• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet ultrasonda baktı ve tamm 1 aylıksın dedi bundan 2 hafta önce 4 haftalıktım şimdide 2 hafta koyuyorum üzerine etti 6 .. ama 6yı bitirdim 7ye girdim fakat hesabımdan düzeltemiyorumm ne yazsam 7 hafta çıkmıyo bana yardım edermisiniz 7 hafta çıksın diye ne yazabilirim

canım takvim yaparken girdiğin tarihi bir hafta geri tarihe yaz olur sanırım

kızlar günaydın umarım herkesler iyidir :nazar:
benim bulanyılarım hariç iyiyim.dün akşam yemekten bir saat sonra hepsini çıkardım :ssz:
sabah falan kötü kalkıyorum.3 ay sonra biticek umarım bunlar her şey yavrum için ama :emir_bebek:
gunaydin canim.bende senin gibiyim ama bende kaytarma yok.hepsi gecicek merak etme.15.haftalarda hamileligin rahat donemleri gelicek.karinin buyumeye basladigi ve bebegin haraketleri ve mide bulanmadan cok yemek yediyimiz donemler.:emir_bebek:

canımm benimm benim son adet tarihim 16 mayıs bide bebeğim,n tahmini doğum tarihi 21 şubat :) bitanemm kusura bakma ben özelden yolladımm sandım sanırım eksik o zaman ve tahminimm erkek çocuk olabilir gibi bu cumartesi yada pazartesi keseyi görücez inşallah :34:
bilgilerini yazicam ama tatlim burda cinsiyet tahmini yapan doktor arkadasimiz var minure tabloya onun tahminlerini yaziyoruz istersen.ilk sayfada tablonun altinda cinsiyet tahmini topigi var.gir orda minureye yaz o sana tahmin yapsin lisyteye yazalim.

Merhaba taze annişler,
Size bir şey sormak istiyorum.Benim oğlum 5 yaşında,ona hamileliğimde 5.aydan sonra sık idrara çıkmalarım başlamıştı.Büyüyen rahim idrar kesesine baskı yaptığı için.Bir de hamileyken çok güzel makale okumuştum orda bebeğin ilk oyuncağının annenin mesanesi olduğunu olduğunu okumuştum,ona basıp eğlenirken ultrason resimlerini koymuşlar.Çok güzeldi.Şimdi ben hamile kaldığımı bile bu sık idrara çıkmalarımdan anladım,çok erken değil mi,sizlerde de oluyor mu bu hadise?

Merhaba taze annişler,
Size bir şey sormak istiyorum.Benim oğlum 5 yaşında,ona hamileliğimde 5.aydan sonra sık idrara çıkmalarım başlamıştı.Büyüyen rahim idrar kesesine baskı yaptığı için.Bir de hamileyken çok güzel makale okumuştum orda bebeğin ilk oyuncağının annenin mesanesi olduğunu olduğunu okumuştum,ona basıp eğlenirken ultrason resimlerini koymuşlar.Çok güzeldi.Şimdi ben hamile kaldığımı bile bu sık idrara çıkmalarımdan anladım,çok erken değil mi,sizlerde de oluyor mu bu hadise?
tatlim bu idrar meselesi soyle.yeni hamile kaldigin zamanlarda oluyor,sonra 4-5 aylarda rahim buyudukce keseyi bastigi icin idrar cikma artiyor,sonra rahim dahada buyur ve yukari kalkar kesenin uzerini basmaz idrara herkes gibi az-az cikartsin.ve 9.ayda bebegin basinin asagi baski yapmasi rahim ve karin agirligini asagi yukler ve yine kesenin uzerini basar yine sIK idrara cikmalar baslar.ama tabiki,bazi kisilerde vardir 9 ay boyunca IDRARA SIK SIK CIKARLAR.:16:

benim sık idrara çıkma olayım hiçbir şekilde yok
herkes ne kadar farklı yaşıyor hamişliğini
ama bulantı zor olsa da aslında işime yaramıştı benim
toplam 9 kilo alarak doğum yapmıştım kızımda
böyle ilk 3 aydan kilo almaya başlarsak yandık valla:)
kızımda 2-3 kilo vermiştim bile...

benim sık idrara çıkma olayım hiçbir şekilde yok
herkes ne kadar farklı yaşıyor hamişliğini
ama bulantı zor olsa da aslında işime yaramıştı benim
toplam 9 kilo alarak doğum yapmıştım kızımda
böyle ilk 3 aydan kilo almaya başlarsak yandık valla:)
kızımda 2-3 kilo vermiştim bile...
vallahi ben kilo almayi isterim cok zayifim zaten bide su 3 ayda mide bulantisi yuzunden 3-5 kilo kayb edicem.belki 4.ayda kilo almaya baslarim.:49:

bilgilerini yazicam ama tatlim burda cinsiyet tahmini yapan doktor arkadasimiz var minure tabloya onun tahminlerini yaziyoruz istersen.ilk sayfada tablonun altinda cinsiyet tahmini topigi var.gir orda minureye yaz o sana tahmin yapsin lisyteye yazalim.

tama bitanemmm inşallahhh becerebilirimmm bi bakıyorum hemen ;)

vallahi ben kilo almayi isterim cok zayifim zaten bide su 3 ayda mide bulantisi yuzunden 3-5 kilo kayb edicem.belki 4.ayda kilo almaya baslarim.:49:

hiç isteme emzirirken insanın iştah öyle bir açılıyor ki doğumda verdiklerin geri geliyor valla:)
gece bile kalkıp tatlı yiyesi geliyo insanın
ne güzel zayıfsan hiç şikayet etme ben 2-3 kilo düşük hamile kalsam iyiydi ama olsun artık:)

MELISTUNA-KIZ.arada yalnislik olmus.ilk soylediyim dogruydu bebisin kiz.
ZUZUMM-canim ben cinisyeti yumurtlamaya gore yani sattan 2 hafta sonraya gore hesaplarim.senin adet nasilsa 30 nisan nekadar gec dollenme olsa bile mayista hamile kalmissin.ve bebisin ERKEK
YONCAMEL-senin YUMURTLAMAN TAM IKI AY ARASINA DENG GELIYOR,ama siklusun 28 gun oldugu icin buyuk ihtimalle mayista hamile kalmissin-ERKEK.

MELISTUNA-KIZ.arada yalnislik olmus.ilk soylediyim dogruydu bebisin kiz.
ZUZUMM-canim ben cinisyeti yumurtlamaya gore yani sattan 2 hafta sonraya gore hesaplarim.senin adet nasilsa 30 nisan nekadar gec dollenme olsa bile mayista hamile kalmissin.ve bebisin ERKEK
YONCAMEL-senin YUMURTLAMAN TAM IKI AY ARASINA DENG GELIYOR,ama siklusun 28 gun oldugu icin buyuk ihtimalle mayista hamile kalmissin-ERKEK.

evet tatlımmm mayıs diye düşünüyorum bende çok teşekkür ederimm bitanem tekrar :16:

SLADICIM burdamisin zaman bulup 1 sdaatlik girdim.sana ozelde cinsiyet tahmini yazan arkadaslar varsa bana ozelde yaz hemen cavbi veriryim.tabloya yazarsin.bu arada tablomuz super olmus.tum topikler kiskansin bu topigi hamilelerde arta arta gidiyor.cok zor isin varmis sladicim kolay gelsin.

Back
X