- Konu Sahibi papatya3459
-
- #28.761
Selam arkadaslar. Dun geceden beri bebisim kipirdamiyodu
Birsy yanlız değilsin aynen benim de bebişim kıpırdamıyordu dün... sanırım sen de okuyorsun. ben hem okuyorum (tez yazıyorum-yuksek lisans) hem parttime çalışıyorum. aşırı stresli bir hafta geçirdim sanırım oğlum o yuzden bana kızdı. bugun biraz daha iyi ama çok endişe ettim... bir de pozisyon değiştirio ondan olabilir sanırım.
kızlar buarada MIKRODALGA zararlı değil ki... ben hep kullanıyorum bunun üzerine yapılan bir sürü araştırma var. ondan ziyade çok cep tel ile konuşmak daha çok radyasyon sebebi... gece gece kaygılandım ama elh sorun yok mikrodalga güvenli .)
Arkadaşlar internetten araştırdığım kadarıyla kanun teklifini...
Acaba bu 6 aylık teklif geçerse özel sektör için de geçerli olur mu? keşke olsa...hemen işe dönmek istemiyorum
berineeeeeeekuzulaar mrb nabıyonuz nasılsınız dogumlar yaklasıyoo
Nasi yaa? Refakatcin kalcak diye ayri para mi istiyolar? Otellerdeki ekstra yatak parasi gibi?ohhhh neguzelll bızımde paket programın ıcınde refaktcı yokmus o extra ımıs
günaydınnn hayırlı haftalar herkeseeee
iş yerinde son 4 pazartesi
ayy esiiiinn benimde son 7 sanırım. bu gün 30. haftaya giriyorum hihihi:2:
:2::2: grip oluyorum anneeeeeee:2: hapşurunca karnım acıyo napcazzz
:2:
kombıne canım yatak+yemekBeautyflake evet cnm ben de tez yapiyorum hesapta ama tip fakultesi oldugu icin asistanlik isleri cok cok agir o yuzden dondurdum ben. Ama hocamin diger asistanina gicigim. Her gittigimde beni sinir krizine sokuyo uyuz!ve zamaninda ben o yokken onun isini yapmistim, sindi de ben yokken o yapiversin ama di mi? Ama yoookkk, birsen bu haliyle kalksin gitsin o kadar yolu saati belli olmayan bi is icin tabure tepesinde butun gun beklesin ki o da birseni gicik edebilsin. Hic gitmek istemiyorum. Gitmicem banane, sacma sapan bi is zaten. hocamin pimpirikligi.
Tugbacim ben de geceleri kizimla nobet tutuyom babasi uyurken, sonra o da uyuyo ben 3e 4e kadar diri cadi
Ama bugun kiprasmayinca cok uzuldum. Uyutmasin ama kiprassin.arti bugun biz de kavga ettik cok uzuldum daha yeni duzeldik.
Bugun o kadar cok agladim ki gozlerim aciyo cok da uykum geldi bi de bas agrisi:2: yaticam ben iyi geceler
berineeeeeeenerdesin sen kiz? Aylardir goremiyom ben senii. Alp iyi mi?
Nasi yaa? Refakatcin kalcak diye ayri para mi istiyolar? Otellerdeki ekstra yatak parasi gibi?ya da sen yemeginden mi bahsediyosun?:44:
canım senı korkutmak ıstemem ama kedının ısırması tehlıkelı degılmı yaaa bı doktora sordaydın keske bıde muhtemelern hamıle oldugun ıcın kıskanmıstır senıGünaydın kızlar :) bi geçmiş yapıp geleyim dedim ama son 20 sayfada caydım. bu ne böyle yahu hep çene hep çene :)) ben haftasonumu kocişime ayırdım valla, onunla çene yaptım :)) Dün şu bizim kapının önünü kendine mesken yapan kedi geldi yine, aldık içeri, her zaman yattığı havlusuna yattı bi süre, akşam biz acıktık eşim omlet yaptı, biz yerken bu ayaklarımızın altında tabii yiyecek istiyo. vermedim napayım maması var gitsin onu yesin :) omleti oğluşum yiyecek :) neyse ben masayı topluyorum, bulaşık makinesine yerleştiriyorum artık o ara ne olduysa birden ayak bileğime saldırdı. Ara ara severken oyun olsun diye elimi tutup ısırırdı ama acıtmazdı bile. niye böyle yaptı anlamadım ama ayak bileğimi bir güzel yardı resmen. Tabii hemen baticon sürdüm ama kedişin de ev hayatı bitmiş oldu :))
Bugün bodrumdan üst kata taşınıyoruz :)) kapıcı gelcek öğlen, koltukları tv ünitesini falan yukarı taşıyacaklar, öğleden sonra bi ton iş yani :)
zaman çok çabuk geçiyo valla bi de bakmışız bebişler doğmuşşş
aman dikkat et canım bol c vitamini al çabuk geçsin yazık bebişe sen hapşurdukça içerde zıplıyo garibim
yaaaa bu aradac gecenın bor vaktı gelıp buraya yazan tanımadıgımız ınsanlara tılt oluyorum profılıne bakıyorum hamılelıkle bebkle alakası yok her kluptekı her konuya yazı yazan tıpler maksat muhabbet yanı ıyıde bızden onşara ıs cıkmaz kı bosuna yanı kımsede sallayıp cevao bıle yazmıyor:)
günaydınnn hayırlı haftalar herkeseeee
iş yerinde son 4 pazartesi
gecmıs olsun ayak tabanına vıks sur bol ıhlamur ıc bende pazartesı sendromu salıhı okula hazılıcam sımdı de totısı kaldırırsam yataktan gıdıp kahvaltı hazırlayacagımonlarlamı uğraşcaz be zaten grip oldum... sen napıyosun
gecmıs olsun ayak tabanına vıks sur bol ıhlamur ıc bende pazartesı sendromu salıhı okula hazılıcam sımdı de totısı kaldırırsam yataktan gıdıp kahvaltı hazırlayacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?