2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
uzun hikaye kuzum da kısacası arkadaş kazığı eşimle aramı açtı kimseye güvenmiceksin bu hayatta varya onu bilir onu söylerim bu saatten sonra

bencede güvenme hele ki anlattığın olay sana ders olmuştur canının sıkıpda ağlayıp zırlama sakın alpişe yazık (

bencede güvenme hele ki anlattığın olay sana ders olmuştur canının sıkıpda ağlayıp zırlama sakın alpişe yazık (

eşim çok sakin ve olgun karşıladı aslın da bu beni korkutan yani bağırıp çağırması lazımdı

selam kızlarrr
çok yorulduk bizzzzzz

yemek yiyip dinlenmece vakti öpüyoruz herkesi
geçmişi okuyayım dedim ama nette sorun var kırk saat sayfaları açmıyo kaldı artık..

ben geldım doktordan mutlu mesut bır halde bebegım 2000 gr olmus boyuda 42 cm cok sevndm ustelık buna ragmen benm aldgm kılo 1 kılo bu sefer renjıde olmadım ama takdırde etmedıler bozuldum yanı kafası asagıda kızımın yukarı gogsume sureklı vurdugu sey meger poposuymus yuzunu bıraz daha net anlayabıldık dogum tarıhım 2 gun gerye gelmıs 27 ocak olmus 32+2 cıktım kan ıdrar tahlılı yaptı dogum oncesı ıznımıde aldımm kanım bıraz dusuk cıktı oyuzden demır hapını 2 ye cıkardı bırde ıdrarda seker cıktı dıkkat etmıomusun dedı yooo edyrum dedım ama iç sesim hadı ordan yalancııı yedgın asurelerın hesabını verseneee dedıysede doktora caktrmadım bıraz daha dıkkat edıcem artık 2 hafta snraya bıdaha cagrdı 18 aralık cıkarkende gırıstekı kızlara dogum ucretlerını srdum normal 390 epıdural normal 600 sezeryan 600 esım 390 ı duyunca normal dogumla ılgılı cok olumlu seyler anlatmaya basladı nyeyse:):)

pek bısey yapmadım buzdolabını temızleyıp mutfagı toparladım kuru gıdalrı falan temızledım bu saat oldu zaten, allahtan bena gelen bayan oyle degıl ben onu , o benı uzmuyor allah ıcın

bende tırstım sabah gorunce ben daha var dıye rahat davranıyorum ama azıcık hareketlenmek mı lazım neee, en azından hastane cantası hazır olsun barı

maşallahhh bebeğine tubilim :)) sanada tabi şekerin çıkma ihtimalini düşünerek dikkat etmemiz lazım aşureleri götürmekle olmuyor ki doğum ücretleride ne güzel valla düşükmüş

maşallahhh bebeğine tubilim :)) sanada tabi şekerin çıkma ihtimalini düşünerek dikkat etmemiz lazım aşureleri götürmekle olmuyor ki doğum ücretleride ne güzel valla düşükmüş

bızım buralar oyle canm ya bazen burdakılerden cok ucuk rakamlar dyyrum 2000 3000 5000 10000 valla sok olyrum napardık ozamana evde dgrrdum heralde:)

bızım buralar oyle canm ya bazen burdakılerden cok ucuk rakamlar dyyrum 2000 3000 5000 10000 valla sok olyrum napardık ozamana evde dgrrdum heralde:)

tabi onada bişey lazım söyletme beni burda evde doğum herkesin harcımı hemde okdr araştıran bizler içinn şaka gibi tubilim

her zamanki yerde :)) sen nerdesin??????? asıl sen yoksun
asıl ben burlardayım şekerim sen yoksun

maşallah tubacım kızına bu erkekler hep aynı bende ela da doğum için sancı odasında beklerken kadınlar bağırıyordu eşimle annem de kim bağırıyor diye sormuş ebe de sinem bağırıyor diyin ce hemen doktorun yanına gitmişler biz normal doğum istemiyoruz hemen sezeryana alın demiş neyse ebe gelip sancıyı çıkardı seni sezeryana alıyoruz dedi senin bağırdığını zannetmişler falan filan neyse ben sezeryana gitdeceğim diye bekliyorum neyse eşim ücretti öğrenmeye gitmiş o sıra normal doğum ücretsiz mecburi sezeryan 500 isteye bağlı sezeryan 1.100 tl tabi bizimki fiyatları duyunca hemen yanıma geldi beni sancı odasının dışına aldılar eşim canım sancın filan varmı dedi yok dedim sen mi bağırıyordun az önce dedi yok dedim tamam canım git yat dinlen sen dedi ben içeri girdim ebe de peşimden girdi tekrar dan suni sancı takıldı ne olduğunu sorduğumda eşin nasıl olsa mecburi sezeryan olacak bekleyelim bu arada olursa normali de deneyelim demiş deli yaa

tabi onada bişey lazım söyletme beni burda evde doğum herkesin harcımı hemde okdr araştıran bizler içinn şaka gibi tubilim

dgru dıonn benım bade'nın gogus altına dayadıgından lazımm :):):):)yok kıss ben normalı hastanede bıle dguramam gıbı gelıoo acıya katlanmada pek ıyı deglmm nolcak bakalım

canım benim msn açık ve sen yoksun

dgru dıonn benım bade'nın gogus altına dayadıgından lazımm :):):):)yok kıss ben normalı hastanede bıle dguramam gıbı gelıoo acıya katlanmada pek ıyı deglmm nolcak bakalım

tubilim aynen öle senin bade' nin göğüs altına dayadığı yerden lazım
bende daha zaman var diyemidir nedir hep normal istiyorum diyorum tabi herşey yolunda giderse
hayırlısı bakalım nolcek o gün gelince oğluşda içerden tırmalıyo ne demek istiyo acep ah bide anlayabilsemmmm

maşallah hadi gözün aydın canım darısı hepimizin başına kötü haberle gelmeyelim hiç birimiz inşallah

yaa ben de 28 aralıkta izne çıkıyorum o zaman yapayım dedim geç mi ? tırstırdınız beni de :18:

hahahaha senin ki de pek uyanıkmış valla valla halime şükrettim bizim hastanede sezeryan , normal hepsi aynı fiyat 1000 tl şu an için yılbaşından sonra nolur bilemiyorum ama iyi ki de aynı yoksa benim kociş neler yapardı acep

kızzzllaaarrr merhaba nasılsınız? istanbul bugün de yağışlı ama çok güzel... maşallah Allah susuz bırakmasın ülkemizi...hatta kar gelecekmiş çok heyecanlıyım. kızlar bir ara lohusa pijaması falan almıcam diyordum ama içten içe üzüldüğümü ve almak istediğimi fark ettim alıcam. hatta bebek şekeri de yaptırıcam çünkü meğer istiyormuşum... hala bebişime de bişi almadım ocak başında mothercare den falan indirimdeyken alayım diyorum hem hesaplı olur hem kaliteli. bebeğimin odası da 2 hafta içinde gelicek. ay hala şaşkınım resmen karnımda beni tepikleyen bir bebiş var... daha 7 ay önce beta HCG sonucuna bakıyordum, rabbim sen ne yücesin. ve komik olan o zaman şaşkın ördek olup ne yapıcaz biz naptık diyordum. şimdi ise heyecanlıyım :) sessizliği seven ben evde viyak viyak ses istiyorum :)

canım ılk hamılelıgmde seker degerlerım cok guzel cıktı ama ertesı aylarda rutın ıdrar tahlılımde seke gozukuyordu dr tekrar seker tahlılı yaptırdı ve oda guzel cıktı seker olmadıgından emın olduktan sonra doktorum hamılelıkte bazı maddeler ıdrarda seker gıbı gozukebılıyor dedı , aklında olsun degerın normalde buyuk ıhtımal seker degıldır ıdrardakı
ay saka gıbıymıs esın cok guldum yaa:)

benım dogum yapacagım hastanede normal yada sezeryan farkı yok dıye bılıyorum fıyat sabıt ama bu gıttıgımde gece ıcın dr gelırse fıyat farkını ögrenecegım oyle bır sansım varsa ( ben 400 tl dıye duydum) 2012 fıyatları 1000 tl hastanenın ama ocak ayında zamlı tarıfeye gecerse rakamı bılmıyorum +refakatcı odenecek tahmınım 1800 u bulur rakam dr gelırse gelmezse 1400 dıye dusunuyorum

aynı anda yazmısız:))))) canta ıcınde bende oyle dusunuyordum kı alışverısım eksık kıyafetler yıkanıp utulenmedı gecelık yok canta yok:) yapacak adam da yokkkk:) annem alcaktı pıjamayı buldunmu dedı evet dedım ne zaman alıcaksın dedı bılmıyorum canta hazırlamadım dedım , hazırlarsın ay sonu acele etme dıyor zaten gerıye 20 gun kalıyor kadının rahatlıga bak:)

O da hakli...
Alis-veris isini evet zorlanmaya baslamadan yapmak lazim ama cantayi cok erken hazirlamayacagim ben de...
Sonra hersey hazir olunca beklemesi daha zor olacak sanki...
Ben tatile gidecegimde de valizi hep son gunler hazirlarim.... Yoksa zaman gecmek bilmiyor sanki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…