2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bunda kızını düşündüğün için hassassız canım bende seninle aynı durumdayım oğlum 2.5 yaşında okadar kafama takıyorum ki ilk gece hastanede kalıcam ne yapar bensiz ilk kardeşini gördümü kıskanıp içerler mi ona yeterince vakit ayırabilirmiyim diye çok endişeleniyorum buda beni tamamıyla mahvediyo

kuşum korkularım ela için

aynı duyguları yaşıyoruz canım kendime çok güveniyorum sevgim ikisini de yeter ilğim alakam kendimi ikiz annesi olarak görüyorum ikisi de daha bebek olacak hastane ye gidince ayrı kalacağız diye çok üzülüyorum bi gece de olsa üzülüyorum

selam kızlar nasılsınız
sevtapcım 2 günden beri çektiğim eziyeti sana anlatamam önce doktorun yanına gittim kendi baktı ultrasonda ölçüm alamadı sonra beni diğer ultrason odasına yönlendirdi tam 2,5 saat sıra gelmesini bekledim bi de o ultrason odasında sadece hamilelere bakılmıyo ne kadar hasta varsa sırada rezillik yaa sonra doktor benden seker yüklemesi istemişti onu da bu sabah yaptırdım sonuclar yarına cıkacak e ben bıde yarın doktora gıdıcem sonucları degerlendırsın dıye cekılcek iş değil yaaa işimi zora sokması da cabası

selam kızlar benim bebişim çok hareketli bi oturiyim başlıyor dönmeye tekkmelere
hatta bazen ayakta iş yaparken bile fazlasıyla hissediyorum sizde nasıl acaba paylaşırmısınız benimle

slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum 2 hafta önce şeker testim yüksek çıkmıştı gelmiştim aranıza dün tekrarlandı birşey çıkmadı çok şükür ama çokda saldırmasın demiş doktor rabbim hepimize cümlemize sağlıklı hayuırlı doğumlar nasip etsin inş

slm kızlar beni hatırladınızmı bilmiyorum 2 hafta önce şeker testim yüksek çıkmıştı gelmiştim aranıza dün tekrarlandı birşey çıkmadı çok şükür ama çokda saldırmasın demiş doktor rabbim hepimize cümlemize sağlıklı hayuırlı doğumlar nasip etsin inş

selam herkeze aranızda çift rahimli olup hamile olan varmı? ben şuan ilk hamileliğim ve 27 haftalık hamileyim ve erken doğum olur korkusu var 1 aydır doktoruma gidemedim pazar günü gidicem ama kendisininde bu konuyla ilgili bi fikri olmadığını söylemişti ondan vazgeçmekte istemiyorum napıcağımı bilmiyorum :S konuyla ilgili bilgisi olan veya önceden doğum yapanınız varmı ?

nasılsınız analı kızlı
maşallah seninki ne güzel poz vermiş öyle
benimki de anca yatsın teyzesi çok tembel çok

iyiyiz teyzesi nasıl olalım valla harekette annesinin karnını deşecek güzel kızım benimmm baştan elleriyle yüzünü kapadı sonrada cööööööö yaptı sankiiii ben onun minik ellerini ayaklarını yerim yerim öyle deme kız yatacak uyuyacak tabii küser annesi sonra sana

Merhaba kızlar bugün doktora gittim şükür herşey yolundaymış geçen ay suyu fazla demişti ama artmamiş çok sevindim. 27+5günlüğüm bebeğim 1328 gram olmuş. Ultrasonda 30+1 çıktım boyunu bilmiyorum kağıdı vermemiş doktor:-@

selam herkeze aranızda çift rahimli olup hamile olan varmı? ben şuan ilk hamileliğim ve 27 haftalık hamileyim ve erken doğum olur korkusu var 1 aydır doktoruma gidemedim pazar günü gidicem ama kendisininde bu konuyla ilgili bi fikri olmadığını söylemişti ondan vazgeçmekte istemiyorum napıcağımı bilmiyorum :S konuyla ilgili bilgisi olan veya önceden doğum yapanınız varmı ?

Canım bir akrabam senin gibi çift rahimli 2 hafta önce 3. çocuğunu dünyaya getirdi. Hiç bir sıkıntısı olmadı ana çocuk sağlığı hastanesinde doğumunu yaptı. Tavsiyem doğum üzerine gelişmiş bir hastanede bu ana çocuk sağlığı da olabilir tıp fakültesi ya da araştırma hastanesi de olabilir orada takibini yaptırırsan daha iyi olur.

maşallah maşallah yesin onu teyzesi
yok canım benim kızım beni üzmez ben ona saka yapıyorum yaaa

esin teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeee ruzgar ben cok tesekkur ederız hedıyen ıcın ayrıca emek verıp ordugun yelek ıcın sevıyoruz senıııııııııııııııııııııı:)))

esin teyzeeeeeeeeeeeeeeeeeee ruzgar ben cok tesekkur ederız hedıyen ıcın ayrıca emek verıp ordugun yelek ıcın sevıyoruz senıııııııııııııııııııııı:)))

anammm yerim seni sıpa ne demek güle güle giy.

gerçekten beğendin mi meltemmm
güle güle sağlıkla iyi günlerde giysin inşallah
bu arada aynı pijama takımından kaan a da aldım çok beğendim üzerindeki penguenleri tombik tombik

ay gozlerım doldu valla!!!!

en cok da ona guldum ıcımı okumussun benım en sevdıgım hayvan fıngueeeeeen dır arkadaslar tvde ne zaman penguen belgeselı cıksa benı ararlar oğlumla butun penguenlı fılmlere gıderız:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…