2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben hastaneye gecelık alacagım ılk gun ıcın ama senınkılerı de begendım evde gıymek ıcın alabılırım bende

bende bir takım gecelik birde bunlardan birini almayı düşünüyorum yeterli olur heralde

sen tecrübelisin sence normal doğum yada sezeryan için uygun olurmu bu pijama takımları
birde bedenini nasıl ayarlıycaz onu düşünüyorum
ben şuanda 13 kilo aldım ama doğum sonrası aynı beden olmuycaz sonuçta
çok sordum :) şimdiden teşekkürler

ılk gun zaten gecelık gıyerız dr lar ıcın rahat alıyor benım ılk gun dr um szeryan olmama ragemen sureklı vajınal kontrol yaptı rahım toparladımı kanamam nasıl dıye gecelık rahat oldu benım ıcın 2. gunden ıtıbaren dıkıslerın uzerıne denk gelmedıgı muddetce pıjama gıyersın begendıgın modeller de olur bence

anladım teşekkür ederim
bu arada rüzgar için aldıkların çok hoş
güzel günlerde giyer inşallah

ya kızlar nolur bişey söyleyin çok sıkıntı yaptım bugün dr. gittim şeker yüklemem yapıldı normal çıktı sonuçlarım ama ultrasona girdim sonra ve suyum fazlalaşmış dr. bebeğimin ağzına ve böbreklerine filan baktı herşey normal görünüyor ama suyumun fazlalaşma nedeni belli değil sadece karnın gerilebilir ve rahmine baskı yapabilir dedi okadar ama ben netten baktım baya kötü şeyler yazıyo kalp yetmezliği, solunum bozukluğu, böbrek gelişmemesi yada ağznın olmaması filan ve erken doğum riski diye yazmışlar napıcam bilmiyorum şekerim çıksaydı ondan suyum fazla diycektim ama oda normal offf kafayı yicem başka var mı suyu fazla olan dr. ne diyo böyle durumlarda

cnm aynen benim de suyum biraz fazlaymış
iki defa ayrıntılı ultrason yapıldı bi sıkıntı yok dedi
şeker yükleme de yapıldı o da normal çıktı
ben de dedim ne olacak peki die erken doğuma sebep olabilir
dedi kontrol altında tutmak lazım dedi, yarın yine kontrolüm var
bakalım ne durumda olacak ben de merak ediyorum.

kuşum kıskandım seni ne güzel hediyeler
alıyosun :) bu arada o cicişleri de ciciş topiğine at da bizde görelim :)

anladım canım başka bir sıkıntı olmıcaksa sağlıklı bir şekilde erken doğsada olur önemli değil baya stres yaptım bende senin göbeğin filan geriliyo mu çok fazla bende arada bir oluyorda

anladım canım başka bir sıkıntı olmıcaksa sağlıklı bir şekilde erken doğsada olur önemli değil baya stres yaptım bende senin göbeğin filan geriliyo mu çok fazla bende arada bir oluyorda

evet cnm bende de oluyor sanki patlayacak gibi
hissettiğim anlar da oluyo o kadar sert bi hal alıyo ki
eşim bile dokunduğunda ne olmuş öyle diyo
bence de cnm sağlıklı sıhhatli doğsunlar da suyunun
fazla olması ya da bi kaç hafta erken doğması önemli değil

iyi akşamlar inş.herkes iyidir
dr kontrolümüzden geldik şeker yüklememizde yapıldı ve herşey yolunda çok şükür
27+0 hafta
1175 gr
36 cm

arkadaşlar sizin suyunuz fazla galiba benim gibi.akşam kontrolüm vardı.
erken doğum riski var dedi.yürüyüş yapıyordum.dr yasakladı fazla hareket etme dedi.
cinsel ilişkide tetikler dedi.o da yasak artık. birde normalde 26 haftalık olmama rağmen karnım 34 haftalık gibi şiş imiş.
su fazla olduğu için. benimde yırtılacak gibi geriliyor bazen.inş bebişlerimiz 2-3 ay daha dayanır..

merhaba kızlar ben geldim doğum konuşulmuş bol bol okuduğum kadarıyla..ben de bugün hastaneye gittiğimde orda bi kadın vardı pzt yatırcaz seni zamanın gelmiş artık dedi doktor kadın heyecanlandı eşi de yok tek başına gelmiş...ben ne getircem şimdi ne yapcam ben diye şaşkın şaşkın etrafına bakıyodu onu görünce ben de panik oldum birden bana da şeker yüklemesi yapıldı çok şükür baya bi düşük çıktı şekerim bi risk yok yani...ama d vitaminim az çıktı onun için vitamin takviyesi verdi...acile gelmişsin dedi ben de anlattım tekrar durumu şu anda sıkıntı yaratacak bişey değil ileride belki erken doğuma sebep olur o yüzden magnezyum kullanmaya başlıycaksın dedi...şimdiye kadar kramplar başlamadığı için kullanmamıştım ama kasılmaları da azaltıyomuş ondan başlıycam artık...bi de balık yağı...ooof 2 tane ilaç içiyodum her gün şimdi 5 tane oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…