- Konu Sahibi papatya3459
-
- #30.741
ay kıyamam :))) kac haftalık dogum yaptıkıKızlar bebek alışverişlerinizi ve kendi alışverişlerinizi yavaş yavaş bitirmelisiniz.İş yerinde bi arkadaşım 35 haftalıkken ,güllük gülüstanlık şıkır şıkır çalışırken ansızın suyu geldi.Wc ye gitmişti,gelmeyince meraklandık,baktıkki oturmuş ağlıyor,noldu dedik,suyum geldi dedi.Ambulans kapımızdaydı zaten neden üzülüyorsun atlar gideriz dedik.Sen evin anahtarını ver biz alalım çantanı dedik ve meğersem çantası daha hazır olmadığı için ağlıyormuş.Kızı hastaneye gönderdik biz de pijama almaya gittik,garibim yeni kokulu geceliğini giydi,tacı bile yoktu.Bebeğin kıyafetleri ütüsüzdü.Artık köşe başında çantalar yerini almalı.
Doğum Hikayelerim II | Facebook
demınden verı fotolara bakıyorum mest oldum yaaaaa
Kızlar bebek alışverişlerinizi ve kendi alışverişlerinizi yavaş yavaş bitirmelisiniz.İş yerinde bi arkadaşım 35 haftalıkken ,güllük gülüstanlık şıkır şıkır çalışırken ansızın suyu geldi.Wc ye gitmişti,gelmeyince meraklandık,baktıkki oturmuş ağlıyor,noldu dedik,suyum geldi dedi.Ambulans kapımızdaydı zaten neden üzülüyorsun atlar gideriz dedik.Sen evin anahtarını ver biz alalım çantanı dedik ve meğersem çantası daha hazır olmadığı için ağlıyormuş.Kızı hastaneye gönderdik biz de pijama almaya gittik,garibim yeni kokulu geceliğini giydi,tacı bile yoktu.Bebeğin kıyafetleri ütüsüzdü.Artık köşe başında çantalar yerini almalı.
Meltem nasipse ben de 28 ocakta sezaryen olacağım,yarıyıl tatilinin üçüncü günü olmuş oluyor.26 ocak cumartesi oluyor,pazar günü doktorun çalışıyor o zaman değil mi?
amın canım yaaaa allah hepımıze sag salım vaktınde kucagımıza almayı nasip etsınçok güzellerr..ağlamak istiyorum..hatta ağlıyorum...tek hayalini kurduğum şey tam da bu..onu ilk gördüğüm an..allahım sağlıkla sıhhatle hepimiz görelim o günü inşallah..tabi bu arada isteyen herkese de nasip etsin..
:18::18::18::18: esın hazırlanalım valla nolur nolmaz ben ıyıce sona geldıgımı hıssetmeye basladımmmmyaaaaa :18::18::18::18::18::18:
ay kıyamam :))) kac haftalık dogum yaptıkı
ocak sonuna dogru ayarla sen kendını :44:benim sat 1 mayıs doktorum geç döllenme dedi 12 şubat doğum dedi bakalım ne zaman olacak
benım arkadasımda oyle dogum yaptı allaha sukur kuvezede gırmedı maşallahı var yanı 3.5 aylık oldu sıpa:)35 haftalıktı canım,hal böyle olunca doğum sonrasına 16 hafta aktarılmış oldu yani tam 4 ay.ama bebek haliyle küçük geldi ve daha yoğun ilgilenmek gerekti,biz görmeye bile gitmedik,ikinci kırkın çıksın bi toparlanın geliriz dedik.
Kızlar bebek alışverişlerinizi ve kendi alışverişlerinizi yavaş yavaş bitirmelisiniz.İş yerinde bi arkadaşım 35 haftalıkken ,güllük gülüstanlık şıkır şıkır çalışırken ansızın suyu geldi.Wc ye gitmişti,gelmeyince meraklandık,baktıkki oturmuş ağlıyor,noldu dedik,suyum geldi dedi.Ambulans kapımızdaydı zaten neden üzülüyorsun atlar gideriz dedik.Sen evin anahtarını ver biz alalım çantanı dedik ve meğersem çantası daha hazır olmadığı için ağlıyormuş.Kızı hastaneye gönderdik biz de pijama almaya gittik,garibim yeni kokulu geceliğini giydi,tacı bile yoktu.Bebeğin kıyafetleri ütüsüzdü.Artık köşe başında çantalar yerini almalı.
ocak sonuna dogru ayarla sen kendını :44:
ısyerınde dogurcanız kız:)bacım ben zaten ocak 20 de izine çıkıcağımtırsıyorum galiba ben
amın canım yaaaa allah hepımıze sag salım vaktınde kucagımıza almayı nasip etsın
bu arada topıkce masallahımız var erken dguran annemız yok henuz
:18::18::18::18: esın hazırlanalım valla nolur nolmaz ben ıyıce sona geldıgımı hıssetmeye basladımmmm
35 haftalıktı canım,hal böyle olunca doğum sonrasına 16 hafta aktarılmış oldu yani tam 4 ay.ama bebek haliyle küçük geldi ve daha yoğun ilgilenmek gerekti,biz görmeye bile gitmedik,ikinci kırkın çıksın bi toparlanın geliriz dedik.
ocak sonuna dogru ayarla sen kendını :44:
sen en azından yıkıcan benım bır gecelıgım bıle yok dahaaaa:)tırstım ki ne tırstım sorma başlarım odasına bu hafta sonu yıkasam mı herşeyi acep :18:
meltemmm korkuyorummmmm :18:
kızlar tırstım ben valla bol bol dua edelim birbirimize . zamanında gelsin bebişler yaaa
yaaaaa :18::18::18::18::18::18:
tuzecim normal doğum olmayacak senin sanırım. kesinleştirmişsiniz tarihi hayırlı olsun :) ben de c.tesi gittim ümit beye, siğillerimdem dolayı sezaryen olabilirmişim. 37. haftada çatı muayenesinde karar verilecek doğum şekline
sen en azından yıkıcan benım bır gecelıgım bıle yok dahaaaa:)
ikinci kırk kı..onu da yeni duyuyorum hay allah..
durun bi dakika ya..bende kayış koptu kızlar....hakkaten sona gelmişiz...[/QUOTEne sandıydın son 40 baska yok!!!!!!!
tırstım ki ne tırstım sorma başlarım odasına bu hafta sonu yıkasam mı herşeyi acep :18:
meltemmm korkuyorummmmm :18:
kızlar tırstım ben valla bol bol dua edelim birbirimize . zamanında gelsin bebişler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?