- Konu Sahibi papatya3459
-
- #29.021
maş. bacım senin birşey kalmamışşş yawww benim alacaklar çok daha yıkama işinde bitmiş maş. valla
günaydın şekerim , ben sabah 8 de giriyorum, bi geçmiş yapıyorum o sırada bile 2-3 sayfa ilerliyor
Günaydııııın :)) sıcaklardan şikayet edenleri ankaraya bekleriz :)) Şu anda 5 derece ve kar yağıyor, eşim 8de evden çıktı kar yüzünden yolda kalmış :) İzmir Adanaa uyumaaa ankaraya gel :)))
ah canım..elimde olsa gelmem mi..önce sana uğrar..sonra annemlerin yanına eskişehire geçerdim..süper olurdu..
Beni bu kasılmalarım öldürecek bir gün ama panikten ! dün yürüyüş yapıyorum sürekli kasılıyor, göbüşe ağırlık çöküyor falan. uzun da yürümedim 15 dakika falan yürüyebildim. doğuruyorum sandım. Bir de vücudumu değişik hissetmeye başladım, yatarken genital bölgemde zonklamayla uyanıyorum, uyurken bile kasılmalarım oluyo, vücudumun değiştiğini hissediyorum, bakalım gideyim doktora cumartesi, soracağım.
gunaydın gece boyu yagmur yagdı buraya da saganak halınde , ama hala kıs gelmıs gıbı degıl bunlar ben hala ısınmak ıcın klıma acmadım dun butun gun camlar acık oturdum havalansın ev dıye ama usumedım heralde hamılelıgınde etkısı var bunda vucudum fazla sıcak
bu arad gece ılk defa yatakta odun gıbı hıssettım kendımı her donme ıhtıyacı hıssettıgımde uyandım da dondum ıyıce agırlasmaya basladım galıba dune kadar pıt pıtdonerdım yatakta oysakı, buda demek oluyor kı bebek ıyıce buyudu agırlık merkezım kendını sastı kutuk gıbı bır hatun oldum:))
ocak annalerındekı bayanın bdt sı 3 ocak yanı 36 haftalık doguruyor , benım ocak bası dogurmam gıbı ayyyy stres oldum ne canta ne gecelık hıc bısey hazır degıl yaaaa
bi selam verip kaçmış gibi oldum izne çıkayım da hepinizi chat manyağı yapayım diye dört gözle bekliyorum ama nerdeee geçmiyo zaman diyorum. hamilelik hormonlarım tavan yaptı kızlar zaman azaldıkça ben daralıyorum. korkuyorum anneeeeee :84::84::84::84::84::84::84:
günaydınn hanımlarrrr, ne güzel çoğunuzun nickinin altında bebişlerin iismi yazıyoor biz hala karar veremedikkkisimsiz kahramanım benim:) kızlar birde kan ilacını açken mi tokken mi içiyorsunuz ben doktora sormayı unutuyorum oda söylemiyor
maş. bacım senin birşey kalmamışşş yawww benim alacaklar çok daha yıkama işinde bitmiş maş. valla
korkma kızzz korkmaaa diyorumda bende hepiçimden korkma ne olcakki bişe yok bunda sonrasını düşün diyorumm bide dün otrudumm normal doğumu izledimm durdummmmeşim bi kızdı banaa napıyosunn diye ama ben izleikçe korkumu yeniyorum gibi geldi oda izleme bilmemen daha iyi diyor
Bebeğinizin Tüm Bakım İhtiyacı Tek Bir Çantada! Chicco Bebek Bakım Ürünleri Seti 122 TL Yerine 39,90 TL! Renk Seçenekleriyle!
200 ml. göz yakmayan saç ve vücut şampuanı, 72'li temizleme mendili, 150 gr. bebek pudrası, 100 ml. pişik önleyici kremden oluşan set
Mavi ve pembe renk seçenekleriyle özel Chicco çanta
Chicco kalitesi ile bebeğinize en iyi bakım
Bebeğinizin bakım ihtiyacını karşılayacak her ürün tek bir çantada hep yanınızda
kızlar chicco bakım ürünleri fiyatı nasıl çantasıyla beraber bunu netten mail gelmiş şimdi eşim gönderdi ama civildede bu fiyattı tv de gösteriyordu? önerileriniz, eleştirileriniz??????
oooo daha doğuma çok var kaç kere döner o daha hakkımızda en hayırlısı sağlıklısı inşallahBende normal doğumları izledim. Filmlerdeki gibi yırtınmıyorlar. Korkularım azaldı benim de. Ama bebek buna müsaade etmeyecek sanırım. Dönmedi bir türlü. Doğum pozisyonu almadı. Oturuyor içimde. Kendimi normale hazırlamıştım
ben demir hapı içiyorum onu da aç karnına içiyorumgünaydınn hanımlarrrr, ne güzel çoğunuzun nickinin altında bebişlerin iismi yazıyoor biz hala karar veremedikkkisimsiz kahramanım benim:) kızlar birde kan ilacını açken mi tokken mi içiyorsunuz ben doktora sormayı unutuyorum oda söylemiyor
kızlar şimdi birşey sormam lazım size ben bebişin kıyafetlerini atıp bir makinada yıkayayım diyorum da boyama yapmaz dimi ya ne diyorsunuz siz nasıl yıkadınız örgüleride ayrı bir makina da yıkarım diyorum ama şimdi koyu pembe yeleği var beyaz yeleği var nasıl yapayım ne diyorsunuz
kızlar şimdi birşey sormam lazım size ben bebişin kıyafetlerini atıp bir makinada yıkayayım diyorum da boyama yapmaz dimi ya ne diyorsunuz siz nasıl yıkadınız örgüleride ayrı bir makina da yıkarım diyorum ama şimdi koyu pembe yeleği var beyaz yeleği var nasıl yapayım ne diyorsunuz
ne yapayım sürekli evdeyim, kendime yapacak iş aradığım zamanlar yapmıştım yıkama ütülemeyi :)) ileride ağırlaşıp yapamazsam diye alışverişi tamamlamıştım, ha bir de uzun kollu çıtçıtlı badimiz eksik bak onu unuttum :))
ben 37.ci haftamda izine çıkınca yapmayı düşünüyorum bunları ama bir yandan da nolur nolmaz diye korkuyorum
tamam kuzum öyle yapayım o zaman bende 40 da yıkayayımmm
ilk yıkamada renkler birbirine geçebilir, ben benzer renkleri 30 derecede kısa programda yıkadım (30 dk), ütüyü de en yüksek derecede yaptım buharlı
hmmmmm tamam teşekkür ederim kızlar saolunnnn
bu arada chicconun şampuanı benim kuzenimde konak yapmıştı, ben klasikten şaşmadım jhonson baby yenidoğan şampuanı aldım.
ben geçen gün dikkat bebek var ı izledim de onda bile doğuruyodum normal doğumu izlesem nolurum bilmem
kuzum chicco yu hiç bilmiyorum ben sebamed alıcam ama onu biliyorum
oooo daha doğuma çok var kaç kere döner o daha hakkımızda en hayırlısı sağlıklısı inşallah
ben demir hapı içiyorum onu da aç karnına içiyorum
ilk sefer de hepsi yıkanacak ya nasıl olsa ondan çok olur. renklerine göre ayır istersen bi de zaten maksat sudan geçirmek ondan 40 derecede yıkasak yeter gibi geliyor sanki çok sıcağa gerek yok gibi
krem pudra alacağımmmm bebe yağı johnson baby şampuan unıbaby pişik kremi unıbaby başka birşey almayacağım yok vücut şampuanı yok sabunu falan gerek görmüyorum onlara
kızlar bende bu 13 aralıkda konuşucam doktorumla bakalım normal doğum için ne olcak ayy heyecanlıyımm uyuyım da günler çabuk geçsin diyorumm hep :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?