2013 şubat anne adayları buyrun sohbete

deli_kiz0606

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2011
7.271
9
0
Diğer
2013 şubat anne adayları ..
Herkesin özgürce konuşabildiği ,kendini ifade edebildiği bir topik olsun burası ..
Bu güzel süreçte gerginlikler yaşamdan ,gereksiz tartışmalara girmeden güzel bir hamilelik geçirelim ve birbirimize destek olalım ne dersiniz ?
Eğer cevabınız evet ise hepinizi bekliyorum ,buyrun herkese kapımız açık ..

merhaba canim.yazilari okudum.bos-bosuna sinirler gerilmis.sen benim cinsiyet tahminime inanmiyorsun,tamam,fikrinde serbestsin.inanki,amerikada olurken kendimin bile 3ayda anlayip derk ettidim bu hesaplamayi.1yazida anlatamam .zaten anlamzsin kafan karisisekerim benim doktorlar yaptigi her sey icin tibbi aciklama yapsa.hastalarin beyni curur gider.bak canim benim kisaca sunu bilgi,bu hesaplamanin sonucuna bakinca bende kromosomla ne alaka dedim.ama sanirim bu hesaplama birazcikta mucizeye dayaniyor.kuzum zaten kimse kurtaj icin veya tam emin olmak icin sormuyorlar.herkesinki,eglence ve merak.kalbime dogdu kisminiysa sladi arkadas anlatmis,kalbime dogan kendi bebegimin cinsiyeti.sizlerinki,diyil.sizlerinki,tibbi hesaplama.diyelimki,1doktor diyil falci topige girdi ve fala bakarim cinaiyet soylerim dedi,onunda falinimi sorgulayacaksin.neyse sekerim.herkes halinden memnunken bak 1merakin yuzunden ortalik karisti,topikten ciktin.kendine ayri topik actin.senden baska kimse gelmemis,birtek ben ugradim.sabit topigide terk edip yeni topik actigin icin listeden silindin.simdi iyimi oldu.gercektende deli kizmissin.sana bunlari yazma geregi duydum,sadece oku ve cavap yazma.sladi arkadas ve sen cok sinirlendiniz.kendinizi kayb ettiniz.zamanla gecer.nasil olsa suan findiklarinizdan dolayi hormonlariniz daginik durumda.topik acinca herkez orayami gelir sandin?bak yalniz kaldi.hadi burda yalniz kalma,gel topigimize ve tekrar listeye alin.hepiniz delisiniz ya,bebisi birakmis,topik kavgasi yapmissiniz resmen.

arkadasım, sen niye gideceksin ki

orası sabit başlık kimsenin tekelinde değil, isteyen herkes paylaşımda bulunabilir,
hiç kimsede gerginlik istemiyorum yok yok böyle gibi tavırlar içine giremez

arkadasım, sen niye gideceksin ki

orası sabit başlık kimsenin tekelinde değil, isteyen herkes paylaşımda bulunabilir,
hiç kimsede gerginlik istemiyorum yok yok böyle gibi tavırlar içine giremez

ya ben tekrar aynı şahısla aynı muhabbeti yaşamak istemiyorum
böyle insanlar sürekli arıza çıkarırlar
kaldıki arıza çıkardıkları yukarda munire nin yazdıklarından da belli .
munire gayet olgun bir şekilde cevap verdi ...
ama bazıları malesef kendini birşey sanıyor
ben orda olursam beni germesini ve saçma sapan hareketlere girmesini istemiyorum
benm için bebeğim önemli
burada yalnız kaldığım da ben başka topiklerim de var benim
ama saçma insanların saçma yazılarını okumaya gerek yok

ya ben tekrar aynı şahısla aynı muhabbeti yaşamak istemiyorum
böyle insanlar sürekli arıza çıkarırlar
kaldıki arıza çıkardıkları yukarda munire nin yazdıklarından da belli .
munire gayet olgun bir şekilde cevap verdi ...
ama bazıları malesef kendini birşey sanıyor
ben orda olursam beni germesini ve saçma sapan hareketlere girmesini istemiyorum
benm için bebeğim önemli
burada yalnız kaldığım da ben başka topiklerim de var benim
ama saçma insanların saçma yazılarını okumaya gerek yok

canım katılıyorum münire olgunca davranmış takdir ettim kendisini

sonuçta herkes herkesle muhabbet etmek zorunda değil, baktık olmuyor devam ederiz burdan bende seninle kalırım dediğin gibi hiç gelemiyorum bu tarz şeylere durduk yere sinirleniyorum ne gerek var

canım katılıyorum münire olgunca davranmış takdir ettim kendisini

sonuçta herkes herkesle muhabbet etmek zorunda değil, baktık olmuyor devam ederiz burdan bende seninle kalırım dediğin gibi hiç gelemiyorum bu tarz şeylere durduk yere sinirleniyorum ne gerek var

hayır bir de sadece bir kişi ona destek vermiş ,diğer herkes beni desteklemiş yani kimin haklı olduğu ortada açık ve net
buna rağmen hala bu tavırlara devam ediyor
konuşmalar hep iğneleyici
insanı kışkırtıyor
millet orda hamileliğini yaşama derdinde
birileri de egosunu tatmin etme derdinde
sanırım bazı insanlar hayatta bi baltaya sap olamamış gelip burda bi konu sahibi olunca kendini bişey sanıyor
bi iş yaptım sanıyor
onu bunu tehdit ediyor
başkası adına konuşmaya ukalalık yapmaya kalkıyor
hazır yeri gelmişken ben onun listesinde filan olmak istemiyorum
listede olmadan yazarsam oraya yazarım
listede olmak şartmı listede olmada yazılmıyormu konuya

hayır bir de sadece bir kişi ona destek vermiş ,diğer herkes beni desteklemiş yani kimin haklı olduğu ortada açık ve net
buna rağmen hala bu tavırlara devam ediyor
konuşmalar hep iğneleyici
insanı kışkırtıyor
millet orda hamileliğini yaşama derdinde
birileri de egosunu tatmin etme derdinde
sanırım bazı insanlar hayatta bi baltaya sap olamamış gelip burda bi konu sahibi olunca kendini bişey sanıyor
bi iş yaptım sanıyor
onu bunu tehdit ediyor
başkası adına konuşmaya ukalalık yapmaya kalkıyor
hazır yeri gelmişken ben onun listesinde filan olmak istemiyorum
listede olmadan yazarsam oraya yazarım
listede olmak şartmı listede olmada yazılmıyormu konuya

tabiki yazarsın , benimde hiç öyle bir derdim yok listede olmak gibi, ama istersem yazarım istemezsem yazmam, kimseye ait değil orası

delikız1982 canım arkadaşım :3: topiğin hayırlı-uğurlu olsun tatlım :nazar:

inşallah bende 2013 annelerinden olurum :31: valla aya güne bakmam buraya gelirim :10: bol bol sohbetler ederiz :21: hem sizlerin deneyimlerinizden yararlanmış olurum :29: hepinize hoş sohbetler, paylaşımlar diliyorum :16: tüm hamiş arkadaşlarıma sıkıntısız keyifli gebelik diliyorum ve bol dualarınızı bekliyorumm :34:

delikız1982 canım arkadaşım :3: topiğin hayırlı-uğurlu olsun tatlım :nazar:

inşallah bende 2013 annelerinden olurum :31: valla aya güne bakmam buraya gelirim :10: bol bol sohbetler ederiz :21: hem sizlerin deneyimlerinizden yararlanmış olurum :29: hepinize hoş sohbetler, paylaşımlar diliyorum :16: tüm hamiş arkadaşlarıma sıkıntısız keyifli gebelik diliyorum ve bol dualarınızı bekliyorumm :34:

şifaaammmm hoşgeldin sefalar getirdin :29:tabiki gel gelmeden olurmu hiç sen hele hamiş kal ben kolundan sürükleye sürükleye getiririm buraya:1:
güzel dileklerin için teşekkürler darısı başına inş. :38:hem de ikiz :1:

şifaaammmm hoşgeldin sefalar getirdin :29:tabiki gel gelmeden olurmu hiç sen hele hamiş kal ben kolundan sürükleye sürükleye getiririm buraya:1:
güzel dileklerin için teşekkürler darısı başına inş. :38:hem de ikiz :1:
hoş buldum tatlım aynen yaa biz ayrılamayız ki :38::38::38::38: inşallah be canım bende ne çok istiyorum ikiz bebişkolarım olsun diye amin inşallah :31::29::54:

sağolasın mandiş :16:
bu arada benimki ikiz ,muhtemelen aynı dönemde doğururuz seninle :1:
erken doğum oluyorya ikizlerde :1:

küpeli çok ama çok sevindim anlatamam yani Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizede isteyen herkesede versin Rabbim

kız küpeliiiii ayağımımı sürttüm ne inşallahhh dualarımız kabul olmuşturda her iseyenin olur bebişi ne demek olduğunu sende bende iyi biliriz

hemde ikiz ehuuu biri kız biri erkek olurmuş tek seferde bitirirsin işi oğlun oğlumun asker arkadaşı olur kızın da kardeşi :)))

küpeliiiii nasıl duygu varmı bulantın filan cuma ben gördüm benimkini kıpır kıpır kolları bacakları anammm ne güzel duygu Allahım her isteyene yaşatsın

küpeli çok ama çok sevindim anlatamam yani Allahım sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimizede isteyen herkesede versin Rabbim

kız küpeliiiii ayağımımı sürttüm ne inşallahhh dualarımız kabul olmuşturda her iseyenin olur bebişi ne demek olduğunu sende bende iyi biliriz

hemde ikiz ehuuu biri kız biri erkek olurmuş tek seferde bitirirsin işi oğlun oğlumun asker arkadaşı olur kızın da kardeşi :)))

küpeliiiii nasıl duygu varmı bulantın filan cuma ben gördüm benimkini kıpır kıpır kolları bacakları anammm ne güzel duygu Allahım her isteyene yaşatsın
sağolasın ALLAR RAZI OLSUN
ALLAH isteyenin kucağını boş bırakmasın
Darısı isteyenelrin başına inş.
ay hariak bir duygu
cumartesi kalp atışlarını dinledim
ay o görüntü süper
fasulye gibiler ama kalp nasıl atıyor pıt pıt pıt
ne mucize YRABBİ ..
bende hiç bi nane yok valla ,hiç hamile gibi değilim:1:
ikizlerde daha çok oluyormuş ama şu zamana kadar bende hiçbirşey olmadı çok şükür..
inş. olmaz da ...

sağolasın ALLAR RAZI OLSUN
ALLAH isteyenin kucağını boş bırakmasın
Darısı isteyenelrin başına inş.
ay hariak bir duygu
cumartesi kalp atışlarını dinledim
ay o görüntü süper
fasulye gibiler ama kalp nasıl atıyor pıt pıt pıt
ne mucize YRABBİ ..
bende hiç bi nane yok valla ,hiç hamile gibi değilim:1:
ikizlerde daha çok oluyormuş ama şu zamana kadar bende hiçbirşey olmadı çok şükür..
inş. olmaz da ...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

deme kimseye yok diye bende 7. haftada aynıydım işyerinde herkese diyordum yok bişiy diye bana deme nazar değer dediler tınlamadım anam 8. haftada görüyordum ne demek olduğunu bir kaç güne sende de olur inşallah olmaz rahat geçirirsin de deme kimseye küpeli

finduk benimkinin adı senindike kiraz olsun bir dalda iki dene

Aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

deme kimseye yok diye bende 7. haftada aynıydım işyerinde herkese diyordum yok bişiy diye bana deme nazar değer dediler tınlamadım anam 8. haftada görüyordum ne demek olduğunu bir kaç güne sende de olur inşallah olmaz rahat geçirirsin de deme kimseye küpeli

finduk benimkinin adı senindike kiraz olsun bir dalda iki dene

hee sorma olabilir valla doğru diyorsun
ama 8.haftada başlasa da 4 haftas sürüyor sonra geçiyor sanırım
sende ne var peki şimdi bulantımı kusmamı
tamam kirazlarım benim :1:

Ben de bir Şubat (belki Ocak sonu) annesi olarak, hepinize sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı evlatlar diliyorum.
:)
Aminnn
hoşgeldin
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

hee sorma olabilir valla doğru diyorsun
ama 8.haftada başlasa da 4 haftas sürüyor sonra geçiyor sanırım
sende ne var peki şimdi bulantımı kusmamı
tamam kirazlarım benim :1:

benim sürekli bulanıyor kusma yok çubuk kraker ağacı çıkcak midemde okdar yani bir an durmuyor sürekli bulanıyor ama şiddetli değil hafif hafif arada biraz daha kuvvetli doktor kan ilacı verecek bulantıdan veremem diyo geçmesini bekliycez diyor
aile hekimine gittinmi orayada kayıt yaptırman gerekiyormuş
birde bu aylarda kilo vermen lazımmış ben 4 kilo aldım yediklerine çok dikkat zaten doktor yada aile hekimi liste veriyor benim aile hekiminin hemşiresi yarım saat anlattı neler yapmam gerektiğine ne yemem gerektiğine filan

geçmeyenlerde varmış umudumuz bulantıların geçmesi üzerine küpeli

Ben çok uzun zamandır forumları takip ediyorum ama daha yeni üye oldum,hamile kalınca :)
8.haftanın içindeyim,dış gebelik..vs gibi stresler yaşattılar bize ama geçen hafta kalp atışını duydum çok şükür. Sorun yok.

Benim de henüz mide bulantım, kusmam,öğürmem..vs yok. Hamile olduğumu şu an hissetmiyorum çok şükür.
Çarşamba günü tekrar randevum var doktorda, onu tekrar görmek için sabırsızlanıyorum.
Ve forumda bebeklerini kaybedenleri okudukça nedense çok korkuyorum. :(

Back
X