- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.101
kızlar kafayı yiycem yaaa evde fare ya da tahtakurdu gibi bişey var galiba daha doğrusu şu an duvarın içinde ama çıkmaya çalışıyo olabilir...offffff yaaa başlıycam artık 80 yıllık rum evlerinde oturmak zorunda mıyım ben yaa korkudan yataktan inemiyorum sancı girdi sanırım o da tedirginlikten....eşim de yok bugün tatbikata gitti arazide kalcak napcam ben yaa :18:
kızlar kafayı yiycem yaaa evde fare ya da tahtakurdu gibi bişey var galiba daha doğrusu şu an duvarın içinde ama çıkmaya çalışıyo olabilir...offffff yaaa başlıycam artık 80 yıllık rum evlerinde oturmak zorunda mıyım ben yaa korkudan yataktan inemiyorum sancı girdi sanırım o da tedirginlikten....eşim de yok bugün tatbikata gitti arazide kalcak napcam ben yaa :18:
tahta kurusuysa sıkıntı olmaz da fareyse ayyy bende cok tırsarım aman dıkkat et kendneeee korkudan bısı falan olur
eywahh eywahhhfare değildır yaaa olsa pokunu mokunu grurrdun tahtakurdudur o ondanda bişi olmaz tahtanınıcınde kalır heralde ne bılıyım wallaaa dıkkat et sters yapmaa bişi olmaz cek odanın kapısını baska yere gec kapının altınada paspas feln koyy cıkmasın kotu bişi varsa orda kalsınn
tahta kurusuysa sıkıntı olmaz da fareyse ayyy bende cok tırsarım aman dıkkat et kendneeee korkudan bısı falan olur
duvarlara kapı kenarlarına yani sesin geldiği civarlara terlikle vurdum baya bi belki korkup kaçarlar diye..şimdilik ses kesildi ama korkuyorum yaa....evin içinde değil zaten o şey neyse duvarın içinde fare ya da kapı çerçevelerinde tahtakurdu falan olabilir....of allahım yaaa bugün olacak şey miydi bu tam da eşimin olmadığı gün napcam ben sabaha kadar uyuyamam ki!
estağfurullah cnm olur mu öyle şey yok bi arkadaş 31+1 demiş
ya öyle değil 32. haftanda yani 32+0 olduktan sonraki herhangi bir gün
32+0 dan sonra 32. hafta dolmuş oluyo 33. haftadan gün almış
oluyosun o zaman 32+0 dan sonraki herhangi bir gün gidip 32. haftanın
dolduğuna ama 37. hafataya kadar çalışabileceğine dair çalışabilir
raporu alıyosun. okula veriyosun ondan sonra 37. haftaya kadar çalışabiliyosun
o 5 haftada doğumdan sonraya aktarılmış oluyo
işte ben o raporu verip 5 haftamı doğumdan sonraya attıktan sonra gidip
aralığın ortasında 37. haftama kadar parça parça normal rapor hakkımı
kullancam.
fare değildır ozaman yaaa sescıkardığına göre tahtakurdudur o ananeerın evdede vardı uyurken tahtanın ıcındenhep ses gelırdı ama bıze bişi yapmazdı fare olsa ses cıkarmaz oyleee heraldee korkup onu dınleme gıt baska odayaa iştee ac tv yıı duymazsınnn
canımcım çalışabilir izninden sonra rapor alınabilir mi ki?
mantike alınamaz gibi geliyor bana hani raporluksan izin al demezler mi?
bir de ocak sonrası illa rapor alacaksak doğum izni bitince alırım diye düşünüyorum ben...
sezaryen de 3 ay rapor vermişlerdi bana normalde 2 aydı hala öyle mi acaba?
o zaman mayısı da raporla çıkarttık mı seminere kadar haziranda az bişi kalıyor onu da ücretsiz alcam en kötü
ama şu 6 ay çıksa da rahatlasak süper olcak
kısss tugbısss adasım benım senınle doğum tarıhlerı aynıı s.a.t 23 nısanmı senındee.
duvarlara kapı kenarlarına yani sesin geldiği civarlara terlikle vurdum baya bi belki korkup kaçarlar diye..şimdilik ses kesildi ama korkuyorum yaa....evin içinde değil zaten o şey neyse duvarın içinde fare ya da kapı çerçevelerinde tahtakurdu falan olabilir....of allahım yaaa bugün olacak şey miydi bu tam da eşimin olmadığı gün napcam ben sabaha kadar uyuyamam ki!
saatlerdir geçmişi okumaktan canım çıktı.
bir türlü yazmaya vakit bulamadım.
sonunda bitirdim şükür.
bu arada ayın 12sinde sezeryan doğumu olan bi arkadaşım suyu geldiği için 38. haftada iki gün önce doğum yapmış.
inş hayırlısıyla bizde biran önce kucağımıza alırız bebişlerimizi.
24 nısan benmde dogum tarıhım bı 29 ocak oluyo bı 28 ocak bı 24 ocak anlamadm bende bu karnımdakı velet otarhlere kadar beklemıcek gıbı gelıo bana ama bakalım:))
wallaa banada oyle dıyorlar bırak ocağı aralık sonu olur yılbası gecesı felandıyorla:))bız sımdı kac aylıkoluyoruz 29.hafta ıcınde dıyo 30 a ne kaldısunun surasında bı hesaplıyamıyorum yaaa ne kadarlık dıyenee salllıyom gıtsın:)))
24 nısan benmde dogum tarıhım bı 29 ocak oluyo bı 28 ocak bı 24 ocak anlamadm bende bu karnımdakı velet otarhlere kadar beklemıcek gıbı gelıo bana ama bakalım:))
wallaa banada oyle dıyorlar bırak ocağı aralık sonu olur yılbası gecesı felandıyorla:))bız sımdı kac aylıkoluyoruz 29.hafta ıcınde dıyo 30 a ne kaldısunun surasında bı hesaplıyamıyorum yaaa ne kadarlık dıyenee salllıyom gıtsın:)))
:)))))))))))))))))28+1ım ben bugun 29 haftanın ıcındeyız de mıllet hafta ısınden anlamıo kac aylıksın 7 aylık bıttı gerısı onemlı degıll bıde yılbası doguruozmu yılın ılk cocukları
kedidir o kediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikızlar kafayı yiycem yaaa evde fare ya da tahtakurdu gibi bişey var galiba daha doğrusu şu an duvarın içinde ama çıkmaya çalışıyo olabilir...offffff yaaa başlıycam artık 80 yıllık rum evlerinde oturmak zorunda mıyım ben yaa korkudan yataktan inemiyorum sancı girdi sanırım o da tedirginlikten....eşim de yok bugün tatbikata gitti arazide kalcak napcam ben yaa :18:
bekarken calstgm yerde tek kalrken fareden suphelendıydım aynı senn gıbı yaptıgım taktıgı solyrum fare ses olunca oldgu yerden cıkma sansı yok yattm yanımada vıleda sopası aldım telefonuda saat bası kurup vıleda sopasyla kut kut vurdum tabıı bıraz manyakca bı taktık ama ıse yaradaı ogeceyı rahat atlattım
aynenn ya bendee okudum okudum baktım herkes muhabbette benm okumam bıttı herkes dagıldıı
:)))))))))))))))))28+1ım ben bugun 29 haftanın ıcındeyız de mıllet hafta ısınden anlamıo kac aylıksın 7 aylık bıttı gerısı onemlı degıll bıde yılbası doguruozmu yılın ılk cocukları
hahaha bende 28+3wallaa bana herkez dıyoo yılbası gecesı kesınnn bıde kız cocukları cok durmazmıs:)) ayy ne guzel olur wallaa değişik guzel bı anı kalırr.yan komsum 35 haftalık doğurmus oyle olursa yılbasına cee derız:))
hahaha bende 28+3wallaa bana herkez dıyoo yılbası gecesı kesınnn bıde kız cocukları cok durmazmıs:)) ayy ne guzel olur wallaa değişik guzel bı anı kalırr.yan komsum 35 haftalık doğurmus oyle olursa yılbasına cee derız:))
dogum hıkayelerını okyrum mıllet bebek karnımızda bıraz daha dursun ıstıyor dogru haklılarda ama ben bıraz acelecıyım bakyrum 36 haftalık doganda cok saglıklı olabılıyor ozaman azcık erken gelmesnde sakınca yok gelsnde bol bol vakıt gecrelm bebısımle dımı ama?
sanırım taktiğim işe yaradı ya da hayvan eşimi arayınca çıkan ağlamaklı sesimi duyup bana acıyıp vazgeçip gitti...neyse her halukarda ses kesildi bi daha da duymak istemiyorum...zaten 1 kere fındık faresi girdi de banyoda göz göze gelince komaya girecektim az daha...ertesi gün yakalamıştık yapışkanla...hatırlamak bile istemiyorum ıyyyyy
dogum hıkayelerını okyrum mıllet bebek karnımızda bıraz daha dursun ıstıyor dogru haklılarda ama ben bıraz acelecıyım bakyrum 36 haftalık doganda cok saglıklı olabılıyor ozaman azcık erken gelmesnde sakınca yok gelsnde bol bol vakıt gecrelm bebısımle dımı ama?
aynenn yaaa bende bıraz erken gelsın ıstıyom sağlıklı olsun tabıı gercı dediğin gıbı ne kdr dursa okdr iyi amaa esımde oyle her gece bı 30 a gelemedıkdıyo:)) bıde odayı falan dosedık alıncak bişi olmayınca odanın onunden her gectığimizde oylee bakıyoruz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?