2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar internetten araştırdığım kadarıyla kanun teklifini 10/10/2012 tarihinde Kahramanmaraş Milletvekili Mesut Dedeoğlu TBMM' ne verdi. Teklif ile, kadın memurlar ile kadın işçilerin mevcut durumda doğumdan önce 8 ve doğumdan sonra 8 olmak üzere toplam 16 hafta olan analık izninin, doğumdan önce 12 ve doğumdan sonra 12 olmak üzere toplam 24 haftaya çıkarılması hedeflenmektedir.

Şimdi doğum öncesi 3 hafta öncesi zorunlu olarak devlet bizi ayırıyor.O halde 40.haftaya kadar doğum olmazsa,çalışılan 9 hafta doğum sonrasına 12+9 olarak yansır,oda 6 ay değil,(5 çeken aylarda dikkate alınırsa) ort 4,5-5 ay olarak yansır.Teklifin bu hafta içi görüşülmesi bekleniyormuş ama bence içinde kürtajla ilgi maddeler olduğu için kapatılması gereken daha üst düzey konular olduğunda patlak verecektir düşüncesi mevcut

ıyı geceler herkese suanda uyuyorsunuz ruyalarınızda ya doguruonuz ya bebek goruonuz buyuk ıhtımalle:):):)2 gunluk gırmeme sonucunda masallah oku oku ancak btırebıldm benı uyku tutmuo buaralar kızımn hareketlerı dahada farkıllastı bıldgnz karnımn bellı yerlerı yumurta gıbı oluyo ordan oraya zıplıo veledım bugun ıtıbaryle 32+0 olms bulunmaktaym cok cok az kaldııı buarada kocamla kusuz bugun hıc konusmadık o konusana kadar bende konusmıcambana su zamanlarda bole tavır yapıo oyuzden daha cok hırslanyrum neyse yarn uyandgnzda gorusrz artıkkk hepınız guzel ruyalar....

Beautyflake evet cnm ben de tez yapiyorum hesapta ama tip fakultesi oldugu icin asistanlik isleri cok cok agir o yuzden dondurdum ben. Ama hocamin diger asistanina gicigim. Her gittigimde beni sinir krizine sokuyo uyuz! ve zamaninda ben o yokken onun isini yapmistim, sindi de ben yokken o yapiversin ama di mi? Ama yoookkk, birsen bu haliyle kalksin gitsin o kadar yolu saati belli olmayan bi is icin tabure tepesinde butun gun beklesin ki o da birseni gicik edebilsin. Hic gitmek istemiyorum. Gitmicem banane, sacma sapan bi is zaten. hocamin pimpirikligi.

Tugbacim ben de geceleri kizimla nobet tutuyom babasi uyurken, sonra o da uyuyo ben 3e 4e kadar diri cadi
Ama bugun kiprasmayinca cok uzuldum. Uyutmasin ama kiprassin. arti bugun biz de kavga ettik cok uzuldum daha yeni duzeldik.
Bugun o kadar cok agladim ki gozlerim aciyo cok da uykum geldi bi de bas agrisi:2: yaticam ben iyi geceler

kuzulaar mrb nabıyonuz nasılsınız dogumlar yaklasıyoo
berineeeeeee nerdesin sen kiz? Aylardir goremiyom ben senii. Alp iyi mi?
ohhhh neguzelll bızımde paket programın ıcınde refaktcı yokmus o extra ımıs
Nasi yaa? Refakatcin kalcak diye ayri para mi istiyolar? Otellerdeki ekstra yatak parasi gibi? ya da sen yemeginden mi bahsediyosun?:44:

Merhaba ;

Gece nöbette kim war

Sizleri ; son sayfalarda ne yazıyorsa takip ediyorum , az çok tanıyorum , çok muhabbet ediyorsunuz maaşallah .
Gece kuşu olaraktan sizlere selam gönderiyorum

Gunaydın kızlar geceden berı gobek delıgımde bı acı var. Gece kac kere uyandım. Sımdı hapsurdum ıyıce acıdı. Burada yazanlar olmustu aynı seyı ama yasamayınca ustunkoru okuyo ınsan. Hatırlamıyorum neler yazdıgınızı. ıns bı sey yoktur. Ben seker yuklemesıne gıdıcem bırazdan. Herkese sevgıler .:)

Günaydın sevgi kelebekleri :) biz oğluşuma ve bana ilk alışverişimizi yaptık nihayet. Kendisine bir adet hastane çıkışı, havlu, pijama takımı ile başladık işe. Bana da 3 adet pijama takımı ve birtane de gecelik aldık.
Yalnız eve gelince biraz hevesimi kırdı bizimkiler, pijama takımlarım 1 mavi bir kırmızılı (peluş) ve 1 pembe. Erkek doğacak pembe niye aldın dediler, erkek doğuran pembe giyemez mi ki

ayy esiiiinn benimde son 7 sanırım. bu gün 30. haftaya giriyorum hihihi:2:
:2::2: grip oluyorum anneeeeeee:2: hapşurunca karnım acıyo napcazzz
:2:

zaman çok çabuk geçiyo valla bi de bakmışız bebişler doğmuşşş

aman dikkat et canım bol c vitamini al çabuk geçsin yazık bebişe sen hapşurdukça içerde zıplıyo garibim

Günaydın kızlar :) bi geçmiş yapıp geleyim dedim ama son 20 sayfada caydım. bu ne böyle yahu hep çene hep çene :)) ben haftasonumu kocişime ayırdım valla, onunla çene yaptım :)) Dün şu bizim kapının önünü kendine mesken yapan kedi geldi yine, aldık içeri, her zaman yattığı havlusuna yattı bi süre, akşam biz acıktık eşim omlet yaptı, biz yerken bu ayaklarımızın altında tabii yiyecek istiyo. vermedim napayım maması var gitsin onu yesin :) omleti oğluşum yiyecek :) neyse ben masayı topluyorum, bulaşık makinesine yerleştiriyorum artık o ara ne olduysa birden ayak bileğime saldırdı. Ara ara severken oyun olsun diye elimi tutup ısırırdı ama acıtmazdı bile. niye böyle yaptı anlamadım ama ayak bileğimi bir güzel yardı resmen. Tabii hemen baticon sürdüm ama kedişin de ev hayatı bitmiş oldu :))

Bugün bodrumdan üst kata taşınıyoruz :)) kapıcı gelcek öğlen, koltukları tv ünitesini falan yukarı taşıyacaklar, öğleden sonra bi ton iş yani :)

kombıne canım yatak+yemek

canım senı korkutmak ıstemem ama kedının ısırması tehlıkelı degılmı yaaa bı doktora sordaydın keske bıde muhtemelern hamıle oldugun ıcın kıskanmıstır senı

yaaaa bu aradac gecenın bor vaktı gelıp buraya yazan tanımadıgımız ınsanlara tılt oluyorum profılıne bakıyorum hamılelıkle bebkle alakası yok her kluptekı her konuya yazı yazan tıpler maksat muhabbet yanı ıyıde bızden onşara ıs cıkmaz kı bosuna yanı kımsede sallayıp cevao bıle yazmıyor:)

onlarlamı uğraşcaz be zaten grip oldum... sen napıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…