- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.661
huuu huuuuu ben geldimm kızlarrrrr. nabersiniz bakalım bebişler napıyo:119:
az ama saglam darbeler olacaksorma meltemcim..bi de bu haftalardan sonra iyice büyüdükleri için yerleri daraldığından daha az hareket edeceklermiş..ona da ayrıca üzüldüm..daha az hissedeceğiz yani..ne acı..
işte ben de şunu anlatmak istedim..belki annen de benim kaayınvalidem gibi korkuyordur bişi olacak diye...tedirgindir..ne bileyim..yani aslında bizden daha yoğun yaşıyodur..ama tabi aranızdaki iletişimi bilemem..başka durumlar varsa haklı olabilirsin...
bu arada branşımın ençok bu yönünü seviyorum..yazılı derdim yok...gerçi tek tek sınav yapmak da yorucu ama yazılı gibi değil tabisi...
annem sevgisini çok dışarı göstermeyen biridir bununda sebebini şuna bağlıyorum
ben küçükken ailece bi trafik kazası geçirdik o kazada 11 yaşında ablamı kaybettik
ondan sonra hayatta herşeyin boş olduğunu düşünür annem ama torunu için değişeceğini
ummuştum heyecanlı olmasın tamam ama uğraştığını görmek istiyorum neyse
bunları düşünerek bebeğimi de kendimi de üzmeyeyim bari
ay 6ay doğum izni de çıkmadı ki 2 haftam kaldı 32. haftaya ama ben 374. haftaya
kadar çalışcam mecburen bu tempoyla nasıl devam etcem bilmiyorum
herkese iyi pazarlarrrrrrr.
oğlımla iğnemizi yaptırdık geldik.
ama geçen haftakinin acısı yeni geçmişti daha :(([/QUOT
bende haftalık iğnemi sağlık ocağında yaptırıorum kendi ebem iizindeymiş başkası yaptı off ya ne zmandır böle ağrımıodu sol ayağım komple ağrıo vcudumda da kırgınlık var eşim nöbetci çokk huysuuzm bu gün..
bence de üzme..
o doğum izninden ben ümidimi kestim güzelim ya..zaten cuma günü mecbur çalışabilir raporunu alacağım..yapacak bişi yok...
Hakkaten 6 ay vereceklerdi güya gösterip ucundan çektiler resmen,bende ümidimi kestim ondan banada 3hafta sonra gel dedi dr um çalışabilir raporu için sorduda kendini nasıl hissediyorsun diye çalışırım çok yorulmuyorum dedim işte çalışabilir raporu alınca 25 ocakta mecburen ayrılacam zaten okulun kapandığı gün oluyor:)
canım anneninde vardır belki bir bildiği bu kadar takılma bence, herkes bir olmaz bazıları herşeyi açık yaşar bazıları içinden :)slm güzel annişler biz geldik meleğimle
dün annemle saatlerce çarşı pazar gezdik ama annem hala
demedi şu bebek mağazalarına bir girelim ne eksiklerin var die
canım çok sıkkılıyo o yüzden
siz napıosunuz hafta sonu herkes gezmelere mi çıktı yoksa
ben dün gezince bugün de yazılı hazırladım çok yoruldum ama neyse hallettim.
bence de üzme..
o doğum izninden ben ümidimi kestim güzelim ya..zaten cuma günü mecbur çalışabilir raporunu alacağım..yapacak bişi yok...
canım anneninde vardır belki bir bildiği bu kadar takılma bence, herkes bir olmaz bazıları herşeyi açık yaşar bazıları içinden :)
benimde performans ödevlerine not verip yazılı sorusu hazırlamam lazım
slm kızlar nasılsınızz bebişler nasıl?sizlere bir sorum olucak bebek haraketlerinde azalma olan varmı gecen haftalarda daha cok haraket ediodu sanki.gerci 5 gün önce kontroldeydim hersey yolundaydı ama son günlerde haraketleri azaldı gibi önceden daha cok ediordu
bende kestim zaten aralık 17 gibi randevum var ben dee o zaman
çalışabilir raporu alcam ondan sonra ocak ayının 3. haftasının
başında izne ayrılcam ama o zamana kadar nasıl çalışcam
onu çok düşünüyorum
valla ben hiç acımıyorum çocuk ne yaptıysa onu veriyorum, sınavdan çok iyi alanlara da eğer düzgün yapmadılarsa vermiyorum puan, diğerlerinin hakkına girmeyim diye.. belki derste uğraşıyosa falan bi şans verebilirim, ama sen öğrenciler kötü demiştin hatırladığım kadarıyla mecbur kalıyosundur büyük ihtimalle...ay şimdi sen hatırlattın daha performans ödevleri vardı
yaaaa ne bitmez çilemiz varmış gerçi performans notları çok
gerçekçi olmuyo çocuk 20-30-20 almış mecbur geçsin
die performans ödevlerine 90-100 veriyorum
aynen ben de hiç çalışmak istemiyorum..sabahları doyasıya uyuyayım..sonra çarşı gezeyim..geleyim bi daha uyuyayım..yemek yapayım istiyorum...ama nerde sabah 6 da kalkıyorum..pusula şaşıyo tabi...dayanacaz artık...
valla ben hiç acımıyorum çocuk ne yaptıysa onu veriyorum, sınavdan çok iyi alanlara da eğer düzgün yapmadılarsa vermiyorum puan, diğerlerinin hakkına girmeyim diye.. belki derste uğraşıyosa falan bi şans verebilirim, ama sen öğrenciler kötü demiştin hatırladığım kadarıyla mecbur kalıyosundur büyük ihtimalle...
kızlar yarın benim için büyük gün dr ilatabı gecmişse dişini cekeriz dedi ALLAHIM inşşşşş bir sorun olmaz çok korkuyorum bebeğime birşey olursa diye
geçirsen bi dert geçirmesen başka dert, öğrenci merkezli sistemi getiricez derken bizi böyle arada bırakıyolar işte...olsun cnm erken bile kalksak bu kışta evde olma fikri sabahın köründe
hazırlanıp o kadare yol gidip okulda olmama fikri bile yetiyo
gün boyunca sadece kendimizle ilgilenmek istediğimiz yapmak
yeter valla, gün geçtikçe daha çok yoruluyorum okulumuzda kocaman
bir uçtan diğer uca gitmek öldürüyo beni ama bebeğim için dayanmam lazım.
aynen cnm öğrenciler çok kötü o kadar basit sorulara
bile yanlış cevaplar veriyolar yani ben performansla flan
yükseltmesem %70i sınıfta kalır ne yapayım mecburum.
sende bizdensin desene afralara....
senin kullanma sebebin ne canım ??
bende sıvı fazlalığı var o yüzden kullanıyorum
daha önce de yazmıştım canm tüp bebek 35. haftama kadar vurulucam..bugece hızla geçsin yarın dr randevum var onu düşünüp ağrımı unutmaya çalışıorum eşimin haftasonu nöbetlerinden de nefret ediorumm
Hakkaten 6 ay vereceklerdi güya gösterip ucundan çektiler resmen,bende ümidimi kestim ondan banada 3hafta sonra gel dedi dr um çalışabilir raporu için sorduda kendini nasıl hissediyorsun diye çalışırım çok yorulmuyorum dedim işte çalışabilir raporu alınca 25 ocakta mecburen ayrılacam zaten okulun kapandığı gün oluyor:)
bende aynen 25 ocakta ayrılıyorum senin gibi:) birde bir saat yol gidip bir saat dönüyorum dolmuşla hop hop gidiyoruz çok kafamı kurcalıyoo son ayımda naparım dolmuşlarda diye, 6 aylık izinin çıkacağı yasa için bimer e mi yazsak acaba
daha önce de yazmıştım canm tüp bebek 35. haftama kadar vurulucam..bugece hızla geçsin yarın dr randevum var onu düşünüp ağrımı unutmaya çalışıorum eşimin haftasonu nöbetlerinden de nefret ediorumm
canım kusura bakma hamilelikten dolayı heralde hafıza kalmadı bende.yarın güzel haberlerle dönersin inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?