- 13 Ağustos 2012
- 928
- 143
- 73
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.061
uzun hikaye kuzum da kısacası arkadaş kazığı eşimle aramı açtı kimseye güvenmiceksin bu hayatta varya onu bilir onu söylerim bu saatten sonra
bencede güvenme hele ki anlattığın olay sana ders olmuştur canının sıkıpda ağlayıp zırlama sakın alpişe yazık(
eşim çok sakin ve olgun karşıladı aslın da bu beni korkutan yani bağırıp çağırması lazımdı
niye böyle yaptı diye kendini yiyosun dimi şimdide
niye böyle yaptı diye kendini yiyosun dimi şimdide
kız nerdesin sen
pek bısey yapmadım buzdolabını temızleyıp mutfagı toparladım kuru gıdalrı falan temızledım bu saat oldu zaten, allahtan bena gelen bayan oyle degıl ben onu , o benı uzmuyor allah ıcınAman sakın bişey yapma sonra alışıyorlar hep bekliyorlar, ben ya ütü ve yemek yapıyorum kadın geldiğinde, ya da çıkıp alışverişe gidiyorum. ama afyondaki kadın " buraları da sen yapıver artık" deyip banyoyu bana bırakıp gidiyordu bişey de diyemiyordum. o kadından sonra bu işte kaşarlandım zaten :)
bende tırstım sabah gorunce ben daha var dıye rahat davranıyorum ama azıcık hareketlenmek mı lazım neee, en azından hastane cantası hazır olsun barıdün yazmıştım..benim de kasılmalarım arttı..bol su içmemiz lazımmış..ama ben de o su olayı hiç yok..günde 1 lt bile olmuyo...
o odunluğu 1 aydır yaşıyorum canım..üstüne nefes de alamıyorum..
o ne yaa meltem..tırstım bak şimdi...
aynen canım..ben de evde olacağım sabahtan akşama kadar burda takılacağım günleri bekliyorum...
demir hapını aç içiyorum canım..içtikten sonra en az 1 saat süt ve süt ürünleri ile kafeinli içeceklerden de uzak durmak gerek..
ben geldım doktordan mutlu mesut bır halde bebegım 2000 gr olmus boyuda 42 cm cok sevndm ustelık buna ragmen benm aldgm kılo 1 kılo bu sefer renjıde olmadım ama takdırde etmedıler bozuldum yanıkafası asagıda kızımın yukarı gogsume sureklı vurdugu sey meger poposuymus yuzunu bıraz daha net anlayabıldık dogum tarıhım 2 gun gerye gelmıs 27 ocak olmus 32+2 cıktım kan ıdrar tahlılı yaptı dogum oncesı ıznımıde aldımm kanım bıraz dusuk cıktı oyuzden demır hapını 2 ye cıkardı bırde ıdrarda seker cıktı dıkkat etmıomusun dedı yooo edyrum dedım ama iç sesim hadı ordan yalancııı yedgın asurelerın hesabını verseneee dedıysede doktora caktrmadım bıraz daha dıkkat edıcem artık 2 hafta snraya bıdaha cagrdı 18 aralık cıkarkende gırıstekı kızlara dogum ucretlerını srdum normal 390 epıdural normal 600 sezeryan 600 esım 390 ı duyunca normal dogumla ılgılı cok olumlu seyler anlatmaya basladı nyeyse:):)
maşallahhh bebeğine tubilim :)) sanada tabi şekerin çıkma ihtimalini düşünerek dikkat etmemiz lazım aşureleri götürmekle olmuyor kidoğum ücretleride ne güzel valla düşükmüş
bızım buralar oyle canm ya bazen burdakılerden cok ucuk rakamlar dyyrum 2000 3000 5000 10000 valla sok olyrum napardık ozamana evde dgrrdum heralde:)
asıl ben burlardayım şekerim sen yoksunher zamanki yerde :)) sen nerdesin??????? asıl sen yoksun
ben geldım doktordan mutlu mesut bır halde bebegım 2000 gr olmus boyuda 42 cm cok sevndm ustelık buna ragmen benm aldgm kılo 1 kılo bu sefer renjıde olmadım ama takdırde etmedıler bozuldum yanıkafası asagıda kızımın yukarı gogsume sureklı vurdugu sey meger poposuymus yuzunu bıraz daha net anlayabıldık dogum tarıhım 2 gun gerye gelmıs 27 ocak olmus 32+2 cıktım kan ıdrar tahlılı yaptı dogum oncesı ıznımıde aldımm kanım bıraz dusuk cıktı oyuzden demır hapını 2 ye cıkardı bırde ıdrarda seker cıktı dıkkat etmıomusun dedı yooo edyrum dedım ama iç sesim hadı ordan yalancııı yedgın asurelerın hesabını verseneee dedıysede doktora caktrmadım bıraz daha dıkkat edıcem artık 2 hafta snraya bıdaha cagrdı 18 aralık cıkarkende gırıstekı kızlara dogum ucretlerını srdum normal 390 epıdural normal 600 sezeryan 600 esım 390 ı duyunca normal dogumla ılgılı cok olumlu seyler anlatmaya basladı nyeyse:):)
tabi onada bişey lazım söyletme beni burdaevde doğum herkesin harcımı hemde okdr araştıran bizler içinn şaka gibi tubilim
asıl ben burlardayım şekerim sen yoksun
maşallah tubacım kızına bu erkekler hep aynı bende ela da doğum için sancı odasında beklerken kadınlar bağırıyordu eşimle annem de kim bağırıyor diye sormuş ebe de sinem bağırıyor diyin ce hemen doktorun yanına gitmişler biz normal doğum istemiyoruz hemen sezeryana alın demiş neyse ebe gelip sancıyı çıkardı seni sezeryana alıyoruz dedi senin bağırdığını zannetmişler falan filan neyse ben sezeryana gitdeceğim diye bekliyorum neyse eşim ücretti öğrenmeye gitmiş o sıra normal doğum ücretsiz mecburi sezeryan 500 isteye bağlı sezeryan 1.100 tl tabi bizimki fiyatları duyunca hemen yanıma geldi beni sancı odasının dışına aldılar eşim canım sancın filan varmı dedi yok dedim sen mi bağırıyordun az önce dedi yok dedim tamam canım git yat dinlen sen dedi ben içeri girdim ebe de peşimden girdi tekrar dan suni sancı takıldı ne olduğunu sorduğumda eşin nasıl olsa mecburi sezeryan olacak bekleyelim bu arada olursa normali de deneyelim demiş deli yaa
dgru dıonn benım bade'nın gogus altına dayadıgından lazımm :):):):)yok kıss ben normalı hastanede bıle dguramam gıbı gelıoo acıya katlanmada pek ıyı deglmm nolcak bakalım
pek bısey yapmadım buzdolabını temızleyıp mutfagı toparladım kuru gıdalrı falan temızledım bu saat oldu zaten, allahtan bena gelen bayan oyle degıl ben onu , o benı uzmuyor allah ıcın
bende tırstım sabah gorunce ben daha var dıye rahat davranıyorum ama azıcık hareketlenmek mı lazım neee, en azından hastane cantası hazır olsun barı
asıl ben burlardayım şekerim sen yoksun
maşallah tubacım kızına bu erkekler hep aynı bende ela da doğum için sancı odasında beklerken kadınlar bağırıyordu eşimle annem de kim bağırıyor diye sormuş ebe de sinem bağırıyor diyin ce hemen doktorun yanına gitmişler biz normal doğum istemiyoruz hemen sezeryana alın demiş neyse ebe gelip sancıyı çıkardı seni sezeryana alıyoruz dedi senin bağırdığını zannetmişler falan filan neyse ben sezeryana gitdeceğim diye bekliyorum neyse eşim ücretti öğrenmeye gitmiş o sıra normal doğum ücretsiz mecburi sezeryan 500 isteye bağlı sezeryan 1.100 tl tabi bizimki fiyatları duyunca hemen yanıma geldi beni sancı odasının dışına aldılar eşim canım sancın filan varmı dedi yok dedim sen mi bağırıyordun az önce dedi yok dedim tamam canım git yat dinlen sen dedi ben içeri girdim ebe de peşimden girdi tekrar dan suni sancı takıldı ne olduğunu sorduğumda eşin nasıl olsa mecburi sezeryan olacak bekleyelim bu arada olursa normali de deneyelim demiş deli yaa
canım ılk hamılelıgmde seker degerlerım cok guzel cıktı ama ertesı aylarda rutın ıdrar tahlılımde seke gozukuyordu dr tekrar seker tahlılı yaptırdı ve oda guzel cıktı seker olmadıgından emın olduktan sonra doktorum hamılelıkte bazı maddeler ıdrarda seker gıbı gozukebılıyor dedı , aklında olsun degerın normalde buyuk ıhtımal seker degıldır ıdrardakıben geldım doktordan mutlu mesut bır halde bebegım 2000 gr olmus boyuda 42 cm cok sevndm ustelık buna ragmen benm aldgm kılo 1 kılo bu sefer renjıde olmadım ama takdırde etmedıler bozuldum yanıkafası asagıda kızımın yukarı gogsume sureklı vurdugu sey meger poposuymus yuzunu bıraz daha net anlayabıldık dogum tarıhım 2 gun gerye gelmıs 27 ocak olmus 32+2 cıktım kan ıdrar tahlılı yaptı dogum oncesı ıznımıde aldımm kanım bıraz dusuk cıktı oyuzden demır hapını 2 ye cıkardı bırde ıdrarda seker cıktı dıkkat etmıomusun dedı yooo edyrum dedım ama iç sesim hadı ordan yalancııı yedgın asurelerın hesabını verseneee dedıysede doktora caktrmadım bıraz daha dıkkat edıcem artık 2 hafta snraya bıdaha cagrdı 18 aralık cıkarkende gırıstekı kızlara dogum ucretlerını srdum normal 390 epıdural normal 600 sezeryan 600 esım 390 ı duyunca normal dogumla ılgılı cok olumlu seyler anlatmaya basladı nyeyse:):)
ay saka gıbıymıs esın cok guldum yaa:)asıl ben burlardayım şekerim sen yoksun
aynı anda yazmısız:))))) canta ıcınde bende oyle dusunuyordum kı alışverısım eksık kıyafetler yıkanıp utulenmedı gecelık yok canta yok:) yapacak adam da yokkkk:) annem alcaktı pıjamayı buldunmu dedı evet dedım ne zaman alıcaksın dedı bılmıyorum canta hazırlamadım dedım , hazırlarsın ay sonu acele etme dıyormaşallah hadi gözün aydın canım darısı hepimizin başına kötü haberle gelmeyelim hiç birimiz inşallah
yaa ben de 28 aralıkta izne çıkıyorum o zaman yapayım dedim geç mi ? tırstırdınız beni de :18:
hahahaha senin ki de pek uyanıkmış vallavalla halime şükrettim bizim hastanede sezeryan , normal hepsi aynı fiyat 1000 tl şu an için yılbaşından sonra nolur bilemiyorum ama iyi ki de aynı yoksa benim kociş neler yapardı acep
aynı anda yazmısız:))))) canta ıcınde bende oyle dusunuyordum kı alışverısım eksık kıyafetler yıkanıp utulenmedı gecelık yok canta yok:) yapacak adam da yokkkk:) annem alcaktı pıjamayı buldunmu dedı evet dedım ne zaman alıcaksın dedı bılmıyorum canta hazırlamadım dedım , hazırlarsın ay sonu acele etme dıyorzaten gerıye 20 gun kalıyor kadının rahatlıga bak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?