2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
valla bugun yatagı kurunca aklıma ılk sen geldın bakındım ama oyle bışey goremedım, bide belirttiğim gibi ben bagımsız oalrak ıcınden cıkmasının hala ıyı bır fıkır olmadıgını savunuyorum seneye bu vakıtler bu konuyau bıdaha tartısalım bence:)))

babasını bi ikna edebilsem bu duruma zaten sorun kalmayacak da işte malummm :1: :1:

esin bittimi battaniye kız ne alemdesin ben kızıma yelek başladım robadan örme bakalım nasıl olacak eğer bunu becerirsem kızıma kırmızı yelek öreceğim nasip olursa

Az önce kontrolden geldik çok şükür herşey yolunda, ayrıntılıda suyum biraz fazla gibiydi ama şu an normalle dönmüş, bebek 1 hafta ileride gelişimi gayet iyi...

ben 48 ile hamile kalmıştım şu an 55 kilo oldum:17: ve doktor bana bundan sonra ayda 1 kilo dedi, daha fazlası doğumda seni zorlar dedi:34:

ve doktorumuz ekledi, eğer benimle ddevam edeceksen normal doğurturum haberin olsun dedi:1::1:

inşlallah hep böyle iyi haberler ile döneriz, hepimiz

ya bebebk için alınacaklar diye topik var ama hastane çantası için listeye rastlayamadım en.
erken doğum riskinden dolyı başlayayım hastane çantamı hazırlamaya diyorum.ama ne koyacağımıda tam bilmiyorum ki.
tecrübeli anneleri önerileri nedir acaba???

selammm.gündüz okuldan kaçak girdim..ama sonra çıkmak zorunda kaldım..sabah ders..öğleden sonra kurs vardı..akşama kadar dışarılardaydım..şükür evimdeyim..yemeğimi de yaptım..ohhh..(tabi diyet yemeği)
sizler nasılsınız..gördüğüm kadarıyla herşey yolunda...
meltemcim yatağınız çok güzel..rüzgarın sağlıkla yatar inşallah...aynısını alacak olan arkadaşlar sizinkide şimdiden hayırlı olsun..

walla kızlar ne güzel hepiniz yavaş yavaş dizdiniz herşeyi...ben daha bi çorap bile almadım..alamadım...niye böyleyim anlamıyorum...değişik bi psikoloji..anneanne eskişehirde çalışmalara başlamış...bikaç hediye geldi..bi de babamız yurtdışına çıkmıştı..hatıra diye bi-iki bişey aldı o kadar...nerde yatak...nerde bana pijama..nerde hastane çantası..pehhhhh...

güle güle kullansın herkes cicilerini... biz de geldik yemeğimizi yedik ancak serildik koltuklara. kızım bilgisayarı zıplatıyo walla:1:
bugün belim gün boyu ağrıdı. ağrıda değil acıyo aslında sol adımımı atıca belimde bi acı...fıtık falan olmayız dimi hamilelikte ya...
iş falan da yapmadım tembelliğim üstümde. niye oldu kii.??

ya bebebk için alınacaklar diye topik var ama hastane çantası için listeye rastlayamadım en.
erken doğum riskinden dolyı başlayayım hastane çantamı hazırlamaya diyorum.ama ne koyacağımıda tam bilmiyorum ki.
tecrübeli anneleri önerileri nedir acaba???
2 hastnae cıkısı tam takım olarak al yanına bıde extra zıbın takımı al stepne olarak, bebege bez, ıslak mendıl , kalın battanıye, tulbent, agız bezı bıberon, emzık corap, tasıma koltugu
anne ııcn 1 onden acılan gecelık 1 pıjama takımı, uzerıne sabahlık,corap kulot ,sudyen atlet,hasta bezı yada hıjyenık ped, havlu dıs fırcasıi tarak makyaj malzemesı, arzu edersen kendıene ve bebege carsaf, kaşık catal plastık bardak terlik şimdilik acıl olan aklıma gelen bunlar canım
walla kızlar ne güzel hepiniz yavaş yavaş dizdiniz herşeyi...ben daha bi çorap bile almadım..alamadım...niye böyleyim anlamıyorum...değişik bi psikoloji..anneanne eskişehirde çalışmalara başlamış...bikaç hediye geldi..bi de babamız yurtdışına çıkmıştı..hatıra diye bi-iki bişey aldı o kadar...nerde yatak...nerde bana pijama..nerde hastane çantası..pehhhhh...
olur kuzum olur senınde bırden olur hepsi bı gunluk alısverıse bakar zaten hepsi , bende son ay yaparım dıyordum abım gaza getırdı benıde:)

Back
X