2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
cok begendım canım araban cok hosuma gıttı e-bebekten mı aldın? peki tasıma koltugu aldınmı?

beğenmene çok sevindim biyanem :)evet bitanem ebebekten aldımm taşıma koltuğunuda aldımm oda bir yaşına kadar kullanılıyormuş hemde oto koltuğu oluyormuş kapanışıda çok rahat ve elimle baktımm çok hafifti bide şimdi kampanya varmış hasır sepette bebek arabasını alana 49 tl ye

günaydın kızlar galiba ben çatlıycam karnım okadar gergingi sanki çatlıycam gibi geliyo 2 akşamdır böyleyim şimdide öyleyim geçmedi şimdiden böyleysek son zamanlarda nolcam ben ya :44::44:

bennim oluyo sancı kasılma. sanırım karnımız hızla büyüyo
cevabın için çok teşekkür ederim
göbek deliğimin etrafında devamlı oluyor.
kasılmalarımın akşam çoktu,gerçekten korktum yani
bebişler sağlıcakla büyüsün de gerisi önemli değil.

bitanemm günaydınn bende oluyor bide bende aşağı tarafımda yoğunluk gibi şeler var ve karnımın etrafı bazen cız cız cızırdıyo
canım pofikcinin dediği gibi galiba karnımız büyüdüğü içn oluyor
kasılmalar erken doğuma sebep oluyor falan diye duydum
korkuyorum o yüzden :26:

benim de göbeğimin altı çatladı yaa sol tarafımda üç tane minik çatlağım var

yaşasın bebekler bariz kilo almaya büyümeye başladı. o yüzden acıyo karnımız.................... yuuuupppiiii 30 haftadan sorası çabuk geççek inşallah. 30 u devirsek bi

tasıma koltugu hangısını aldın canım ? linkini atabılırmısın bırde koltugu takmak ıcın takılan aparat ayrı mı satılıyor?

bitanem bencede karnımız büyüyor bebişlerimizde büyüyor normal bencede ama kasılmalar satte dörtten fazla ise diye biliyorum yanlış biliyosam arkadaşlarım düzeltsinn tehlikeliymiş hatta dün papapa cevapladı çok sağolsun içim rahatadı dün baya alıştırma kasılmalrı olabilirmiş ama sıklığı önemliymiş

yarın olsa da doktora gitsem bebeğimi görsem çok özledim onu yaa çok da merak ediyorum kaç kg oldu boyu ne kadar inşallah hayırlı haberler alırım miniğimden

valla cok güzelmiş yogun olmasına ragmen iyi ilgileniosa ne güzel yogun olan doktorlar genelde cok ilgilenemiyo.benimkide iyi ama cok detaylı ilgilenemiyo gibi yada benim beklentm cok fazla

tasıma koltugu hangısını aldın canım ? linkini atabılırmısın bırde koltugu takmak ıcın takılan aparat ayrı mı satılıyor?

taşıma koltuğunuda nuna peppin kini ebekten aldım ama sitede bulamadım satışını ama e bebek mağazasında vardı bitanemm ama bulursam atarım sana mesajla ama istersen maxi cosi ilede uyumlumuş o an eşim oda nuna pepp olsun deyince onu aldık ,evet bitanem aparatı ayrı satılıyor oda 50 tl bitanemm

bende 15 kasıma gidiyorumm daha var ama az kaldı :) elugur cum canımmmm benim bu arada dün mesaj atmışsın sanırım ama yazı gelmemiş bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…