- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.781
iyice şaşırdık.burayı takip etmeye çalışıyoruz erkenden doğurmamaya çalışıyoruz hazırlıkları tamamlamaya çalışıyoruz evi,kendimizi temiz tutmaya çalışıyoruz çalışıyoruzda çalışıyoruz
bence uzulme ıslerı yoğunsa ayrı yatmak ıstemıs olabılır senın uzulecegını dusunmemıstır bole ufak seylerden uzaklasılmaz sorunu buyutmek uzaklastırır . hem bebek onu daha cok rahatsız edıcek bıraz uyku depolasın:)))))))Doğum yaklaştıkça nasıl da herkes kendi derdine düştü
Eskiden buralar hep dutluktu der gibi, eskiden burda topik öyle hızlı akardı ki yetişmekte zorlanırdık, geçmiş yapmak gözümüzde büyürdü. Bebişler gelmeye, bebişlerini bekleyenlerin kaygıları büyümeye başladı.
bu akşam ilk kez eşim ayrı yatmak istedi. Geceleri onu uyandırıyormuşum hareketlerimle ve uyumaktaki zorlanmalarımla. Bayağı üzüldüm. Demek ki bebek böyle böyle uzaklaştırabilir birbirimizden diye kaygılandım. Sanırım 38. Haftadan itibaren annemde kalacağım.
gerçekten sürekli kafamda evin temizliği var hiç olmadığım kadar titiz oldum :)) akşamları doğumu nasıl yapıcamı dusunmekten uyuyamıyorum sürekli kafamda nasıl olcak dıye soru ısaretlerı ıns hayırlısı olsun allahım herkesın yardımcısı olsun
cnm sen doktorları kafana takma inşallah sağ salim
dünyaya gelir bebeğin, ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar çok karışır
rabbim herşeyin en hayırlsını bilir sen içini ferah tut.
sorma canım ya iki gündür annem geliyor temizlik yapıyoruz ama yapmakla bitmiyor temiz kalmasıda gerekiyor artık kadere
valla nasıl bi sayfa bulduysam akşam akşam agladım ya benmle aynı sorunu yaşamış o kadar cok insan varmış 2011 yılına ait bi yazı buldum ve hep sonucta bebek domuş ama ya ciğerlerinin gelişimi tamamlanmadıgından kaybedilmiş yada böbreklerindeki sorundan dolayı 1hafta küvezde tutulup kaybedilmiş hemde 36.haftalarda nasıl iş bu ya( bende geldim 34.haftaya seviniyorum rabbim sen duy sesimizi ya kimseye taşıyamayacagı yükü verme
Benim hic agri yok. Bebek tplanir gibi sertlesiyo karnim ve geciyo. Nst de baya sanci cikiyo onlar istesertleşmeler doğum sancısı deniyor ama bende anlamadım gitti bu hafta sürekli su geldi durdu belirli aralıklarla idrar olmadığı kesin tutamadım ama acile gittim dün ebe bi kağıtla kontrol etti benden su alarak bebeğin suyu olmadığını söyledi ama o sertleşmeler yüzünden yürümem imkansızlaşıyor
Doğum yaklaştıkça nasıl da herkes kendi derdine düştü
Eskiden buralar hep dutluktu der gibi, eskiden burda topik öyle hızlı akardı ki yetişmekte zorlanırdık, geçmiş yapmak gözümüzde büyürdü. Bebişler gelmeye, bebişlerini bekleyenlerin kaygıları büyümeye başladı.
bu akşam ilk kez eşim ayrı yatmak istedi. Geceleri onu uyandırıyormuşum hareketlerimle ve uyumaktaki zorlanmalarımla. Bayağı üzüldüm. Demek ki bebek böyle böyle uzaklaştırabilir birbirimizden diye kaygılandım. Sanırım 38. Haftadan itibaren annemde kalacağım.
cnm sen doktorları kafana takma inşallah sağ salim
dünyaya gelir bebeğin, ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar çok karışır
rabbim herşeyin en hayırlsını bilir sen içini ferah tut.
Kizlar ayaklarim o kadar feci sismiski resmen Hobbit ayagina donmus. kendimi cok cirkin hissediyorum
gunaydınnnnn yenı bır hafta dogumlar yaklaşıyor heyecan dorukta
Günaydın Meltem,
Herkes bu hafta başlamak üzere tıkır tıkır doğumlara gitmeye başlayacak.Sen de nasipse cumadan sonra az uz girersin artık :2: Doğum yapan artık siteye giremiyor,paylaşımlar çok ok azalacak.Doğum yapacaklara sesleniyorum,doğum sonrası nasıl olduğunuzu bildiren az öz cümleler yazın kızlar.Evde anneler,misafirler olacak ama müsait zamanları kollayalım derim ben.
oğleden sonra doktora gıdıcem belkı carsambaya cekılebılır dogum bellı degıl henuz, su an onun stresı var 2 gunmu 4 gnmu ve ben her turlu heyecanlıyım sancıları arttık kasılmalarımda arttı , extradan vagınaya gıren bebek hareket ettıkce zonklama ataklarım var benı en cok bu zonklamar olduruyor dıkıslerım acıyorezel bende senin gibiyim.sadece toplanma dedikleri kasilmalar var sanci yok. dogurmayacak miyim diyorum bazen:) meltem 5 gunden daha az gunun kaldi. heyecanli misin.
oğleden sonra doktora gıdıcem belkı carsambaya cekılebılır dogum bellı degıl henuz, su an onun stresı var 2 gunmu 4 gnmu ve ben her turlu heyecanlıyım sancıları arttık kasılmalarımda arttı , extradan vagınaya gıren bebek hareket ettıkce zonklama ataklarım var benı en cok bu zonklamar olduruyor dıkıslerım acıyor
gırerım canım arada ya 24 saat uyanık olmucak ya bu bebeHadi hayırlı haberlerle gel canım,sensiz bu forum nasıl olacak şimdiden düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?