- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.361
ne guzel bunlar ya valla yapılabilir deyalnız kabarık olanları nasıl yapılıor içleri mi dolduruluyor:26::26::26:
evet evet içine silikon elyaf alıyosunuz onu da yastık diken yerlerden falan alabilirsiniz kiloyla satıyorlar bir liraya bir koca poşet verirler sonra kenarlarını iğneyle dikiyorsunuz ama o zorunuza giderse direk evayla yapın kes yapştır bak bizim magnetleri cok sevıyorum ben cok begenıyorum özellilkle su kara inek favorim :) siz de keçelere bakıp örnek yapın bi kaç tane evadan sonra eliniz alışınca çabuk çabuk yaparsınız zaten...
Eki Görüntüle 565596
haahh oldu işte kızlar bunlar... aşağıya da bulduğum keçe örneklerinin diğerlerini koyuyum bakın...
eva dediğin hazır kalıplar mı:26::26:farketmez ben yaparım dikerimde giyim bölümü mezunuyumnetten de baktım gökkuşağı olanlar var nazarboncuklu felan birde bebek kafası yapılmış kenarından zincir çıkarıp ucuna kalp yapılmış oda çok ilginç geldi bana
kızlar ben de anasınıfı öğretmeni olrak kendim yaparım diye düşündüm Eki Görüntüle 565569 Eki Görüntüle 565570
alın işte oğlum için bunları çok beğendim :):) keçe alıp yapcam şu doğum izni 6 ay olursa önümüzde hafta inşşşaaaaalllaahhh diğer pazartesi izne ayrılacam ben de oturup bunları yapacam olmazsaaaa yılbasından sonra gitmeyip sonra ücretsiz izin alacam yaza doğru kalan zamanda da hem belki o zamana kadar da cıkar su izin işi...
ama bu bebek şekeri konusunda siz ne düşünüosunuz ben aslında doğumda dagıtmıcaktım ama bunları cok begendm :)
Yaaa çok güselleeerr benimde yapasıım geldi valla
Eki Görüntüle 565596
haahh oldu işte kızlar bunlar... aşağıya da bulduğum keçe örneklerinin diğerlerini koyuyum bakın...
yok yoookk eva böyle nasıl desem kağıt değil ama böyle farklı bi malzeme kırtasiyelerde olur yani böyle hani nasıl anlatsam yaaa :) bilemedim ama keçe kalınlığında diyim kaygan gibi oyuncak malzemesine benziyo sanki :) öle bişey yaa...sünger ya sünger inceltilmiş bildiğin sünger :):)
evet bak bunlar keçeden keçe biraz daha pahalı evaya göre ama bunlar anahtarlık da olur mesela bencede çok güzel evde yapılacak şeyler dısrda cok pahalı bence boş boş oturana kadar evde yapılabilirkız yapılmıcak bişeyleri yok ne modeller varmış bebek arabası şeklinde buldum şimdi de ama eklemeyi bilmiorumEki Görüntüle 565628
ekledimmmm ne kadannnnnnn hoşşşş:))))
ayseeylul cok güzel olmuş sizin bobiler :) eva malzemesini hiç duymamıştım merak ettim nası bişiy acaba?
ben de sabun muhabbetini duyduğumdan beri onlara bakıyom. bi tane çok beğendim kağıttan patik içinde ayak şeklinde sabun var. tane fiyatı 5 tl + KDV
ben de aldım A4 kağıdı makası bi de priti elime iki seferde çıkardım kalıbını patiğin valla. ooohhhhkendim yapabilirim güzel kaplama kağıdı bulup kalıncana. ama tabi ayak şeklinde sabun bulabilecek miyim acaba? onun da tanesini 70 kuruştan satıyolar. eminönünde fln var mıdır acaba ya?:44: toptan sabun satan yer bilen var mıııııııı??? bulursam öyle yapcam fikir benim de hoşuma gitti. en azından çekmeceye koku niyetine fln konabilir yani.
hahhhh alın bakın eva süngerden bebek şekeri yapmış biri bunu buldum hemen koyuyorum cok da güzel olmus yaww kes yapıştır alın bi paket eva içinden 10 renk cıkıyor zaten her evadan 3er tane cıksa bundan 30 şeker eder işte :) gayet ekonomik cok da şeker arkalarına da restoranların magnetlerini yapıştırın tamaaaaammm :):):)Eki Görüntüle 565629 Eki Görüntüle 565630
kız yapılmıcak bişeyleri yok ne modeller varmış bebek arabası şeklinde buldum şimdi de ama eklemeyi bilmiorumEki Görüntüle 565628
ekledimmmm ne kadannnnnnn hoşşşş:))))
hahhhh alın bakın eva süngerden bebek şekeri yapmış biri bunu buldum hemen koyuyorum cok da güzel olmus yaww kes yapıştır alın bi paket eva içinden 10 renk cıkıyor zaten her evadan 3er tane cıksa bundan 30 şeker eder işte :) gayet ekonomik cok da şeker arkalarına da restoranların magnetlerini yapıştırın tamaaaaammm :):):)Eki Görüntüle 565629 Eki Görüntüle 565630
ama neyle yapıldığını da koycaktın o yok
kafaaaaaam karıştıııııııııı eva ne keçe ne nerdeyim noluyo :95:
evet bak bunlar keçeden keçe biraz daha pahalı evaya göre ama bunlar anahtarlık da olur mesela bencede çok güzel evde yapılacak şeyler dısrda cok pahalı bence boş boş oturana kadar evde yapılabilir
bak hocam senin sabunlara paket örneği :):) evadan işte :)Eki Görüntüle 565640 Eki Görüntüle 565641
yok yok tahminim ezilmez çünkü böyle nasıl desem bükülmüyo gibi bu valla alın deneyin ya anlatamıyorum ben salak salak kaldımyalnız bunlar tul içine yada poşete girdiğinde ezilme kırışma vs. olurmu kii:26::26:hani içleri dolu değil ya ne dersin:26::26::26:
hocam keçe kumaştan olan bak google dan arayın eva ve keçe örnekleri diye neler neleeerr varr.eva inceltilmiş sünger gibi bişey.keçe daha pahalıya geliyorkafaaaaaam karıştıııııııııı eva ne keçe ne nerdeyim noluyo :95:
Geçen eminönüne gitiiğimde bi dükkanda bunlarla ilgili bissürü malzeme vardı öleee baktım yapmayı bilmediğim için olmadı alıp yapabiliyomuyum denemek istiyorum
valla aklıma yattıbenim nikahtan kalma nikah şekerlerim duruyor onları bozup mıknatıslarını bu keçelere yapıştırırım artıkın bademlerinide çöpe atarım millet zehirlenmesin
yok yok tahminim ezilmez çünkü böyle nasıl desem bükülmüyo gibi bu valla alın deneyin ya anlatamıyorum ben salak salak kaldım
hocam keçe kumaştan olan bak google dan arayın eva ve keçe örnekleri diye neler neleeerr varr.eva inceltilmiş sünger gibi bişey.keçe daha pahalıya geliyor
:):) alın alın vallahi yaparsınız yaaa :) ya cok kolay gerçekten yapıştırıcı alacaksınız sadece o kadar hemen yapışıyor zaten. bi de keçeyi kesmek daha zor daha kalın çünkü ama bu eva ince dikerim diyen keçeden yapsın ikisi de aynı işi görür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?