2013 şubat Anneleri Şafak Sayıyoooorr :)))

bebeğinizin cinsiyeti

• kız

OY: 49 57,6%
  • erkek

OY: 36 42,4%

• Ankete Katılan
    85
  • Anket Kapalı .
merhaba kizlar, normalde safak 19 ama bugun dr kontrolum vardi.idrarda protein tespit edildi.hamilelik zehirlenmesi süphesi var.persembe dopplerle bakacaklar.tansiyon simdilik normal ama bakalim öyke kalacakmi.son dakika gölü gibi oldu ama hayirlisi Allahtan.:44:

cnm seni arayamiyorum burdan takip ediyorum seni musait oldugunda konusalim olur mu????

son 2 dün belli oldu allahım sen yar ve yardımcımız ol inşalah saglıcakla kuzularımızı kucagımıza alalımmmm

12 şubat doğum tarihi ama bende iştah yok yorgunluk hep var yemem lazım kiloda almıyorm başta çok aldım

benimde tarihim bugün belli oldu 6 şubat sezaryen yani şafak 5 amasyaaaaaa:18::18::18::18::18::18:

ben de gerı sayıyodum dr 14 subata kadar beklıcez bebıs gelmezse ya keseyı delıp ya da sunı sancı verıp dogumu baslatırız dedı ??????????????? neyse en azından 14 subat bebısımı bekledıgım son gun olucak sağlıkla gelsınde ben beklerım sonucta bu kadar bekledık dımı allahım herkesı yavrusuna kavustursun ıns.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…