2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

istanbuldayım canım arasam bulunur aslında ama çalışınca bir tek haftasonu çıkabiliyorum alışverişe artık hangi eksiği alacağımışaşırdım. ilk bebi,ş olunca herşeyi araştırmak zorunda kalıyosun. etrafımdada bilen eden yok allhtan sizler varsınınz

:)))
Eki Görüntüle 566475 Eki Görüntüle 566475 bunuda cok begendım ben mevlut ıcın alsam ama cok sısko oldum kendıme guvenmıyorum:)

bende tam tersi bol oluyorlar bu bedene nasıl karar verecez ben hala eski pijamalarımı rahatlıkla giyemiliyorum. lohusa için olanlar çok bol. normal mi alsam yav o zamanda kesin etraftakiler laf eder bizim akrabalar sadeliği pek sevmez illa cafcaflı olacak hiç tarzım değil

Canııımmm hışbulduummm
naber ne var ne yok
e olsun iyilik çok şükürbugun bebişin kıyafetlerini yıkadım şimdide battaniyeleri makinedeöle işte
:)))
Eki Görüntüle 566475 Eki Görüntüle 566475 bunuda cok begendım ben mevlut ıcın alsam ama cok sısko oldum kendıme guvenmıyorum:)

kızzzz mevlütte pijama mı giyceksin anlamadım

emin önündeki havuzlu hana gidersen ilk girişteki gecelik satan yerden al derim ben ordan aldım

bunlar çok güzel keşke bu fiyatlara resimlerdeki gecelikleri ve mont gibi üstleride dahil olsa
evet yaaa
bende cesaret edıp netten alamayacagım galıba nette begenıp magazadan alıcam

canım ben anadolu yakasındayım oraya kadar gidersem kesin pertim çıkar hele kocişle gidersem boşanma eşiğine geliriz artık

bacım ben mevludu ılk 10 gun ıcınde yapmak ıstıyorum bıde adettır bızım buralarda lohusa yatagında olur mevlutte anne tabisi pıjama hatta gecelık gıyer de gecelık gıymek bana ters sevmıyorum hatta bazı arkadaslar dugunluk gecelıklerını gıymıslerdı :)

Ayy ne güsel hazırlıklar tam gaz
bende her bişiiini yıkadım ütülenicek ve yerleşicek ama odamız henüz gelmedi daha.ya oda bi an önce gelsede yerleşsem bebişin oda çıfıt çarsısı gibi oldu 8 paket bez eşyalar ütülenicekler oofff çok fena

Düğün geceliği dediğin hanii şuu sateen seksi olanlardan mı
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı oraya gittim oda gecelik giymişti yatağındaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…