Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 25. Haftadayim toplamda 4.600gr aldım bunun 4.300 1ay icinde alınca yediklerime cok dikkat ederek son 1.5 ayda 300gr aldımBen ilk ay 3 kilo alivermistim. Ama simdi 25 haftaligim ve toplamda 5,5 kilo almis durumdayim.
merhaba arkadaşlar..
bende 22+0 ım.gebeliğimn başından beri 3 kilo aldım.ama sizlere bi sorum olacak kafama çok takıldı.dün doktorum bebeğimin karnının biraz küçük olduğunu söyledi.bacak ve kafasına göre gövde biraz küçük kalmış dedi.bebeğimin ağırlığı 390 gr. sizce ne yapmam lazım? doktorum beslenmeme dikkat etmem gerektiğini söyledi. sizin bebişlerinz kaç gram.şimdiden teşekkürler.
20+5 te 376 grmdı benım kızımşimdi biz ne desek yanlış yönlendirmiş oluruz seni burdan. bence beslenme konusunda bır yardım al diyetisyenle fln görüş yada doktorunun önerileri olmadı mı?ben protein ağırlıklı besleniorum hergun peynır yumurta bal cevız yıyorum kahvaltımda. sabah aksam süt içiyorum bırer bardak ara öğünlerde meyve yıyorum haftada 2 gün balık 2 gun kırmızı et yıyorum baklıyat yada. öglen sebze yogurt fln. yanı her zaman dort dortluk boyle yapmıorum ama elımden geldıgınce fast food tatlı ve karbonhıdrattan kacınıp boyle beslenmeye calısıorum bol su ıcıorum. bunlarıda doktor tavsıyesıyle fln degılde ınternetten kendımın yaptıgı arastırmalara gore yapıorum dıkkat edıorum ama 5 kılo aldım ıste 22ye kadar bende 3 kılo almıstım sımdı 25 teyım 2 haftada 2 kılo aldım![]()
Bende 24. haftadayım yaklaşık 7 kilo aldım, doktor banada fazla hızlı gitmişsin dedi, ekmek hamur işi yeme dedi![]()
ama zaten bu haftalar için 7-10 kılo arası normalmiş. gebelik. org sitesinde hangı haftalarda kac kılo alınması gerektıgı yazıo 7-10 kılo arası normal gorunuo orda. ya zaten ben bu doktorları anlamıorum hem herseyden yıceksın bebek beslencek dıolar hemde kılo almıcaksın dıolar. meyve arada bı tane yencekmıs meyvenın fazlasıda kıloymus e napcaz bız resmen dıyetteyız.