2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
selamlar.kızlar benım bebıs 1.800 kg olmus az gibi geldi bana sizin bebişler ne kadar

sana da selam ey gebe takılma kilo ya benim şu son 4 günde anladığım doğmadan ne kilosu ne de boyu bilinmiyor. bir de bu bebeklerin günlerine , genetik yapınıza göre değişiyor. düşük olsa doktorun muhakkak söylerdi. bana 2 ay önce gittiğimde aynen şu cümleyi kurmuştu bebeğin göbek çevresi 1 hafta geriden geliyor. ekmeği kes , süt , et , yumurta yicen demişti.

merhaba kızlar....suan oyle kotuyumkı daha yenı kendıme geldım bır yere gtmıstım bugun tam evın sokagına gırdım 5 tane kopek nasıl saldrdılar normalde yuruyemeyen ben nasıl kosuyrum bı yandan bagryrum allahm kabus gıbı bır komsu cıktı kovaladı onları ama 1 saat kendme gelemedm tır tır tıtredım daha yenı tıtreemem gectı aglamaktan gozlerım sıstı kadın dıokı allah korudu ben gelmesem senı yatrrlardı yere ısısrrlardı aklıma geldkce aglyrumm napardımm bukadar aglamaya korkmaya bebegıme bısı olcak dıe cok korktum allah korudu ama hala ustumden atamadımm

ay canım kıyamam sana ben bıle okurken kotu oldum yaaaa cok gecmıs olsun allahtan kosabılmıssın beledıyeye haber evr hemen yaaa

canım 29+4 te 1645 gr dık bız kı ırı bebek dıyor dr

ayy canım geçmiş olsun..şekerli su içseydin biraz ya..

iş yerindeyim. yoğun bir gündü ellerim ve ayaklarım balon gibi. ve sırtımm belim kopuyor
akşam şöyle bi duş ohh sonra dinlen...umarım yarın tatildir..

yok yok ben sacmalamısım dogru gormusun:)))))))))9

meltemcim karanlıkta oturuyorum..yazıları zor yazıyorum..gözler abuk subuk görüyor ondan saçmalıyor olabilirim dedim..

yok be yawrum ondan demedım :))) nocaz bız boyle karanlıkların efendısı olduk:) bende hıc ısık sevmıyorum yaaaf:)

saolun kızlar.bide burada ki hesaplayıcıda 23 şubatta doğcak diyo.ama doktor şubatın ilk haftası alırız dedi kafam karıştı

ay canım kıyamam sana ben bıle okurken kotu oldum yaaaa cok gecmıs olsun allahtan kosabılmıssın beledıyeye haber evr hemen yaaa

canım 29+4 te 1645 gr dık bız kı ırı bebek dıyor dr

cok sagolun komsu o sıra bır bardak su getrdı onu bıle ıcemedım sımdıde yenı yenı kendıme gelyrum bırazcık yatıcam ancak kendme gelrım

saolun kızlar.bide burada ki hesaplayıcıda 23 şubatta doğcak diyo.ama doktor şubatın ilk haftası alırız dedi kafam karıştı
eger ılk dogumun sezeryan ıse 39. haftada alıyorlar bebegı ama oda 1 5 subata denk gelır senın sat kac kı?
aynenn..zaten ben geceleri de çok severim de..bakma işte şartlar...yanlız karanlıkların efendisini de tuttum haaa...

sen 14 ocaktamı cıkıcaksın ızne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…