2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya cocugu yuvadan alıp bakıcıya vermek mantıklı gelmıyor bana ,bırde benım gorumcem 6 yıldır evlı daha 1 kere evınde yemek yapmamıstır evle falanda alakası yok hafta ıcı hafta sonu kayınvalıdemde gecırır akşamları bence cocouk sorumluluk ıster malesef oda onda yok

o kadarını bilemiycem tabi sonuçta sen tanıyosun ama gerçekten çocuk yurduyla bakıcı arasında çok fark var resmen bi çocuğun hayatını kurtarmış olurlar...ama dediğin gibiyse zaten böyle bişeye yanaşacaklarını sanmıyorum

o kadarını bilemiycem tabi sonuçta sen tanıyosun ama gerçekten çocuk yurduyla bakıcı arasında çok fark var resmen bi çocuğun hayatını kurtarmış olurlar...ama dediğin gibiyse zaten böyle bişeye yanaşacaklarını sanmıyorum
sana kesınlıkle katılıyorum ama benım fıkrım onların yapması gereken kıruyucu annelık bence , ama onada yanalmıyorlar yenı dogmus kız bebek alacaklarmıs gecnlerde oyle duydum kensı kararları neyse hayırlıı o olsun

sana kesınlıkle katılıyorum ama benım fıkrım onların yapması gereken kıruyucu annelık bence , ama onada yanalmıyorlar yenı dogmus kız bebek alacaklarmıs gecnlerde oyle duydum kensı kararları neyse hayırlıı o olsun

hayırlısı olsun..belki de bu bebek değiştirir herşeyi bilemezsin ki

2 hastnae cıkısı tam takım olarak al yanına bıde extra zıbın takımı al stepne olarak, bebege bez, ıslak mendıl , kalın battanıye, tulbent, agız bezı bıberon, emzık corap, tasıma koltugu
anne ııcn 1 onden acılan gecelık 1 pıjama takımı, uzerıne sabahlık,corap kulot ,sudyen atlet,hasta bezı yada hıjyenık ped, havlu dıs fırcasıi tarak makyaj malzemesı, arzu edersen kendıene ve bebege carsaf, kaşık catal plastık bardak terlik şimdilik acıl olan aklıma gelen bunlar canım

olur kuzum olur senınde bırden olur hepsi bı gunluk alısverıse bakar zaten hepsi , bende son ay yaparım dıyordum abım gaza getırdı benıde:)

topiğimizin ENNNNNNNN BİLGEsi olarak seni çook seviyorum.tecrübelerinden bayağı yararlanıyoruz hepimiz.sağol canım.

Günaydın milleeeeeeeeeeeeeeeet....

Bizde sonunda geçtiğimiz cuma sonunda şeker yüklememizi yaptırdık.
açlık 88 tokluk 127 çıktı ama az kansız çıktık kan ilacımız 2 ye çıktı böhüüü...
Oğluşum 1kg 120 gr olmuş 36 cm Oy oy...:nazar::nazar::nazar::nazar:
Ne yapıyosan aynen devam dedi tosbişimin kilosu için devam dedi....

BİRŞEY cim...Hediyemizi aldık çok beğendik çoook teşekkür ederiz tatlım ya..!!:54::54::54:

MİNİKBEBEK 'im sanada çok mahçubum henüz gönderemedim hediyeni en kısa zamada yollaycam...Evi taşıyınca sağlam saklamışım bişiycikler olmasın diye sorma bulamıyom kutulara sakladım zaar...:27::27::27:

Ben de merak ediyodum cok, ulasti mi diye. Gule gule kullanin tatlim:16: sevindim begenmenize. Adini soyadini dogru mu yazmisim kis?:1: sormadim bilerek surpriz olsun istedim.:55: yalniz BİRŞEYden gelmiyor anam benim nickim:35: BİRSENden geliyor, bana ŞEY muamelemesi mi yapiyon yoksa sen anaaammmm:30::36::27:

Zeysima bacim nasilsin bugun? Gece geldiMi gene terelleliler?:29:

Kizlar bugun coooooookkkk yorulmusum. Bizde bir gardirop iki gomme dolap var. Besigi mecbur birinin onune cekecez. E tabi kullanmadiklarimizi ona koymak lazim. İci de kullandiklarimizla doluydu.:(( onu yaptim. Digerleri kaldi acikta, bebisin esyalarina yer yoktu ztn, onlara yer actim gardiropta. Babasininkileri öbur gomme dolaba. Hepsinin icini temizle bi de. Tek tek katla bi daha diz. E kusliklar gun yuzu gorsun, yazliklarin turşusu kurulsun olayi var bi de. Amaaaaannnn mahvolmusum yani. Tek basima yaptim elbet.
Aksam da demistim kocaya indiriver avizelerin taslarini silecem diye. Ugrasamam cok uzun surer kadin cagir yaptirt dediydi. E ben de para vermek istemedigim icin gene yapacam belli di mi! Nitekim oyle oldu. Sonra niye kendini bu kdr yoruyosun? Kim yapicak allah askina? Ablamin islerini biz yapardik annemle o hamileyken hala da her gittigimde yaparim 5 senedir. Simdiye kdr bi kere utumu yapti bi kere de bulasigimi yikadi. Annem bir kere geldi.:( gorumce desen is var evde cok gel yardima yrn dedim, namaza gidip gelecekti, namazdan snr eve kacmis. Kocama soyluyo bi de arayip. Saol! Neyse ben dunya kadar taşı söktum yikadim taktim bi de sandalye tepelerinde!
Camasir yika as bi yandan. Yetmezmis gibi bi de balik yaptim aksam yemegine. Neymis tavasi guzel olurmus tava yapsaymisim. Yok artik!!! Bi de ocak temizleyememmm. Attim firina baliklari :) hala bi ton is var kizlar hesapta yrna kdr bitircektim:( ütü var, bulasik bekliyo, supurme silme toz banyo wc bavul silcem vsvsvs:35::27::32:

Kızlar evde netim olmadığı için avatarima resmimi koydum daha doğrusu göbüsümü koydum:-D boyut büyük geldi kırpa kırpa yakın oldu biraz korkmayın haa:-D bu halime 8aylık görünüyo diyorlar sizcede öylemi?

Zeysima bacim nasilsin bugun? Gece geldiMi gene terelleliler?:29:

Kizlar bugun coooooookkkk yorulmusum. Bizde bir gardirop iki gomme dolap var. Besigi mecbur birinin onune cekecez. E tabi kullanmadiklarimizi ona koymak lazim. İci de kullandiklarimizla doluydu.:(( onu yaptim. Digerleri kaldi acikta, bebisin esyalarina yer yoktu ztn, onlara yer actim gardiropta. Babasininkileri öbur gomme dolaba. Hepsinin icini temizle bi de. Tek tek katla bi daha diz. E kusliklar gun yuzu gorsun, yazliklarin turşusu kurulsun olayi var bi de. Amaaaaannnn mahvolmusum yani. Tek basima yaptim elbet.
Aksam da demistim kocaya indiriver avizelerin taslarini silecem diye. Ugrasamam cok uzun surer kadin cagir yaptirt dediydi. E ben de para vermek istemedigim icin gene yapacam belli di mi! Nitekim oyle oldu. Sonra niye kendini bu kdr yoruyosun? Kim yapicak allah askina? Ablamin islerini biz yapardik annemle o hamileyken hala da her gittigimde yaparim 5 senedir. Simdiye kdr bi kere utumu yapti bi kere de bulasigimi yikadi. Annem bir kere geldi.:( gorumce desen is var evde cok gel yardima yrn dedim, namaza gidip gelecekti, namazdan snr eve kacmis. Kocama soyluyo bi de arayip. Saol! Neyse ben dunya kadar taşı söktum yikadim taktim bi de sandalye tepelerinde!
Camasir yika as bi yandan. Yetmezmis gibi bi de balik yaptim aksam yemegine. Neymis tavasi guzel olurmus tava yapsaymisim. Yok artik!!! Bi de ocak temizleyememmm. Attim firina baliklari :) hala bi ton is var kizlar hesapta yrna kdr bitircektim:( ütü var, bulasik bekliyo, supurme silme toz banyo wc bavul silcem vsvsvs:35::27::32:

Datlım sen bu kalan işleri hangi ara yapçan valla maşallah sana:nazar: her eve lazımsın:9::9: gerçi bendede öle dünya kadar iş var badana bitti hala bi odayı yerleştiremedim yorgunluktan.ütü desen zibille:9: yardım edicek adam desen 1 tanee biile yok.görümce desen yine küstü kayınvalide ona kezaa herkes işten kaçmak için bi bahane buluoo :44: bi ben kaçamıorum

Bugün tetanoz aşımızın 2.dozunu vurulduk kolum dirseğe kadar ağrıo ufak ufak..iğne görmekten nefret ettim insülin ol aşı vurdur şeker ölçümü yap kalbur gibi oldum:44:

Günaydınnn güzel anneler ve bebişleri ;))))

uyanmayan annelerin minnakları tepinin biraz içeride onlarda uyansın :))))

amaann bu isim konusu böyle bi ismi herkese beğendirmen çok zor sen sana en hoş geleni koy gitsin. karar veremiyorsan da seçenekler arasında kura çek ne çıkarsa bahtına. bende isim beğendiremedim en son babasına sen koy dedim. hiç düşünmüyorum

Yağmur çok güzel bir isim bence.Ablamın kızının adı Yağmur olmasa bende düşünürdüm.

kızlar benim gibi fl uzunluğu 1 ay geriden gelen var mı? doktorlar sağlık problemi olmadığını, genetik olduğunu söylüyorlar ama azıcık azıcık da takmıyo değilim.

Ben de merak ediyodum cok, ulasti mi diye. Gule gule kullanin tatlim:16: sevindim begenmenize. Adini soyadini dogru mu yazmisim kis?:1: sormadim bilerek surpriz olsun istedim.:55: yalniz BİRŞEYden gelmiyor anam benim nickim:35: BİRSENden geliyor, bana ŞEY muamelemesi mi yapiyon yoksa sen anaaammmm:30::36::27:

Hahahaha...anacım arada klavyemi çok savruk kullanıyom ben hahaha...Doğru kız ismim ayneeen yazdığın gibi delü..!:54::54:

Back
X