- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.561
evet canım ben cok duydum dıger toğıkler de ama dogumuna daha var erken degılmı yaslanma ıcın daha?selam kızlar, biz geldik.
bugün kontrolümüz vardı.biraz minyon olcak sanırım bizim kız..1450 gr, 39 cm miş...ama doktor gayet normal dedi.yüzünü gördük gülümsüyordu sıpa:))
bir de hiç duymadığım bişey duydum..plasenta hamilelik ilerledikçe yaşlanırmış( daha sonra dışarı atılıo zaten )
plasentan yaşlanmış, normal dedi..böyle bişey duyan var mı, garipsediğimden takılıp kaldımm mevzuyaaaaaaaaaaa...
az kaldı yakında da dogum sancısı nısan su gelmesı konusacagız:)dün bebek şekeri bugün gecelik olayı aldı yürüdü :) bende oldukça rahatım sanki komşunun çocuğu olacak :)
ay onlar bende hamıleeeeeeeeeeee:)
oohooo siz ailece doğurcaksınız o zaman
ya cidden şu aşerme olayı bulaşıcımıdır nedir eşimde habire bişiler aşeriyo beni hayrete düşürüyo valla bazen:44:
ısın komık yanı ben ıstemedım esım kendıne lımon sıkmış ıcerken oğlumda ıstemıs bunlar yalanarak geldıler salona bende ıstıyorum dedım kesmı esım lımonu 4 e tuzlamış aılecek kemırdık ne mank aıleyız yahuuuuuoohooo siz ailece doğurcaksınız o zaman
ya cidden şu aşerme olayı bulaşıcımıdır nedir eşimde habire bişiler aşeriyo beni hayrete düşürüyo valla bazen:44:
dün bebek şekeri bugün gecelik olayı aldı yürüdü :) bende oldukça rahatım sanki komşunun çocuğu olacak :)
ısın komık yanı ben ıstemedım esım kendıne lımon sıkmış ıcerken oğlumda ıstemıs bunlar yalanarak geldıler salona bende ıstıyorum dedım kesmı esım lımonu 4 e tuzlamış aılecek kemırdık ne mank aıleyız yahuuuuu
Öle demiyelim biraz enteresan biraz garip diyelim
benim yeğenlerimde limon delisidir yüzü bile değişmez yerken hayret ediorum bi damla velet ölee bi yiyoki
çok vakit kalmadı bi an önce hazırlıklara başlasan iyi olcak sankim
35.haftadan sonra her an beklices çünkü
Ben duydum canım bı yakınımı basına geldi 6. Ayda plasanta yaslanmış ve bebegin gelişimi Durmuş 1ay hastanede yattı son ana kadar içerde tuttular bebeği 1kg doğdu simdi kuvezde durumu iyi yani plasanta yaslaninca vazifesini tam yapamıyor ama senin doktorun normal dıyorsa vardır bir bildigi sen yinede kontroller arasını kıs tutselam kızlar, biz geldik.
bugün kontrolümüz vardı.biraz minyon olcak sanırım bizim kız..1450 gr, 39 cm miş...ama doktor gayet normal dedi.yüzünü gördük gülümsüyordu sıpa:))
bir de hiç duymadığım bişey duydum..plasenta hamilelik ilerledikçe yaşlanırmış( daha sonra dışarı atılıo zaten )
plasentan yaşlanmış, normal dedi..böyle bişey duyan var mı, garipsediğimden takılıp kaldımm mevzuyaaaaaaaaaaa...
Bence de iyi olur da eşimin bitmek bilmeyen sınavları yüzünden çıkamadık bir türlü çıkınca mecburen tek seferde herşeyi alacağım
Bende göya tek seferde aliyim dedim ama kaç parçada aldım.liste yap daha kolay olur alışverişin canım
:))))))))))))))melteeeem sayeniz de su anda limon yiyorum mutfağa zor attım kendimi :)
sen neyle yıkadın kuzu çamaşırları??solma fln oldumu birde
Yaptım canım inşallah halledersek rahatlayacağım rüyamda çocuk doğuyo kıyafeti yok hiç birşey hazır değil psikolojim bozuldu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?