2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Stres iyi değil ferah tut icini doktor ciddi bisey olsa ihmal etmez emin ol sen yine 2 hafta sonra git icin rahat eder birde sol tarafına yat daha cok besin ve oksijen gidiyormuş bebege

kızlar bu arada int kotam dolmak üzere bu ay çok dizi falan indirmişim...şu sıralar benden 2-3 gün haber alamazsanız bilin ki kotam dolmuştur merakta kalmayın yani doğurdu mu falan diye

canım ya..bence de stres yapma..biliyorum çok zor..ama kötü düşünme ne olur...emin ol yolunda gitmeyen bişi olsaydı doktor farklı davranırdı..biliyosun hepsi kötü şeyler söyleyip moral bozmayı çok iyi biliyor..demek ki gerçekten kötü bişi yok..

kızlar bu arada int kotam dolmak üzere bu ay çok dizi falan indirmişim...şu sıralar benden 2-3 gün haber alamazsanız bilin ki kotam dolmuştur merakta kalmayın yani doğurdu mu falan diye

aman iyi oldu söylediğin..walla ben merak ederdim...hergün giremesem de geçmişleri atlamamaya çalışyorum..herkesin iyi olduğunu bilmek bana da iyi geliyor çünkü..

adanadan ,bahardan kalma güneşli bir pazar sabahından günaydınlar hepinize..
gunaydınnnnnnn ızmırde cok guzel kı bugun:)))

aman sıkma canını dr ıyı dedıyse vardır bır bıldıgı stres bebege daha zarar unutma

dogurana kadar sana dızı ındırmek yasak arkadas!!!!:)

aman sıkma canını dr ıyı dedıyse vardır bır bıldıgı stres bebege daha zarar unutma

eminim orda da çok güzeldir..güzeldir de..kayınvalideyle yapılan kahvaltı bugüne nasıl bi anlam katar bilemiyorum yanii.....şaka bi yana afiyet olsun..hoşgeldin...

aman iyi oldu söylediğin..walla ben merak ederdim...hergün giremesem de geçmişleri atlamamaya çalışyorum..herkesin iyi olduğunu bilmek bana da iyi geliyor çünkü..

ben de öyle oluyorum valla her an herkes doğurabilir modundayım

ama bak bu sefer önceden haber verdim merak ettirmedim aferin bana

merhabalar..bugun karnımın sol yan kısmına kramp girip ağrı girip çıkıyo şuana kadar 10 dk bir oldu ne yapmam gerekiyor zıplıyorum resmen acıdan

ben de öyle oluyorum valla her an herkes doğurabilir modundayım

ama bak bu sefer önceden haber verdim merak ettirmedim aferin bana
aferın sana ama bıdaha kotayı yeme tamam mı bebısş:))
merhabalar..bugun karnımın sol yan kısmına kramp girip ağrı girip çıkıyo şuana kadar 10 dk bir oldu ne yapmam gerekiyor zıplıyorum resmen acıdan
en ıyısı bı doktora sormak:26::26:

allahtan bolrulcelerım de vardıdıa makara yaptık bayaa kızları olmasa kendısı cekılmez :))))))))

canım senin görümcelerin maşallahı var..ben de bi görümceyim..ama seninkiler ayrı boyutta yaşıyor..numuneler bence..

canım kramp normal ama ağrı ve sancı için bişey diyemeceğim..takip et kendini..umarım tahmin ettğimiz şey değildir...

kramp şeklinde girdi çıktı öle ağrı değil yanlış ifade etmişim bakalım bi daha olmadı belkide o yalancı denilen kasılmala bunlrdır

aferın sana ama bıdaha kotayı yeme tamam mı bebısş:))

en ıyısı bı doktora sormak:26::26:

bi daha olmaz

fx te 5 bölüm dr house var gıdıp tıp doktoramı yapayım :)))))))))))

bak yaa bana izletmiyo kendi gidiyo house md izliyo hainnn....gardiyanlar atın bunu zindana

sadece sol yanına mı? gaz sancısı olma ihtimali var mı bende genelde sonuç öyle çıkar da :26:

bi daha olmaz

bak yaa bana izletmiyo kendi gidiyo house md izliyo hainnn....gardiyanlar atın bunu zindana

sadece sol yanına mı? gaz sancısı olma ihtimali var mı bende genelde sonuç öyle çıkar da :26:

evet canım sadece sol yanım şuan rahatım olmadı bakalım bi daha olcak mı

kramp şeklinde girdi çıktı öle ağrı değil yanlış ifade etmişim bakalım bi daha olmadı belkide o yalancı denilen kasılmala bunlrdır
canım o kramp şeklinde şeyler bende de sık oluyor..bazen hapşırırken bile öyle kalıyorum..iyi o zaman sevindim..yalancı kasılmalar da tam ortada aşağıda oluyor...resmen sancı geliyor geliyor ortada toplanıyor,aşağı iniyor ve orda bi yumru oluşuyor sanki...için taş gibi oluyor gibi...bilmem anlatabildim mi...

teşekkür ederim cvbın için

1 tanedır onlarrrrr
bi daha olmaz

ama benım netım sınırsızkııııııı bırde dıgıturkte ızlıyorum su an

herkese iyi pazarlarrrrrrr.
oğlımla iğnemizi yaptırdık geldik.
ama geçen haftakinin acısı yeni geçmişti daha :((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…