2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Ayseylul mesajını okuyunca heyecanlandım resmen yatıyorken kalktım oturdum, ne demek doğum izni bu hafta içi belli olacak ? O konuda ne biliyorsunuz, eşin nasıl takip ediyor Allah aşkına ne biliyorsan söyle, en küçük bilgiye bile ihtiyacımız var bu konuda.
Olumlu olumsuz belli olsun da biz de ona göre yolumuza bakalım ya, çok istiyorum şu altı aylık doğum izninin bir an evvel çıkmasını.

meltem abla pilli mi o dijitaller neyle calısıomus bi de okulda hocanın biri onlar 1derece eksik ölçüyormus dedi ama hastanelerde de artık hep alından ölçer falan kullanıyo emin olamadım yani
artı sizin gecelik adetinize de hayret ettim :) bence de o sen o gösterdiğini al o gün için ama su örgü lizözlülerden falan alsan da o gün giyebilirsin :) fotolarını koy sizin mevlütün ben merak ederim şimdi :)

ben daha bir çöp alamadım... 3 aydır doğum parası denkleştirmeye çalışıyorum bu ayki maaaşımdan da para koydum mu doğum parası tamamdır... ocağın 15inde yeni maaaş yani her şeyi ocak 15 ten sonra alıcam ne rahatlık di mi şubat 5 te doğum :) yani 15 gün önce alışveriş... ne yapayım ilk etapta doğum parası...

ayşe o anakucağı da güzelmiş nerden buldun onu da diyiversen:)

fisherprice yağmur ormanı almaya karar verdik en son biz.nasılsa yatak bebek arabası falan ablamızdan var ya buna para ayırabiliyoruz:) 200 lira dediler ama aslında pembişli bişi olsun da istiyor canım
chiccoda da yok pembişli bişiler
güzel ve dayanıklı modeller biliyosanız koyun kızlar

VEEEEEEE İNŞALLAH AMA İNŞALLAH 6 AYLIK DOĞUM İZNİ ÇIKAR DA BAYRAM YAPARIZ BURDA HEPBERABER...

doğum yaptıracak doktorum urladan komşu..bugün kahveye gittik doğumu da konuştuk:)
sezaryan olacağı için şubat 110 arası olur dedi..hadi hayırlısı bakalımmm....

ayşe bir de haksızlık falan değil okul yakınken ayrılmak yaa..okul her halükarda yoruyor, yol üstüne tuz biber oluyor..
ona bakarsan ben zil çalınca iniyorum tam eviminönünde okulum..evet müthiş bir rahatlık müthiş bir şans ama okuldan dönünce yine pert oluyorum yani..
yasa çıksın lütfeeeennnnnnnnnn:)

ya kızlar ben bu 6 ay konusunda yakınlarda bişy olacağını falan duymadım ben de 11 inde izin yazdırmaya gidicem... o zmana kadar belli olur mu ki yaaa... mecliste falan böyle bir gündem yok ama yaaa.. nerdn duydunuz??? bir de mesela aldık 32 de 37 ye kadar çalışır diye 1 2 hafta sonra 6 ay yasası çıktı. biz gidip iznimi başlatmak istiyorum o zmaan vazgeçtim diyebiliyor muyuz acaba???

hocam ben hep uuyorumvalla biliosunuz sabah okuldayım öğlen de aksama kadar uyuyorum o yüzden bişeyden haberim olmuo eşim takıp edıyo sagolsun. aksam konustuk biz de bi kaç saat önce meclise sunulmus 45 gün içinde sonuc alınmayan dosyalar on gün içinde ya oylanır ya da direk elenirmiş tam böyle olmayabilir hem sizi okuyup hem onu dinlıodum ama buna benzer bişey olacakmıs bu hafta içi :) yani %50-%50 bu hafta ya direk basa dönecekmiş olay mecliste oylanmadan süre doldugu için dosya düşecekmiş ya da oylanıp sonuca baglanackmıs bende o yüzden diğer pazartesiye randevu alıp sonuca göre hareket etcem ama yasa bence zor gecer en azından yenıden maddelerde oynarlar cünkü kürtaj yasasıyla aynı paket içerisinde yer alıyo zaten ondan dolayı böyle uzatıldı karsı cıkıldıgı için üzerinden zaman gecmesini sagladılar ama ümidimiz cıkması yönünde :/

geçen gun biz medikal urunler satan yere gittik eşimin arkadaşıben kulaktan ölçer istedim oda yeni çıkan bir ürün gösterdi ve tavsiye etti dokundurmadan ölçen kızılötesi olan alet çok ilginçti 1 cm bile değil uzaklıktan vucut ısısını ölçüyor aynı şekilde suyun ısısını,odanın ısısını vs. eşiminde aklına yattı doğuma yakın gidip alacak

valla pılle calısıyor ama oyle zınk dıye bıtmıyor oncesınde uyarısı falan var evde de yedek pıl oldumu sorun olmaz
gecelık adetıne ben uymuyorum ama pıjama gıycem ben:)

ezelllll bacım sızde urladamısınız yazları? gercı bız cesmealtındayız

hocam cyrstal baby bunun markası benm esim esnaf olunca söke söke pazarlık yaptı velilerimiz parasını verdi biz kendimiz begenip aldık buz mavisi bunun vallahi 90tl dedi adam ama biz 55e aldık :) velileirimizin parası da o kadardı siz de alın yani gecen misafir geldi bebeği var 3 aylık denedik yatırıp cok güzel oldu bebek durdu içinde baya yarım saatten fazla :)
benim eşime kalsan o da öyle alacaktı hocam basının etini yedim alalım diye diye. sen su an acil doğum falan olur önce parayı ayarla öğretmenim nasılsa üzerine giydirilecek bişey alırlar sen aniden doğum yapsan bile ama kimse o kadar parayı tamamlamaz üzülme o yüzden
vallahi hocam evde de duramam ben ama sabahın 6sında dikiliorum ayaga ev temizliği camasır okul bi de anasınıfı dogal olarak cok eğilip kalkmak gerekio oyun oynatıorum falan ama zorlanıorum
ben de merak edıorum bunu :)

Sevtapcım muhtemelen vazgeçme hakkın vardır, ama uzarsa süre daha iyi yine 37 ye kadar çalışır doğumdan sonraya eklersin o iki ayı da, bebeğinle dört ay evde kalırsın. Kazanılmış haklar konusunda herkes eşit olma zorunda.

kızlar çok önemli ben kesin sezeryan olacağım geceliğe gerek var mı pijama alsam 2 tane... gecelik genelde normal doğum yapanlara çok yarıyormuş sezeryanda ne gerek vr. dr. alttan bakıp durmayacak ki göbek kesilecek sonuçta... yanlış mı ????? bilmiyorum ki...

waaaaaaawwwww :):) zararı yok muymus peki onun bebişe mikrodalga-saç kurutma mak. falan zararlı denılıyo ya

hayır canım sezeryanda olsan en azından bende oyleydı dr amelıyat sonrası kontrollerı vajınadan yapıcak kanama kontorlu rahım kontolu falan kı zaten dıkıslerden pıjama gıyemezsın

Ay hadi canım ya hayırlısı, inşallah diyelim ya, inşallah! İlaç gibi gelecek var ya iki maaş daha alsam o kadar iyi olacak ki!
Kızlar Allah gebelerin duasını kabul eder, ben inanıyorum, içten bi şekilde dua edelim, hayırlısıyla çıksın şu yasa!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…