2013 şubat Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)))

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 49 57,6%
  • erkek

OY: 36 42,4%

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
bu saatte yazıyorum dün öğle vakitlerinde nişanım gelmişti.bugün saat 5ten beri sancılarım aralıklı devam ediyor sanırım doğumum başladı.dua edin bana .ılık bi duş aldım çok erken diye biraz evde sancı çekiyorum ama gittikçe artıyor birazdan çıkıyorum

Ay cnm allah bir avazda kurtarsın

şuan sancı çeken arkadaşlara rabbim kolaylık versin,sezeryan olanların acı çekmeden ayaklanmalarını ve bebişleriyle sağlıklı bir şekilde ewe dönmelerini diliyorum.biz şafak sayanlar içinde geri kalan günlerimizi hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde tamamlamamızı rabbimden dılıyorum.şafak 22

ayy bak dedım canmm ınsallah dogumun olmustur

11- bilecik

ama ben de tuğba gibi günü geçse de gelmeyecek diye düşünüyorum

doğum yaptım 25 inde .normal doğum olmadı sezeryan oldu . rabbim hepinizin yardımcısı olsun

Merhaba arkadaslar
İSTANBUL atasehirde oturuyorum web sayfam icin portfolyo hazırlıyorum dogum fotograflarını çektirmek isteyenler icin 3arkadasa ücretsiz çekim yapacam ilgilenen arkadaslarım icin Fatoş.seker@hotmail.com mail atarsanız sevinirim herkese hayırlı doğumlar

bende yazayımmcok hoşuma gitti bu şafak muhabettı:safak 27 hayırlısı artık galıba en son benım.. şubat annelerının cogu da ockta dogurmus..hepımıze kolay dogumlar ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…