2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
iyi geceler :)
gokceeeeeeeeeeeeeeeeee su bızım park yataga uygun yatak bulamadım ben yaaaa napcez?

sizinde uyku ile sorununuz vamı akşam uyuyamıyorum sabah da 9 10 gbi uyanıyorum. baskalarına bakınca herkeste bir uyku hali var bende zombi gibiyim gece 2-3ten önc e pek uyuyamıyorum :))

yüksek olmayan ortapedik yataklar iyi diyorlar ama ben daha tam olaya giremedim:)
zaten cok yulsek bı sey alamam kendı yatagı var ıcınde ama sert gıbı geldı bana

sizinde uyku ile sorununuz vamı akşam uyuyamıyorum sabah da 9 10 gbi uyanıyorum. baskalarına bakınca herkeste bir uyku hali var bende zombi gibiyim gece 2-3ten önc e pek uyuyamıyorum :))
bknz ben mesela:)))

supersin bacımmmm annene sole bunlardan da alsın gelırken

okuduklarımdan anladığım kadarı ile yatağının sert olması tercih sebebi sanırım araştırmak lazım yarı ortapedik yataklar varmış, ikea da da yatak seçeneği var ölçüleri uyuyorsa tabi oranın ölçüleri genelde farklı oluyor

park yatak ıcın bakıyorum kendı sıltesı cok ınce geldı bana

Ölüyorum mide yanmasindan allahım bu ne biçim şey 2tane soda içtim banamisin demedi boğazımdan mideme kadar yanıyor. Uyuyamiyorum surupda yok evde nasıl geçecek bu çok kötüyüm nohut yemeği yedim akşam mahvetti beni;-(

Yediklerim ağzıma geliyo:-( doktora gitmeme 13 gün var eczaneden alsammi acaba sizden duymuştum tableti varmış surup içemiyorum

tuzlu çubuk kraker ye ben hamileyken heep geçiridi benimde ne yesm yanardı uyutmazdı yada dolapta çıkar soguk soguk bi salatalık soy ye hemn rahatlarsın inşallah bana iyi geliyodu bunlar valla sanada gelir ye yaz bakalım geçecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…