hayır canım tek bi sebebi var o da okuduğun kitapların türünü beğenmemen yoksa koca falan dinlemiyosun...mesela ben nerdeyse her türü oksam da en çok macera,polisiye,bilimkurgu türü kitapları severim onlardan aldığım hazzı başka hiç bi türden almıyorum...eşim de felsefi kitapları çok sever nietzsche falan okur...bu seneye kadar ikimiz de birbirmizin kitaplarına elimizi bile sürmezdik çünkü sevmiyoduk ama bu sene tüm kitaplarımız bitince ben onunkilere o benimkilere daldık bu türleri de sevdiğimizi yıllar sonra keşfettik....kısaca demem o ki hangi tür kitap sevdiğini keşfedip o türe sararsan değil kocan cümle alem gelse o kitap bitmeden senin elinden alamazlar
yaaa yok bende felsefecıyımdırr o yonumu kesfettım amaa yemın ederım olmuyo en son john verdon aklından bı sayı tut onu aldım ama bizimki evde oluyo dedımyaa hıc isteği bıtmıyo onu getır bunu gotur onu yıyeylım bunu içelım koca gun onunda canısıkılıyo benle uğrasıyo ozellıklede ne zmn kıtabı alsam elıme hep ıstıyo onlaılgıleneyım.
rica ederim canım nolcak...bana da öyle geldi valla 9 aylık hamileyken 2.5 saat yol çekmeyi düşününce beni bile fenalık bastı...