2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar kafayı yiycem yaaa evde fare ya da tahtakurdu gibi bişey var galiba daha doğrusu şu an duvarın içinde ama çıkmaya çalışıyo olabilir...offffff yaaa başlıycam artık 80 yıllık rum evlerinde oturmak zorunda mıyım ben yaa korkudan yataktan inemiyorum sancı girdi sanırım o da tedirginlikten....eşim de yok bugün tatbikata gitti arazide kalcak napcam ben yaa :18:

eywahh eywahhhfare değildır yaaa olsa pokunu mokunu grurrdun tahtakurdudur o ondanda bişi olmaz tahtanınıcınde kalır heralde ne bılıyım wallaaa dıkkat et sters yapmaa bişi olmaz cek odanın kapısını baska yere gec kapının altınada paspas feln koyy cıkmasın kotu bişi varsa orda kalsınn

tahta kurusuysa sıkıntı olmaz da fareyse ayyy bende cok tırsarım aman dıkkat et kendneeee korkudan bısı falan olur

tahta kurusuysa sıkıntı olmaz da fareyse ayyy bende cok tırsarım aman dıkkat et kendneeee korkudan bısı falan olur

duvarlara kapı kenarlarına yani sesin geldiği civarlara terlikle vurdum baya bi belki korkup kaçarlar diye..şimdilik ses kesildi ama korkuyorum yaa....evin içinde değil zaten o şey neyse duvarın içinde fare ya da kapı çerçevelerinde tahtakurdu falan olabilir....of allahım yaaa bugün olacak şey miydi bu tam da eşimin olmadığı gün napcam ben sabaha kadar uyuyamam ki!

fare değildır ozaman yaaa sescıkardığına göre tahtakurdudur o ananeerın evdede vardı uyurken tahtanın ıcındenhep ses gelırdı ama bıze bişi yapmazdı fare olsa ses cıkarmaz oyleee heraldee korkup onu dınleme gıt baska odayaa iştee ac tv yıı duymazsınnn

saatlerdir geçmişi okumaktan canım çıktı.
bir türlü yazmaya vakit bulamadım.
sonunda bitirdim şükür.
bu arada ayın 12sinde sezeryan doğumu olan bi arkadaşım suyu geldiği için 38. haftada iki gün önce doğum yapmış.
inş hayırlısıyla bizde biran önce kucağımıza alırız bebişlerimizi.

Son düzenleme:

canımcım çalışabilir izninden sonra rapor alınabilir mi ki?
mantike alınamaz gibi geliyor bana hani raporluksan izin al demezler mi?
bir de ocak sonrası illa rapor alacaksak doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum ben...
sezaryen de 3 ay rapor vermişlerdi bana normalde 2 aydı hala öyle mi acaba?
o zaman mayısı da raporla çıkarttık mı seminere kadar haziranda az bişi kalıyor onu da ücretsiz alcam en kötü
ama şu 6 ay çıksa da rahatlasak süper olcak

kuşlar ya sizin bahsettiğiniz bebeğin
hareketleriyle uyanmak die bişey yok içerde elini ayağını nereye
koyduğunu anlıyosunuz benim meleğim o kadar şiddetli hareket etmiyo
acaba akşama kadar ayakta ders anlatıyorum çok mu yoruyorum ondan mıdır acaba valla
siz böle anlattıkça ben telaşlanıyorum ben de öle sizin dediğiniz kasılmalar da olmuyo
bebeğim sadece içerde yer değiştiriyo o da genelde dinlenmek için
yattığımda hissediyorum, haftaya perşembe kontorlum var ahhhh bu zaman geçmez şimdi bana

müzik açtım bilg da duymıyım diye ama ses de kesildi ayyy inşallah yine başlamaz yaa...bizim köydeki evde de vardı tahtakurtları ama sanki bu ses daha şiddetli o yüzden fare mi acaba dedim

cnm bizim aldığımız o çalışabilir raporu bebekle ilgili sıkıntı yok
çalışabilir die ama sonrasında grip olabilirim, hem zaten bana da
bu fikri bayan müdür yardımcısı verdi o öyle yapmış:) ayrıca aralıktan 2 hafta ocaktan iki hafta
rapor alacağım için aralıktaki 2 hafta 2012ye ait olacak ocakta sadece 2 haftalık
hakkımı kullanmış olcam. bu arada 1 ay ücretsiz alınıyormuki?
çünkü biz eğitim de en az 6 ay alınıyor die öğrendik.

kısss tugbısss adasım benım senınle doğum tarıhlerı aynıı s.a.t 23 nısanmı senındee.

24 nısan benmde dogum tarıhım bı 29 ocak oluyo bı 28 ocak bı 24 ocak anlamadm bende bu karnımdakı velet otarhlere kadar beklemıcek gıbı gelıo bana ama bakalım:))

bekarken calstgm yerde tek kalrken fareden suphelendıydım aynı senn gıbı yaptıgım taktıgı solyrum fare ses olunca oldgu yerden cıkma sansı yok yattm yanımada vıleda sopası aldım telefonuda saat bası kurup vıleda sopasyla kut kut vurdum tabıı bıraz manyakca bı taktık ama ıse yaradaı ogeceyı rahat atlattım

aynenn ya bendee okudum okudum baktım herkes muhabbette benm okumam bıttı herkes dagıldıı

kedidir o kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

sanırım taktiğim işe yaradı ya da hayvan eşimi arayınca çıkan ağlamaklı sesimi duyup bana acıyıp vazgeçip gitti...neyse her halukarda ses kesildi bi daha da duymak istemiyorum...zaten 1 kere fındık faresi girdi de banyoda göz göze gelince komaya girecektim az daha...ertesi gün yakalamıştık yapışkanla...hatırlamak bile istemiyorum ıyyyyy

valla ne desen haklısın bende acayıp tıksnyrum bıde ben gorunce kıltlenıorum neyse ınsallah duymazsn daha sesını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…