2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yesin teyzesi onu yesin yavrum benimmmm

:emir_bebek: :emir_bebek:

kızlar size bi uzmanlık sorusu:1::1: benim tam göğsümün altıhani karnımızın başladığı yer varya miğdemizmi oluyo tam karnımızın genişlediği çizgi orası çok ağrıyo böyle ağrıyan varmı sizdede oluyomu bide benim miğdem deil ama boğazımdan aşağısı yanıyo çok :26::26:

aynısı bende de var yaaa hem ağrım var hem de boğazım fena haftaya doktora gıdınce sorucam hepsını

bizde yarın görcez kuzumu şeker yüklemesi yapılcak, tiroidlerime bakılcak bebeğim büyümüşmü ona bakılcak en güzel yanıda bu zaten :))

ayy gomşummmmm aslında midemizde sorun var ama sanki direk boğazlar yanıyomuş gibi ve yediğm içtiğim orda birikmiş duruyo gibii çıldırmamak elde değil:43::43::43:

benimde çok yanıyo midem daha doğrusu tüm bogazım yanıyo gibi oluyo ::(((

canım inş çıkmaz iri olması önden gitmesi bizlere gire iyi bakımı iyi olur derler ama işte bu tür şeylerde korkutuyo insanı inş normal çıkar sneinde:26:

bebişim önden gidiyordu ve iriydi şükür şeker çıkmamış telefonla ögrendik şimdi bizde

Son düzenleme:
yazarım canım mutlaka sen yaz olurmu snein kaç gün ilerde gidiyo peki benim aklıma takıla boğzaında birşey olabilir demesi moralim bozulunca üsteleyemedim ne ggibi dedim öyle dedi şte ayrıntılı ultrason istedi sonuçlar çıksında ona görede detaylı ultrasona igricem sen girdinmi canım yüreğim ağzımda bekliyorum vallaha her zaman odadan ağzım kulakarımda çıkardım bu sefer üzgün çıktım eşim hemen anladı oda üzgün garibim Allahım inş hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN:26::31:

canım ben ayrıntılıyı 20. haftada yaptırmıştım.o zaman suyum normaldı.sonradan arrttı sanırım.ama iri demişti o zamanlarda da.şimdi telde öğrendik şeker çıkmamış şükür.darısı başına sen öğrendin mi peki.?? bu arada 7-8 gün önden gidiyo.

Son düzenleme:
Canım benimde bebeğin suyu biraz fazlaymiş iri bebek ve suyu fazla muhtemelen sende şeker çıkacak demişti ama çıkmadı. Peki neden bu şu fazlalığı bende korkuyorum suyu artmaya devam ederse erken doğum dedi 1ay sonra bakarız tekrar dedi. 20sinde gidicem doktora inşallah çoğalmamiştir şekerde çıkmadı bende o yüzden endişe ediyorum.

canım benim sonuçlar çıktı 147 sonucum şeker öncesi 80 biraz yüksek demiş doktor bir haftlık diyet uygulasın tekrar bakıcaz demiş iriliğide suyuda o yüzden oalalbilirmiş sende şekerde çıkmamış aman dikkat et kendie Allaha emnaet inş problem olmaz gününde sağlıkla doğar gelir kucağına rabbime emnaet canım nasıl suyu çok oluyo anlamıyorum yaa açıklamada yok adam aklıılı korkuda bırakıyolar insanı:26:

bizde yarın görcez kuzumu şeker yüklemesi yapılcak, tiroidlerime bakılcak bebeğim büyümüşmü ona bakılcak en güzel yanıda bu zaten :))

ayy gomşummmmm aslında midemizde sorun var ama sanki direk boğazlar yanıyomuş gibi ve yediğm içtiğim orda birikmiş duruyo gibii çıldırmamak elde değil:43::43::43:

ayy aynı şey bendede var sanki midemde degilde yukarda birikmiş duruyo bu sebeple cok yemek yiyemiyorum sanki orda takılı kalıyo

canım ben ayrıntılıyı 20. haftada yaptırmıştım.o zaman suyum normaldı.sonradan arrttı sanırım.ama iri demişti o zamanlarda da.şimdi telde öğrendik şeker çıkmamış şükür.darısı başına sen öğrendin mi peki.?? bu arada 7-8 gün önden gidiyo.

ohh çok şükür canım çok sevindim çıkmamasınaa benimde malesef çıktı çok değil ama biraz çıkmış diyet dedi doktor bir hafta sonra tekrar yapılıcakmış :26::26:

canım benim sonuçlar çıktı 147 sonucum şeker öncesi 80 biraz yüksek demiş doktor bir haftlık diyet uygulasın tekrar bakıcaz demiş iriliğide suyuda o yüzden oalalbilirmiş sende şekerde çıkmamış aman dikkat et kendie Allaha emnaet inş problem olmaz gününde sağlıkla doğar gelir kucağına rabbime emnaet canım nasıl suyu çok oluyo anlamıyorum yaa açıklamada yok adam aklıılı korkuda bırakıyolar insanı:26:

benim şeker öncesine bakılmadı.sadece 50 gr içip 1 saat sonra alındı kan.zaten 140 üstü şeker oluyo.seninkide çok az yukardaymış.inş geçer canım.
hayırlısısyla kucaklarımıza sağlıklı bi şekilde alsaydık.

ohh çok şükür canım çok sevindim çıkmamasınaa benimde malesef çıktı çok değil ama biraz çıkmış diyet dedi doktor bir hafta sonra tekrar yapılıcakmış :26::26:

şekeri cıkanların bebeği irimi oluyormus?mesela kaç gr fazla yada bu haftalarda bebekler kaç gram olmalı bilen varmı

benim şeker öncesine bakılmadı.sadece 50 gr içip 1 saat sonra alındı kan.zaten 140 üstü şeker oluyo.seninkide çok az yukardaymış.inş geçer canım.
hayırlısısyla kucaklarımıza sağlıklı bi şekilde alsaydık.
BENİM AÇ KARNINIDA YAPILDI CANIM ONDA SORUN YOKDA DİĞERİNDE VARR EVET AZ ÇIKTI ÇOK ŞÜKÜRR NE YAPLIM BUNADA ŞÜKÜR CANIM :38:
şekeri cıkanların bebeği irimi oluyormus?mesela kaç gr fazla yada bu haftalarda bebekler kaç gram olmalı bilen varmı
EVET CANIM İRİ OLUOYMUŞ MESELA BENİM 25+4 KEN 27+3 ÇIKTI KİLOSUDA 1085 OLMUŞ:17:
normal değerleri bilmiyorum ama iri olması şeker belirtisi olabiliyormuş.kesin değilde.

140 NORMALİ CANIM ÜZERİ ŞEKERDEN SAYILIYO BENİMDE 147 ÇIKTI İŞTE BUNAD ŞÜKÜR RABBİME EMANET CANIM BEBEKLERİİZZ HAKKIMIZDA HAYIRLISI OLSUN:38:

merhabalar kızlar, dün açık görüş günümdü, 11 gün sonra ilk kez eşimi gördüm. gemlikten bursaya ordan organize sanayiye ordan cezaevleri bölgesine geçiş 3 saatimi aldı. annemle domates salatalık alıp çıktık yola, durduğumuz yerde oturduk yedik... allahım rezillik :))) görsem birini kınarım ama... amaaaannnn napalım :) saaat 12 de ordaydık. 12 den 3 e kadar aramamız ve içeri geçişimiz sürdü. halimi yorgunluğumu düşünün artık. inanın ben ilk defa gördüm bilmiyormuşuz... sütyenimize kadar çıkarttırdılar. ayakkabılarımız, çoraplarımızı, çocukluların bezlerinin içine adetlilerin orkidlerinin içine kadar baktılar. 3 kez x ray den geçtik ama metale öten basit x ray cihazlarındandı. ne yapayım mecburdum... saçımızın içine kadar 3 saat arandık. insanlık dışı bir müdahale... allahm ne derdi olanlar ne suçsuzlar var... benim gibi karnında bebeğiyle gelmiş 18 lik kızlar ki eşinin suçu kendisini kaçırıp evlenmesi... 20 yılla müebbetle yargılananlar ağlayanlar... allahımmmm halime şükrettim... geçtik kapılardan herkeste büyük bekleyiş, herkes girdikten sonra mahkumları getiriyorlar... eşim geldi heyecandan kalbim yerinden fırlayacaktı... ağladı ama ben tuttum kendimi moral verdim.... içeri giren bütün mahkumlar eşimin arkasını sıvazlayıp hadi bak geldi eşin gözün aydın diyorlar falan.... yazık zavallım herkese anlatmış çocuğumun doğumunu göremicem eşim hamileydi başımıza bunlar geldi diye... herkesss benim gelmeme sevinçli :)))) orda öyle bir dayanışma var ki, inanın dışardaki suçsuz insanlardan daha iyi insanlar var... görmeden bilemiyor insan allah düşmanıma göstermesin diyor bütün mahkumlar bundan anlayın yani... 50 dk. görüştük. moral verdim. bak oğlumuz doğduktan 3 ay sonra çıkcaksın dedim. ne derlerse yap karşı çıkma kavga etme dedim ama kuzum zaten o kadar iyi ki o kadar sevdirmişki kendini dışarı çıktığımda 10 15 kişi inanın sohbet ederken oğlum bir öğretmen varmış onun eşi içerdeymiş hamileymiş o sen misin yoksa diyorlar... nerden biliyosunuz dedim eşin çoookkk iyi bir insanmış biz bu kadar masum melek gibi adam gibi adam görmedik diyor dediler... kuzum benim içeri alyansımızı bile alammaışlar bana teslim ettiler... sadece kavga dövüş benim vesikalık resmimi sokmuş içeri... içerde ne kadar iyi olabilirse o kadar iyiymiş, namazını kılıyormuş.... oğlumun adını poyraz koyalım dedi tamam dedim. benim çok hoşuma gitti.... ben artık başka ne isim koyabilirm ki :))))) poyrazım benim.... allah kimseye eşini öyle çaresiz halde göstermesin. birdaha gelme dedi. rezil oluyosun istemiyorum dedi. ayda bir gidicem... 90 tl para yatırdım, bir ara da kıyafet götürcem... herşeyi tek başıma yapmaya çalışıyorum insan başına gelince yapıyor eşim olmadan hiçbir işi yapamazdım oysa ki.. allahım onu başımdan eksik etmesin...... allah kader mahkumlarına yardım etsin...

valla okurken oyle sevndm kı adınaa hıc degılse gorusmek esının ıyı olması ...allahm sana sabırlar versın esınede tabıı tez zamanda kavusun ınsallah
Tuğbaa kargocu kızı nasıl sinir ettin bilmiorum ama kargoyu aradım ismimi söyler söylemez kız ordudan gelen paket diimii falan dedi evet dedim kaç gündür ulaşmaya çalışıorum ikinizede falan diye sitem etti.Neyse az birazda ben gıcık ettim bugün en geç yarın göndericem dedi.göya adresi bulamıyolarmış herkes buluyoda bi siz mi bulamıyosunuz deyincee göndericem demekten başka bişii gelmedi elinden:32::32::27::27:

:))))))))))))))))))))))))))))))))))bugun aradı benı yıne halbukı dun aradgnda daha aramıcaktım demıstı hanı aramıcaktınız dedım:D:D:Dbır de trıplı konustum ıyıce uyuz olmustur bana benı hayatta daha unutmaz:D:D:D

bugün çok sakin burası dimi kızlar bu arada ateş ölçer aldınızmı ne alacaksınız

ben aldım arzumun alından olcer
kızlar süt pompası aldınızmı

almadım ama alıcam manuel elektrıklı konusudna kararsız kaldım manueller daha uygun ama ıse yarıormu elektrıklıyle arasnda cok fark varmı onları bılmyrum

canm sen topiğin başkanı olarak bir başlık açsanda bebişler dogmadan evvel alınacaklar listesi cıkarsan herkes ona baksa yada üstüne bişeyler eklese güzel olmaz mı
bacım var zaten ordan bakarsın yardımcı olur liste umarım

valla okurken oyle sevndm kı adınaa hıc degılse gorusmek esının ıyı olması ...allahm sana sabırlar versın esınede tabıı tez zamanda kavusun ınsallah

:))))))))))))))))))))))))))))))))))bugun aradı benı yıne halbukı dun aradgnda daha aramıcaktım demıstı hanı aramıcaktınız dedım:D:D:Dbır de trıplı konustum ıyıce uyuz olmustur bana benı hayatta daha unutmaz:D:D:D

ben aldım arzumun alından olcer

almadım ama alıcam manuel elektrıklı konusudna kararsız kaldım manueller daha uygun ama ıse yarıormu elektrıklıyle arasnda cok fark varmı onları bılmyrum
bende elektrikli düşünüyorum ama tecrübeli birine de danışmak gerek çalıştığımız için baya lazım olcak bize :49:

bacım var zaten ordan bakarsın yardımcı olur liste umarım

bende elektrikli düşünüyorum ama tecrübeli birine de danışmak gerek çalıştığımız için baya lazım olcak bize :49:

kesınlıkle ben bıde dogum oncesı ıznmı kullanıcam snrasında mayıs hazıran okula gıtmek zorunda kalıcam ozamana bebegım ac kalmasın

selam şekerler işlerimi halledeyim dedim gelemedim nasılsınız gamze bacımmmm süt pompasını aventin elektrikli olanından alıcam oda ark. manuel aldı çok memnun kaldı ama elleri kopuyordu sağmaktan bende elektriklisini alacağım nasip olursa

Back
X