• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl kızlar bebefixe baktımda beşik fiyatları falan daha uygundu dışarıya göre bebefixden alışveriş yapanınız var mı

kızlar doğum öncesi izinlerinizi doğum sonrasına aktarabiliyorsunuz bu konuda içiniz rahat olsun :34:
tahmini doğum tarihi farzedelim 1 ocak
siz izne 1 aralıkta ayrıldınız
7 aralıkta sancınız tuttu doğum yaptınız
o kullanamadığınız izinler otomatik olarak doğum sonrası izninize ekleniyor canlarım

Alla canım bende sordum şimdi bizim bu işleri yapan arkadaşlara eğer izne ayrıldıysan diyor 32. haftada aktarma olmaz diyor. Ama çalışabilir raporu aldıysan ve erken doum yaparsan diyor çalıştğın süreyi aktarabilirsin sadece diyor kafamız iyice karştı, bunu doktorlar belirliyor demi. Doğumdan sonra işe başlama raporu veriyorlar şu tarih diye

selam kızlar nasılsınız bebişler nasıl kızlar bebefixe baktımda beşik fiyatları falan daha uygundu dışarıya göre bebefixden alışveriş yapanınız var mı

ben internetten hiç birşey almadım canım bir gün eşimle çarşıya çıkıp halledeceğiz hepsini inş.

anladım meltemciğim topiğimizin ilk bebişi nasip olursa rüzgar bebek olacak Allahın izni ile mis kokulummm benimmmm
esın ıle doktorumuz aynı onunla kapısıyoruz bakalım hangımız doguracak ben dr a rusvet vermeyı dusunuyorum önce benı dogurt dıyeeeeeeee:)

kızlar sakın ha bebefixten alısverıs yapmayın onlarca sıkayet var ıste bırısı,
Bebefix'e 03 Nisan 2012 tarihinde 298 TL değerinde sipariş verdim. Siparişimden sonra 2-3 gün sonra ve sonrasındaki haftalarda devamlı olarak Bebefix'i arayıp siparişimin durumunu sordum ve internet sitelerindende takip ettim sürekli olarak sevkiyettaki arkadaşları bir arayalım dediler ve ürünün üretici firmada üretildiği ve ellerine ulaşmadığını belirttiler.

İnternet sitelerinde de devamlı tedarik ediliyor şeklinde görünüyordu. Ben 3 hafta boyunca bekledim ve devamlı arayıp bebefixe sorup aynı cevabı aldım üretimde dediler. 20 Nisan 2012 tarihinde ise bebefixi aradığımda kargoya verildiğini bildirdiler ve sadece takip numarasını belirten bir mail gönderdiler.

Hangi kargo şirketi olduğu internet sitesinde ve mailde belli değildi. Arayıp sorduğumda Fillo kargo olduğunu öğrendim. Fillo kargo internet sitesine girdiğimde takip numarası ile aradığımda ise ürünün 05 Nisan 2012 de kargoya verildiği, 09 Nisan 2012 de ise alıcıya teslim edildiği görülüyordu. Bebefix 20 Nisan 2012 kargoya verildi diyor ve mail gönderiyor.

Kargo şirketinde ise 09 Nisan 2012'de teslim edilmiş görünüyor. Bu aradaki süreçte bebefixle devamlı görüşmelerimde ise ürün hala üretici firmada üretiliyor deniyor. Fillo kargonun sitesinde verilen adres bilgisinde sokak numarası hatalı ve no ise hiç görünmüyor.

Yani teslim edildi görünen adres hatalı kargo şirketinin bölgeleri varmış bu bölgenin numarası orda yazılıyormuş. Ürün kayıp. Sonuç 298 TL sipariş verdiğim gün çekildi. 4 hafta geçti ürün hala yok. Paylaşmak istedim.

bebefixin cevabı,
Ürün kargo şirketi tarafından teslim edilmiş olarak görünmektedir. şuan kargo şirketi konuyu araştırmaktadır ve bizde kargo şirketinden haber beklemekteyiz.
Müşteriyle görüşülüp, detaylı bilgi verilmiştir..
Memnuniyetiniz bizim için önemlidir.
Bebefix Müşteri Hizmetle

kızlar sakın ha bebefixten alısverıs yapmayın onlarca sıkayet var ıste bırısı,
Bebefix'e 03 Nisan 2012 tarihinde 298 TL değerinde sipariş verdim. Siparişimden sonra 2-3 gün sonra ve sonrasındaki haftalarda devamlı olarak Bebefix'i arayıp siparişimin durumunu sordum ve internet sitelerindende takip ettim sürekli olarak sevkiyettaki arkadaşları bir arayalım dediler ve ürünün üretici firmada üretildiği ve ellerine ulaşmadığını belirttiler.

İnternet sitelerinde de devamlı tedarik ediliyor şeklinde görünüyordu. Ben 3 hafta boyunca bekledim ve devamlı arayıp bebefixe sorup aynı cevabı aldım üretimde dediler. 20 Nisan 2012 tarihinde ise bebefixi aradığımda kargoya verildiğini bildirdiler ve sadece takip numarasını belirten bir mail gönderdiler.

Hangi kargo şirketi olduğu internet sitesinde ve mailde belli değildi. Arayıp sorduğumda Fillo kargo olduğunu öğrendim. Fillo kargo internet sitesine girdiğimde takip numarası ile aradığımda ise ürünün 05 Nisan 2012 de kargoya verildiği, 09 Nisan 2012 de ise alıcıya teslim edildiği görülüyordu. Bebefix 20 Nisan 2012 kargoya verildi diyor ve mail gönderiyor.

Kargo şirketinde ise 09 Nisan 2012'de teslim edilmiş görünüyor. Bu aradaki süreçte bebefixle devamlı görüşmelerimde ise ürün hala üretici firmada üretiliyor deniyor. Fillo kargonun sitesinde verilen adres bilgisinde sokak numarası hatalı ve no ise hiç görünmüyor.

Yani teslim edildi görünen adres hatalı kargo şirketinin bölgeleri varmış bu bölgenin numarası orda yazılıyormuş. Ürün kayıp. Sonuç 298 TL sipariş verdiğim gün çekildi. 4 hafta geçti ürün hala yok. Paylaşmak istedim.

bebefixin cevabı,
Ürün kargo şirketi tarafından teslim edilmiş olarak görünmektedir. şuan kargo şirketi konuyu araştırmaktadır ve bizde kargo şirketinden haber beklemekteyiz.
Müşteriyle görüşülüp, detaylı bilgi verilmiştir..
Memnuniyetiniz bizim için önemlidir.
Bebefix Müşteri Hizmetle

sağol canım vazgeçtim en iyisi parayı fazla verip düzenli yerden almak galiba

sağol canım vazgeçtim en iyisi parayı fazla verip düzenli yerden almak galiba
ya her yer oyle degıl ben e-tokerden aldım satıs sonrasında cok yardımcı oldular urun onların hatası olmadıgı halde yanlış geldıgı ıcın gerı gonderdım 3 gun sonra yenı besıgı gonderdıler bıde oraya bak derım ben

Alla canım bende sordum şimdi bizim bu işleri yapan arkadaşlara eğer izne ayrıldıysan diyor 32. haftada aktarma olmaz diyor. Ama çalışabilir raporu aldıysan ve erken doum yaparsan diyor çalıştğın süreyi aktarabilirsin sadece diyor kafamız iyice karştı, bunu doktorlar belirliyor demi. Doğumdan sonra işe başlama raporu veriyorlar şu tarih diye

canım benım bıldıgım de bu sekılde aslında dogum oncesı 8 + dogum sonrası 8 alıyosun
dogum oncesı aldın dıyelım 8 hafta yanı 32. haftada, pat 35 te dogum oldu sadece 3 hafta ızın yaptın anlamına gelıyor bu
dogumdan sonra bı 8 daha alıyosun bıtıyo yanı kalanlar yanıyo
ama dıyelım 37 de aldın yanı fazladan 5 hafta calıstın ıste bu 5 haftayı dogumdan sonrakı 8 haftaya eklıyolar oluyo 13 hafta e 3 hafta da fazladan calıstın farz edelım tam 40 ta dogurdun toplam 16 haftanı pasa pasa kullandın demektır ama 40 dan once gelırse kullanamadıkların yıne yanıyo

Doğa Kariyer ->> DOĞUM İZNİ VE ÖDENEĞİ

teeek teeek okudum alıntılarımı da yaptım bakın:))
ağdamı yaptırdım geldim oh hafifliyorum resmen yaa..artık hiç görünmüyo zati:))

kızlarcım yarın sonuçlarımız çıkacak inşallah güzel sonuçlar alırız. okuyan herkesten kısa da olsa dua istiyorum bennnn

Güzel haberlerle gelirsin inşallaahh.dularım seninle canım:16::16:

ben bebefix in ürünlerini bi fırsat sitesi üzerinden aldım, markafoniydi sanırım tam hatırlayamadım. Ufak tefek şeyler aldım, emzirme önlüğü sütyeni vb gibi fena diiller gibi. Bildiğim kadaryla e-bebek.com da da ürünleri satılıyor ordan alabilirsın bişi olursa mhattabın e-bebek olur onlar da sorn çıkarmaz bence

herkese merhabalar...iki gündür giremedim ben de..çok yoğun geçiyor kızlar ya..artık nefes alışım bile değişti...zorlanıyorum artık..okulda bi arkadaş var beni ne zaman görse 'sen daha doğurmadın mı'diyor..bu ne yaa..nası yaniiiii..o kadar doğuracak gibi duruyorum galiba...
sizzlerde keyifler nasıl..

herkese merhabalar...iki gündür giremedim ben de..çok yoğun geçiyor kızlar ya..artık nefes alışım bile değişti...zorlanıyorum artık..okulda bi arkadaş var beni ne zaman görse 'sen daha doğurmadın mı'diyor..bu ne yaa..nası yaniiiii..o kadar doğuracak gibi duruyorum galiba...
sizzlerde keyifler nasıl..
amannnnn banada soyluyolar boşver kulak asma:) daha 2 ay var dıyorum aaa cok varmıs dıyolar:(

iii akşamlar kızalr nasılsınız bebişleriniz naıslll int giremiyor geçmiş ccooook birikiyor okudukça yoruluyorumm
artık doğum yaklaişıor allah hepimiizn yardımcısı olsunnnn

amannnnn banada soyluyolar boşver kulak asma:) daha 2 ay var dıyorum aaa cok varmıs dıyolar:(

ayy aynı muhabbet ya..ben sıkılıyorum böyle muhabbetlerden..özellikle aaa bebek aşağıda galiba..aa erkek gibi duruyo..aaa dudakların da şişmiş..daral geldi artık...çekip gidesim var..

Back
X