- Konu Sahibi papatya3459
- #20.681
ben burdayım canım yaa göbiş topiğine fotoğraf ekliyim dedim onla uğraşıyodum 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben burdayım canım yaa göbiş topiğine fotoğraf ekliyim dedim onla uğraşıyodum![]()
eneemmm göbişmii görcezzzz:))yaaw bende bı raa cok uğrastım bı resım yukleyemedım bı dahadaaa denememm pc elımde kalcaktı
ben de burdayım..bi yandan yemekle uğraşıyorum...göbiş dediniz de perşembe doktora gitmiştim..'ne o üç gün sonra doğuracak gibi gözüküyosun'dedi..acayip bozuldum yaaa...
,,ben de burdayım..bi yandan yemekle uğraşıyorum...göbiş dediniz de perşembe doktora gitmiştim..'ne o üç gün sonra doğuracak gibi gözüküyosun'dedi..acayip bozuldum yaaa...
eveeeeet göbiş koydummmaa niye ki ben yükledim şimdi hiç de zor bişey değil istersen anlatırım
,,
bu dr lar bızı manken gıbı doğuralım ıstıyorlar banada her gıttıiğimde dert oluyoo artık yınee sınırrr aşmısızzzz bılıyom dedımm napim yaa 58 oldum wallaa bıde onun tartısıbı kılo fazla gösterıyo ama ben evdekıne göre soyluyom o görmuyo 58 dıyom hehehe
yaa lınk atta bakımm göbıseee bebıseee.boşver anlatmaa nası olsa anlamıcammm :))senıde yormıyımmm
58 kilosun diye sana laf söylüyosa beni görse kalp krizi geçirirdi heralde geçen randevumda gittiğimde bi baktı 4.5 kilo almışım 5 haftada sadece hımmm dedi
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rinin-gobus-fotograflari-12.html#post27025312 linki bu canım yok beeee nolcak dur ona ayrı msj atayım da anlatayım sana![]()
brs85 bu msj sana tüm sevenlerinden geliyoşimdi öncelikle resmi masaüstüne koy ki çok uğraşma...konuya cevap ver deyince açılan sayfa var ya yazı yazdığımız yerin hemen üstünde 3 sıra halinde şekiller var font size vs...yazıyo...hah işte onun 2. sırasındaki şekillerde sağdan 5. şekil.üzerine gelince de insert image yazısı çıkıyo ona tıklıyosun küçük bi pencere açılıyo ordan 'from computer'dayken dosyaları seçi tıklıyosun bi pencere daha açılıyo ondan da masaüstünü seçip fotoğrafa tıklıyosun ve 'aç' diyosun o pencere kapanıyo zaten kendi....diğerinde de eklentiyi yükle diyosun bitiyooooo.......uzun yazdığıma bakma 30 sn lik bi işlem ama detaylı yazıyım dedim ondan yani canım....hadi bakıyım bi göbüş resmi de sen ekle de bakalım şimdi
![]()
yuhhhh buu nee leyyynn:))havuzz problemı gıbıı yaa sımdıı kalkk pc ara kablosunu bul telefondan dahaa kolaysa ordan atayım:)hemen ceker atarım enazından pc ye atmaylaa uğrasmam ama bakımm denıycem.kısss canastrın göbeğee bakkk ne guzelyaaaaa bende gıdıp dar bişi gıyım:))boldanhıc bellı değill sinirr şey
yaaa yok bendeee o dediğin seyler bakıyom bakıyom sadece konuya cvpver yazııvarr font montttyokk
e o zaman sen bizim gibi gülen adam falan da koyamıyosundur....önce bi sayfanın en üstünde yazan kontrol paneline gir sonra altta solda seçenekleri düzenle var ona tıkla.aşağıda çeşitli seçenekler kategorisi var orda da mesaj editörü yazıyor :Gelişmiş Düzenleyici - WYSIWYG Editörü seçeneğini seç ve değişiklikleri kaydet önce bi bunları yap o zaman hepsi çıkacak
yokk yaaa altta var o gulucuk sımegelerı okdr bende profıle koydumm ahandaa olmusmuuu.walla olsaadaa olmasaadaa acc bılac kaldım resım derdınee:)su yemeğii ısıtmam lazımm
heh olmuş sonunda gördük yaniminnacıkmış kız daha seninki anaaammm ne sevimli
![]()
:)) wallaaa buyuymuyoo dun tulum alcamm dıyom ıkı uc ay ıcındeğermıı kızlar dıyoo ablaaa kac aylık soyluyom ıcındemı buyutuyon bebeği dıyorlarr masuss hep dar gıyıyomm anlamıyorlar yaa