- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.381
yok yok tahminim ezilmez çünkü böyle nasıl desem bükülmüyo gibi bu valla alın deneyin ya anlatamıyorum ben salak salak kaldım
hocam keçe kumaştan olan bak google dan arayın eva ve keçe örnekleri diye neler neleeerr varr.eva inceltilmiş sünger gibi bişey.keçe daha pahalıya geliyor
:):) alın alın vallahi yaparsınız yaaa :) ya cok kolay gerçekten yapıştırıcı alacaksınız sadece o kadar hemen yapışıyor zaten. bi de keçeyi kesmek daha zor daha kalın çünkü ama bu eva ince dikerim diyen keçeden yapsın ikisi de aynı işi görür :)
Benimde nikah şekerlerim duruyo ama magnetli bişii değildi porselen kutular yaptımıştım.ve hala şekerlerinin bi kısmısı içindee iyi hatırlattın bende çöpe etiyim bariolurda biri yer falan amaaan
Eminönüne gittiğimde mutlaka alıp denicem çok piis coşturdun bu akşam bizi:81::81::81:
milleti zehirlemekten içeri alıolarmış bizi
benim şeker tülü felan beyaz simliydi kurdelesini pembe alırım figur ne yapacaksam pembeli yaparımama şu arabalar çok şirindi bebek arabası ondan yapıcam sanırım
eminönü hakkımı ben çarşamba günü kullandımbir daha gitmek yokkmuşşş:18::18:artık burdan bakıcam bende kırtasiyelere
Eveet pembe kurdela al daha şirin olur.ben eminönüne gitmesine gidiyorum ama artık çok zorlandığımı hissediyorum bi yere giderkenbugün bakırköye gittim eve zor geldim elimdeki çantaları fırlatıp atasım hatta oturup ağlayasım geldi yolda.
Eveet pembe kurdela al daha şirin olur.ben eminönüne gitmesine gidiyorum ama artık çok zorlandığımı hissediyorum bi yere giderkenbugün bakırköye gittim eve zor geldim elimdeki çantaları fırlatıp atasım hatta oturup ağlayasım geldi yolda.
bende öle oldum işteakşam ofluorum pufluoarum tabi eşim duyuyor sen bir daha gidersin dediiii aslında bakırköyde yakın bana o tarafa gittiğimizde sölerim kırtasiye buluruz ama çıldırcak o kesin yanii:18::18::18:
evet artık agırlastık iyice kanımca ben de okulda eğilip kalkarken cok zorlanıyorumeve yürürken penguen gibi hissediyorum kendımı kalcam-belim agrıyo ne biçim eşim paytak ördeğim diye dalga gecıyo
Bende geldiğimden beriii ooofff puufff oram ağrıyo buram ağrıyo diye sayıklıyorumbiraz daha puflarsam banada yasak gelebilir valla
Eki Görüntüle 565662 Eki Görüntüle 565661 Eki Görüntüle 565660 Eki Görüntüle 565658 Eki Görüntüle 565659
bakın ben bunları sınıfa yapmak için bulmuştum netten cok önceden, bunlar keçeden yapılmış mesela cok basit yaaa siz de bebişlerin odalarını süsleyebilirsiniz Eki Görüntüle 565667 Eki Görüntüle 565666
dikkat et açık vermeama sen yalnız gitmişsinnn beni yalnız yollamazzz yollamıyor yanii
süt içicem ısıtıyım dasonra görüşürz inş..
aferin aferin iç sütünü :)
benim de başım catlıyo valla grip gibiyim zaten
herkes akşam yemeğini yiyip geldi galiba cnm :)
ben hala kocişi bekliyorum yemek yemek içintabi bu arada
ağzım boş durmadı koca bi kase aşureyi götürdüm çıkmayan
şekeri çıkartcam yakında zaten:)
kızlar hepinize iyi akşamlar okuyan bilir diş diş diş hayatımı maffetti iltabın gecmesini bekliyorum büyük ihtimalle pazartesi cektircem inşşşşşşşşşşş bebeğim zarar görmez ben görsemde sorun değil ne olur dua edin inşşşşşşşşşşşşş sorunsuz cektiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?