2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Eminönüne gittiğimde mutlaka alıp denicem çok piis coşturdun bu akşam bizi:81::81::81:

Benimde nikah şekerlerim duruyo ama magnetli bişii değildi porselen kutular yaptımıştım.ve hala şekerlerinin bi kısmısı içindee iyi hatırlattın bende çöpe etiyim bari olurda biri yer falan amaaan

milleti zehirlemekten içeri alıolarmış bizi

benim şeker tülü felan beyaz simliydi kurdelesini pembe alırım figur ne yapacaksam pembeli yaparım ama şu arabalar çok şirindi bebek arabası ondan yapıcam sanırım

eminönü hakkımı ben çarşamba günü kullandımbir daha gitmek yokkmuşşş:18::18:artık burdan bakıcam bende kırtasiyelere

Eveet pembe kurdela al daha şirin olur.ben eminönüne gitmesine gidiyorum ama artık çok zorlandığımı hissediyorum bi yere giderken bugün bakırköye gittim eve zor geldim elimdeki çantaları fırlatıp atasım hatta oturup ağlayasım geldi yolda.

bakın ben bunları sınıfa yapmak için bulmuştum netten cok önceden, bunlar keçeden yapılmış mesela cok basit yaaa siz de bebişlerin odalarını süsleyebilirsiniz

bende öle oldum işteakşam ofluorum pufluoarum tabi eşim duyuyor sen bir daha gidersin dediiiiaslında bakırköyde yakın bana o tarafa gittiğimizde sölerim kırtasiye buluruz ama çıldırcak o kesin yanii:18::18::18:

evet artık agırlastık iyice kanımca ben de okulda eğilip kalkarken cok zorlanıyorum eve yürürken penguen gibi hissediyorum kendımı kalcam-belim agrıyo ne biçim eşim paytak ördeğim diye dalga gecıyo

Bende geldiğimden beriii ooofff puufff oram ağrıyo buram ağrıyo diye sayıklıyorum biraz daha puflarsam banada yasak gelebilir valla

evet artık agırlastık iyice kanımca ben de okulda eğilip kalkarken cok zorlanıyorum eve yürürken penguen gibi hissediyorum kendımı kalcam-belim agrıyo ne biçim eşim paytak ördeğim diye dalga gecıyo

ya bugün ciddi sıkıntısını yaşadım bunun havada soğuk artık kalın şeler giyiyoruz zaten kendimi taşımaktan acizim bide kazaktı kabandı çantaydı ağlicaktım yollarda.eğilip kalkarken bende çok zorlanıyorum daha 2 ayımız var napıcas bilemedim :26::26:

Bende geldiğimden beriii ooofff puufff oram ağrıyo buram ağrıyo diye sayıklıyorum biraz daha puflarsam banada yasak gelebilir valla

dikkat et açık vermeama sen yalnız gitmişsinnnbeni yalnız yollamazzz yollamıyor yanii

süt içicem ısıtıyım dasonra görüşürz inş..

dikkat et açık vermeama sen yalnız gitmişsinnnbeni yalnız yollamazzz yollamıyor yanii

süt içicem ısıtıyım dasonra görüşürz inş..

bana karışmaz ama bu kadar sızlanmaya kır totişi otur diyebilir valla
bende sütümü ısıtıyım bari sonrada yatıp dinleniyim hepinize iyi geceleeeerrrr:79:

ben de gidiyorum kızlar öptüm hepinizi aman iyi bakın kendinize...Allaha emanet olun..iyi geceler öpsün sizi 7 cüceleeerr........

kızlar bi gittim yemek yemeye sonra işlerim vardı
geldim sayfalar uçmuş, yaaa bana deli diyeceksiniz ama biz
arabamızı değiştirdik yeni araba da eski arabamız da kapımızın önünde duruyo
eski arabamızı pazartesi yeni sahibine vercez bu akşam yemekten sonra eski
arabamızı son kez kullandım sonra evin önüne park ettim içinde öylece oturdum
radyoda da çok güzel bi nilüfer şarkısı çalıyodu sonra hüngür hüngür ağlamaya
başladım ben arabımızı vermek istemiyorum die kocam da bana gülüyo ama
hala çok üzülüyorum 3 yıldır nasıl alışmışım ya bi insandan ayrılır gibi üzüldüm

ayyy aynen ben kaynanam yıne getrdı asure hepsını yedımmmm seker tavan yapacak:)

senn bu hamıllegnde dısten cektgn nedır kuzum yaaa

bisi farkettım ben ne zaman yazsam topık donuoo daha yazan olmuo herkesı cok etkılıorum heralde yazdklarımdan gozunuzu alıpda yazamıonuz galıba:):):):)

neyse kızlar bütün hafta ders anlatmaktan
çocuklarla boğuşmaktan yoruldum ben de yatıp dinleneyim
yarın da annemle pazar gezcez ben pazar gezmesini çok severim hiç bişey
almasam bile öle boş boş bakınmak bile yeter :)
hepinizi ve bebişleri öptüm ii geceler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…