2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ay kıyamam :))) kac haftalık dogum yaptıkı

yaaaaa :18::18::18::18::18::18:

Meltem nasipse ben de 28 ocakta sezaryen olacağım,yarıyıl tatilinin üçüncü günü olmuş oluyor.26 ocak cumartesi oluyor,pazar günü doktorun çalışıyor o zaman değil mi?

tuzecim normal doğum olmayacak senin sanırım. kesinleştirmişsiniz tarihi hayırlı olsun :) ben de c.tesi gittim ümit beye, siğillerimdem dolayı sezaryen olabilirmişim. 37. haftada çatı muayenesinde karar verilecek doğum şekline

amın canım yaaaa allah hepımıze sag salım vaktınde kucagımıza almayı nasip etsın
bu arada topıkce masallahımız var erken dguran annemız yok henuz

:18::18::18::18: esın hazırlanalım valla nolur nolmaz ben ıyıce sona geldıgımı hıssetmeye basladımmmm

ay kıyamam :))) kac haftalık dogum yaptıkı

35 haftalıktı canım,hal böyle olunca doğum sonrasına 16 hafta aktarılmış oldu yani tam 4 ay.ama bebek haliyle küçük geldi ve daha yoğun ilgilenmek gerekti,biz görmeye bile gitmedik,ikinci kırkın çıksın bi toparlanın geliriz dedik.

benım arkadasımda oyle dogum yaptı allaha sukur kuvezede gırmedı maşallahı var yanı 3.5 aylık oldu sıpa:)

naaaaaptın tuze...bak şimdi panikleriz hepimiz...aynen şıkır şıkır çalışıyoruz bizde walla..hay allah..bebek iyimi bari...

tırstım ki ne tırstım sorma başlarım odasına bu hafta sonu yıkasam mı herşeyi acep :18:

meltemmm korkuyorummmmm :18:

kızlar tırstım ben valla bol bol dua edelim birbirimize . zamanında gelsin bebişler yaaa

ikinci kırk kı..onu da yeni duyuyorum hay allah..

ocak sonuna dogru ayarla sen kendını :44:

durun bi dakika ya..bende kayış koptu kızlar....hakkaten sona gelmişiz...

sen en azından yıkıcan benım bır gecelıgım bıle yok dahaaaa:)

Eşim aradı nerdesin dedi,hastanedeyiz Elif doğuma girdi deyince ne dedi biliyor musun Esinu " hayatım listeni yap bu hafta sonu biz de çıkalım " tutuştu benimki :)

Canım ancak yazabiliyorum kusura bakma,Ümit Bey gelmeden Fatma ebemle sohbet ettik biraz.Durumumu anlattım SSVD konusunda ne düşündüğünü sordum,ama tuzecim hiç riske girme yavrum bak bebek sıkışırsa suni sancı veremiyoruz,epiduralide doğumu uzatıyor diye desteklemiyoruz sen bilirsin dedi.Ümit Bey gelince ona da sordum oda gerçekten risk almak gerekecek dedi.Bebekte sinir sistemine zarar verebiliriz,doğumsal bir çok riski beraberinde getiriyor dedi.SSVD iki kere düşünülmesi gereken bir mevzu dedi.Eşim de risk almayalım,28 ocakta oğlum evdeyken olacak nasipse.Hastane çantası için ne getireyim dedim,Ümit Bey de sorumu duymuş,gecelik ve bebeğin kıyafeti yeterli dedi.İnşallah sağ salim kavuşuruz bebelerimize.

ay ne güldüm..tek başıma hiç bu kadar kahkaha atmamıştım..ah esincim sende de kopmuş kayış..bende bi tek pijama var yıkanacak...nasıl edek..yok ben en iyisi kalkıp yemek hazırlayım..meltem hep der ya anı yaşayın diye..acıktım..yemek yapacam ben..

merhabalar

bakıorumda erken doğumlardan konuşmuşsunuz:18::18:Rabbim bebeklerimizin sağlığı için en uygun zaman neyse o zaman doğumlarını nasip etsin en iyisini Rabbim bilir...

yarın bende doktoruma gidiorum bakalım enfeksiyonu atlatmışmıyım:18::18:

bugun kuaföre gittim doğumdan önce gelip saçlarımı dalgalı fön ya da maşa tarzı yaptırcam dedimbir çılgınlık yapayım deminasıl olsa kestiremiorum şekil verdiremiorum annem yuzuneeeböle çare buldumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…