• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
canım konunun dısında baska bırsey sorucam . benım sat 14 mayıs 15 hazıran da kan testı yaptırdım 20.70 dı 17 hazıran da 80.96 cıktı degerım yanı 4 haftalıktı gec dollenme benım sanırım keseyı gormedı 1 hafta sonra bakalım dedı sızce degerlerım normal mı esım sımdıye artmıstır degerın dıyor ama 1 hafta olmasını beklıyoruz

canım değerinin yükselişi gayet iyi 2 katı olması gerekiyor zaten her tahlilden sonra fakat benim 4 haftalıkken 1419 du en son ve 4+4 günlükken o gıcık doktor keseyi görmüstü
sana tavsiyem biraz bekle canım bende sürekli kan tahlili yaptırdım 3 kez git gel sırf tedirginlik sonra keseyi görcez mi gerginliği bugün bu kalp atışını görcez mi gerginliği valla keske biride bana akıl verseydi de gitmeseydim çok gergin 2 hafta geçirdim.annem diyor ki ben seni öğrendiğimde 2 aylıktı diyo bir gittik ne kese ne birşey nede kan tahlili direk gümbür gümbür kalp tışını ve direk seni gördük diye biraz eskilere dönmek lazım sanırım. ama değerinin yükselişi güzel umarım daha fazla yükselir ve allah gönlğüne göre verir sen doktora gitmedin mi peki

izmirdeyim canım ben bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine medikal parkta zekeriya bey varmış arkadaşım çok memnun kalmıştı
onunda ağzından canım tatlım güzel kızım gibi sözler naip olmazmış ayrıca eşlerlede arası çok iyiymiş herşeyi detaylı
anlatıp bilgi veriyormuş zaten medikal parkta izmirde yeni açıldı ve son derece lüks ve güzel bir hastane artık bişrazcık
beklicem 10 gün kadar daha sonra gidicem hemde bebeğim birazcık büyüsün en azından gittiğimizde bazı şeyler netleşsin
çünkü böyle muallakta kalmak çok üzücü

canım o doktor kimdi çok merak ettim ben de izmirdeyim
15 gün geçmeden para almaları yasak diye biliyorum itiraz etseydin keşke
benim doktorum da prof 15 gün içinden geldiklerin ücretsiz
ve ben de medicalde merve hanımdan randevu aldım onu deneyim belki daha az tuzlu olur diye
hele cuma bi gideyim de..
kalp atışı duyulmuş yaa sen gerisini boşver önemli olan bebişin sağlığı
doktora gitmezsin olur biter...

folik plus ben 3 aydır kullanıyorum
gebelik öncesi de kullanılırsa spina bfida riski sıfıra iniyormuş dedilerdi..
günde 2 tane alıyorum çeşidine göre değişiyor kaç tane alacağın..

yalnız düşük illa anneden kaynaklı olmuyor
bebekte bir kusur varsa vücut onu atabiliyor ilk çocukta olmadı diye bir daha olmayacak anlamına gelmiyor
keşke öyle olsaydı:(

kızlaaaar baktım burda herkes kalp atışını duydum yazmış
kıskandım koşa koşa çıktım kadın doğuma
wee bende duydum çook tatlı ya pıt pıt:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

Son düzenleme:
canım değerinin yükselişi gayet iyi 2 katı olması gerekiyor zaten her tahlilden sonra fakat benim 4 haftalıkken 1419 du en son ve 4+4 günlükken o gıcık doktor keseyi görmüstü
sana tavsiyem biraz bekle canım bende sürekli kan tahlili yaptırdım 3 kez git gel sırf tedirginlik sonra keseyi görcez mi gerginliği bugün bu kalp atışını görcez mi gerginliği valla keske biride bana akıl verseydi de gitmeseydim çok gergin 2 hafta geçirdim.annem diyor ki ben seni öğrendiğimde 2 aylıktı diyo bir gittik ne kese ne birşey nede kan tahlili direk gümbür gümbür kalp tışını ve direk seni gördük diye biraz eskilere dönmek lazım sanırım. ama değerinin yükselişi güzel umarım daha fazla yükselir ve allah gönlğüne göre verir sen doktora gitmedin mi peki

öyle de canım Allah korusun dış gebelik olur da başında farkedilmezse de çok tehlikeli
eskiden ölümler daha fazlaymış..
ama cehalet mutluluktur diye bir deyim var ya ingilizcede ona katılıyorum
ne nete gireceksin ne de bileceksin ohh senden rahatı yok:)

canım konunun dısında baska bırsey sorucam . benım sat 14 mayıs 15 hazıran da kan testı yaptırdım 20.70 dı 17 hazıran da 80.96 cıktı degerım yanı 4 haftalıktı gec dollenme benım sanırım keseyı gormedı 1 hafta sonra bakalım dedı sızce degerlerım normal mı esım sımdıye artmıstır degerın dıyor ama 1 hafta olmasını beklıyoruz

benim de regl günümde 47 idi değer canım..3 gün sonra 238 3 gün sonra 1008 idi..
geç döllenme benim de. yaklaşık 10 gün sonra kese gördük ama içinde embriyo yoktu
geç döllenme ilk zamanlar daha stres bir şey
kalp atışı duyma falan da gecikecek
çünkü sata göre 6 haftalık ama gerçekte 3-4 haftalık bişi oluyo bizim bebişler
senin artış da çok güzel 2 gün sonra bir kez daha yaptırsaydın keşke rahatlardın

benim de regl günümde 47 idi değer canım..3 gün sonra 238 3 gün sonra 1008 idi..
geç döllenme benim de. yaklaşık 10 gün sonra kese gördük ama içinde embriyo yoktu
senin artış da çok güzel 2 gün sonra bir kez daha yaptırsaydın keşke rahatlardın

kan tetımı yaptırdıgım da adetımden 2 gun gecmıstı canım... ama ıyı demı degerler

kan tetımı yaptırdıgım da adetımden 2 gun gecmıstı canım... ama ıyı demı degerler

kızlar şimdi doktordan geldim evet bebeğimin kalp atışını duydum ama sadece 2-3 saniye kadar
benim gittiğim doktor profesör ama adam olamamış aptal şey çok sinirliyim kızlar çok
muayhaneye girdik hemen ultrasona aldı daha konuşmadan birşey yapmadan devlet hastanesi gibi
hemen kontrole alalım dedi girdik odaya neden bu kadar gerginsin biraz sakinleş diye çemkirdi gayet
sert bir şekilde gıcıkk... sonra bebeğimin kalp atışı duyuldu bir anda bende istem dışı gövdemi hafif kaldırdım
ekrana bakayım diye bir kızdı sen böyle olursan birşey göremeyiz dedi rahat muayene edemiyorum dedi
tamam bir daha bulamıcam onu zaten küçük dedi kalktı gitti odasına bende şok tabi:(((((
odaya girdim kaç haftalık diyorum birşey söylemek için erken diyo 5+1 olabilir dedi ama 5+3 olmadan
kalp atışı duyulmaz o zaman 5+3 tür dedi manyak:(:(birde daha 1 hafta önce gittim şimdi sadece kontoldü
odada 5 dakika toplam kalmadım bile bir daha aynı muayene ücreti aldı paracı sey:(:(
zaten hassasım nasıl moralim bozuldu ağla ağla canım çıktı ya gerginim diye kızıyor bana
manyak bu benim ilk bebeğim 7 aydır uğraşmışım olsun diye beklemişim gözümden sakınıyorum
birşey olucak diye sabaha kadar uyuyamamışım kontrole gidicez diye bana yaptığı şeye bak
elbette bu heycanım bu gerginliğim normal.. herhalde benim doktor paraya doymuş hırsız sey..
belki çok iyi bir profesör olabilir ama biz hiç uyuşmadık ve artık ona gitmicem kesin karar verdim
bir arkadaşım medikal parlta doğum yaptı 2 ay önce doktorundanda hastanedende çok memnunda
hatta bana çok dedi gel seni götüreyim diye yok illa özele gidicem demiştim sanki medikal park özel değil:(:(
velasıl kızlar uzun oldu birazcık ama bebeğimin kalp atışını çok kısa olsada duydum ama mutlu değilim
doktordan dolayı:2::2::2:
canım önceki gebeliğimde ben izmirde idim prof. gittim ayda 200 lira verdim. istediğim gibi konuşabileyim rahat soru sorabileyim diye aynı hastanede çalışmamıza rağmen özeline gittim. en fazla 15-20 dk. sürüyordu kontrolü, ve ağzından cımbızla laf alırdık.eşim dakikasına 10 lira veriyoruz adamın diye kızardı.şimdi il değiştidim eşimin işi dolayıısıyla, öyle özeline falan gitmedim çalıştığım üniversitedki doçente gittim adam o kadar iyi ki. yani prof olup olamasına falan bakmıyor bu işler seni tatmin edecek sorduklarına sakince cevap verecek en önemliside seni germyecek bir doktora git derim ben etraftan isim falan araştır.

değerin 20 olması ya da 2000 olması değil önemli olan canım
2 günde bir 2 kat yükselmesi en az
yani düzenli bi ilerleyiş
diğeri yumurtanın çatladığı günle alakalı bi durum...
ama geç döllenme olunca işte çok erken haberdar oluyosun daha çok sabretmen gerekiyo
sonu güzel olsun da gerisi önemli değil tabi

göğüs hassasiyetinin azalması netten baktım da düşük diyor valla benim durum ne olacak bilmiyorum hiç:(

değerin 20 olması ya da 2000 olması değil önemli olan canım
2 günde bir 2 kat yükselmesi en az
yani düzenli bi ilerleyiş
diğeri yumurtanın çatladığı günle alakalı bi durum...
ama geç döllenme olunca işte çok erken haberdar oluyosun daha çok sabretmen gerekiyo
sonu güzel olsun da gerisi önemli değil tabi

göğüs hassasiyetinin azalması netten baktım da düşük diyor valla benim durum ne olacak bilmiyorum hiç:(

goguslerım normal sıs ve acıyo senın nasıl kı

canım o doktor kimdi çok merak ettim ben de izmirdeyim
15 gün geçmeden para almaları yasak diye biliyorum itiraz etseydin keşke
benim doktorum da prof 15 gün içinden geldiklerin ücretsiz
ve ben de medicalde merve hanımdan randevu aldım onu deneyim belki daha az tuzlu olur diye
hele cuma bi gideyim de..
kalp atışı duyulmuş yaa sen gerisini boşver önemli olan bebişin sağlığı
doktora gitmezsin olur biter...

folik plus ben 3 aydır kullanıyorum
gebelik öncesi de kullanılırsa spina bfida riski sıfıra iniyormuş dedilerdi..
günde 2 tane alıyorum çeşidine göre değişiyor kaç tane alacağın..

yalnız düşük illa anneden kaynaklı olmuyor
bebekte bir kusur varsa vücut onu atabiliyor ilk çocukta olmadı diye bir daha olmayacak anlamına gelmiyor
keşke öyle olsaydı:(

canım hiö itiraz etmeden zaten o şokla ordan nasıl çıktım bilemedim o anda para pul gözükmedi gözüme doktor prf.hüsnü çağlar
yaşlı bir doktor ...ama şunu söyleyeyim medikal parktaki merve hanımıda duydum hastaneden herkes çok memnun
ve muayene ücreti 38 tl mi neymiş.gayet iyi hastane özele gidip 150-200 tl bayılmak valla yazık.bende illa özele gitmek istemiştim
ama 2 sefer gidip boyumun ölçüsünü aldım canım bence istersen zekeriya beyide dene herkes çok iyi çok tatlı dilli diyo

dün çok hassastı bugün bir kalktım bir şey kalmamış nerdeyse:(((
düşünerek bişi değişmiyo cuma günü hayırlısı neyse onu göreceğiz artık naapalım...

onun dusukle alakaı oldugunu sanmıyorum bıde kendımızı cok dınlemeyelım kızlar sakınılan goze cop cabuk batarmıs

canım önceki gebeliğimde ben izmirde idim prof. gittim ayda 200 lira verdim. istediğim gibi konuşabileyim rahat soru sorabileyim diye aynı hastanede çalışmamıza rağmen özeline gittim. en fazla 15-20 dk. sürüyordu kontrolü, ve ağzından cımbızla laf alırdık.eşim dakikasına 10 lira veriyoruz adamın diye kızardı.şimdi il değiştidim eşimin işi dolayıısıyla, öyle özeline falan gitmedim çalıştığım üniversitedki doçente gittim adam o kadar iyi ki. yani prof olup olamasına falan bakmıyor bu işler seni tatmin edecek sorduklarına sakince cevap verecek en önemliside seni germyecek bir doktora git derim ben etraftan isim falan araştır.

aynen canım gittiğim doktorun ben anlaması beni rahatlatması lazım ben bu doktora hem kendi canımı hem bebeğim canını nasıl emanet edicem içim rahat değilken
9 aylık bir süreci ben hep acabalarla doktorun bana yansıttığı gerginlikle mi geçiricem tabiki asla bakalım inşallah bu medikaldeki doktordan herkes kadar bende memnun kalırım ve o kendimi iyi hissedeceğim ve torbalarla para dökmiyeceğim bir doktorum ve hastanem olur

aynen canım gittiğim doktorun ben anlaması beni rahatlatması lazım ben bu doktora hem kendi canımı hem bebeğim canını nasıl emanet edicem içim rahat değilken
9 aylık bir süreci ben hep acabalarla doktorun bana yansıttığı gerginlikle mi geçiricem tabiki asla bakalım inşallah bu medikaldeki doktordan herkes kadar bende memnun kalırım ve o kendimi iyi hissedeceğim ve torbalarla para dökmiyeceğim bir doktorum ve hastanem olur

inşallah umduğunu bulursun medical deki doktordan. ben izmirde sermet sağol a gitmiştim 9 ay boyunca

Back
X