2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
neyse kızlar ben yatayım geç oldu yarın çok önemli bir randevum var ağdacıyla
psikolojimi rahatlatmam lazım ilk tecrübem olacak :) herkese ii geceler...

gerçekten sürekli kafamda evin temizliği var hiç olmadığım kadar titiz oldum :)) akşamları doğumu nasıl yapıcamı dusunmekten uyuyamıyorum sürekli kafamda nasıl olcak dıye soru ısaretlerı ıns hayırlısı olsun allahım herkesın yardımcısı olsun

cnm sen doktorları kafana takma inşallah sağ salim
dünyaya gelir bebeğin, ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar çok karışır
rabbim herşeyin en hayırlsını bilir sen içini ferah tut.[/QUOTE]

valla nasıl bi sayfa bulduysam akşam akşam agladım ya benmle aynı sorunu yaşamış o kadar cok insan varmış 2011 yılına ait bi yazı buldum ve hep sonucta bebek domuş ama ya ciğerlerinin gelişimi tamamlanmadıgından kaybedilmiş yada böbreklerindeki sorundan dolayı 1hafta küvezde tutulup kaybedilmiş hemde 36.haftalarda nasıl iş bu ya ( bende geldim 34.haftaya seviniyorum rabbim sen duy sesimizi ya kimseye taşıyamayacagı yükü verme

bence uzulme ıslerı yoğunsa ayrı yatmak ıstemıs olabılır senın uzulecegını dusunmemıstır bole ufak seylerden uzaklasılmaz sorunu buyutmek uzaklastırır . hem bebek onu daha cok rahatsız edıcek bıraz uyku depolasın:)))))))

sorma canım ya iki gündür annem geliyor temizlik yapıyoruz ama yapmakla bitmiyor temiz kalmasıda gerekiyor artık kadere

rabbim herşeyin en hayırlsını bilir sen içini ferah tut.

valla nasıl bi sayfa bulduysam akşam akşam agladım ya benmle aynı sorunu yaşamış o kadar cok insan varmış 2011 yılına ait bi yazı buldum ve hep sonucta bebek domuş ama ya ciğerlerinin gelişimi tamamlanmadıgından kaybedilmiş yada böbreklerindeki sorundan dolayı 1hafta küvezde tutulup kaybedilmiş hemde 36.haftalarda nasıl iş bu ya ( bende geldim 34.haftaya seviniyorum rabbim sen duy sesimizi ya kimseye taşıyamayacagı yükü verme[/QUOTE]

canım sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama rabbim yüzünü güldürür inş.bebeğini sağlıkla alırsın kucağına

canım sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama rabbim yüzünü güldürür inş.bebeğini sağlıkla alırsın kucağına[/QUOTE]

inşallah canım inşallah elimizden gelen hiçbişey yok sadece dua edip bekliyoruz

Benim hic agri yok. Bebek tplanir gibi sertlesiyo karnim ve geciyo. Nst de baya sanci cikiyo onlar iste

Gaz vermekse gaz vermek olsun ama sastim kaldim. Bazi oglan analari oyle pohpohlu buyutuuorlar ki olgunlasamiyor bazi erkekleer. Bircok es siintini nasil giderebilirim diye ugrasirken uykuyu mu dusunuyor hala. Cocugu anne buyutmez i kesinlikle dayatmalisin bence hicbir yere gitme. Esim 2 saatlik uykuyla cook gitti ise kizimin gazi yuzunden...

rabbim herşeyin en hayırlsını bilir sen içini ferah tut.

valla nasıl bi sayfa bulduysam akşam akşam agladım ya benmle aynı sorunu yaşamış o kadar cok insan varmış 2011 yılına ait bi yazı buldum ve hep sonucta bebek domuş ama ya ciğerlerinin gelişimi tamamlanmadıgından kaybedilmiş yada böbreklerindeki sorundan dolayı 1hafta küvezde tutulup kaybedilmiş hemde 36.haftalarda nasıl iş bu ya ( bende geldim 34.haftaya seviniyorum rabbim sen duy sesimizi ya kimseye taşıyamayacagı yükü verme[/QUOTE]
Kotu degil iyi ornekleri oku canim yaaa..asla yasamaz denilip turp gibi olan ne cok bebek var...

inşallah bu kadar sıkıntılı bi hamilelik dönemi geçirttikleri gibi kötü bi sonuçla karşılaşmayızda girerim yine buraya koskocaman harflerle yazarım OĞLUMMM PAŞAM ÇOK İYİ TEYZELERİ diye......

herkes ne sansli bebegini her doktora gidiste goruyor oysa ben yurtdisinda yasadigimdan sadece 20.
haftada gordun oglusumu

KOVA
(21 Ocak - 19 Şubat)

21 Ocak Lider
22 Ocak Bocalayan
23 Ocak Kişilikli
24 Ocak Ulaşılmaz
25 Ocak Kaderci
26 Ocak Faal
27 Ocak Gelişmiş
28 Ocak Dayanılmaz
29 Ocak Kavgacı
30 Ocak Mükellef
31 Ocak Şair
1 Şubat Gönüllü
2 Şubat Kaliteli
3 Şubat Hakiki
4 Şubat Bükülmez
5 Şubat Hatip
6 Şubat Popüler
7 Şubat Ütopik
8 Şubat Müneccim
9 Şubat Canlı
10 Şubat Yürekten
11 Şubat Rahat
12 Şubat Birleştirici
13 Şubat Çevik
14 Şubat Hazır cevap
15 Şubat Mucit
16 Şubat Animatör
17 Şubat Sebatkâr
18 Şubat Dahi
19 Şubat Kâşif

gunaydınnnnn yenı bır hafta dogumlar yaklaşıyor heyecan dorukta

Günaydın Meltem,
Herkes bu hafta başlamak üzere tıkır tıkır doğumlara gitmeye başlayacak.Sen de nasipse cumadan sonra az uz girersin artık :2: Doğum yapan artık siteye giremiyor,paylaşımlar çok ok azalacak.Doğum yapacaklara sesleniyorum,doğum sonrası nasıl olduğunuzu bildiren az öz cümleler yazın kızlar.Evde anneler,misafirler olacak ama müsait zamanları kollayalım derim ben.

ezel bende senin gibiyim.sadece toplanma dedikleri kasilmalar var sanci yok. dogurmayacak miyim diyorum bazen:) meltem 5 gunden daha az gunun kaldi. heyecanli misin.

ezel bende senin gibiyim.sadece toplanma dedikleri kasilmalar var sanci yok. dogurmayacak miyim diyorum bazen:) meltem 5 gunden daha az gunun kaldi. heyecanli misin.
oğleden sonra doktora gıdıcem belkı carsambaya cekılebılır dogum bellı degıl henuz, su an onun stresı var 2 gunmu 4 gnmu ve ben her turlu heyecanlıyım sancıları arttık kasılmalarımda arttı , extradan vagınaya gıren bebek hareket ettıkce zonklama ataklarım var benı en cok bu zonklamar olduruyor dıkıslerım acıyor

Hadi hayırlı haberlerle gel canım,sensiz bu forum nasıl olacak şimdiden düşünüyorum

ruzgR bebek daha fazla beklemek istemiyor sanirim. iyi tarafindan bak meltemcim. dogum tarihine kendi karar verdi ruzgar bebek dersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…