- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.281
Kızlar aramızda en yeni doğum yaşayan benim herhalde sizinle paylaşmak istedim doğum hikayemi 27 nisan 2011 de doktor kontrolüm vardı hastane gittim son doğum tarihim 10 mayıs tı neyse açılmam olup olmadığına bakıldı nts ye girdim ve sonuçları alıp doktorun yanına gittim doktorum ne açılma ne d sancın yok bebek doğum kanalına inmemiş 10 mayıs son gün ama 15 mayısa kadar beklete bilirim dedi sonrada bi bakalım bebek napıyomuş dedi ve bi baktık suyum çok az ve yarın seni doğuma alıyoruz dedi beni bi görmeniz lazım dı o kadar mutlu oldum ki ayaklarım yere değmiyordu doktora gülerek ay ben normal doğumdan çok korkuyordum ne güzel sezeryan olacağım dedim doktor ne sezeryanı normal doğum için ne gerekiyorsa hepsi yapılacak dedi ama ben içimden hiç normal doğum olacakmış gibi gelmiyordu neyse eve gittik zaten her şey hazır dı akşam misafirler filan baya kalabalıktık bide ilkokul arkadaşımda aynı hastane ye gidiyordu ve aynı hafta içindeydik onunla konuştum yarın doğuma gireceğimi söyledim o da kız benim de sancım var aynı anda doğurmayalım diye şaka yaptı  neyse o gece heyecandan hiç uyumadım sabah 8 de hastane yoluna düştük hastanede arkadaşımın eşiyle karşılaştım arkadaşımın sancı odasın da olduğunu öğrendim neyse beni de hemen sancı odasına aldılar nts açılma varmı yokmu derken bana suni sancıyı taktılar normalde sancıyı kendi odanda da alabiliyorsun ama ben sancı odasında kaldım neyse bu arada arkadaşım normal doğum yaptı ve benim dışımda odadaki 3 bayan da normal doğum yaptı anam sancı geliyor bi bağırıyorlar hemen yan odaya alıyorlar bi Dakka sonra bebek sesi geliyordu çok güzeldi ama ben de tık yoktu gelen gidiyordu bi ben kaldım odada ben elimde sancım ebe odası ailemin yanı mekik dokudum saat 15 olduğunda doktorum benim normal doğum yapamayacağımı mecburi sezeryan olacağımı açıkladı anam o ana kadar tık olmayan bende bi korku bi korku neyse 15.30 da bana sonda taktılar hiç acımıyor ama çok fazla yanma hissi oluyor ve beni gözüm yaşlı şekilde doğumhane ye aldılar orada sorular filan derken doktorum geldi halimi hatırımı sordu sakin olmam konusun da bana bilği verdi ve arkadaşlar hazırmıyız deyip bana narkozu verdiler epidural kendim istemedim gözümü açtığım da beni asansöre alıyordu ve eşim ordaydı hemen kızım oldumu diye sordum evet dediler eşimin elini sıkarak canım çok acıyor dedim canım benim onun da gözleri dolu dolu gececek canım dedi oda ya geldik o kadar yorgundumki kimseyle konuşamıyordum ve o an geldi cenet kokulumu getirdiler o duyguyu ne anla da bilirin nede yazabilir bebeğim hemen mememi tuttu ve emmeye başladı ve onan anne olduğumu anladım ne bilği ne tecrübe her kadın ilk sani yede annelik tecrübesini alıyor ay zaten duygusaldım iyice salya sümük oldum ağlamaktan yazamıyorum çok yeni kızım çok küçük bu yüzden bu doğumda çok korkuyorum allahım inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip ederi hepimizin Allah yardımcısı olsun kesin belli oldu ben kendimi çok iyi tanıyorum bu doğuma giderken ağlamaktan gidemeyeceğim
canımm ya benide mahvettin öyle kötü oldumki bende salya sümük ağlarım sende bile böyleysem ki geçenlerde arkadaşım doğum yaptı bebek geldiği an ben kopmuştum ztn nasıl hıçkıra hıçkıra ağlıyorum eşim diyoki aşkım sana noluyo deidm mucizenin ta kendisi bu karnındaydı az önce şimdi bi can var gözümüzün önünde düşünsene kendimde nolurum bilmiyorum.
Bide ben çok cesaretli oldum göğüs ameliyatımdan sonra öyle ota b.ka herşeye korkmuyorum Rabbim hayırlısıyla çocuklarımızı dünyaya getirmeyi nasip etsin herşeyden önce sezaryen veya normal doğum bi şekilde olcak bu eski kadınları düşünmek lazım tarlada tapanda tek başlarına doğurmuşlar oyüzden çokda düşünüp korkutmayalım kendimizi kızlar
aynı duyguları yaşıyoruz canım kendime çok güveniyorum sevgim ikisini de yeter ilğim alakam kendimi ikiz annesi olarak görüyorum ikisi de daha bebek olacak hastane ye gidince ayrı kalacağız diye çok üzülüyorum bi gece de olsa üzülüyorumbunda kızını düşündüğün için hassassız canım bende seninle aynı durumdayım oğlum 2.5 yaşında okadar kafama takıyorum ki ilk gece hastanede kalıcam ne yapar bensiz ilk kardeşini gördümü kıskanıp içerler mi ona yeterince vakit ayırabilirmiyim diye çok endişeleniyorum buda beni tamamıyla mahvediyo
kuşum korkularım ela için
anladım kuzum
kızlarrr ben biliyodum zaten gemlik devlete nöbet için kağıt almaya gittim. allah o müdürü nasıl biliyorrsa öyle yapsın durumumu eşimin olmadığını da biliyor. hastaneye nasıl gidiyorum bilmiyor..hayır çoğu arkadaşıkmın müdürü gerek yok boşver demiş o kadar önemli dğil ki ya... hadi izne çıkmak için olsa amenna o kesin gerekli de.... ayyy neyse o nasıl bir ultrason o nasıl bir dr. yaaa... küçük hastane zaten biliyodum ben... gittim bir ultrason ki sanırsın 1950 lerden kalma bozuk tv yayını... dolandırıyor göbeğimde ultrasonu ama hiçbişey net değil... çocuğu göremedim :)))) dr. a kasığım ağrıyor normal mi diyorum onu bilemeyiz boyu kaç kilosu dedim onu bu makine söylemez dedi... normal mi hrşeyi dedim öyle galiba... e dedim kaç haftalık bir 27 dedi bir 28+5 dedi. rapor dedim yarın radyolojiye randevu al git dedi. indim erken gel randevuya gerek yok dedi deee.. ben şimdi şunu anlamadım radyolojideki ultrason farklı mı ki neden bir de oraya giricem... ne yapcaklar anlamadım mantığı nedir bu işi,n???? ay allahım tek başıma mücadele veriyorum öyle bir geçer zaman ki cemile yi geçtim... ben kocamı istiyorum........................................ okumuş da olsan cahil olmasan da kocam olmadan hiçbişeyim, hiçbişeye yetişemiyorum.... offf allahım...
biz geldik şekerler
nasılsınız analı kızlı
maşallah seninki ne güzel poz vermiş öyle
benimki de anca yatsın teyzesi çok tembel çok
iyiyiz teyzesi nasıl olalım valla harekette annesinin karnını deşecekgüzel kızım benimmm baştan elleriyle yüzünü kapadı sonrada cööööööö yaptı sankiiii ben onun minik ellerini ayaklarını yerim yerim öyle deme kız yatacak uyuyacak tabii küser annesi sonra sana
esin teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeee ruzgar ben cok tesekkur ederız hedıyen ıcın ayrıca emek verıp ordugun yelek ıcın sevıyoruz senıııııııııııııııııııııı:)))
ay gozlerım doldu valla!!!!Kızlar aramızda en yeni doğum yaşayan benim herhalde sizinle paylaşmak istedim doğum hikayemi 27 nisan 2011 de doktor kontrolüm vardı hastane gittim son doğum tarihim 10 mayıs tı neyse açılmam olup olmadığına bakıldı nts ye girdim ve sonuçları alıp doktorun yanına gittim doktorum ne açılma ne d sancın yok bebek doğum kanalına inmemiş 10 mayıs son gün ama 15 mayısa kadar beklete bilirim dedi sonrada bi bakalım bebek napıyomuş dedi ve bi baktık suyum çok az ve yarın seni doğuma alıyoruz dedi beni bi görmeniz lazım dı o kadar mutlu oldum ki ayaklarım yere değmiyordu doktora gülerek ay ben normal doğumdan çok korkuyordum ne güzel sezeryan olacağım dedim doktor ne sezeryanı normal doğum için ne gerekiyorsa hepsi yapılacak dedi ama ben içimden hiç normal doğum olacakmış gibi gelmiyordu neyse eve gittik zaten her şey hazır dı akşam misafirler filan baya kalabalıktık bide ilkokul arkadaşımda aynı hastane ye gidiyordu ve aynı hafta içindeydik onunla konuştum yarın doğuma gireceğimi söyledim o da kız benim de sancım var aynı anda doğurmayalım diye şaka yaptı  neyse o gece heyecandan hiç uyumadım sabah 8 de hastane yoluna düştük hastanede arkadaşımın eşiyle karşılaştım arkadaşımın sancı odasın da olduğunu öğrendim neyse beni de hemen sancı odasına aldılar nts açılma varmı yokmu derken bana suni sancıyı taktılar normalde sancıyı kendi odanda da alabiliyorsun ama ben sancı odasında kaldım neyse bu arada arkadaşım normal doğum yaptı ve benim dışımda odadaki 3 bayan da normal doğum yaptı anam sancı geliyor bi bağırıyorlar hemen yan odaya alıyorlar bi Dakka sonra bebek sesi geliyordu çok güzeldi ama ben de tık yoktu gelen gidiyordu bi ben kaldım odada ben elimde sancım ebe odası ailemin yanı mekik dokudum saat 15 olduğunda doktorum benim normal doğum yapamayacağımı mecburi sezeryan olacağımı açıkladı anam o ana kadar tık olmayan bende bi korku bi korku neyse 15.30 da bana sonda taktılar hiç acımıyor ama çok fazla yanma hissi oluyor ve beni gözüm yaşlı şekilde doğumhane ye aldılar orada sorular filan derken doktorum geldi halimi hatırımı sordu sakin olmam konusun da bana bilği verdi ve arkadaşlar hazırmıyız deyip bana narkozu verdiler epidural kendim istemedim gözümü açtığım da beni asansöre alıyordu ve eşim ordaydı hemen kızım oldumu diye sordum evet dediler eşimin elini sıkarak canım çok acıyor dedim canım benim onun da gözleri dolu dolu gececek canım dedi oda ya geldik o kadar yorgundumki kimseyle konuşamıyordum ve o an geldi cenet kokulumu getirdiler o duyguyu ne anla da bilirin nede yazabilir bebeğim hemen mememi tuttu ve emmeye başladı ve onan anne olduğumu anladım ne bilği ne tecrübe her kadın ilk sani yede annelik tecrübesini alıyor ay zaten duygusaldım iyice salya sümük oldum ağlamaktan yazamıyorum çok yeni kızım çok küçük bu yüzden bu doğumda çok korkuyorum allahım inşallah hepimize sağlıklı doğumlar nasip ederi hepimizin Allah yardımcısı olsun kesin belli oldu ben kendimi çok iyi tanıyorum bu doğuma giderken ağlamaktan gidemeyeceğim
en cok da ona guldum ıcımı okumussun benım en sevdıgım hayvan fıngueeeeeen dır arkadaslar tvde ne zaman penguen belgeselı cıksa benı ararlar oğlumla butun penguenlı fılmlere gıderız:)))))anammm yerim seni sıpa ne demek güle güle giy.
gerçekten beğendin mi meltemmm
güle güle sağlıkla iyi günlerde giysin inşallah
bu arada aynı pijama takımından kaan a da aldım çok beğendim üzerindeki penguenleri tombik tombik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?