allah bagıslasın bebelerimizi.
büyüyordur muhakkak da farketmiyorsunuzdur bence :)
bence beklemek cok gereksiz eşinizi bekletmenize gerek yok. eğer kanamanız bittiyse akıntınız gelmiyorsa beklemye gerk yokmuş. internette bir doktorun yazısını okumustum ben.yoksa ben de bekliyordum:)) neticede bu da cok önemli bir ihtiyaç insanoğlu için.gerksiz bulanlara anlam veremiyorum
bebişlerimizi hayırlısıyla zevkle neşeyle büyütürüz inşalah:)
canim benim mesajima istinaden soyluyorsan inan ki anlamsiz bulmuyordum dogumdan once 3-4 gun ara verse ne oldu ki diye dusunurdum ve ben daha istekliydimama bazen bunye kaldirmiyor bu kadar yorgunlugu bebeklerin duzeni bi otursa eminim simdi istemeyenler de isteyecek.
ama benim gibi 3 cocuklu hepside kucuk hic bi yardimcida olmayinca hem gereksiz buluyorsun hemde gereksiz bulanlari cok cok iyi anliyorsun
slm bende 28 şubatta normal doğumla kızımı dünyaya getirdim 42 hafta 2 günlük doğdu :) biraz zor geldi kızım hiç sancısız suni sancıyla suyumu doktorun patlatmasıyla zor bi doğum yaptım..çok şükür Allahıma aldım kızımı kucağıma amaaaa :) gaz sorunumuz var ve galiba kolik bi bebek :) rezene çayı içiriyorum kendim içiyorum bio gaia kullanıyorum bakalım inş fayda edecek diye ümit ediyorum... dikişlerim 20 güne kalmadan düştü ama hala ağrı sızı var sanırım bide hemoroid oldu doktora gitmeye çekiniyorum ama beni mahvediyor...gaz sancısı başladığında kulağına eğilip su sesi gibi ses çıkarıyorum yada şşşşşşşş der gibi sakinleşiyor bilgnze...birde eğer gece kaka yapmadıysa ve rahatsız olmuyorsa altını değiştirmeyin hemen emzirin göz teması kurmadan ve yatırın daha çok uyuyorlar ışık açmayın sakın yapabiliyorsanız yatarak emzirin....gece gündüz farkınıda mutlaka bebeğinize öğretin.. :)
canim ALLAH bagislasin oncelikle. insALLAH hayirli haberler alirsiniz kalca ultrasonunda ben yurt disindayim 3. bebegim ama hicbirine yapilmadi burda boyle bi uygulama yok galiba.
cuma gunu bizde 2. aylik asimizi yaptiricaz insALLAH huzursuzlanmazlar bebisler zaten zar zor duzen oturtuyoruz en ufak degisiklikte hepsi yerle yeksan oluyor valla.
canim kizarikliklar her yerinde olsaydi alerji falan denebilirdi ama benim aklima gelen bazen kiyafetlerde resim baskilarinin arkasi kasindiriyorya acaba giydirdigin biseyden mi oldu. insALLAH basit biseydir hemen gecer cok gecmis olsun
benim oglumda 2 ayi bitirdi artik bilincli olarak bana guluyor onunla konusmam cok hosuna gidiyor hemen gulumsuyor. bide altini falan alirken yada konusurken sacim gozumun
onune gelince acaip heycanlaniyor. once emzirdigimde elini opmeye calisrken yada yikarken kolunu uzatmazdi simdi serbestce uzatiyor ben tuttugumda. yuz ustu yatirinca baya
huysuzlaniyor ama kafasini 1 dk kadar (arada kisa mola vererek) dik tutabiliyor. uykularida yavas yavas duzene giriyor galiba 4 saat araliksiz uyuyor 2 gecedir. bende sutumu sagip
bir sonraki kalkisinda veriyorum 3-4 saat daha uyuyor uzerine tek sorunumuz hala cok erken 4:30 yada 5 gibi kalkip 7-8 hatta 9 da uyumasi. bide sabah erken degilde 7 gibi uyansa
tatindan yenmez yani. ha birde gozleriyle takip ediyor beni yakininda durunca ve hangi kulaginin tarafinda seslenirsem kafasini o tarafa cevirmeye calisiyor.bide artik aglama disinda
cok keyfi yerindeyse degisik sesler cikariyor. kilo ve boyunu yarin ogrenicem ama tahminen 5.500 kilo 59cm falandir. benim pasamin 2 ayi bitirdikten sonraki gelisimi boyle. ALLAH'a
sukur hersey yolunda gorunuyor
yumusak gırtlak sendromu mu canım?mrb arkadaşlar Allah hepinizin bebeklerine uzun ömürler versin...bebekleriniz nasıl?benim bebeğim çok huysuz ve sürekli ağlıyor.çok gazlı denemediğim şey yok nerdeyse gaz için.farklı önerileriniz var mı.bir de benim oğluşta doğduğundan beri boğazında hırıltı var.doktorun biri bronşit dedi hastaneye yattık.ama hırıltı devam etti.geçen hafta başka bir doktora gittim.o doktor bebeğin bronşit değil boğazının alt tarafında bir yerin gelişmediği içinmiş.bu da devit kullanmakla 9-10 aylıkken geçecekmiş.böyle durum yaşayanınız var mı?yani bronşit diye boşuna yattık hastanede...
slm bende 28 şubatta normal doğumla kızımı dünyaya getirdim 42 hafta 2 günlük doğdu :) biraz zor geldi kızım hiç sancısız suni sancıyla suyumu doktorun patlatmasıyla zor bi doğum yaptım..çok şükür Allahıma aldım kızımı kucağıma amaaaa :) gaz sorunumuz var ve galiba kolik bi bebek :) rezene çayı içiriyorum kendim içiyorum bio gaia kullanıyorum bakalım inş fayda edecek diye ümit ediyorum... dikişlerim 20 güne kalmadan düştü ama hala ağrı sızı var sanırım bide hemoroid oldu doktora gitmeye çekiniyorum ama beni mahvediyor...gaz sancısı başladığında kulağına eğilip su sesi gibi ses çıkarıyorum yada şşşşşşşş der gibi sakinleşiyor bilgnze...birde eğer gece kaka yapmadıysa ve rahatsız olmuyorsa altını değiştirmeyin hemen emzirin göz teması kurmadan ve yatırın daha çok uyuyorlar ışık açmayın sakın yapabiliyorsanız yatarak emzirin....gece gündüz farkınıda mutlaka bebeğinize öğretin.. :)
yumusak gırtlak sendromu mu canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?