2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet cnm aynen bendim o ama sonra ben şakayla karışık cinsel hayatımız
var bizim git artık dedim artık bunun üzerine şaka yapmaya başlamıştık
bana kapınızı kapatın, lütfen kendi eviniz gibi rahat olun demeye başladı
biz de alışınca daha rahat yaptık işlerimizi :9: dün gece gittikten sonra geldim odası bomboş
toparlanmış kimse yok kocamla baş başa kaldık ama çok üzüldüm oturdum
ağladım bak şimdi sana anlatırken de gözlerim doldu yine :14::14:

alemsin ya:9::9::9::9:

Ay o kadar alinti yapiyorum tam cevaplama sayfasi acilinca tel kapaniyo:47: hatirlayamiyom simdi kime ne dicektim öfff!! Zaten uzun surdu gecmisi okumak biraz yavas cene yapin ayol:27:

Ben de diyetime basladim kizlar. Yalniz bebis hareketleri azaldi gibi bugun hic kipirdamadi nerdeyse. Ac oldugum zaman cok kipirdardi ozellikle. Simdi ac kalmiyom diye mi boyle oldu acaba? Rahati yerindedir insallah:emir_bebek:

Deneme amacli ben de olctum sekerimi. Aclik 98, tokluk 109:52: olacek galibam bu is diyetle.

Bu arada kocis mac izlerken siyirdi iyice:27: cok heyecanli galiba. Oda degistirdim resmen korkuyom tepkilerinden:9:

teşekkür ederim canım :16: Yok grisini ben de sevmedim kırmızısını alcam büyük ihtimal...

bende bende kırmızısını begendım onu alcam

bu arada kızlarrrr bugünün araştırma konum bebek bakım ürünleriydi ve kazanannnnnnnnnnn bubchen çıktı :9:

Bubchen bebişin gezi çantası setini alcam sebamedden vazgeçtim çünkü güzel kokmuyo hiç :50: Hem de bubchenin setinde çantayla alt değiştirme var :9: E tabi bi de hiç olumsuz yorum duymadım okumadım

ayaklarını yukseğe kaldırdınmı:26::26::26:birde bak yukarda ne yazmışım bu akşam yemeğinden sonra şekerimi ölçtüm 140 nasıl sence:26:
ben oğlumda da bubchen kullanmıstım o zaman yoktu almanyadan gelmıstı
ruzgarada halası bubchen yenı dogan ları aldı unnadoda kampanyada hepsi 130 tl cıkmış cantalı settekiler yenıdogan degıl koyu mavı grup ama farketmez

bu arada dr tahlıl sonuclarımı begendıiiiiiii:)

yarın bende donus yolculugu baslayacak :(

:9::9: fionayıda çok severim ama cidden onun gibi olucam karnımın heer bi yanı dolu dolu oldu ayaklar bi garip burnum şişio ara ara yaaw çirkinliomuyum nee:30: bende öleyim tuzsuzu farketmem bu ara benimde ellerim şişio kemiklerim gömülüo nerdeyse:44: ya bu el ayak terlemesi çok zor bişii yaa..ama bildiğim kadarıyla tedavi edilebilio artık :44:

yok canım yaa bütün tedaviler hikaye hiç bi çözümü yok ben alıştım artık zaten farketmiyorum bile ama biriyle yeni tanıştığımda geriliyorum tokalaşırken...hatta bayramın ilk günü bayramlaşmaya gidicez şimdi alay komutanı tümen komutanı onların eşleri vs... en az 100 kişiyle tokalaşcam şimdiden stresi bastı...var ya tokalaşmaktansa gidip herkesi tek tek öpesim var o derece bıktım yani artık :1:

evet cnm aynen bendim o ama sonra ben şakayla karışık cinsel hayatımız
var bizim git artık dedim artık bunun üzerine şaka yapmaya başlamıştık
bana kapınızı kapatın, lütfen kendi eviniz gibi rahat olun demeye başladı
biz de alışınca daha rahat yaptık işlerimizi :9: dün gece gittikten sonra geldim odası bomboş
toparlanmış kimse yok kocamla baş başa kaldık ama çok üzüldüm oturdum
ağladım bak şimdi sana anlatırken de gözlerim doldu yine :14::14:

kız bak beni deli edecen bayram üzeri....1-2 mahalle ötede diyon ne ağlıyon gelir geri...bayram gelmiş benim en yakın akrabamla aramda 1000 km den fazla mesafe var kaldık burda bi kocam bi ben allahın unuttuğu kıbrısın ulukışla köyünde tıkılıp kalmışım bi de aramızda 2 mahalle var diyo ağlıyom diyo yaa :14:

ben ilk başta ımdc diye bi marka kullanıodum raporda çıkartmıştım.3 kutu strip verdiler cihaz dahil 60 lira verdim.stripler bitti almaya gittim devlet veriyo 1 kutu dedim ee kalanı noolcak parayla alıcaksın dediler 35 lira sonra raporlyum diye 6 ay için 3 kutu veriyo devlet yine kalan kısmını parayla alıcaksın.sonra araştırdım başka bi cihaz buldum ebsensor diye devlet bütün striplerini karşılıo beş kuruşta almıo sadece cihaza 30 lira verdim 8 kutuda strip aldım..aklında olsun ciddi kazıklıolar..

tamam canım not aldım:9:benimkindede 6 kutu strip var yeterde artar bile inş...

aynen canım bizde de bi alman malı eğilimi var adamların çoğu şeyi güzel yaa...bebek arabası da mesela pierre cardin 2020 ile kanzın benim beğendiğim modeli aynı...fiyatları da aynı sırf alman markası diye kanz alcam :9: emziğini biberonunu da nuk alcam...chicco alacak olan arkadaşlara duyurum var bu arada: biberon emzik chicco alacaksanız mutlaka üzerine bakın bi italyan bi de çin üretimi olanlar var ve kaliteleri çok değişiyo haberiniz olaaaa sonradan ben duymadım görmedim yok efendim bilmiyodum gibi bahaneler istemem ona göre :47: :9:

E bebekte avent te kampanya vardı bende ordan aldım biberon setini aventin yeni doğan hediye seti..en iyisine avent ve dr browns diolar ama..bebişlere gaz yapmıomuşş:34:

slm, hanımlar nasılsınız sonunda kalabalık buldum topıgı :) herkes ıyıdır ıns. bende sukur ıyıyım sadece acaıpppp sınırlı ve streslıyım hormonlarım costu sanırsammm cokkk gergınımmm:47::47: bıde sızde de oluyor mu gogus uclarım bıkac gundur cokkk sızlıyooo cnm yanıyo resmen :/

bennnnnnnn acayıp sınır var bende buara hıc olmıcak seylere asırı sınırlenyrummm benmde hormonlar tavan yaptı galıba

ruzgarada halası bubchen yenı dogan ları aldı unnadoda kampanyada hepsi 130 tl cıkmış cantalı settekiler yenıdogan degıl koyu mavı grup ama farketmez

zevkler aynı şekerrrrr :9: evet yaa çantalı settekilerin yenidoğan olmadığını gördüm de ben de kararsız kaldım acaba çantasız tek tek mi alsam diye...çok fark var mı canım arada? sen kullanmışsın ilk ağızdan duyalım :1:

E bebekte avent te kampanya vardı bende ordan aldım biberon setini aventin yeni doğan hediye seti..en iyisine avent ve dr browns diolar ama..bebişlere gaz yapmıomuşş:34:

dr. brown's u özellikle gazlı bebeklere veriyolar ben doğana kadar sadece 1 tane biberon bulundurcam küçük başta sütüm gelmezse falan diye o da...onun dışında sonradan almayı düşünüyorum...ama bakalım daha 4 ay var dayanamaya da bilirim :1:

Ay o kadar alinti yapiyorum tam cevaplama sayfasi acilinca tel kapaniyo:47: hatirlayamiyom simdi kime ne dicektim öfff!! Zaten uzun surdu gecmisi okumak biraz yavas cene yapin ayol:27:

Ben de diyetime basladim kizlar. Yalniz bebis hareketleri azaldi gibi bugun hic kipirdamadi nerdeyse. Ac oldugum zaman cok kipirdardi ozellikle. Simdi ac kalmiyom diye mi boyle oldu acaba? Rahati yerindedir insallah:emir_bebek:

Deneme amacli ben de olctum sekerimi. Aclik 98, tokluk 109:52: olacek galibam bu is diyetle.

Bu arada kocis mac izlerken siyirdi iyice:27: cok heyecanli galiba. Oda degistirdim resmen korkuyom tepkilerinden:9:
hadi gözün aydın başarıcaz bu şeker olayını:9:

seninde gözün aydın olsun:34:
yarın resmen yarım gun calısıyormusum...ozel sektorden nefret edıyorum
evet benimde çalışırken en sinir olduğum şeydi:47::47:yarım gun tatil olsa şirket batacak sanki:47::47:

yok canım yaa bütün tedaviler hikaye hiç bi çözümü yok ben alıştım artık zaten farketmiyorum bile ama biriyle yeni tanıştığımda geriliyorum tokalaşırken...hatta bayramın ilk günü bayramlaşmaya gidicez şimdi alay komutanı tümen komutanı onların eşleri vs... en az 100 kişiyle tokalaşcam şimdiden stresi bastı...var ya tokalaşmaktansa gidip herkesi tek tek öpesim var o derece bıktım yani artık :1:

kız bak beni deli edecen bayram üzeri....1-2 mahalle ötede diyon ne ağlıyon gelir geri...bayram gelmiş benim en yakın akrabamla aramda 1000 km den fazla mesafe var kaldık burda bi kocam bi ben allahın unuttuğu kıbrısın ulukışla köyünde tıkılıp kalmışım bi de aramızda 2 mahalle var diyo ağlıyom diyo yaa :14:

cnm benim valla senin iş daha zormuş gerçekten
ben bazen diyorum ne kayınvalidemlere ne annemlere
yakın olayım herkesten uzak olayım diyorum ama
bunu yaşamadığım için bilmiyorum tabi, ama 1 ay kalınca
baya alışmıştık, dün arabada giderken hiç sesimiz çıkmıyodu hep
o geliyo aklıma neyse bayramın ilk günü kurban flan birlikteyiz zaten
ya bu aralar biraz da duygusalım sanırım herkes bırakıp gitti die :5:

öyle valla...bizim gidememe nedenimiz eşimin bayramlarda izin alma sıkıntısı...kıbrıs yurtdışı sayıldığından kıbrıs dışına çıktığımız anda yıllık izinden düşüyolar...çok saçma bi sistem...türkiyeye dönsek de artık bayram tatillerinde ailemin yanında olsam böyle hiç bişey anlamıyorum ağlayasım geliyo :14:

benim de hormonlarım coştu ama üzüntü yönüne doğru canım bayramda ailemin yanında olamama hüznü sardı :14: ayrıca bende yok o dediğinden sadece başta olduydu geçti sonra

evet canım ikisi de alman markası zaten kullanan da tanıdığım var ikisinden de memnunlar...ben sadece bubcheni sırf bebek ürünü ürettiği ve yeni doğan grubu olduğu için seçtim bi de tabii kokusu :9: yalnız setine dikkat et içinde neler var senin dediğin heralde ucuz olanı onda sabun sünger falan var ondan fiyatı uygun bi de başka bi set var onda sabunla sünger yerine nemlendirici sütle banyo köpüğü var gittigidiyorda 78 tl...ben de ondan alcam :32:

uzulme cnm, napcan bazen sartlar boyle gerektırıyoo... ben yıne artık sıstımmm annem ve kayınvaldemlerle 2,3 sokak var aramızda bıgun bırınde bıgun bırınde aksam onlar bızde ınan esımle bıkac saat basbasa kalmaya hasret kaldım buara dıorum kı keske uzakk bı yerlere tasınsak kendı halımıze kalsakkk,

dr. brown's u özellikle gazlı bebeklere veriyolar ben doğana kadar sadece 1 tane biberon bulundurcam küçük başta sütüm gelmezse falan diye o da...onun dışında sonradan almayı düşünüyorum...ama bakalım daha 4 ay var dayanamaya da bilirim :1:

ablamın oğlu acaaip gazlıydı ona dr browns almıştım çok memnun kaldı..aventte öyleymiş bizim biberon 5 yalancı emzik 3 oldu..artık bi daha ne biberon ne emzik alırım:9::9:

zevkler aynı şekerrrrr :9: evet yaa çantalı settekilerin yenidoğan olmadığını gördüm de ben de kararsız kaldım acaba çantasız tek tek mi alsam diye...çok fark var mı canım arada? sen kullanmışsın ilk ağızdan duyalım :1:
valla ben cok memnundum ama baska bısı kullanmadımkiiiiiiiiiiiiiiiiii

Back
X