- Konu Sahibi papatya3459
-
- #23.201
kızlar sizinde karın kısmında kasılmalarınız sancılarınız oluyor mu :44:
cok begendım canım araban cok hosuma gıttı e-bebekten mı aldın? peki tasıma koltugu aldınmı?
kızlar istatistiklere göre doğuma kadar KK sayfamız 6.000 e ulaşmış olcak
cevabın için çok teşekkür ederimbennim oluyo sancı kasılma. sanırım karnımız hızla büyüyo
canım pofikcinin dediği gibi galiba karnımız büyüdüğü içn oluyorbitanemm günaydınn bende oluyor bide bende aşağı tarafımda yoğunluk gibi şeler var ve karnımın etrafı bazen cız cız cızırdıyo
tasıma koltugu hangısını aldın canım ? linkini atabılırmısın bırde koltugu takmak ıcın takılan aparat ayrı mı satılıyor?beğenmene çok sevindim biyanem :)evet bitanem ebebekten aldımm taşıma koltuğunuda aldımm oda bir yaşına kadar kullanılıyormuş hemde oto koltuğu oluyormuş kapanışıda çok rahat ve elimle baktımm çok hafifti bide şimdi kampanya varmış hasır sepette bebek arabasını alana 49 tl ye
cevabın için çok teşekkür ederim
göbek deliğimin etrafında devamlı oluyor.
kasılmalarımın akşam çoktu,gerçekten korktum yani
bebişler sağlıcakla büyüsün de gerisi önemli değil.
canım pofikcinin dediği gibi galiba karnımız büyüdüğü içn oluyor
kasılmalar erken doğuma sebep oluyor falan diye duydum
korkuyorum o yüzden :26:
ah meltemcim malesef çok zor ne yaptıysak bırakmadı neler sürdüm olmadı çoçuk doktorlarıyla konuştum zararı yok dedi ama bi ihtimal erken doğuma yol açabilirmiş hoca ya sordum bi sakıncası yok dedi kendi doktorum da ne bana ne ela ya nede bebeğe zararı yokmuş ama ela doğumdan sonra psikolojisi bozula bilir dedi bebek emerken son üç ayım çare arıyorum bi ayet varmış onu bulup okutacağımm artık
kız benim doktorum o kadar iyi ki adama hayranım hem başhekim hemde kendi hastenesi gittiğim bölge tanınmış bi doktor çok hastası var ama her hastasına aynı ilğiyi gösteriyor hele yanındaki hostesler bazı hastanedeki hostesler kendini doktor sanıyor bi hava bi tafra ama bizim ordaki hem doktorlar hem ebeler hem de çalışanlar 10 numara bide diğer hasteneler gibi çalışma saati dışında olan doğumlar fark almıyorlar gece de gitsen kendi doktorun giriyor doğuma
tasıma koltugu hangısını aldın canım ? linkini atabılırmısın bırde koltugu takmak ıcın takılan aparat ayrı mı satılıyor?
ben de ctesi gidiyorumm teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kızımı görcem.yarın olsa da doktora gitsem bebeğimi görsem çok özledim onu yaa çok da merak ediyorum kaç kg oldu boyu ne kadar inşallah hayırlı haberler alırım miniğimden
bitanem buldumm ebebek internette de satışı varmıştasıma koltugu hangısını aldın canım ? linkini atabılırmısın bırde koltugu takmak ıcın takılan aparat ayrı mı satılıyor?
valla cok güzelmiş yogun olmasına ragmen iyi ilgileniosa ne güzel yogun olan doktorlar genelde cok ilgilenemiyo.benimkide iyi ama cok detaylı ilgilenemiyo gibi yada benim beklentm cok fazla
meltemizmir bitanem buda aparatı Nuna Pepp Adaptör (Maxi-Cosi / Cybex için) - e-bebek.com
sağol canım bakıyorum hemenbitanem buldumm ebebek internette de satışı varmışNuna Pipa Oto Koltuğu - e-bebek.com
linkide bu bitanemm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?