- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.521
hoşgeldin canımm3: hepinize selaaammm
Geçmişi okumak ne çok zaman alıyoo yaaww..
yesılyurtun altında mıt evlerı tarafındayım canım egepole cok yakınım yanisanki bir ara 20 şubat falan demişti ama dediğim gibi tam konuşulmadı
ben şirinyer de oturuyorum sen
Eki Görüntüle 566435 kızlar ben bunu cok begendım bu tarz bısey ıstıyorum
PİJAMA burda baya guzel seyler var bakın bi
dagi nin kendi sitesi mi
hangi şehirdesin sen:26:ben içli dışlı gecelik sabahlığı vede uzun benim boyları 85 e aldımyinede acele etme derim ende 1 tane yedek gecelik alıcam ucuzundan pazara bakıcam tabi gidebilirsem buyukler bir alem saten sadece yaşayan sen değilsin diğer arkadaşlarda da var seninkiler gibi
:)))
Eki Görüntüle 566475 Eki Görüntüle 566475 bunuda cok begendım ben mevlut ıcın alsam ama cok sısko oldum kendıme guvenmıyorum:)
Eki Görüntüle 566475 Eki Görüntüle 566475 bunuda cok begendım ben mevlut ıcın alsam ama cok sısko oldum kendıme guvenmıyorum:)
e olsun iyilik çok şükürCanııımmm hışbulduummm
naber ne var ne yok
istanbuldayım canım arasam bulunur aslında ama çalışınca bir tek haftasonu çıkabiliyorum alışverişe artık hangi eksiği alacağımışaşırdım. ilk bebi,ş olunca herşeyi araştırmak zorunda kalıyosun. etrafımdada bilen eden yok allhtan sizler varsınınz
evet yaaabunlar çok güzel keşke bu fiyatlara resimlerdeki gecelikleri ve mont gibi üstleride dahil olsa
bende cesaret edıp netten alamayacagım galıba nette begenıp magazadan alıcambende tam tersi bol oluyorlar bu bedene nasıl karar verecez ben hala eski pijamalarımı rahatlıkla giyemiliyorum. lohusa için olanlar çok bol. normal mi alsam yav o zamanda kesin etraftakiler laf eder bizim akrabalar sadeliği pek sevmez illa cafcaflı olacak hiç tarzım değil
e olsun iyilik çok şükürbugun bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdide battaniyeleri makinede öle işte
kızzzz mevlütte pijama mı giyceksin anlamadım
emin önündeki havuzlu hana gidersen ilk girişteki gecelik satan yerden al derim ben ordan aldım
bacım ben mevludu ılk 10 gun ıcınde yapmak ıstıyorum bıde adettır bızım buralarda lohusa yatagında olur mevlutte anne tabisi pıjama hatta gecelık gıyer de gecelık gıymek bana ters sevmıyorum hatta bazı arkadaslar dugunluk gecelıklerını gıymıslerdı :)e olsun iyilik çok şükürbugun bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdide battaniyeleri makinede öle işte
emin önündeki havuzlu hana gidersen ilk girişteki gecelik satan yerden al derim ben ordan aldım
evet yaaa
bende cesaret edıp netten alamayacagım galıba nette begenıp magazadan alıcam
e olsun iyilik çok şükürbugun bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdide battaniyeleri makinede öle işte
ay bılemedımmmmm ben stes yaptı bu gecelık ısı bendeeeeebende şimdi netten bakınıyodum. gözümü karartıp alsammı acaba diye düşünüyodum daha uygun oluyor
bacım ben mevludu ılk 10 gun ıcınde yapmak ıstıyorum bıde adettır bızım buralarda lohusa yatagında olur mevlutte anne tabisi pıjama hatta gecelık gıyer de gecelık gıymek bana ters sevmıyorum hatta bazı arkadaslar dugunluk gecelıklerını gıymıslerdı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?