- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.181
ayy evet ben senn odanı gormustum yorum yapmadım sımdı yapayımm bayıldımm cokk guzell olmuss gule gule kullansn senn kızın adı ne olacaktı?
bende yarn almaya gdyrumm ınsallah ılk haftalarda su 20lı haftalara bı gelsem dyrdum sımdıde 30lu haftalar gelmek bılmıor esın haklı off zaman gecmıor sankı
tşk ederız teyzesııı hade bakalım hayırlı olsun senınkıde sımdıden hemencek fotoları sende.bizimki ELA DERİN olucak allahkısmet ederse.
haftaya otuz oluyoruz şekerim :)) sonra kalıyo doğuma 8-10 hafta :))
aynennn cnmcım 30 a ne kaldı sunun surasında yok yok sen bekle 10 haftaa erkek ccoukları beklermıss kızlar durmazmıss okdr yılbası gecesıı doğurcam ben taktım:)))
Minik melekler ve güzel anneleri soğuk bi istanbul sabahından hepinize günaydın..
günaydınnnnn kızlarrr ve bebişleri nasılsınız bakalım bugün
kocayı işee yolladım buzzzz gıbııı biii evv yataktan cıkamadım aldım elıme pc yı yatağin ıcındee uzandımm uyumamak ıcın dıranıyorum biride surdaan sıcak bi çay getırse ohhhhh
günaydınnnn bebişler ve güzel anneleri. günümüz güzel geçsin inşallah
günaydınn
Günaydın hepinize kızlar dün çok yoğundum yazamadım hatta giremedim bile siteye bugün ve yarında öle olucam(
Aranızda aöf okuyan varmı? Kredili sisteme geçmişler ve ben hiçbişey anlamadım( bilen biri varsa benide aydınlatsın şekerler )
evet ıcınde var ama bana ınce geldı vısco park yatak yatagı alabılırım ben ıcıne
bu arada azız bebeden aldıgım sarı kadıfe takım geldı cok begendım bennnnnnnnn
tşk ederız teyzesııı hade bakalım hayırlı olsun senınkıde sımdıden hemencek fotoları sende.bizimki ELA DERİN olucak allahkısmet ederse.
sen ocak başı gii doğurursun kesin. ayol sen basbaya ocaz gebişisinaynennn cnmcım 30 a ne kaldı sunun surasında yok yok sen bekle 10 haftaa erkek ccoukları beklermıss kızlar durmazmıss okdr yılbası gecesıı doğurcam ben taktım:)))
ben buyuyn karyolayı oğlumda kullandım cok uzun sure kullanamadan acmak zoruda kaldım yan korkuluklar yuksekken tırmanıp kendını asafıya atıyordu alcakkende dusme tehlıkesı vardı normal tek kişilik yataga cevırıp yanına yastık kouyordum bendegünaydınnnnnnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr ve güzel bebişleri :) meltemcim bende bu park yatağı alıcam yada büyüyen beşik ikisi arasında kaldımm dün bizde bebek arabası ve dört aya kadar kullanılan beşiği aldık buda chico nunda sanırım bunu çok sevdim bide uzaktan kumandası vardı titreşip uyutuyomuş bebeği sese duayrlı sensörlüymüş ikisi arasında bi karar vericem artık 6 haftaya :)
ben buyuyn karyolayı oğlumda kullandım cok uzun sure kullanamadan acmak zoruda kaldım yan korkuluklar yuksekken tırmanıp kendını asafıya atıyordu alcakkende dusme tehlıkesı vardı normal tek kişilik yataga cevırıp yanına yastık kouyordum bende
kızlar sizinde karın kısmında kasılmalarınız sancılarınız oluyor mu :44:
cok begendım canım araban cok hosuma gıttı e-bebekten mı aldın? peki tasıma koltugu aldınmı?kızlar ekledim cicişlerini oğluşumunn bu arada herkesin cicişlere baktım ne harika şeler öyle hepsi maşallahh kuzucuklarımız güle güle sağlıkla kullansınlar aminnnnn
kızlar sizinde karın kısmında kasılmalarınız sancılarınız oluyor mu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?