2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selam kızlar, biz geldik.
bugün kontrolümüz vardı.biraz minyon olcak sanırım bizim kız..1450 gr, 39 cm miş...ama doktor gayet normal dedi.yüzünü gördük gülümsüyordu sıpa:))
bir de hiç duymadığım bişey duydum..plasenta hamilelik ilerledikçe yaşlanırmış( daha sonra dışarı atılıo zaten )
plasentan yaşlanmış, normal dedi..böyle bişey duyan var mı, garipsediğimden takılıp kaldımm mevzuyaaaaaaaaaaa...

evet canım ben cok duydum dıger toğıkler de ama dogumuna daha var erken degılmı yaslanma ıcın daha?

kızlar biz yatıyoruz oğlumuzla hepinize iyi geceler öpüldünüz, yarın giremem muhtemelen pazartesiye kdr iyi bakın kendinize ve bebeklere birde çok knşmayın tamam mı???

2013 şubat anneleri iyi geceler..
bende 2012ağustos annesi olarak sizlerin heyecanına ortak olmaya geldim bi kaç ay önce bende sizler gibi heyecan doluydum şükür rabbime oğluşuma kavustum darısı basınıza insallah kolaycacık
merak ettiğiniz bişey olursa cvplayabilirim kızlar öpüldünüz

Ben duydum canım bı yakınımı basına geldi 6. Ayda plasanta yaslanmış ve bebegin gelişimi Durmuş 1ay hastanede yattı son ana kadar içerde tuttular bebeği 1kg doğdu simdi kuvezde durumu iyi yani plasanta yaslaninca vazifesini tam yapamıyor ama senin doktorun normal dıyorsa vardır bir bildigi sen yinede kontroller arasını kıs tut

Yaptım canım inşallah halledersek rahatlayacağım rüyamda çocuk doğuyo kıyafeti yok hiç birşey hazır değil psikolojim bozuldu valla

Ya o kadar kafamıza takıyoruz ki doğumla yatıp doğumla kalkar olduk..listen varsa hiiç zorlanmazsın alışverişte ben son alışverişimi öle yaptım hem kısa sürdü hem eksikler tamamlanmış oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…