• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
şimdi bişey soracağım size
hani 4+6 diyoruzya aslında bu 5 hafta oluyor diye nette okudm
yani mesela 4+0 ile 4+6 arası 5.hafta oluyormuş .

Valla canım bende kendi yoğurdumu kendim yapıyorum. Sütü kaynatıyorum. Bana göre daha sağlıklı,bazen korkuyorum, ama sonra annelerimiz bizi nasıl doğurmuş diye düşünüyorum.
canım bende dünden beri düşünüyorum, bugün arkadaşlarlada konuştuk,
kesinlikle doğal daha iyi ya hazır süt yoğurtta süt tozu falan warmış hatta östrojenik etkileri falan warmış :53::53:

ikiside aynı şey canım
bende folbiol kullanıyorum

canım kiside folik asit ama folidocede 0.4 mg, folbiolde 5 mg folik asit var,,
gebelere önerilen günlük 0.4 mg olduğu için folbiol gereksiz aslında ama yinede folbiol içiyorsanız bence yarıya bölüp için, yarısı bile gerekenden 6 kat fazla çünkü,, :53:
(dip not:kırma yeri olan her ilaç güvenle bölünüp içilebilir, kırma yeri yoksada o ilaç asla bölünmez çünkü homojen değildir)

canım bende ist avrupa yakasındayım bende düşünüyorum nereye gitsem diye gaziosmanpaşa hastanesi baan en yakın hizmet hastanesi nin de methini duyuyorum bilemiyorum araştırıyorum bakalım

tatlım hizmet hastanesi ni kesinlikle tavsiye ederim.okuldan bir arkadaş gigiyor.bir erkek doktor varmış özellikle onu anlatıyorlar.netten bakabilirsin :16:

kızlar bugün karnımı çok şiş hissettim ve rahatsız oldum we korktum karnım büyürse napıcam ben diye,
gebelikten korktum kendimi çok kötü hissettim ama buraya gelip, benimle aynı durumda olan we böyle motiwe edici sizlerin yazılarını okuyunca rahatlıyorum,,
hep olumlu we motiwe edici olalım kızlar tamammı :7:

2013 ŞUBAT ANNELERİ
:nazar::nazar::nazar:
1-carmen..............1 şubat.
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-şifacı.................5 şubat
6-yağmur melike.....5 şubat
7-alya...................5 şubat.....
8-bay...................5 şubat
9-acıbiber .............6 şubat......
10-belfü..................7 şubat.......
11-ayça..................7 şubat......
12-drKlub................7 şubat
13-tuze.................9 şubat
14-60gelsin............9 şubat
15-astur................12 şubat
16-angel................13 şubat
17-zübeyde............14 şubat
18-zeytin.............14 şubat
19-cellyn...............???
şubtın 28ine kadar 30 u bulur gibi listemiz..herkese sağlıklı hamilelikler:34:

hiçbir hamilelik belirtisi yok bende.korkmaya başladım kızlar.inanın midem bulansın artık istiyorum

2013 şubat anneleri
1-carmen..............1 şubat.
2-lzcnr.................2 şubat
3-figencim........... 3 şubat
4-papatya-ozmen...4 şubat
5-şifacı.................5 şubat
6-yağmur melike.....5 şubat
7-alya...................5 şubat.....
8-bay...................5 şubat
9-acıbiber .............6 şubat......
10-belfü..................7 şubat.......
11-ayça..................7 şubat......
12-drklub................7 şubat
13-tuze.................9 şubat
14-60gelsin............9 şubat
15-astur................12 şubat
16-angel................13 şubat
17-zübeyde............14 şubat
18-zeytin.............14 şubat
19-cellyn...............???
şubtın 28ine kadar 30 u bulur gibi listemiz..herkese sağlıklı hamilelikler:34:

sat 1 mayısa göre gebeliğim kaç haftalık oluyor bide normal olması gereken beta hcg ne oluyor benim çok yüksek degerim ve kafam karışık :) bu arada sanada hayırlı olsunn

sizin için bir sakıncası yoksa isimlerimizle birbirimize hitap etsek nasıl olur.mesela ben zeytin rumuzlu arkadaşımla konuşurken zeytincim desem biraz garip olur sanırım.yani isteyen ismini söylerse listede de ekleyebilirim.ben atike bu arada..
dktor kontrollerinizde ense kalınlıklarını da öğrenirseniz onuda listeye ekleyebiliriz..zamanla kilolarını,sonra cinsiyetlerini,düşündüğümüz isimleri de sırası geldikçe listeye eklyebilirim..güzel paylaşımlar

canım benimde ilk bir kaç gün bulantı kasıklarımda ağrı oldu, şimi hiç bişeyim yok, bende önce şaşırdım noluyo ya bulantı artıcakken yok oldu diye
halbuki beta hcgm çok yüksek, kese göründü
boşwer belirti olsun olmasın hamileyiz :49:

sat 1 mayısa göre gebeliğim kaç haftalık oluyor bide normal olması gereken beta hcg ne oluyor benim çok yüksek degerim ve kafam karışık :) bu arada sanada hayırlı olsunn

sağl canım senin de hayırlı lsun.1 mayısa göre 6.haftanın içindesin canım.ekleyebilrim listeye istersen

medicana hastanesini söyledilerama pek bilgim yok

haftaya cumartesiye kadar bulabiliriz inş :16:

Bana da orayı önermediler,muayene farkı devlet memurlarına 35 mi acaba?

hiçbir hamilelik belirtisi yok bende.korkmaya başladım kızlar.inanın midem bulansın artık istiyorum
Bugün bende de o his oluştu,akşam işten çıkarken hapşurmamka o his gitti çünkü kasıklarıma bir ağrı girdiki anlatamam,bu arada bebeğim sol yumurtalığımda bunu hissedebiliyorum.

sizin için bir sakıncası yoksa isimlerimizle birbirimize hitap etsek nasıl olur.mesela ben zeytin rumuzlu arkadaşımla konuşurken zeytincim desem biraz garip olur sanırım.yani isteyen ismini söylerse listede de ekleyebilirim.ben atike bu arada..
dktor kontrollerinizde ense kalınlıklarını da öğrenirseniz onuda listeye ekleyebiliriz..zamanla kilolarını,sonra cinsiyetlerini,düşündüğümüz isimleri de sırası geldikçe listeye eklyebilirim..güzel paylaşımlar

Çok güzel olur.

canım benimde ilk bir kaç gün bulantı kasıklarımda ağrı oldu, şimi hiç bişeyim yok, bende önce şaşırdım noluyo ya bulantı artıcakken yok oldu diye
halbuki beta hcgm çok yüksek, kese göründü
boşwer belirti olsun olmasın hamileyiz :49:

si<lerle knuşunca rahatlıyorum .sninle muhtemel doğum tarihlerimiz aynı bunu senden duyduğuma daha çok sevindim

Back
X