- Konu Sahibi papatya3459
- #2.061
canım konunun dısında baska bırsey sorucam . benım sat 14 mayıs 15 hazıran da kan testı yaptırdım 20.70 dı 17 hazıran da 80.96 cıktı degerım yanı 4 haftalıktı gec dollenme benım sanırım keseyı gormedı 1 hafta sonra bakalım dedı sızce degerlerım normal mı esım sımdıye artmıstır degerın dıyor ama 1 hafta olmasını beklıyoruz
canım değerinin yükselişi gayet iyi 2 katı olması gerekiyor zaten her tahlilden sonra fakat benim 4 haftalıkken 1419 du en son ve 4+4 günlükken o gıcık doktor keseyi görmüstü
sana tavsiyem biraz bekle canım bende sürekli kan tahlili yaptırdım 3 kez git gel sırf tedirginlik sonra keseyi görcez mi gerginliği bugün bu kalp atışını görcez mi gerginliği valla keske biride bana akıl verseydi de gitmeseydim çok gergin 2 hafta geçirdim.annem diyor ki ben seni öğrendiğimde 2 aylıktı diyo bir gittik ne kese ne birşey nede kan tahlili direk gümbür gümbür kalp tışını ve direk seni gördük diye biraz eskilere dönmek lazım sanırım. ama değerinin yükselişi güzel umarım daha fazla yükselir ve allah gönlğüne göre verir sen doktora gitmedin mi peki