2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kocayı işee yolladım buzzzz gıbııı biii evv yataktan cıkamadım aldım elıme pc yı yatağin ıcındee uzandımm uyumamak ıcın dıranıyorum biride surdaan sıcak bi çay getırse ohhhhh

Minik melekler ve güzel anneleri soğuk bi istanbul sabahından hepinize günaydın..

günaydınnnnn kızlarrr ve bebişleri nasılsınız bakalım bugün

kocayı işee yolladım buzzzz gıbııı biii evv yataktan cıkamadım aldım elıme pc yı yatağin ıcındee uzandımm uyumamak ıcın dıranıyorum biride surdaan sıcak bi çay getırse ohhhhh

günaydınnnn bebişler ve güzel anneleri. günümüz güzel geçsin inşallah

Günaydın hepinize kızlar dün çok yoğundum yazamadım hatta giremedim bile siteye bugün ve yarında öle olucam (

Aranızda aöf okuyan varmı? Kredili sisteme geçmişler ve ben hiçbişey anlamadım ( bilen biri varsa benide aydınlatsın şekerler )

sanada gunaydın cnm artııı kolaygelsın.wallaa o konuyla ılgılı bı bılgım yok hayatım

evet ıcınde var ama bana ınce geldı vısco park yatak yatagı alabılırım ben ıcıne

bu arada azız bebeden aldıgım sarı kadıfe takım geldı cok begendım bennnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr ve güzel bebişleri :) meltemcim bende bu park yatağı alıcam yada büyüyen beşik ikisi arasında kaldımm dün bizde bebek arabası ve dört aya kadar kullanılan beşiği aldık buda chico nunda sanırım bunu çok sevdim bide uzaktan kumandası vardı titreşip uyutuyomuş bebeği sese duayrlı sensörlüymüş ikisi arasında bi karar vericem artık 6 haftaya :)

ben buyuyn karyolayı oğlumda kullandım cok uzun sure kullanamadan acmak zoruda kaldım yan korkuluklar yuksekken tırmanıp kendını asafıya atıyordu alcakkende dusme tehlıkesı vardı normal tek kişilik yataga cevırıp yanına yastık kouyordum bende

bunu öğrendiğim iyi oldu bitanem çok teşekkür ederimm o zaman en iyisi gene park yatak olucak bu modeli alıyım o zaman

kızlar ekledim cicişlerini oğluşumunn bu arada herkesin cicişlere baktım ne harika şeler öyle hepsi maşallahh kuzucuklarımız güle güle sağlıkla kullansınlar aminnnnn

kızlar ekledim cicişlerini oğluşumunn bu arada herkesin cicişlere baktım ne harika şeler öyle hepsi maşallahh kuzucuklarımız güle güle sağlıkla kullansınlar aminnnnn
cok begendım canım araban cok hosuma gıttı e-bebekten mı aldın? peki tasıma koltugu aldınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…