- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.641
evet canım sadece sol yanım şuan rahatım olmadı bakalım bi daha olcak mı
1 tanedır onlarrrrr
ama benım netım sınırsızkııııııı bırde dıgıturkte ızlıyorum su an
hahahahha yok be eskıden netten ındrıyordum sımdı ugrasmıyorum fx 5 bolumu arkaarkaya verıyoooinşallah olmaz da sen de rahatlarsın...
benim de var digitürk üm hava mı atıyosun sen şimdi banaama ben natgeo wild ı açtıydım en son o kalmış
hahahahha yok be eskıden netten ındrıyordum sımdı ugrasmıyorum fx 5 bolumu arkaarkaya verıyooo
bıl mıyorum kıııama bizim o fx e üyeliğimiz yokmuş biliyo musundizi paketine mi dahil o?
maşallahhhhhhhhhhHerkese iyi pazarlar:)) genelde herkes iyi bi şöyle baktım merhaba deyim dedim.Ben de iyiyim cuma gününden beri ağzım kulaklarımdaaaa oğluşumun ultrason resmine bakıyorum sehpaya gözümün önüne koydum sonra bide cd den renklisine bakıyorum yaaaaa içerden çıkarıp yiyesim geliyor burnunu ağzınıııı nasıl semirdim sıpama anlatamam yaa annelik duygusunu 2gündür doruklarda yaşıyorum sanırsam allahım hayırlısıyla zamnında kucağımıza almayı nasip etsiiinnnnnnnn bide hepimize maşallah deyim de:)nazar falan olmasın:)))
Herkese iyi pazarlar:)) genelde herkes iyi bi şöyle baktım merhaba deyim dedim.Ben de iyiyim cuma gününden beri ağzım kulaklarımdaaaa oğluşumun ultrason resmine bakıyorum sehpaya gözümün önüne koydum sonra bide cd den renklisine bakıyorum yaaaaa içerden çıkarıp yiyesim geliyor burnunu ağzınıııı nasıl semirdim sıpama anlatamam yaa annelik duygusunu 2gündür doruklarda yaşıyorum sanırsam allahım hayırlısıyla zamnında kucağımıza almayı nasip etsiiinnnnnnnn bide hepimize maşallah deyim de:)nazar falan olmasın:)))
bılmem sana bır sır vereyım ama aramızda bızde deram box var :26::26::26::26:
maşallahhhhhhhhhhhepımıze:)
herkese iyi pazarlarrrrrrr.
oğlımla iğnemizi yaptırdık geldik.
ama geçen haftakinin acısı yeni geçmişti daha :(([/QUOT
bende haftalık iğnemi sağlık ocağında yaptırıorum kendi ebem iizindeymiş başkası yaptı off ya ne zmandır böle ağrımıodu sol ayağım komple ağrıo vcudumda da kırgınlık var eşim nöbetci çokk huysuuzm bu gün..
Herkese iyi pazarlar:)) genelde herkes iyi bi şöyle baktım merhaba deyim dedim.Ben de iyiyim cuma gününden beri ağzım kulaklarımdaaaa oğluşumun ultrason resmine bakıyorum sehpaya gözümün önüne koydum sonra bide cd den renklisine bakıyorum yaaaaa içerden çıkarıp yiyesim geliyor burnunu ağzınıııı nasıl semirdim sıpama anlatamam yaa annelik duygusunu 2gündür doruklarda yaşıyorum sanırsam allahım hayırlısıyla zamnında kucağımıza almayı nasip etsiiinnnnnnnn bide hepimize maşallah deyim de:)nazar falan olmasın:)))
bende haftalık iğnemi sağlık ocağında yaptırıorum kendi ebem iizindeymiş başkası yaptı off ya ne zmandır böle ağrımıodu sol ayağım komple ağrıo vcudumda da kırgınlık var eşim nöbetci çokk huysuuzm bu gün..
Canım ne iğnesi yaptırıyorsun,pazar günüde eşin nöbette olması kadar gıcık bişey yok hakkaten huysuz olduğun kadar var sana hak veriyorum..
ah canım sen de mi haftalık iğne vurulanlardansın..
ayy ben de cuma günü gitmiştim..aynı duyguları ben de yaşıyorum..sonu da iyi olur inşallah..komik olacak ama..metreyi alıp ölçtüm..42 cm ne kadar diye..sonra karnıma koydum..sığmıyo gibi..allahım napıyorlar o kadarcık yerde yaaa...
:) aynısını bende yapmıştım 36 cm yi ölçtüm
maşallah çok büyük geldi bana
nereye sığıyolar böyle diyodum senin gibi
sende bizdensin desene afralara....
senin kullanma sebebin ne canım ??
bende sıvı fazlalığı var o yüzden kullanıyorum
slm güzel annişler biz geldik meleğimle
dün annemle saatlerce çarşı pazar gezdik ama annem hala
demedi şu bebek mağazalarına bir girelim ne eksiklerin var die
canım çok sıkkılıyo o yüzden
siz napıosunuz hafta sonu herkes gezmelere mi çıktı yoksa
ben dün gezince bugün de yazılı hazırladım çok yoruldum ama neyse hallettim.
yazık onlara cekıyorlar ayaklarını karınlarına sıgmaya calışıyorlar bende oğlum 53cm dogmustu cok uzulmustum yawrum sen nasıl sıgdın orlara dıye:)ayy ben de cuma günü gitmiştim..aynı duyguları ben de yaşıyorum..sonu da iyi olur inşallah..komik olacak ama..metreyi alıp ölçtüm..42 cm ne kadar diye..sonra karnıma koydum..sığmıyo gibi..allahım napıyorlar o kadarcık yerde yaaa...
yazık onlara cekıyorlar ayaklarını karınlarına sıgmaya calışıyorlar bende oğlum 53cm dogmustu cok uzulmustum yawrum sen nasıl sıgdın orlara dıye:)
benim de kayınvalidemde aynı durum var..kendi çok geç çocuk sahibi olmuş..ben de 8 yıldan sonra yaşıyorum bu duyguları..ama tık yok kadında...sadece bana bi pijama sabahlık almış o kadar...annem de eskişehirde çalışmaları sürdüyor..aman boşver be zuzum..hepsi olur ya..yeter ki bebişlerimiz iyi olsun...sen de bugün dinlen..yoğun bi hafta bizi bekliyo...
cnm aslında ben buna daha çok üzülüyorum yani bunu
yapan annem değil de kayınvalidem olsa bu kadar üzülmezdim
sonuçta kayınvalidedir der geçerdim ama kayınvalidem annemden
heyecanlı istekli bi sürü şey aldı kadın annem bunları da biliyo
dün yengem bile dedi annen ne kadar heyecansız die, zaten çok şükür
alacakları hiç bişeye muhtaç değilim hepsini ben yaparım ama düşünmesi
bile yetecektievet bu haftam çok yoğun olacak 200 küsür öğrencimi yazılı
yapcam onları okuyacak bi de e-okula gircem dinlenmem lazım dediğin gibi cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?