2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

hangı kargo canım ben onlara ulasırım buara kankayız zaten butun kargolarla bana kargo getrmekten bıktılar usandılar:):)

32.haftada cıkabılıosun canm bende senn gıbı tereddtte kaldım ama snra sartlar baya zorlamaya basladı kesınlıkle ayrılcam bence ayrıl zorlama dogunca bısekılde bısıler ayarlanır

sevdaportan 31+ 1 oldğun gün ayrılabiliyorsunuz yani 32.haftanda ayrılmış oluyorsun..[/QUOTE]

31+1 demı boyleyse cok sevndım 32.haftaya gırınce ayrılabılıoruz demmkkı ozamann ayarlamalarımı ona gore yapım bari

yaa wallaaa cok değişik bişi bu bızım ıcımızdede boyle mı duruyo bu bebiş nası hareket edıp bıde tekmelıyo yaaa aklım almıyorr[/QUOTE]

ayyyy geldiğimden beri okuyorum başıma ağrılar girdi
anca yetiştim çenenize :)))

cnm ben de öğretmenim çok araştırıyorum bu konuyu
31+1 de değil 32. haftan dolunca normalde ayrılman gerekiyor ama
eğer sen doğum sonrasına kalsın 5 haftam diyorsan iznin 32. haftanda bir
rapor alıyorsun 37. haftaya kadar çalışabilir diye o zaman
37. haftanda en son ayrılıyorsun, ben 32. haftamda rapor alcam
37. hafataya kadar çalışabilir die okula vercem doğumdan sonraya kalsın die
sonra da gidip normal rapor hakkım olan grip nezle gibi raporlar alcam
37. hafatama kadar normal rapor hakkımla geçircem istersen sen de böyle yapabilirsin
en azından doğum iznimiz sonraya kalmış olur hem de doğum izni
bittiğinde heyet raporuydu flan seneyi kapatırız.

melteemmmmm lohusa tacını nerden aldınn sordum kaynadı hemen soyle valla bak cok canım cektı:):):)karısmammm

bugun basıma gelen komık olayı sızlerle paylasım ben seneler once varmısın yokmusun basvuru yapmıtstım bugun benı aradılar dedıler varmısın yokmusuna basvuru yapmıssınız profılınızı ınceledık uygun bulduk eleme olmadan asıl yarsmacı olarak davet edyruz ben soktayım tabıı kekeleyerek ama ben hamıleyım dedım kadın aa falan dedı once snra dedıkı ıstedgn kısıye devredebılırsınız hakkınızı neyse adres verdım 10 gun ıcınde formları kargoyla ulastrcaz (buarada kargocular ıyıce sovecek) neyse kapadım esım dedıkı senı ısletıo bırıı amann olsn dedım 2 saat bır hayale dalmısız o bıle yettı cagrmasalarda olur:):):)gerceksede benı orda gorursenız takıp edın burdan kadınlar klubu subatt annlerıne slmm dıe msj yollayablrm oyle bır konusma yapan olursa bılınkı o tugba5286dır

31+1 demı boyleyse cok sevndım 32.haftaya gırınce ayrılabılıoruz demmkkı ozamann ayarlamalarımı ona gore yapım bari

yaa wallaaa cok değişik bişi bu bızım ıcımızdede boyle mı duruyo bu bebiş nası hareket edıp bıde tekmelıyo yaaa aklım almıyorr[/QUOTE][/QUOTE]

anladım öyle olduğunu canım çünkü sabah adam dedi ki bazen okulda oluyo evde mi diye arayalım dedik dedi:))) tanımışlar artık:)) akşamüstü bidaHA ARADILAR:) yurtiçi kargo sor bakalım

ay o zar içindeki bebiş bana da sempatik gelmedi yaaa...öyle görmüyoruz çıkınca sonuçta içimde öyle hayal etmiyorum ben:)

[/QUOTE]

anladım öyle olduğunu canım çünkü sabah adam dedi ki bazen okulda oluyo evde mi diye arayalım dedik dedi:))) tanımışlar artık:)) akşamüstü bidaHA ARADILAR:) yurtiçi kargo sor bakalım

ay o zar içindeki bebiş bana da sempatik gelmedi yaaa...öyle görmüyoruz çıkınca sonuçta içimde öyle hayal etmiyorum ben:)[/QUOTE]

aradım ama acmadılar ben yarn subeye gderım canm merak etme :)

hehehe :))slm sulersın bıze ordan artık dıcem ama kalkmadımı o program hangı kanalda hangı geceler oluyo arada bakım bariii :)))

erenelif bebeknikah şekerleri | Facebook burdan canım

kızlar ecenin hamile günlüğü diye bi kitap buldum onu okuyorum yani altta adı var nerde bu kız derseniz büyük ihtimal kitaba dalmışım bitirince eleştirilerimi bizzat paylaşacağım

anladım ....peki zuzum, 32. haftada ayrılabiliyorsun diyorsun ya 32 dolunca yani... 32 + 6 mı bu dolunca dediğin o zaman ben şimdi 32+6 da gideceğim ya da 32+ 5 gibi gidip 37 ye kadar çalışabilir şuanda 32+6 da diye rapor alıp mı vereceğim??? ne kıt kafayım anlamıyorum :))))

yok canm gayet mantıklı bısı sormusun bende merak edıyrum hatta zuzum cevap beklyruz

saglık ocagına gidip kan vermiştim sonucu çıktı idrar yollarımda iltihap varmış çok derecede B12 vitaminim düşükmüş doktora gitmem gerektigini erken doguma sebebiyet verir dedi yarın gidecegim 27 haftadayım bugünden sonra başka tahlil varmı? bittimi şeker yüklemesinden sonra?

bizim burdada 32. haftaya kadar calisiyorsun ondan sonra cikiyorsun bebek 2 yasina gelene kadar normal her ay aldigin parayi devam aliyorsun. cok güzel bisey ama ben hamile kaldigim gibi isden ciktigim icin ben alamicam. benim üvey sinir oldugum bi teyzem var benimlen yasit subata evlendi oda evlenir gibi hemen is aramaya basladi hamile kalana kadar calisiyim dedi 32.haftadan bebek 2 yasina gelene kadar para alsin diye.
diyor is bulmadan cocuk getirmicem para göz kiz nefret ediyorum kendisinden.

nkeşke burda da olsa. hala 6 aya ciksin diye dua ediyoruz. almanyada olmak varmis.

estağfurullah cnm olur mu öyle şey yok bi arkadaş 31+1 demiş
ya öyle değil 32. haftanda yani 32+0 olduktan sonraki herhangi bir gün
32+0 dan sonra 32. hafta dolmuş oluyo 33. haftadan gün almış
oluyosun o zaman 32+0 dan sonraki herhangi bir gün gidip 32. haftanın
dolduğuna ama 37. hafataya kadar çalışabileceğine dair çalışabilir
raporu alıyosun. okula veriyosun ondan sonra 37. haftaya kadar çalışabiliyosun
o 5 haftada doğumdan sonraya aktarılmış oluyo
işte ben o raporu verip 5 haftamı doğumdan sonraya attıktan sonra gidip
aralığın ortasında 37. haftama kadar parça parça normal rapor hakkımı
kullancam.

kızlar kafayı yiycem yaaa evde fare ya da tahtakurdu gibi bişey var galiba daha doğrusu şu an duvarın içinde ama çıkmaya çalışıyo olabilir...offffff yaaa başlıycam artık 80 yıllık rum evlerinde oturmak zorunda mıyım ben yaa korkudan yataktan inemiyorum sancı girdi sanırım o da tedirginlikten....eşim de yok bugün tatbikata gitti arazide kalcak napcam ben yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…