2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ne guzel bunlar ya valla yapılabilir deyalnız kabarık olanları nasıl yapılıor içleri mi dolduruluyor:26::26::26:

evet evet içine silikon elyaf alıyosunuz onu da yastık diken yerlerden falan alabilirsiniz kiloyla satıyorlar bir liraya bir koca poşet verirler sonra kenarlarını iğneyle dikiyorsunuz ama o zorunuza giderse direk evayla yapın kes yapştır bak bizim magnetleri cok sevıyorum ben cok begenıyorum özellilkle su kara inek favorim :) siz de keçelere bakıp örnek yapın bi kaç tane evadan sonra eliniz alışınca çabuk çabuk yaparsınız zaten...

eva dediğin hazır kalıplar mı:26::26:farketmez ben yaparım dikerimde giyim bölümü mezunuyumnetten de baktım gökkuşağı olanlar var nazarboncuklu felanbirde bebek kafası yapılmış kenarından zincir çıkarıp ucuna kalp yapılmış oda çok ilginç geldi bana

yok yoookk eva böyle nasıl desem kağıt değil ama böyle farklı bi malzeme kırtasiyelerde olur yani böyle hani nasıl anlatsam yaaa :) bilemedim ama keçe kalınlığında diyim kaygan gibi oyuncak malzemesine benziyo sanki :) öle bişey yaa...sünger ya sünger inceltilmiş bildiğin sünger :):)

Fotolarını koysana bizde göreliiimm

ayseeylul cok güzel olmuş sizin bobiler :) eva malzemesini hiç duymamıştım merak ettim nası bişiy acaba?

ben de sabun muhabbetini duyduğumdan beri onlara bakıyom. bi tane çok beğendim kağıttan patik içinde ayak şeklinde sabun var. tane fiyatı 5 tl + KDV

ben de aldım A4 kağıdı makası bi de priti elime iki seferde çıkardım kalıbını patiğin valla. ooohhhh kendim yapabilirim güzel kaplama kağıdı bulup kalıncana. ama tabi ayak şeklinde sabun bulabilecek miyim acaba? onun da tanesini 70 kuruştan satıyolar. eminönünde fln var mıdır acaba ya?:44: toptan sabun satan yer bilen var mıııııııı??? bulursam öyle yapcam fikir benim de hoşuma gitti. en azından çekmeceye koku niyetine fln konabilir yani.

Yaaa çok güselleeerr benimde yapasıım geldi valla

kız yapılmıcak bişeyleri yok ne modeller varmış bebek arabası şeklinde buldum şimdi de ama eklemeyi bilmiorum

ekledimmmm ne kadannnnnnn hoşşşş:))))

Eklentiler

• $IMG_417kk3.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 312
Son düzenleme:
hahhhh alın bakın eva süngerden bebek şekeri yapmış biri bunu buldum hemen koyuyorum cok da güzel olmus yaww kes yapıştır alın bi paket eva içinden 10 renk cıkıyor zaten her evadan 3er tane cıksa bundan 30 şeker eder işte :) gayet ekonomik cok da şeker arkalarına da restoranların magnetlerini yapıştırın tamaaaaammm :):):)

yok o acemiler içinnben direk keçeden başlıcammm

kız yapılmıcak bişeyleri yok ne modeller varmış bebek arabası şeklinde buldum şimdi de ama eklemeyi bilmiorumEki Görüntüle 565628

evet bak bunlar keçeden keçe biraz daha pahalı evaya göre ama bunlar anahtarlık da olur mesela bencede çok güzel evde yapılacak şeyler dısrda cok pahalı bence boş boş oturana kadar evde yapılabilir

bak hocam senin sabunlara paket örneği :):) evadan işte :)

yalnız bunlar tul içine yada poşete girdiğinde ezilme kırışma vs. olurmu kii:26::26:hani içleri dolu değil ya ne dersin:26::26::26:

kız yapılmıcak bişeyleri yok ne modeller varmış bebek arabası şeklinde buldum şimdi de ama eklemeyi bilmiorumEki Görüntüle 565628

Geçen eminönüne gitiiğimde bi dükkanda bunlarla ilgili bissürü malzeme vardı öleee baktım yapmayı bilmediğim için olmadı alıp yapabiliyomuyum denemek istiyorum

ama neyle yapıldığını da koycaktın o yok

:) evde yok ki paketi okulda yaaa :) olsa size paketini çeker markasını da verirdim :/
hocam bu var ya cocukların büyük yap bozları varya halı gibi oynanıyo o malzemeden bak su son koyduğum sabunlar için paket örneği dediğimde malzeme daha iyi görünüyor ya :) yaw görseniz bilrsiniz de ben anlatmayı beceremedm yaaa :)

valla aklıma yattı benim nikahtan kalma nikah şekerlerim duruyor onları bozup mıknatıslarını bu keçelere yapıştırırım artıkın bademlerinide çöpe atarım millet zehirlenmesin

yalnız bunlar tul içine yada poşete girdiğinde ezilme kırışma vs. olurmu kii:26::26:hani içleri dolu değil ya ne dersin:26::26::26:
yok yok tahminim ezilmez çünkü böyle nasıl desem bükülmüyo gibi bu valla alın deneyin ya anlatamıyorum ben salak salak kaldım

kafaaaaaam karıştıııııııııı eva ne keçe ne nerdeyim noluyo :95:
hocam keçe kumaştan olan bak google dan arayın eva ve keçe örnekleri diye neler neleeerr varr.eva inceltilmiş sünger gibi bişey.keçe daha pahalıya geliyor

Geçen eminönüne gitiiğimde bi dükkanda bunlarla ilgili bissürü malzeme vardı öleee baktım yapmayı bilmediğim için olmadı alıp yapabiliyomuyum denemek istiyorum

:):) alın alın vallahi yaparsınız yaaa :) ya cok kolay gerçekten yapıştırıcı alacaksınız sadece o kadar hemen yapışıyor zaten. bi de keçeyi kesmek daha zor daha kalın çünkü ama bu eva ince dikerim diyen keçeden yapsın ikisi de aynı işi görür :)

valla aklıma yattı benim nikahtan kalma nikah şekerlerim duruyor onları bozup mıknatıslarını bu keçelere yapıştırırım artıkın bademlerinide çöpe atarım millet zehirlenmesin

Benimde nikah şekerlerim duruyo ama magnetli bişii değildi porselen kutular yaptımıştım.ve hala şekerlerinin bi kısmısı içindee iyi hatırlattın bende çöpe etiyim bari olurda biri yer falan amaaan

estagfirullah canım çok iyi anlattıneva süngerden almalı kırtasiye yolu gözüktü bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…