi öğretti bize sevginin önemini aşkın değerini...
Onca mesafeye rağmen kalbinin birlikte atmasını..Mayıs ve sonrası hep hasretti benim için zordu ama aşkın gücü yetti üstesinden gelmeye yetmedği zamanlarda olmadı değil ama güçlü olmak zorundaydık her şeye rağmen..
2014 umut dolu sevgi dolu bir yıl olsun..
Gelsin ki Aşk gelsiiiin

Herkese dilediği istediği gibi mutlu bir yıl diliyorum şimdiden iyii seneler

2013 Yılı benim için bol ağlamalı sabrın çok olduğu sevgiye hasret kaldığım bir yıl oldu.
Aşkın çok farklı yönlerini öğretti;Özlemeyi,Aşkın için herşeyi göze almayı,Sevdiğin insan için mücadele etmeyi... o kadar çok şey öğrettiki bu yıl beni fazlasıyla olgunlaştırdı.
Güzel yönleride yok değil ailem olmadan şehir dışına çıktım sevdiğim insanı görmeye gitti unutamayacağım 4 gün geçirdim sevdiğim insanla mutlu olma yolunda ilk adımlar atıldı ailelerimiz tanıştı.
Allah izin verirse 2014 benim yılım olacak inşallah.

Herkese sevdiğiyle mutlu olduğu insanlarla güzel bir yıl diliyorum 2014 mutluluğun kapılarını açsın sizlere.

Şöyle böyle ne iyi ne kötü. 2014, iyiliklerle ve iyi insanlarla karşılaştığımız huzur ve sağlık dolu 2013'ten güzel bir yıl olsun.

2013 yılı bana tosun gibi gülüşüne kurban olduğum bir evlat, çatlak bir karın, vermem gereken biiir sürü kilo, uykusuz geceler, sinirli bir koca ve kendine güven verdi.
2014 sakin geçsin birazcık!

2013 en guzel haber melegımın bana hedıye edılmesı oldu rabbım bınlerce kez sukkur tek kkotu yanı esımın askere gıtmsııı ınaslla 2014 bıze daha guzel ve mutlu gelırr

Sanirim 2013 en guzel gecen senemdi. Hayatimda belli bir duzen olustu en azindan. 2014 icinde en buyuk istegim bu duzenin bozulmamasi..

Yeni hayatımın başlangıcını yaptığım güzel bir yıl geçti ama bu sene dahada muhteşem olucak inşallahhhh 5.yılımızda kavuşmuş olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…