- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.161
iyi geceler :):):) valla başlattılarsa da benim haberim yokoğluşumun geleceği varmış buyurdu geldi :)
tesellileriniz için teşekkür ederim, bende yatayım artık yarın iş var malum, zıpa zıbıdı öğrencilerimle uğraşıcam
öptüm ikinizidee hadi tatlı mutlu rüyalaar
iyi geceler :)
gokceeeeeeeeeeeeeeeeee su bızım park yataga uygun yatak bulamadım ben yaaaa napcez?
70*100 canım olcusu ama her yerde 70*110 var yarın metre ıle olcecegım yatagı yaaaniye kız? ebatları mı uymuyo?
70*100 canım olcusu ama her yerde 70*110 var yarın metre ıle olcecegım yatagı yaaa
zaten cok yulsek bı sey alamam kendı yatagı var ıcınde ama sert gıbı geldı banayüksek olmayan ortapedik yataklar iyi diyorlar ama ben daha tam olaya giremedim:)
bknz ben mesela:)))sizinde uyku ile sorununuz vamı akşam uyuyamıyorum sabah da 9 10 gbi uyanıyorum. baskalarına bakınca herkeste bir uyku hali var bende zombi gibiyim gece 2-3ten önc e pek uyuyamıyorum :))
evet yarın kesın olceyımmmmbence de içini ayrıca ölç dış ölçüleri de olabilir onlar
supersin bacımmmm annene sole bunlardan da alsın gelırkenbi de şunları buldum hepsi 70*100:
Veo Baby Visco Oyun Park Yata 70*100
Viskoleks Oyun Parkı Yatağı 70x100 cm - Bebek & Çocuk
Baby Elf Jakarlı Ortopedik Lüks Yaylı Yatak (70x100 cm) | hızlıal.com bu yaylı yatak yalnız olmaz ama yine de koydum
Veo Baby Visco Oyun Parkı Yatağı 70*100 GittiGidiyor'da 38958279
bunları bulabildim şimdilik ama istersen yarın daha çok bulabilirim
park yatak ıcın bakıyorum kendı sıltesı cok ınce geldı banaokuduklarımdan anladığım kadarı ile yatağının sert olması tercih sebebi sanırım araştırmak lazım yarı ortapedik yataklar varmış, ikea da da yatak seçeneği var ölçüleri uyuyorsa tabi oranın ölçüleri genelde farklı oluyor
supersin bacımmmm annene sole bunlardan da alsın gelırken
Ölüyorum mide yanmasindan allahım bu ne biçim şey 2tane soda içtim banamisin demedi boğazımdan mideme kadar yanıyor. Uyuyamiyorum surupda yok evde nasıl geçecek bu çok kötüyüm nohut yemeği yedim akşam mahvetti beni;-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?