2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Düğün geceliği dediğin hanii şuu sateen seksi olanlardan mı
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı oraya gittim oda gecelik giymişti yatağındaydı
evet yaaa cok komık susunsene kocan ıcın alıyorsun her yerı dantellı seksı amac bellı :)) bebek dogdu dıye eve gelen yaslı teyzeler gıyeceksın onlar cok komık gelıyor bana ben o yuzden gıymem pıjama gıyıcem

canım ben anadolu yakasındayım oraya kadar gidersem kesin pertim çıkar hele kocişle gidersem boşanma eşiğine geliriz artık
aman aman bir facia olmasın

ne ilginç ya 40 çıktığında yaparım diorum ben şöle krem bir elbise düşünüorum kendime

hahaa ay evet çok komik bende ölee bişiii giymem daha doğrusu giyemem.pijama giymek dediğin gibi eeenn güzeli bencede

dedesinin odasını işgal ediyoruz bizodadaki çekmeceleri sildim onlara yerleştiricem bendeodası bahara gelecek arkadaşlar verecekler
Düğün geceliği dediğin hanii şuu sateen seksi olanlardan mı
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı oraya gittim oda gecelik giymişti yatağındaydı

ben hiç öyle mevlütde bulunmadım

dedesinin odasını işgal ediyoruz bizodadaki çekmeceleri sildim onlara yerleştiricem bendeodası bahara gelecek arkadaşlar verecekler

ben hiç öyle mevlütde bulunmadım

En azından yerleştirecek yerin var odası gelincede daha bi güzel yayıla yayıla yerleşirsiniz.bizde de adet öyledir anne yatakta olur pijaması geceliği her ne giycekse giyer bebişide yanında.prenses gibi oohhh

bende öle istiyorum ama bebişler çok küçük olacak kalabalıktan hastalanmasınlar sonra
ama sonucta ınsanlar gelecek hangı bırınden koruyacaksın , ben oglumda da 10 . gun yaptım mevludu cıkarmadım yatak odasından sadece 5 dk lık cıktı odadan hocanın kucagına verdıler sonra mısafırlerın kucagında gezmesı gerekıyormus , gorumcem sagolsun kaptıgı gıbı gerı getırdı yatak odasına:))
hahaa ay evet çok komik bende ölee bişiii giymem daha doğrusu giyemem.pijama giymek dediğin gibi eeenn güzeli bencede
oldurseler gıymem yaaaa ben kocama bıle utana sıkıla gıyıyorum :)

Ya benim ölee geceliğim var ama alındığı gibi duruyo
tarz meselesi bu ben pek sevmem ölee şeleri bana ver şort miiisss gibi ben daha doğrusu seksilikten ziyade rahatlığı seviyorum.gerçi şortlada seksi olabiliosun ama

tecrübe olmayınca nasıl bi durum oluşur bilemiyorum. bi doğuralımda kızlar benim gözlerkapanıyor iyi gecelerrr anniş ve kuzuları

şşşşşşt asagıda zıyaretcıler var:))))

sen neyle yıkadın kuzu çamaşırları??solma fln oldumu birde

Valla ben bu isi anlamadim , yasa kisiye gore nasil degisiyor, adamin yasal hakki yani. Ayrica 5/1 i de ilk defa duydum, o zaman benimkini de ilk kapaliya verirlerdi. Neyse olan olmus, bende patavatsizlik yapip seni uzdum belki, kusura bakma. Ama bilincli insanlariz hakkimizi aramamiz lazim. Evet cezaevleri cok kalabalikmis , allahtan kocamin ranzasi dolabi falan var. orada ise de girdi, vakti geciyor bari ama senin olayini gorunce insanlik bitmis diyorum, birde kocana kizmis( bu arada durumu anlatirsan rapor alirsin, o kadar da degil artik!! Insallah hersey gonlumuzce olur ama en gec 10 gun diyorum, bakanlar yalan soylemiyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…