2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
evet canım sadece sol yanım şuan rahatım olmadı bakalım bi daha olcak mı

inşallah olmaz da sen de rahatlarsın...

1 tanedır onlarrrrr

ama benım netım sınırsızkııııııı bırde dıgıturkte ızlıyorum su an

benim de var digitürk üm hava mı atıyosun sen şimdi bana ama ben natgeo wild ı açtıydım en son o kalmış

Herkese iyi pazarlar:)) genelde herkes iyi bi şöyle baktım merhaba deyim dedim.Ben de iyiyim cuma gününden beri ağzım kulaklarımdaaaa oğluşumun ultrason resmine bakıyorum sehpaya gözümün önüne koydum sonra bide cd den renklisine bakıyorum yaaaaa içerden çıkarıp yiyesim geliyor burnunu ağzınıııı nasıl semirdim sıpama anlatamam yaa annelik duygusunu 2gündür doruklarda yaşıyorum sanırsam allahım hayırlısıyla zamnında kucağımıza almayı nasip etsiiinnnnnnnn bide hepimize maşallah deyim de:)nazar falan olmasın:)))

ama bizim o fx e üyeliğimiz yokmuş biliyo musun dizi paketine mi dahil o?
bıl mıyorum kııı
maşallahhhhhhhhhh hepımıze:)

Son düzenleme:

maşallah kuzuna o zaman sana da tabi

bılmem sana bır sır vereyım ama aramızda bızde deram box var :26::26::26::26:

maşallahhhhhhhhhh hepımıze:)

o ne ola ki bacım :44:

ayy ben de cuma günü gitmiştim..aynı duyguları ben de yaşıyorum..sonu da iyi olur inşallah..komik olacak ama..metreyi alıp ölçtüm..42 cm ne kadar diye..sonra karnıma koydum..sığmıyo gibi..allahım napıyorlar o kadarcık yerde yaaa...

:) aynısını bende yapmıştım 36 cm yi ölçtüm
maşallah çok büyük geldi bana
nereye sığıyolar böyle diyodum senin gibi

slm güzel annişler biz geldik meleğimle
dün annemle saatlerce çarşı pazar gezdik ama annem hala
demedi şu bebek mağazalarına bir girelim ne eksiklerin var die
canım çok sıkkılıyo o yüzden
siz napıosunuz hafta sonu herkes gezmelere mi çıktı yoksa
ben dün gezince bugün de yazılı hazırladım çok yoruldum ama neyse hallettim.

benim de kayınvalidemde aynı durum var..kendi çok geç çocuk sahibi olmuş..ben de 8 yıldan sonra yaşıyorum bu duyguları..ama tık yok kadında...sadece bana bi pijama sabahlık almış o kadar...annem de eskişehirde çalışmaları sürdüyor..aman boşver be zuzum..hepsi olur ya..yeter ki bebişlerimiz iyi olsun...sen de bugün dinlen..yoğun bi hafta bizi bekliyo...

yazık onlara cekıyorlar ayaklarını karınlarına sıgmaya calışıyorlar bende oğlum 53cm dogmustu cok uzulmustum yawrum sen nasıl sıgdın orlara dıye:)

yazık onlara cekıyorlar ayaklarını karınlarına sıgmaya calışıyorlar bende oğlum 53cm dogmustu cok uzulmustum yawrum sen nasıl sıgdın orlara dıye:)

sorma meltemcim..bi de bu haftalardan sonra iyice büyüdükleri için yerleri daraldığından daha az hareket edeceklermiş..ona da ayrıca üzüldüm..daha az hissedeceğiz yani..ne acı..

cnm aslında ben buna daha çok üzülüyorum yani bunu
yapan annem değil de kayınvalidem olsa bu kadar üzülmezdim
sonuçta kayınvalidedir der geçerdim ama kayınvalidem annemden
heyecanlı istekli bi sürü şey aldı kadın annem bunları da biliyo
dün yengem bile dedi annen ne kadar heyecansız die, zaten çok şükür
alacakları hiç bişeye muhtaç değilim hepsini ben yaparım ama düşünmesi
bile yetecekti evet bu haftam çok yoğun olacak 200 küsür öğrencimi yazılı
yapcam onları okuyacak bi de e-okula gircem dinlenmem lazım dediğin gibi cnm.

işte ben de şunu anlatmak istedim..belki annen de benim kaayınvalidem gibi korkuyordur bişi olacak diye...tedirgindir..ne bileyim..yani aslında bizden daha yoğun yaşıyodur..ama tabi aranızdaki iletişimi bilemem..başka durumlar varsa haklı olabilirsin...

bu arada branşımın ençok bu yönünü seviyorum..yazılı derdim yok...gerçi tek tek sınav yapmak da yorucu ama yazılı gibi değil tabisi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…