- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.541
evet yaaa cok komık susunsene kocan ıcın alıyorsun her yerı dantellı seksı amac bellı :)) bebek dogdu dıye eve gelen yaslı teyzeler gıyeceksın onlar cok komık gelıyor bana ben o yuzden gıymem pıjama gıyıcemDüğün geceliği dediğin hanii şuu sateen seksi olanlardan mı
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı oraya gittim oda gecelik giymişti yatağındaydı
aman aman bir facia olmasıncanım ben anadolu yakasındayım oraya kadar gidersem kesin pertim çıkarhele kocişle gidersem boşanma eşiğine geliriz artık
bacım ben mevludu ılk 10 gun ıcınde yapmak ıstıyorum bıde adettır bızım buralarda lohusa yatagında olur mevlutte anne tabisi pıjama hatta gecelık gıyer de gecelık gıymek bana ters sevmıyorum hatta bazı arkadaslar dugunluk gecelıklerını gıymıslerdı :)
ben 2 kere ıs ıstemıyorum gelenler 1 kerede gelsın bıtsın ıste:)aman aman bir facia olmasın
ne ilginç ya40 çıktığında yaparım diorum ben şöle krem bir elbise düşünüorum kendime
ben 2 kere ıs ıstemıyorum gelenler 1 kerede gelsın bıtsın ıste:)
evet yaaa cok komık susunsene kocan ıcın alıyorsun her yerı dantellı seksı amac bellı :)) bebek dogdu dıye eve gelen yaslı teyzeler gıyeceksın onlar cok komık gelıyor bana ben o yuzden gıymem pıjama gıyıcem
dedesinin odasını işgal ediyoruz bizAyy ne güsel hazırlıklar tam gaz
bende her bişiiini yıkadım ütülenicek ve yerleşicek ama odamız henüz gelmedi daha.ya oda bi an önce gelsede yerleşsem bebişin oda çıfıt çarsısı gibi oldu 8 paket bez eşyalar ütülenicekler oofff çok fena
Düğün geceliği dediğin hanii şuu sateen seksi olanlardan mı
Bugün arkadaşımın bebek mevlüdü vardı oraya gittim oda gecelik giymişti yatağındaydı
ben 2 kere ıs ıstemıyorum gelenler 1 kerede gelsın bıtsın ıste:)
dedesinin odasını işgal ediyoruz bizodadaki çekmeceleri sildim onlara yerleştiricem bende odası bahara gelecek arkadaşlar verecekler
ben hiç öyle mevlütde bulunmadım
ama sonucta ınsanlar gelecek hangı bırınden koruyacaksın , ben oglumda da 10 . gun yaptım mevludu cıkarmadım yatak odasından sadece 5 dk lık cıktı odadan hocanın kucagına verdıler sonra mısafırlerın kucagında gezmesı gerekıyormus , gorumcem sagolsun kaptıgı gıbı gerı getırdı yatak odasına:))bende öle istiyorum ama bebişler çok küçük olacak kalabalıktan hastalanmasınlar sonra
oldurseler gıymem yaaaa ben kocama bıle utana sıkıla gıyıyorum :)hahaaay evet çok komik bende ölee bişiii giymem daha doğrusu giyemem.pijama giymek dediğin gibi eeenn güzeli bencede
ama sonucta ınsanlar gelecek hangı bırınden koruyacaksın , ben oglumda da 10 . gun yaptım mevludu cıkarmadım yatak odasından sadece 5 dk lık cıktı odadan hocanın kucagına verdıler sonra mısafırlerın kucagında gezmesı gerekıyormus , gorumcem sagolsun kaptıgı gıbı gerı getırdı yatak odasına:))
oldurseler gıymem yaaaa ben kocama bıle utana sıkıla gıyıyorum :)
ama sonucta ınsanlar gelecek hangı bırınden koruyacaksın , ben oglumda da 10 . gun yaptım mevludu cıkarmadım yatak odasından sadece 5 dk lık cıktı odadan hocanın kucagına verdıler sonra mısafırlerın kucagında gezmesı gerekıyormus , gorumcem sagolsun kaptıgı gıbı gerı getırdı yatak odasına:))
oldurseler gıymem yaaaa ben kocama bıle utana sıkıla gıyıyorum :)
şşşşşşt asagıda zıyaretcıler var:))))Ya benim ölee geceliğim var ama alındığı gibi duruyo
tarz meselesi bu ben pek sevmem ölee şeleri bana ver şort miiisss gibi ben daha doğrusu seksilikten ziyade rahatlığı seviyorum.gerçi şortlada seksi olabiliosun ama
şşşşşşt asagıda zıyaretcıler var:))))
şimdilik çıkıyorum çamaşırları asayım gelirim belki uyku yok gibi bu gece bende
Ayy ne güsel hazırlıklar tam gaz
bende her bişiiini yıkadım ütülenicek ve yerleşicek ama odamız henüz gelmedi daha.ya oda bi an önce gelsede yerleşsem bebişin oda çıfıt çarsısı gibi oldu 8 paket bez eşyalar ütülenicekler oofff çok fena
yok canım ertelemediler elimizden geleni yaptık savcının inisiyatifinde olduğundan adam kendi ölüm falan filan harici ertelemem deyip azarlamıştı zaten... savcıdan savcıya değişiyor... 41 gün oldu yaaa... daha 1 kere görebildim. perşembe 2. kez açık görüşüne görmeye gideceğim. inşallah ben gitmeden çıkar. dediğin gibi her kafadan bin ses çıkıyor... ümitlerim giderek kırılıyor... bu yasa kesin çıkıacak da marifet ben doğurmadan çıksaama ocağa kalmaz diyorlar... bilmiyorum... haftaya diyor kimisi de dediğin gibi... bizim zaten 5 te 1 i kapalıda olmalıymış. ondan mecbur açığa zaten gidemezdi...5 te 1 i yeni doldu anca açık cezaevi hakkı verdiler. ona da göndermiyorlar 11 gündür... bekle yasayı bekliyoruz diyorlarmış... gerçi o da diyor belki böyle hayırlı açık cezaevleri çok doluymuş burdan kötüymüş inşallah gitmeden direkt çıkarım ama be yine de ümitlenme dedim.. bugün yarın bugün yarın olmuyorrr ((( offfff.... dayanamıyorum artık. perşembe de gideceğim için çarşambadan yarın için rapor almam lazım. aile hekimine rica etsem durumu anlatsam verir mi acaba? bir de vermezse...
aılecek lımon aserdik su anı fotolamak lazım dı herkes elınde lımon kemırıyor:)))))[/QUOTE
Sen evdekilere aşerme işini bulaştırmışsın sanırsam.limon biraz enteresan olmuş gerçi ama
ay onlar bende hamıleeeeeeeeeeee:)aılecek lımon aserdik su anı fotolamak lazım dı herkes elınde lımon kemırıyor:)))))[/QUOTE
Sen evdekilere aşerme işini bulaştırmışsın sanırsam.limon biraz enteresan olmuş gerçi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?