2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
sinem sen hala emzırıyormusun elayı?

ah meltemcim malesef çok zor ne yaptıysak bırakmadı neler sürdüm olmadı çoçuk doktorlarıyla konuştum zararı yok dedi ama bi ihtimal erken doğuma yol açabilirmiş hoca ya sordum bi sakıncası yok dedi kendi doktorum da ne bana ne ela ya nede bebeğe zararı yokmuş ama ela doğumdan sonra psikolojisi bozula bilir dedi bebek emerken son üç ayım çare arıyorum bi ayet varmış onu bulup okutacağımm artık

kız benim doktorum o kadar iyi ki adama hayranım hem başhekim hemde kendi hastenesi gittiğim bölge tanınmış bi doktor çok hastası var ama her hastasına aynı ilğiyi gösteriyor hele yanındaki hostesler bazı hastanedeki hostesler kendini doktor sanıyor bi hava bi tafra ama bizim ordaki hem doktorlar hem ebeler hem de çalışanlar 10 numara bide diğer hasteneler gibi çalışma saati dışında olan doğumlar fark almıyorlar gece de gitsen kendi doktorun giriyor doğuma

Âmin inşallah. Ertelenemediniz demek ki , ben çok nadir siteye girdiğim için takip edemedim. Ama eşinin acik cezaevi değil mi? Cezasi azdi hatirladigim kadariyla. Benim ki de açıkta , haftada bir görüşe gidiyorum. Öyle sutyene falan bakmıyorlar , cihazdan geciriyorlar sadece, hatta sira coksa cihazdan gecirmeyip odada arama yapiyorlar bana ama kapalıda çok detaylı bakıyorlarmış. Yasayı bekliyorum bende , zaten 4 ayı kaldı , 1 ay bile erken çıksa kardir. Allah sabır versin , hele böyle pisipisine yatanlara!!

tuğbaa evde misin:))
yine beni aradılar ben tuğba hanım değilim dedim umarım ulaşmıştır eline artık dert oldu adamlara:))

mucizem ben de sana tel vermedim yollamadıysan vereyim canım böyle sorun oluyo:)

yeterbeee çok sağol canım amin inşallah biran önce kavuşuruz... yasayla çıkcak mı onu da anlamadım ya neyse... 5.5 ayı kaldı.

kızlar ben bilmiyordum 31+1 de ayrılındığını... şimdi 31+1 de zorunlu mu ayrılmak ....yoksa istediğim zaman alabiliyor muyum. mesela 34 te alsam olur mu?

brs85 sen geldin ben gider anam. kocam gelecek masayı hazırlamak gerek :) bütün gün gezdin dimi gene, ah ah bebeğin acısını çıkartacak bunların :))

32. haftadan ıtıbaren hak kazanıyorsun 37 e ye kadar ıstedıgın kadar calışma hakkın var calışabılır raporu alarak ama 37den sonra kanunen hamılelerın calısması yasak

heyy allhım ne guldum yaaaa:)))

Eki Görüntüle 547327 Eki Görüntüle 547328

göbüş 28+1

bunlar da göbüşümle yatağımız. yatağımızın her şeyini yatağını nevresimini vs.. ikeadan aldık.

kıssss göbişin masallaahı varrr ben endar seylerımı gıyıyorumm tamaam göbekvardaa bende boyle şişş gozuksunıstıyomm kımse karnı burnunda muamelesı yapmıyo bana sınır oluyommmm

anne karnından zarı ıle dogan beebj-k face te gordum buraya da ekleyeyım dedım

Eklentiler

• $417170_514815595202860_1083399481_n.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 34

karnımın içinde pilates topu taşıyorum sanki, bi de anasını satayım taşındığım evde her yer merdiven bu göbekle in çık in çık :)) bi de alışabilsem her yere çarpıyoruz göbeği özellikle de tezgaha :) bana yan komşum doğum yakın galiba falan dedi yok daha ocak şubat gibi deyince şaştı kaldı :) doğuma giderken nasıl olacak acaba göbeğim. hastanede de yazarım ben foto falan koyarım hemen :)

ayyy neguzel işteee beee ben elbıse gıydımmı kımse anlamıyoo sınır oluyomm koca göbişş bayılıyom benn

çok enteresan kız bu..

anne karnından zarı ıle dogan beebj-k face te gordum buraya da ekleyeyım dedım

yaa wallaaa cok değişik bişi bu bızım ıcımızdede boyle mı duruyo bu bebiş nası hareket edıp bıde tekmelıyo yaaa aklım almıyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…