- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.701
selamlar.kızlar benım bebıs 1.800 kg olmus az gibi geldi bana sizin bebişler ne kadar
haftası ne canımselamlar.kızlar benım bebıs 1.800 kg olmus az gibi geldi bana sizin bebişler ne kadar
haftası ne canım
yok yok ben sacmalamısım dogru gormusun:)))))))))9e altta 30 yazmıyomuydu..ben mi saçmalıyorum..dur bi bakayım..
kızımda da 3 kg dedi 4 doğdu doğru galiba
30 canım
ay canım kıyamam sana ben bıle okurken kotu oldum yaaaamerhaba kızlar....suan oyle kotuyumkı daha yenı kendıme geldım bır yere gtmıstım bugun tam evın sokagına gırdım 5 tane kopek nasıl saldrdılar normalde yuruyemeyen ben nasıl kosuyrum bı yandan bagryrum allahm kabus gıbı bır komsu cıktı kovaladı onları ama 1 saat kendme gelemedm tır tır tıtredım daha yenı tıtreemem gectı aglamaktan gozlerım sıstı kadın dıokı allah korudu ben gelmesem senı yatrrlardı yere ısısrrlardı aklıma geldkce aglyrumm napardımm bukadar aglamaya korkmaya bebegıme bısı olcak dıe cok korktum allah korudu ama hala ustumden atamadımm
canım 29+4 te 1645 gr dık bız kı ırı bebek dıyor dr30 canım
merhaba kızlar....suan oyle kotuyumkı daha yenı kendıme geldım bır yere gtmıstım bugun tam evın sokagına gırdım 5 tane kopek nasıl saldrdılar normalde yuruyemeyen ben nasıl kosuyrum bı yandan bagryrum allahm kabus gıbı bır komsu cıktı kovaladı onları ama 1 saat kendme gelemedm tır tır tıtredım daha yenı tıtreemem gectı aglamaktan gozlerım sıstı kadın dıokı allah korudu ben gelmesem senı yatrrlardı yere ısısrrlardı aklıma geldkce aglyrumm napardımm bukadar aglamaya korkmaya bebegıme bısı olcak dıe cok korktum allah korudu ama hala ustumden atamadımm
akşam şöyle bi duş ohh sonra dinlen...umarım yarın tatildir..iş yerindeyim. yoğun bir gündü ellerim ve ayaklarım balon gibi. ve sırtımm belim kopuyor
yok yok ben sacmalamısım dogru gormusun:)))))))))9
yok be yawrum ondan demedım :))) nocaz bız boyle karanlıkların efendısı olduk:) bende hıc ısık sevmıyorum yaaaf:)ayy canım geçmiş olsun..şekerli su içseydin biraz ya..
akşam şöyle bi duş ohh sonra dinlen...umarım yarın tatildir..
meltemcim karanlıkta oturuyorum..yazıları zor yazıyorum..gözler abuk subuk görüyor ondan saçmalıyor olabilirim dedim..
yok be yawrum ondan demedım :))) nocaz bız boyle karanlıkların efendısı olduk:) bende hıc ısık sevmıyorum yaaaf:)
ay canım kıyamam sana ben bıle okurken kotu oldum yaaaacok gecmıs olsun allahtan kosabılmıssın beledıyeye haber evr hemen yaaa
canım 29+4 te 1645 gr dık bız kı ırı bebek dıyor dr
ayy canım geçmiş olsun..şekerli su içseydin biraz ya..
akşam şöyle bi duş ohh sonra dinlen...umarım yarın tatildir..
meltemcim karanlıkta oturuyorum..yazıları zor yazıyorum..gözler abuk subuk görüyor ondan saçmalıyor olabilirim dedim..
eger ılk dogumun sezeryan ıse 39. haftada alıyorlar bebegı ama oda 1 5 subata denk gelır senın sat kac kı?saolun kızlar.bide burada ki hesaplayıcıda 23 şubatta doğcak diyo.ama doktor şubatın ilk haftası alırız dedi kafam karıştı
aynenn..zaten ben geceleri de çok severim de..bakma işte şartlar...yanlız karanlıkların efendisini de tuttum haaa...
eger ılk dogumun sezeryan ıse 39. haftada alıyorlar bebegı ama oda 1 5 subata denk gelır senın sat kac kı?
sen 14 ocaktamı cıkıcaksın ızne[/QU
evet canım..bir hafta-10 gün sonra da doğum..nasıl olcak bilmiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?