- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.621
Stres iyi değil ferah tut icini doktor ciddi bisey olsa ihmal etmez emin ol sen yine 2 hafta sonra git icin rahat eder birde sol tarafına yat daha cok besin ve oksijen gidiyormuş bebegeAllahım herşeyin hayırlısını versin, sabaha kadar uyuyamadım, ultrason görüntüsüne bakıp bakıp ağladım.internetten bazı bilgiler edindim.ben en iyisi 2 hafta sonra bir daha kontrole gideyim, bakayım yaşlanma devam ediyor mu?Allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin...
iyi pazarlar kızlar
canım ya..bence de stres yapma..biliyorum çok zor..ama kötü düşünme ne olur...emin ol yolunda gitmeyen bişi olsaydı doktor farklı davranırdı..biliyosun hepsi kötü şeyler söyleyip moral bozmayı çok iyi biliyor..demek ki gerçekten kötü bişi yok..Allahım herşeyin hayırlısını versin, sabaha kadar uyuyamadım, ultrason görüntüsüne bakıp bakıp ağladım.internetten bazı bilgiler edindim.ben en iyisi 2 hafta sonra bir daha kontrole gideyim, bakayım yaşlanma devam ediyor mu?Allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin...
iyi pazarlar kızlar
kızlar bu arada int kotam dolmak üzere bu ay çok dizi falan indirmişim...şu sıralar benden 2-3 gün haber alamazsanız bilin ki kotam dolmuştur merakta kalmayın yani doğurdu mu falan diye
gunaydınnnnnnn ızmırde cok guzel kı bugun:)))adanadan ,bahardan kalma güneşli bir pazar sabahından günaydınlar hepinize..
aman sıkma canını dr ıyı dedıyse vardır bır bıldıgı stres bebege daha zarar unutmaAllahım herşeyin hayırlısını versin, sabaha kadar uyuyamadım, ultrason görüntüsüne bakıp bakıp ağladım.internetten bazı bilgiler edindim.ben en iyisi 2 hafta sonra bir daha kontrole gideyim, bakayım yaşlanma devam ediyor mu?Allah herkese hayırlı sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin...
iyi pazarlar kızlar
dogurana kadar sana dızı ındırmek yasak arkadas!!!!:)kızlar bu arada int kotam dolmak üzere bu ay çok dizi falan indirmişim...şu sıralar benden 2-3 gün haber alamazsanız bilin ki kotam dolmuştur merakta kalmayın yani doğurdu mu falan diye
gunaydınnnnnnn ızmırde cok guzel kı bugun:)))
aman sıkma canını dr ıyı dedıyse vardır bır bıldıgı stres bebege daha zarar unutma
dogurana kadar sana dızı ındırmek yasak arkadas!!!!:)
allahtan bolrulcelerım de vardıdıa makara yaptık bayaa kızları olmasa kendısı cekılmez :))))))))eminim orda da çok güzeldir..güzeldir de..kayınvalideyle yapılan kahvaltı bugüne nasıl bi anlam katar bilemiyorum yanii.....şaka bi yana afiyet olsun..hoşgeldin...
aman iyi oldu söylediğin..walla ben merak ederdim...hergün giremesem de geçmişleri atlamamaya çalışyorum..herkesin iyi olduğunu bilmek bana da iyi geliyor çünkü..
gunaydınnnnnnn ızmırde cok guzel kı bugun:)))
aman sıkma canını dr ıyı dedıyse vardır bır bıldıgı stres bebege daha zarar unutma
dogurana kadar sana dızı ındırmek yasak arkadas!!!!:)
aferın sana ama bıdaha kotayı yeme tamam mı bebısş:))ben de öyle oluyorum valla her an herkes doğurabilir modundayım
ama bak bu sefer önceden haber verdim merak ettirmedim aferin bana
en ıyısı bı doktora sormak:26::26:merhabalar..bugun karnımın sol yan kısmına kramp girip ağrı girip çıkıyo şuana kadar 10 dk bir oldu ne yapmam gerekiyor zıplıyorum resmen acıdan
aferın sana ama bıdaha kotayı yeme tamam mı bebısş:))
en ıyısı bı doktora sormak:26::26:
allahtan bolrulcelerım de vardıdıa makara yaptık bayaa kızları olmasa kendısı cekılmez :))))))))
merhabalar..bugun karnımın sol yan kısmına kramp girip ağrı girip çıkıyo şuana kadar 10 dk bir oldu ne yapmam gerekiyor zıplıyorum resmen acıdan
canım senin görümcelerin maşallahı var..ben de bi görümceyim..ama seninkiler ayrı boyutta yaşıyor..numuneler bence..
canım kramp normal ama ağrı ve sancı için bişey diyemeceğim..takip et kendini..umarım tahmin ettğimiz şey değildir...
aferın sana ama bıdaha kotayı yeme tamam mı bebısş:))
en ıyısı bı doktora sormak:26::26:
fx te 5 bölüm dr house var gıdıp tıp doktoramı yapayım :)))))))))))
merhabalar..bugun karnımın sol yan kısmına kramp girip ağrı girip çıkıyo şuana kadar 10 dk bir oldu ne yapmam gerekiyor zıplıyorum resmen acıdan
bi daha olmaz
bak yaa bana izletmiyo kendi gidiyo house md izliyo hainnn....gardiyanlar atın bunu zindana
sadece sol yanına mı? gaz sancısı olma ihtimali var mı bende genelde sonuç öyle çıkar da :26:
canım o kramp şeklinde şeyler bende de sık oluyor..bazen hapşırırken bile öyle kalıyorum..iyi o zaman sevindim..yalancı kasılmalar da tam ortada aşağıda oluyor...resmen sancı geliyor geliyor ortada toplanıyor,aşağı iniyor ve orda bi yumru oluşuyor sanki...için taş gibi oluyor gibi...bilmem anlatabildim mi...kramp şeklinde girdi çıktı öle ağrı değil yanlış ifade etmişim bakalım bi daha olmadı belkide o yalancı denilen kasılmala bunlrdır
canım o kramp şeklinde şeyler bende de sık oluyor..bazen hapşırırken bile öyle kalıyorum..iyi o zaman sevindim..yalancı kasılmalar da tam ortada aşağıda oluyor...resmen sancı geliyor geliyor ortada toplanıyor,aşağı iniyor ve orda bi yumru oluşuyor sanki...için taş gibi oluyor gibi...bilmem anlatabildim mi...
1 tanedır onlarrrrrcanım senin görümcelerin maşallahı var..ben de bi görümceyim..ama seninkiler ayrı boyutta yaşıyor..numuneler bence..
canım kramp normal ama ağrı ve sancı için bişey diyemeceğim..takip et kendini..umarım tahmin ettğimiz şey değildir...
ama benım netım sınırsızkııııııı bırde dıgıturkte ızlıyorum su anbi daha olmaz
bak yaa bana izletmiyo kendi gidiyo house md izliyo hainnn....gardiyanlar atın bunu zindana
sadece sol yanına mı? gaz sancısı olma ihtimali var mı bende genelde sonuç öyle çıkar da :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?