2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
:125: ben de bu şekilim bugünlerde durmadan yiyorum canım devamlı bıseyler istiyo ay su olsa da yesem ay bu olsa da yesem nereye saldırcagımı sasırdım artık
dun evdeydım yaa ıyıce azıttım en sonunda oturdum agladım ama neden kılolu oldugum ıcın sonra bı dus aldım da rahatladım doguma yakın kafayı sıyırcam galıba :52:

günaydın kızlar herkese, yeni haftamız hayırlı olsun...

ben internetten biraz alışveriş yaptım, aynıgünkargo.com diye bir site var, chicconun çanta hediyeli setini aldım 46 tl fiyatı. ertesi gün geldi. chicco ürünleri piyasadan daha uygun geldi bana bi bakıın derim..

çalışan anneler bozmayın moralinizi benim annem babm da çalışıyodu biz abimle (aramızda sadece 2 yaş var)bakıcılarda büyüdük. çalışan anne babanın çocuğu sorumluluk sahibi olur, olgun olur. özgüvenli olur. önemli olan kaliteli vakit geçirebilmek... çalışmayan anneler çocukları yerine yapıyorlar her şeyi bu da çok doğru değil... çalışmayanların da kulağına küpe olsun... çocuğunuzu kendi kendine yemeye ayakkabısını giymeye düğmelerini iliklemeye alıştırın ...tamam mıı:34: naçizane fikrimmm:17:

canım benim de annem le babam çalışıyordu biz de abim le ikimiz büyüdük abimle aramız da 2,5 yaş var bakıcı da büyümedik ilk zaman lar babaannem baktı sonra yazın köyde kışın ist kendi kendimize büyüdük hem güzel hem kötü annem 36 yaşın da babam 39 yaşın da emekli oldu şimdi ikisi de 54 yaşın da bize gelecek sağlamak için çalıştılar ama zor ya eksik büyüyorsun sabah kızım arkamdan ağlarken annem aynı sen dedi ben de annemin arkasın dan çok ağlıyormuşum hatta hep ağlarken altıma işiyormuşum :( annem bi de dediki annenin karderi kızım çeyizi olurmuş aynen öyle valla annem 5 yıl sonra anne olmuş abim olmuş 2,5yıl sonrada ben olmuşum benim de 5 yıl sonra kızım oldu nasip olursada 22 ay sonra oğlum olacak

annelik çok zor dimi ah şu duygularrr:16:

ah canım ah hamile kaldığın an da başlıyo duygular aman bişey olurmu sağlıklımı doğduğu zaman gece defalarca kalkıp nefes alıyormu ateşlenirmi yürüdüğü zaman ah düşecek kapıyı açacak cama çıkacak hele bide benim gibi takıntılıysan daha neler neler

Valla canım, cok taktır edıyorum hem annesın hem hamıle hemde calısıyorsun. ben 2aylıkken bıraktım ısı tum gun evde olmama ragmen hıcbıseye adam akıllı yetısemıyorum senı ve senın gıbı kadınları cooook taktır edıyorummm:nazar:
valla ben de bazen kendime şaşıyorum ama bazen azıcık eşime duygu sömürüsü yapıyorum hoşuma gidiyor :)) bi pazarım var ve dün yaşadıklarım sabah kızım 8.30 gibi kalktı biz yokken 12 de kalkıyor nazı bana :) 1saatona yatakta oynadık sonra kahvaltı hazırladım yedik topladım kızımı yedirdim çamaşırları yıkadım hem bizim hem elanın onları astım evi süpür toz al yerleri sil dolap içi düzelt banyo tuvalet camlarımı geçen hafta silmiştim gene onların tozunu al derken saat 5 oldu sonra yemek yap ye topla yani hiç oturamadım ama söyle bi baktım ki şükürler olsun dünyalar güzeli bi evladım var harika bi eşim güzel evim ve sorunsuz geçen bi hamileliğim bunları düşünün ce enerji patlamsı yaşıyorum gecede 3 kadar kızım uykusun da hep ağladı aşı olmuştu ondan dolayı ama gene şükürler olsun :)

:1::1: masallah ya bende ıstıyordum ama ıstıyordumla kaldı sadece:D

valla hiç pişman değilim 3 bile düşünüyorum yap bacım sen de :))

Günaydın kızlar, ben ocak annesi oldum yaa :1::emir_bebek:

Dün doktor kontrolüm vardı. Plesanta previa teşhisi kondu, o yüzden normal doğum yapamayacağımı en geç 30 ocak gibi sezeryanla doğum yapacağımı söyledi doktorum. Allahtan plesanta tam rahim ağzında değilmiş o yüzden hamilelik boyunca lekelenme, ekstra erken yorulma dışında bi sorun yaşamazsın dedi.

Bebeğim de 37 cm 1100 gr olmuş. Ben erken doğum korkum var, bebek en erken ne zaman doğsa yaşar dedim, hemen bugün doğsa bile yaşar korkmana gerek yok artık dedi.

Bir de bebekler için alacağımız şu nem makinalarından önerdi. Hamilelikteki nefes darlığına da iyi geliomuş bilginize..

hayırlısı olsun canım bende kızımda mayıs annesiydim mayıs 10 ama kızımın suyu bitince 28 nisan oldu sağlıklı sıhhatli gelsin kuzucuğun

selam kızlar bende subat anasıyım bir oğlusum var 1 yasında vee bir oğlusumda yolda :38:
canım sen de bendensin benim de 1,5 yaşında kızım var :)

:49:Günaydın hatunlar 25 sayfa ilerlemişsiniz ki ben konuya adapte olana kadar 5-6 sayfa daha ilerler sanırsam hepinize iyi haftalar diliyorum haftasonuyla ilgili detayları anlatıcam size azcık işlerimi toparlıyım :49: oğlumu gördüm ama hiçbişey anlamadım bu kadarını söyliyim yeter :14::14::14:
kuşum benim hafta sonu hep aklım sendeydi bekliyorum heberlerini

Son düzenleme:
Günaydın milleeeeeeeeeeeeeeeet....

Bizde sonunda geçtiğimiz cuma sonunda şeker yüklememizi yaptırdık.
açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...
Oğluşum 1kg 120 gr olmuş 36 cm Oy oy...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne yapıyosan aynen devam dedi tosbişimin kilosu için devam dedi....

BİRŞEY cim...Hediyemizi aldık çok beğendik çoook teşekkür ederiz tatlım ya..!!:54::54::54:

MİNİKBEBEK 'im sanada çok mahçubum henüz gönderemedim hediyeni en kısa zamada yollaycam...Evi taşıyınca sağlam saklamışım bişiycikler olmasın diye sorma bulamıyom kutulara sakladım zaar...:27::27::27:

Son düzenleme:

açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...

BİRŞEY cim...Hediyemizi aldık çok beğendik çoook teşekkür ederiz tatlım ya..!!:54::54::54:

MİNİKBEBEK 'im sanada çok mahçubum henüz gönderemedim hediyeni en kısa zamada yollaycam...Evi taşıyınca sağlam saklamışım bişiycikler olmasın diye sorma bulamıyom kutulara sakladım zaar...:27::27::27:

canım benim çok sevindim şekerinin iyi çıkmasına kötü çıkacak diye endişeleniyordun çok şükür anammmm maş. kuzu ne yiyiyorsun kız tosun doğacak tosun anammmm :nazar: kansızlığı ihmal etme sakın iç ilaçlarını emi aşk olsun canım benim düşünmen yeterli biliyorsun sorun değil benim için kuzummmm ayrıca hediyelerin fotosunu çekip hediye topiğimize atsanıza beya bizde bakalım

canım benim çok sevindim şekerinin iyi çıkmasına kötü çıkacak diye endişeleniyordun çok şükür anammmm maş. kuzu ne yiyiyorsun kız tosun doğacak tosun anammmm :nazar: kansızlığı ihmal etme sakın iç ilaçlarını emi aşk olsun canım benim düşünmen yeterli biliyorsun sorun değil benim için kuzummmm ayrıca hediyelerin fotosunu çekip hediye topiğimize atsanıza beya bizde bakalım

:17::17:....Ay oburcuk anası gibi hahaha haspam...Walla sadece çok acıktığımda yiyorum öle dikkat ettiğim söylenemez.
Anasını kendi kilosu dahil 102,7 kg yaptı tosbiş hepiciği ona gidiyo zannımca hahahah...:52:

Akşam fotoraf makinamı bulursam yeni cicişleri ile aldığımız hediyemizide çeker yollarım canım ...
Seninkinide söz en kısa zamanda yollayacağım :54:...Ben hediye aldım mıydı kudururum veremeden yapamam heç yakıştıramadım kendime heç sorma !!!:21::21:

canım birşey sorabilirmiyim? Bebeğinin kilolu olması için özel yaptığın birşey var mı?Bilgilendirirsen sevinirim

:17::17:....Ay oburcuk anası gibi hahaha haspam...Walla sadece çok acıktığımda yiyorum öle dikkat ettiğim söylenemez.
Anasını kendi kilosu dahil 102,7 kg yaptı tosbiş hepiciği ona gidiyo zannımca hahahah...:52:

Akşam fotoraf makinamı bulursam yeni cicişleri ile aldığımız hediyemizide çeker yollarım canım ...
Seninkinide söz en kısa zamanda yollayacağım :54:...Ben hediye aldım mıydı kudururum veremeden yapamam heç yakıştıramadım kendime heç sorma !!!:21::21:

maş. maş. kuzuma benim kız bakem benimkisi ne kadar bende haftaya pazartesi gideceğim hemn tetenozun 2. dozunu vurduracağım oradanda doktorumuza gideceğiz kızlar doktorlarınız dedimi artık 2 haftada bir gelin diye ne zaman başlayacağız acaba

canım birşey sorabilirmiyim? Bebeğinin kilolu olması için özel yaptığın birşey var mı?Bilgilendirirsen sevinirim

Yok hayatım ya...Hatta çok sağlıksızı besleniyorum. Çalıştığım için zor oluy.
Tek yaptığım bebeişim acıkınca sinyali çaktığında yemek.
Günlük yediklerimi daha doğrusu muzurluklarımı sayayım efenim ;

(9:00 / 9:30 ) SABAH --- Peynir domateszeytin ekmek /simit ( klasik) /
Meyve suyu içiyorum ama kesinlikle Çay veya Kahve Yok ( kansızlık yapıyor bende )

ARA ÖĞÜN --- Heç bişicik

(13:00/15:00) ÖĞLEN --- Çorba veya Etli yemek ( bu fast-food da olabiliyor arada) / Ekmek yok
Genelde iş nedeniyle yemek saatim 15:00 u buluyor

ARA ÖĞÜN --- Heç bişicik veya aklıma eserse Ceviz

(19:00/20:30) AKŞAM --- Ev yemekeleri ( herbiri için 4 kaşık kadar ölçü olarak pilav + sebze + et vs )/ Ekmek yok

ARA ÖĞÜN --- Bana göre ara öğün bu tatlı tatlı tatlı ..( hahahaha ):52::21::52::21:

UYUMADAN ÖNCE --- Süt

Son düzenleme:
Selam kızlar...benimde şu 2-3 gündür iştahım kesildi yaaa:26: daha doğrusu yemek kokusunu duyunca bir tiksinme geliyor nedense ? dün sadece kahvaltı ettim sonra koca gün bişey yiyemedim akşam yemeğe oturduk ama yokk lokmalar ağzımda büyüdü sanki..sonra süt ile hafif bir tatlı yaptım kendimede onu yedim..bebişimide besleyemiyorum..inşallah stoktan alıyordur vitaminleri falan:)

Ya ben daha hiç alışveriş yapmadım bebek için, sadece bir kaç hediye geldi, neye nerden başlayacağımı bilmiyorum:)) çok mu rahatım yoksa bir kerede çıkıp heseyi halledeyim diye mi bu durum bilmiyorum:))

kızlar az öne bi haber aldım paylaşmak istedim bildiğiniz gibi 2011 nisan da ilk anneliğimi yaşadım ve o dönem de yakın arkadaşlarım ve kuzenlerim le beraber 12 kişi hamileydik hepimizin arası aynıydı en fazla 2 ay var dı bunların için de ilkokul arkadaşımla aynı gün aynı hastane de doğum yaptık onun normal oldu hatta bende sancı odasın da olduğum için doğumuna şahit oldum orta okul arkadaşım da benden 2 gün önce doğum yaptı az önce onunla konuştuk oda tekrar hamileymiş ay çok sevindim :9::9::9::9:

Selam kızlar sağlık ocağından geldim 2. Aşımı oldum 1.sinde iyiydim ağrı falan olmadı inşallah bundada olmaz. Sağlık ocağında bi kadın doğuma ne kadar kaldı dedi bende daha 26haftalık dedim 8 8buçuk aylık gibi duruyo dedi 7kilo aldım şiştim iyice zaten 70 kilo hamile kalmıştım:-(

Ya ben daha hiç alışveriş yapmadım bebek için, sadece bir kaç hediye geldi, neye nerden başlayacağımı bilmiyorum:)) çok mu rahatım yoksa bir kerede çıkıp heseyi halledeyim diye mi bu durum bilmiyorum:))

artık gün geçtikçe ağırlaşıcaz. nasıl başediceksin. şu anda bile yürürken kasıklarım ağrı yapıyo. ilerde napıcaz. bence bir an önce başlamalısın

Selam kızlar sağlık ocağından geldim 2. Aşımı oldum 1.sinde iyiydim ağrı falan olmadı inşallah bundada olmaz. Sağlık ocağında bi kadın doğuma ne kadar kaldı dedi bende daha 26haftalık dedim 8 8buçuk aylık gibi duruyo dedi 7kilo aldım şiştim iyice zaten 70 kilo hamile kalmıştım:-(

hadi bakalım geçmiş olsun canım benim anammmm göbişlerin fotosunu koysanıza beya bizde bakalım

slmlarrrrrrr,nasılsınızz ya kızlar gobıslerın fotosunu koysanızaa yanı hepımız koyalımmm son durumlaerımız ne cooook meraktayımmm:1::1:

Back
X