2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kiloya üzülmeyi bıraktım artık. doktor 15 al en fazla dedi ama ben 18 le kapatırım sanırım sayfayı.

tamam canım anca zaten..30 kilo alanlar var ve doğumdan sonra veriyorlar..benimde aynen senin ki gibi kilo olayı büyük ihtimal 18 falan bitririm :))) ohhh yarasın hepimize ve bebişlerimize

Canim Ben de 37+5 hamileyim ve benim ikinci hamileligim
bebek aylar onceden kanala girmis durumda ama bir acilma ypok daha
ve Ben hala calisiyorum doktor izniyle
Yani bebegin kanala girmesi dogumun baslayacagin i gostermiyor.
Ben cok istiyorum dogurmayi artik
Bu aksam randevum var. Eger acilim varsa doktor koruyucu mukozu sokup sanlcinin baslamalsini saglama calisacak ama acilim yoksa hicbirsey yapamam bekliyeceksin diyor

slmmm kızlar...bakıyorumda hepimizinde aynı şikayetleri varmş..aynen bende sancılardan bitap düşmeye başladım..gece uykuları gitti..anca sabaha karşı uyuyabiliyorum bu seferde malum wc sorunu...nerdese altımı bağlıcam yani sık sık gitmekten hayatım wcde geçiyo...hayırlısıyla atlatadık şu günleri..ama beni en çok duygulandıranda 2 oğlumda benm annemmş gibi bana bakıyorlar..görseniz masaj yapmalar,sofra kurmada,kaldırmada yardım etmeler,ev işimi bile yapıyorlar..''anne sen otur yorulma''diyolar..canlarım benm haklarını ödeyemem..bide onları böle gördümü ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,erkek çoçuk olmalarına rağmen çok çok düşünceliler onları çok seviyorum..allah evlatlarımızdan ayırmasın,güzel günlerini görmeyi nasip etsn hepimize...

kiloya üzülmeyi bıraktım artık. doktor 15 al en fazla dedi ama ben 18 le kapatırım sanırım sayfayı.

Ben simdiye kasar 22 kilo aldim ve doktor abartma iyi kilon diyor
Tabii benim 2. hamilelik oldugu icin biraz daha fazla kilo almam normalmis ama Ben de 20 kilonun ustune cikmam diyordumki
Ilk hamileligimde sadece 13 kilo almistim toplamda

ne güzel. oğulların kaç yaşında? bu da kız olacak sanırım. ne güzel yaa bende çok çocuk istiyorum kalabalık aile filan. ama onları yetiştirende sensin ne ekersen onu biçersin dedikleri olay bu sanırım. kızlarr mutfak halımda su lekeleri var. yıkamada çıkmadı gözüme batıyor. silmemek için direndim ama boş durdukça batıyo bana silsem bi zararı olur mu ya erken doğuma sebep olur mu bu tarz işler yoksa spor yerine geçer mi daha mı iyi yani harektli olmak. siz neler yapıyosunuz son zamanlarda hareketli misiniz?

Ben simdiye kasar 22 kilo aldim ve doktor abartma iyi kilon diyor
Tabii benim 2. hamilelik oldugu icin biraz daha fazla kilo almam normalmis ama Ben de 20 kilonun ustune cikmam diyordumki
Ilk hamileligimde sadece 13 kilo almistim toplamda

herkeste farklı oluyor tabi ama senin orantıya göre ben 2. de 30 u bulurum 9-10 kilo alanlara şaşırıyorum yaa . tabi içten içe de bi kıskanmıyo değilim.veririz inşallah değil mi?veririz veririz.:18::18:

ewet canım kalabalığı bende severim..büyük oğlum 11,küçüğüm 8yaşındalar...daha şimdiden kardeşlerinide çok seviyorlar..darısı sanada inşlh..halımı sileceksin!!!!!!!!!!!!inanmıyorum...sakın yapma derim halinin olduğuna bakma..sonra acısını sen çekersin..bırak kalsın canından kıymetlimi kendini yorma..walla spor olacağınıda zannetmiyorum halıyı sildikçe karnını nsl gereçeğini düşün ,yapma....

slm kızlar ben birşey sormak istiyorum hepimizin doğumları peş peşe oldğu için sizden iyi bilen olmaz benim cumartesi gecesinden beri alt ttarafımda ğrım var ama böyle dıştanda içetende el süremiyorum yürümekte zorluk çekiyorum belime ağrıyo sırtıma ani sancıalr giriyo bıçak saplaması gibi acaba doğum belirtisimidir doktorum 1 hafta erken gelebilir diyo 2 haftailerden gidiyo çok canım canım yanıyo kontrolum perşembe günü beklesemmi normalmidir bilemdim sizce ne yapsam kızlr:26::26::26:

kızlar merhaba ara ara girebiliyorum bende doğum yapanlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün..zamanı yaklaşanlar heycan artıyor..bende cuma 34.haftamın soun da gittim doktoruma bebeğim 2471 gr 44 cm ...allaha şükür sancı çıkmadı .24 şubatta doğum olacak allahın izniyle inş. be toplam 7 kilo aldım şuana kadar doktrumdan övgü aldım bu konuda çok şükür bir sıkıntımız yok bekleyişteyiz.

19 subat balık degılmi

hoşgeldin, ben senin dediğin zamanlarda yoktum, rapordan sonra bakmaya başladım buraya. ama gene de ne zamandır yokmuşsun, hoşgeldin desek hoş olur galiba. kilo işi benimde senin gibi. zaten az değildi başında ,şimdiden 16 oldu bile. ben 20 yi bulurum diyorum , hayırlısı.))

alem canım bu oğluşlar. benim oğlumda 5 olacak şubatta.sandalyeyi lavobonun yanına koyup bulaşık yıkamaya çalışıyor minik elleriyle. sen yoyulma diyor. tabi çok sık olmuyor bu ama çok etkiliyor insanı. sonrada yoruldun mu , bak herşeyi yaptım ben diyor. afra, tafra, kıskançlıkta yerinde ama olsun, kurban olurum o tatlılığa. maaşallah seninkilerede:))

Canım sen de Ümt Bey e gidiyordun değil mi,hatta geçen de baktım nerelerde bı kız diye,ama baktım uzun zamandır yazmamışsın,herhalde dedim artık bakmıyor.Biz de iyiyiz ,ben doğum yapmadım,papapa geçen perşembe sezaryen oldu.Bizim hastaneyi değiştirmişsin demekki çünkü zaten 2500 idi fiyatı.Zamlanmadı yani.Devlet hastanesine gideceksen haberim olsun.Büyük doğum hastanesi filan normal yaptırıyorlar ama acilden doğum katına kadar asistanların her biri yokluyor.Zor yani.

Yerim onun minik ellerini.

Çatı ağrısı olabilir.Bazen insann yürümesini bile engelliyor bu ağrı.O bölgedeki bağ dokular gevşediği için ,kemikler ayrılmaya başladığı için bu ağrılar normal.Ani oturup kalkmalara dikkat et,bi de minderle destekle.Yumuşak olsunki batma hissi azalsın.

canım öncelikle cavabın için tşk edeirm 2 haftadır böyle ağrılarım oluyodu ama alt tarafta böyle olmadı sadece sancı vururdu arada şimdi sürekli ağrı var böyle dokunumuyo yürürken bile zor oluyo dediğin gibi mesela kalkerken oturken gece yatakda dönerken açılma gibi birşeymi oluyo dersin canım sıkıntım çok aslındazaten hızla oturmak ne mümkün eşimden destek alıyrum mesleaçok ıuzun oturduysam kalkamıyorum birden :26::26:

Rica ederim byzglm,Benim de öyleydi.Bugünlerde biraz azaldı.Arkadaşlar iş yerinde bana gülüyorlardı.Kalkış kötü ama gidişte sorun yok diye.1 saat oturdum diyelim,kalkarken bütün kemiklerim sızlıyordu.Evdeki minderlerim yumuşak şimdi rahatım.Bütün bunlar doğuma hazırlık evreleri.Herşeyin bir sebebi oluyor.Perşembeyi bekle istersen.Benim de kontrolüm yarın.Normal istiyorsan karar ver demişti.hala karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…