- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.081
bebekler doğunca bu yüzden buruş buruş oluyoanne karnından zarı ıle dogan beebj-k face te gordum buraya da ekleyeyım dedım
seLAM Kızlarr
tuğbaa kargodan aradılar beni
eşim argoyu verirken senin teli bilmeyince benim teli yazmış
bazen okulda oluyor evde mi diye aradık dediler.ulaşamazsak yazı bırakırız dediler haberin olsun canım:)
ne var ne yok herkesler iyidir umarımm
kızlar nasılsınız? bir akıl verin, fikrinizi söyleyiverin... bu güne kadar hep 34. haftada izine ayrılma hakkımız var ya, 37 ye kadar uzatabiliyoruz dr. raporuyla... 37 de bırakırım falan diyordum maddi durumlardan ama şimdi fikrim değişti sanki çok ayakta duramıyorum gözüm almıyor artık, ne bileyim zaten tüp bebekle zar zor ulaştım yavruma... ne diyorsunuz? 34 te zamanı gelince en güzeli ayrılmak mı acaba? zaten öğretmenim ve 37 de dahi ayrılsam 2. dönem tamamen kapanmıyor, nisan mayıs ta okula dönmem gerekiyor... sizce nasıl yapsam.... daha da ağırlaşacağım gibi geliyor bana şimdiden ayaklarım tutmuyor....
[rılabQUOTE=figencim;27195765]canım 34 değil 32. hafta dolunca yasal olarak doğum iznine çıkıyoruz diye biliyorum. Eğer kendini kötü hissediyorsan bir ay için değmez. Ayrıl, sonra pişman olmaktansaönlemini al. Ama kendini kötü hissetmiyorsan seni zorlamıyor ise ayrılma tabi.
niyeki bence cok guzel bı gorustu amnıyo kese ve sıvısı ıste:)
kızlar nasılsınız? bir akıl verin, fikrinizi söyleyiverin... bu güne kadar hep 34. haftada izine ayrılma hakkımız var ya, 37 ye kadar uzatabiliyoruz dr. raporuyla... 37 de bırakırım falan diyordum maddi durumlardan ama şimdi fikrim değişti sanki çok ayakta duramıyorum gözüm almıyor artık, ne bileyim zaten tüp bebekle zar zor ulaştım yavruma... ne diyorsunuz? 34 te zamanı gelince en güzeli ayrılmak mı acaba? zaten öğretmenim ve 37 de dahi ayrılsam 2. dönem tamamen kapanmıyor, nisan mayıs ta okula dönmem gerekiyor... sizce nasıl yapsam.... daha da ağırlaşacağım gibi geliyor bana şimdiden ayaklarım tutmuyor....
hangı kargo canım ben onlara ulasırım buara kankayız zaten butun kargolarla bana kargo getrmekten bıktılar usandılar:):)
32.haftada cıkabılıosun canm bende senn gıbı tereddtte kaldım ama snra sartlar baya zorlamaya basladı kesınlıkle ayrılcam bence ayrıl zorlama dogunca bısekılde bısıler ayarlanır
sevdaportan 31+ 1 oldğun gün ayrılabiliyorsunuz yani 32.haftanda ayrılmış oluyorsun..
[/QUOTE]31+1 demı boyleyse cok sevndım 32.haftaya gırınce ayrılabılıoruz demmkkı ozamann ayarlamalarımı ona gore yapım bari
yaa wallaaa cok değişik bişi bu bızım ıcımızdede boyle mı duruyo bu bebiş nası hareket edıp bıde tekmelıyo yaaa aklım almıyorr
melteemmmmm lohusa tacını nerden aldınn sordum kaynadı hemen soyle valla bak cok canım cektı:):):)karısmammm
bugun basıma gelen komık olayı sızlerle paylasım ben seneler once varmısın yokmusun basvuru yapmıtstım bugun benı aradılar dedıler varmısın yokmusuna basvuru yapmıssınız profılınızı ınceledık uygun bulduk eleme olmadan asıl yarsmacı olarak davet edyruz ben soktayım tabıı kekeleyerek ama ben hamıleyım dedım kadın aa falan dedı once snra dedıkı ıstedgn kısıye devredebılırsınız hakkınızı neyse adres verdım 10 gun ıcınde formları kargoyla ulastrcaz (buarada kargocular ıyıce sovecek) neyse kapadım esım dedıkı senı ısletıo bırıı amann olsn dedım 2 saat bır hayale dalmısız o bıle yettı cagrmasalarda olur:):):)gerceksede benı orda gorursenız takıp edın burdan kadınlar klubu subatt annlerıne slmm dıe msj yollayablrm oyle bır konusma yapan olursa bılınkı o tugba5286dır
erenelif bebeknikah şekerleri | Facebook burdan canımmelteemmmmm lohusa tacını nerden aldınn sordum kaynadı hemen soyle valla bak cok canım cektı:):):)karısmammm
bugun basıma gelen komık olayı sızlerle paylasım ben seneler once varmısın yokmusun basvuru yapmıtstım bugun benı aradılar dedıler varmısın yokmusuna basvuru yapmıssınız profılınızı ınceledık uygun bulduk eleme olmadan asıl yarsmacı olarak davet edyruz ben soktayım tabıı kekeleyerek ama ben hamıleyım dedım kadın aa falan dedı once snra dedıkı ıstedgn kısıye devredebılırsınız hakkınızı neyse adres verdım 10 gun ıcınde formları kargoyla ulastrcaz (buarada kargocular ıyıce sovecek) neyse kapadım esım dedıkı senı ısletıo bırıı amann olsn dedım 2 saat bır hayale dalmısız o bıle yettı cagrmasalarda olur:):):)gerceksede benı orda gorursenız takıp edın burdan kadınlar klubu subatt annlerıne slmm dıe msj yollayablrm oyle bır konusma yapan olursa bılınkı o tugba5286dır
nettenmı okuyon at bakem lınkınıkızlar ecenin hamile günlüğü diye bi kitap buldum onu okuyorum yani altta adı var nerde bu kız derseniz büyük ihtimal kitaba dalmışım bitirince eleştirilerimi bizzat paylaşacağım
hehehe :))slm sulersın bıze ordan artık dıcem ama kalkmadımı o program hangı kanalda hangı geceler oluyo arada bakım bariii :)))
nettenmı okuyon at bakem lınkını
anladım ....peki zuzum, 32. haftada ayrılabiliyorsun diyorsun ya 32 dolunca yani... 32 + 6 mı bu dolunca dediğin o zaman ben şimdi 32+6 da gideceğim ya da 32+ 5 gibi gidip 37 ye kadar çalışabilir şuanda 32+6 da diye rapor alıp mı vereceğim??? ne kıt kafayım anlamıyorum :))))
nkeşke burda da olsa. hala 6 aya ciksin diye dua ediyoruz. almanyada olmak varmis.bizim burdada 32. haftaya kadar calisiyorsun ondan sonra cikiyorsun bebek 2 yasina gelene kadar normal her ay aldigin parayi devam aliyorsun. cok güzel bisey ama ben hamile kaldigim gibi isden ciktigim icin ben alamicam. benim üvey sinir oldugum bi teyzem var benimlen yasit subata evlendi oda evlenir gibi hemen is aramaya basladi hamile kalana kadar calisiyim dedi 32.haftadan bebek 2 yasina gelene kadar para alsin diye.
diyor is bulmadan cocuk getirmicem para göz kiz nefret ediyorum kendisinden.
anladım ....peki zuzum, 32. haftada ayrılabiliyorsun diyorsun ya 32 dolunca yani... 32 + 6 mı bu dolunca dediğin o zaman ben şimdi 32+6 da gideceğim ya da 32+ 5 gibi gidip 37 ye kadar çalışabilir şuanda 32+6 da diye rapor alıp mı vereceğim??? ne kıt kafayım anlamıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?