- Konu Sahibi papatya3459
-
- #24.321
ben hastaneye gecelık alacagım ılk gun ıcın ama senınkılerı de begendım evde gıymek ıcın alabılırım bende
ılk gun zaten gecelık gıyerız dr lar ıcın rahat alıyor benım ılk gun dr um szeryan olmama ragemen sureklı vajınal kontrol yaptı rahım toparladımı kanamam nasıl dıye gecelık rahat oldu benım ıcın 2. gunden ıtıbaren dıkıslerın uzerıne denk gelmedıgı muddetce pıjama gıyersın begendıgın modeller de olur bencebende bir takım gecelik birde bunlardan birini almayı düşünüyorum yeterli olur heralde
sen tecrübelisin sence normal doğum yada sezeryan için uygun olurmu bu pijama takımları
birde bedenini nasıl ayarlıycaz onu düşünüyorum
ben şuanda 13 kilo aldım ama doğum sonrası aynı beden olmuycaz sonuçta
çok sordum :) şimdiden teşekkürler
ılk gun zaten gecelık gıyerız dr lar ıcın rahat alıyor benım ılk gun dr um szeryan olmama ragemen sureklı vajınal kontrol yaptı rahım toparladımı kanamam nasıl dıye gecelık rahat oldu benım ıcın 2. gunden ıtıbaren dıkıslerın uzerıne denk gelmedıgı muddetce pıjama gıyersın begendıgın modeller de olur bence
tesekkur ederım guzel dılekerın ıcın ....anladım teşekkür ederim
bu arada rüzgar için aldıkların çok hoş
güzel günlerde giyer inşallah
ya kızlar nolur bişey söyleyin çok sıkıntı yaptım bugün dr. gittim şeker yüklemem yapıldı normal çıktı sonuçlarım ama ultrasona girdim sonra ve suyum fazlalaşmış dr. bebeğimin ağzına ve böbreklerine filan baktı herşey normal görünüyor ama suyumun fazlalaşma nedeni belli değil sadece karnın gerilebilir ve rahmine baskı yapabilir dedi okadar ama ben netten baktım baya kötü şeyler yazıyo kalp yetmezliği, solunum bozukluğu, böbrek gelişmemesi yada ağznın olmaması filan ve erken doğum riski diye yazmışlar napıcam bilmiyorum şekerim çıksaydı ondan suyum fazla diycektim ama oda normal offf kafayı yicem başka var mı suyu fazla olan dr. ne diyo böyle durumlarda
selam arkadaşlar
sizce bunlar hastane için uygunmu birini almayı düşünüyorum ama karar verenedim
TUBA 3'L POLAR KAPONLU HAMLE TAKIM Pijama Dnyas
Dagi Dalmaçyalı Polar Yuvarlak Yaka Patlı Takım
esının hedıyesını soyluyosun dımı?kuşum kıskandım seni ne güzel hediyeler
alıyosun :) bu arada o cicişleri de ciciş topiğine at da bizde görelim :)
Gece yatmadan nane limon kaynat ic her derde devayaa kızlarr ben hala çok hastayım. kaç gündür gözümü açamadım, burnum akıyooo, boğazım kocamann ve çok acıyooo, acayip de terliyorum. İlaç da yok habire ıhlamur , mandalina ama hala geçmedi. Başka önerisi olan varmı??
cnm aynen benim de suyum biraz fazlaymış
iki defa ayrıntılı ultrason yapıldı bi sıkıntı yok dedi
şeker yükleme de yapıldı o da normal çıktı
ben de dedim ne olacak peki die erken doğuma sebep olabilir
dedi kontrol altında tutmak lazım dedi, yarın yine kontrolüm var
bakalım ne durumda olacak ben de merak ediyorum.
anladım canım başka bir sıkıntı olmıcaksa sağlıklı bir şekilde erken doğsada olur önemli değil baya stres yaptım bende senin göbeğin filan geriliyo mu çok fazla bende arada bir oluyorda
3lu polar takım benim hoşuma gitti evde giymek icin düşünebilirim fakat beden nasil anlaşılsak üstelik L bedene kadar
anladım canım başka bir sıkıntı olmıcaksa sağlıklı bir şekilde erken doğsada olur önemli değil baya stres yaptım bende senin göbeğin filan geriliyo mu çok fazla bende arada bir oluyorda
evet cnm bende de oluyor sanki patlayacak gibi
hissettiğim anlar da oluyo o kadar sert bi hal alıyo ki
eşim bile dokunduğunda ne olmuş öyle diyo
bence de cnm sağlıklı sıhhatli doğsunlar da suyunun
fazla olması ya da bi kaç hafta erken doğması önemli değil
yirim ben oniiiiiiiiiiiiiii:)ha bu arada meltem teyzesi kilomuz 738 gr olmuş boyu da 33 cm kuzumunhaftamız da 24+6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?