2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar şimdi birşey sormam lazım size ben bebişin kıyafetlerini atıp bir makinada yıkayayım diyorum da boyama yapmaz dimi ya ne diyorsunuz siz nasıl yıkadınız örgüleride ayrı bir makina da yıkarım diyorum ama şimdi koyu pembe yeleği var beyaz yeleği var nasıl yapayım ne diyorsunuz

günaydın şekerim , ben sabah 8 de giriyorum, bi geçmiş yapıyorum o sırada bile 2-3 sayfa ilerliyor

geçmişi okyorum tam bitiyor derken
bakıyorum gene eklenmiş sayfalar.pes ediyorum bende

bu arada bende bebişin kıyafetlerini hazırladım.ama henüz çanta haline getiremedim.
görümcem oğlunun eşyalarını getirdi.eksiklerim tamamlanmış oldu.
oğlumun beşiğide geldi.kapı süsü hazır.
10 aralıktada şifonyeri gelince içine yerleştireceğim ortadan kalkacak inş

dün yazmıştım..benim de kasılmalarım arttı..bol su içmemiz lazımmış..ama ben de o su olayı hiç yok..günde 1 lt bile olmuyo...

o odunluğu 1 aydır yaşıyorum canım..üstüne nefes de alamıyorum..

ocak annalerındekı bayanın bdt sı 3 ocak yanı 36 haftalık doguruyor , benım ocak bası dogurmam gıbı ayyyy stres oldum ne canta ne gecelık hıc bısey hazır degıl yaaaa

o ne yaa meltem..tırstım bak şimdi...

aynen canım..ben de evde olacağım sabahtan akşama kadar burda takılacağım günleri bekliyorum...

demir hapını aç içiyorum canım..içtikten sonra en az 1 saat süt ve süt ürünleri ile kafeinli içeceklerden de uzak durmak gerek..

maş. bacım senin birşey kalmamışşş yawww benim alacaklar çok daha yıkama işinde bitmiş maş. valla

ne yapayım sürekli evdeyim, kendime yapacak iş aradığım zamanlar yapmıştım yıkama ütülemeyi :)) ileride ağırlaşıp yapamazsam diye alışverişi tamamlamıştım, ha bir de uzun kollu çıtçıtlı badimiz eksik bak onu unuttum :))

ben geçen gün dikkat bebek var ı izledim de onda bile doğuruyodum normal doğumu izlesem nolurum bilmem

kuzum chicco yu hiç bilmiyorum ben sebamed alıcam ama onu biliyorum

oooo daha doğuma çok var kaç kere döner o daha hakkımızda en hayırlısı sağlıklısı inşallah

ben demir hapı içiyorum onu da aç karnına içiyorum

ilk sefer de hepsi yıkanacak ya nasıl olsa ondan çok olur. renklerine göre ayır istersen bi de zaten maksat sudan geçirmek ondan 40 derecede yıkasak yeter gibi geliyor sanki çok sıcağa gerek yok gibi

ilk yıkamada renkler birbirine geçebilir, ben benzer renkleri 30 derecede kısa programda yıkadım (30 dk), ütüyü de en yüksek derecede yaptım buharlı

bu arada chicconun şampuanı benim kuzenimde konak yapmıştı, ben klasikten şaşmadım jhonson baby yenidoğan şampuanı aldım.

6 tane aldım ben uzun kollu çıtçıtlı badi kuzu 5 tanede kısa kollu var yete herhalde diye düşünüyorum bakalım

ben 37.ci haftamda izine çıkınca yapmayı düşünüyorum bunları ama bir yandan da nolur nolmaz diye korkuyorum

bende öyle düşünüyordum ama ablam kızdı yıka ütüle hazır olsunlar dedi bakalım önümüzdeki hafta inş. yaparımmm

bu arada chicconun şampuanı benim kuzenimde konak yapmıştı, ben klasikten şaşmadım jhonson baby yenidoğan şampuanı aldım.

krem pudra alacağımmmm bebe yağı johnson baby şampuan unıbaby pişik kremi unıbaby başka birşey almayacağım yok vücut şampuanı yok sabunu falan gerek görmüyorum onlara

ben mothercare in 10 lu tulumlarından almıştım sürekli kusacak diye, 7li paketlerden de aldım ama dikkat etmemişim içinden 2 kolsuz 5 kısa kollu çıktı. 5 -6 tane de uzun kollu alsam yeter diye düşünüyorum ben de. bi de tulumun altına giydirmek için külotlu çorap aldım.

tamam canım tşk.ederim çoğunluk sebamedden yana ben de öle yapayım en iyisi çamaşırlardada tozu çıksın yeter ztn biçoğunu paketlerden çıkarıcaz

kızlar bende bu 13 aralıkda konuşucam doktorumla bakalım normal doğum için ne olcak ayy heyecanlıyımm uyuyım da günler çabuk geçsin diyorumm hep :))

krem pudra alacağımmmm bebe yağı johnson baby şampuan unıbaby pişik kremi unıbaby başka birşey almayacağım yok vücut şampuanı yok sabunu falan gerek görmüyorum onlara

benim kuzenim 1.5 yaşında, doğduğundan beri bephantene krem kullandı teyzem, hafif kızarıklık olduğunda da bephantene merhem sürdü hiç pişik olmadı. ben de aynısını yapıcam. bebe yağı aynı marka aldım ben de, ama ilk doğduğu zamanlar zeytinyağı süreceğim sadece eklem yerlerine (ananemin zeytinliği var, yağını kendi çıkarıyo, organik yani :)). bir de zeytinyağının boy uzattığına dair söylentiler var, özellikle bacaklarına bol bol sürcem :))

Merhaba kızlar cumadan bu yana giremiyorum geçmişi de okumadım zaten 100 sayfa birikmiş. Herkez iyidir umarımm artık sondan başlayacağım okumaya çünki bu kadar sayfa okuyana kadar siz bir 100 sayfa daha yaparsınız

ayy bunları okudukça bana fenalıklar basıyo ne çok işimiz var daha
ben anca akşamları eve gidip popişi yayıyorum şimdiden bol bol enerji depoluyorum

kızlar bende bu 13 aralıkda konuşucam doktorumla bakalım normal doğum için ne olcak ayy heyecanlıyımm uyuyım da günler çabuk geçsin diyorumm hep :))

ben de bu cumartesi doğumu nasıl anlayacağımı falan sorucam, ya anlamazsam diye korkularım var çünkü bi de şu kesi işini sorcam bakalım :))

kızlar ben bi uyuyayımm kendime geliyimm seviyorum hepinizi dikkat edin kendinize ve kuzucuklarınıza öptümmm kocamannnnn hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…