- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.821
kiloya üzülmeyi bıraktım artık. doktor 15 al en fazla dedi ama ben 18 le kapatırım sanırım sayfayı.
slm kızlar.bizde 37+5 haftalığız.geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğim hala doğum kanalına girmemişti.bu hafta girer dedi doktor.bebek doğum kanalına girer girmez doğum gerçekleşiyormu bilen varmı??bide bende bu ara ağrılar başladı gerçi nst ye nezamn bağlansam hep sancı çıkıyor ama ben hiç birşey hissetmiyordum.fakar bir kaç gündür vajinamda ağrılarr oluyor ama bi anlık gelip geçiyr.birde karnım sertleşiyor.bu bebeğin duruş şeklinden dolayımı yoksa kasılmamı oluyor anlamıyorum.
kiloya üzülmeyi bıraktım artık. doktor 15 al en fazla dedi ama ben 18 le kapatırım sanırım sayfayı.
slmmm kızlar...bakıyorumda hepimizinde aynı şikayetleri varmş..aynen bende sancılardan bitap düşmeye başladım..gece uykuları gitti..anca sabaha karşı uyuyabiliyorum bu seferde malum wc sorunu...nerdese altımı bağlıcam yani sık sık gitmekten hayatım wcde geçiyo...hayırlısıyla atlatadık şu günleri..ama beni en çok duygulandıranda 2 oğlumda benm annemmş gibi bana bakıyorlar..görseniz masaj yapmalar,sofra kurmada,kaldırmada yardım etmeler,ev işimi bile yapıyorlar..''anne sen otur yorulma''diyolar..canlarım benm haklarını ödeyemem..bide onları böle gördümü ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,erkek çoçuk olmalarına rağmen çok çok düşünceliler onları çok seviyorum..allah evlatlarımızdan ayırmasın,güzel günlerini görmeyi nasip etsn hepimize...
Ben simdiye kasar 22 kilo aldim ve doktor abartma iyi kilon diyor
Tabii benim 2. hamilelik oldugu icin biraz daha fazla kilo almam normalmis ama Ben de 20 kilonun ustune cikmam diyordumki
Ilk hamileligimde sadece 13 kilo almistim toplamda
ne güzel. oğulların kaç yaşında? bu da kız olacak sanırım. ne güzel yaa bende çok çocuk istiyorum kalabalık aile filan. ama onları yetiştirende sensin ne ekersen onu biçersin dedikleri olay bu sanırım. kızlarr mutfak halımda su lekeleri var. yıkamada çıkmadı gözüme batıyor. silmemek için direndim ama boş durdukça batıyo bana silsem bi zararı olur mu ya erken doğuma sebep olur mu bu tarz işler yoksa spor yerine geçer mi daha mı iyi yani harektli olmak. siz neler yapıyosunuz son zamanlarda hareketli misiniz?
kızlarrrr...Kızımın pembiş odasının resimlerini koydum cicişler topiğine
KOVA
(21 Ocak - 19 Şubat)
21 Ocak Lider
22 Ocak Bocalayan
23 Ocak Kişilikli
24 Ocak Ulaşılmaz
25 Ocak Kaderci
26 Ocak Faal
27 Ocak Gelişmiş
28 Ocak Dayanılmaz
29 Ocak Kavgacı
30 Ocak Mükellef
31 Ocak Şair
1 Şubat Gönüllü
2 Şubat Kaliteli
3 Şubat Hakiki
4 Şubat Bükülmez
5 Şubat Hatip
6 Şubat Popüler
7 Şubat Ütopik
8 Şubat Müneccim
9 Şubat Canlı
10 Şubat Yürekten
11 Şubat Rahat
12 Şubat Birleştirici
13 Şubat Çevik
14 Şubat Hazır cevap
15 Şubat Mucit
16 Şubat Animatör
17 Şubat Sebatkâr
18 Şubat Dahi
19 Şubat Kâşif
slmmm kızlar...bakıyorumda hepimizinde aynı şikayetleri varmş..aynen bende sancılardan bitap düşmeye başladım..gece uykuları gitti..anca sabaha karşı uyuyabiliyorum bu seferde malum wc sorunu...nerdese altımı bağlıcam yani sık sık gitmekten hayatım wcde geçiyo...hayırlısıyla atlatadık şu günleri..ama beni en çok duygulandıranda 2 oğlumda benm annemmş gibi bana bakıyorlar..görseniz masaj yapmalar,sofra kurmada,kaldırmada yardım etmeler,ev işimi bile yapıyorlar..''anne sen otur yorulma''diyolar..canlarım benm haklarını ödeyemem..bide onları böle gördümü ağlamamak için kendimi zor tutuyorum,erkek çoçuk olmalarına rağmen çok çok düşünceliler onları çok seviyorum..allah evlatlarımızdan ayırmasın,güzel günlerini görmeyi nasip etsn hepimize...
19 subat balık degılmi
selam kızlaarr... gebeliğimin ilk aylarında topikte besyo,birsy,papapa,tuze,meltem belki hatırlar uzun uzun takılıyordum. ama sonra okuduğum düşük vs. haberlerinden çok etkilenip kocamı da bunalttığım için artık internetten bişe bakmaycam diye kendime söz vermiştim.sonrasında 2 ay bir hastalık geçirdim ilaç içeyecem diye direnmemden ötürü bu kadar uzun sürdü. sonra ateşlenince mecburen antibiyotiği dayadılar şimdi iyiiyim şükür tek öksürük kaldı.çoğunuz gibi öğretmenim. 34. haftada izne ayrıldım hastalığımdan dolayı.güya dayanacaktım 37 ye kadar. 2 haftadır dinlendim evde vakit geçirdim ne süper bişeymiş diye diye ev işine verdim kendimi. kadın programı izledim ama artık sıkılmaya başladım. tabi bu arada toipiği hep takip ettim izindeyken. şu an bakıyorum da keşke topiği bırakmasaydım. şimdi ne bebeğimin hangi haftada ne durumda olduğunu hatırlıyorum ne kendi duygularımı yaşadıkalrımı hatırlayabileceğim bi zemin var. günlük filanda tutmadım. bu arada ilk sancımı gece yaşadım. adet sancısının tıpkısının aynısıydı ben ağrılı geçirirdim regl dönemlermi. devamı gelmedi şükür ama bi yusuf yusuf oldum.oğlum henüz doğum pozisyonunda değildi cvumartesi ağla ağğla öyle geçti. hem normal doğum yapamayacağım için hemde zamlanan hastane fiyatını öğrenince açtım muslukları. ama herifim rahatlattı şimdi akışına bıraktım yapacak bişe yok. hastaneye 2500 verecektik yılbaşından sonra 1000 lira zamlanmış. zaten sıkışıktık bende sırf bu doktoru normali desteklediği ve güvendiğim için tercih etmiştim.sezeryan olacaksa hastane yada doktor farketmez gibi bir düşünceye kapıldım.ucuzundan bi hastane bulup değiştirsem mi dedim ama şurda kalmış 25 gün sanırım devam edicem. şimdilik bu kadar kızlar. bu arada bebişim 36 da 49 cm 2770 gr di. kilolu bi çocuk olmayacak sanırım. bende 16 kilo aldım zaten tombiktim baya komacaaan oldum şimdilik benden bu kadar kızlar. bebeğini kucağına alanlarasıra bekleyenlere de heyecanlanıyorum çok.
alem canım bu oğluşlar. benim oğlumda 5 olacak şubatta.sandalyeyi lavobonun yanına koyup bulaşık yıkamaya çalışıyor minik elleriyle. sen yoyulma diyor. tabi çok sık olmuyor bu ama çok etkiliyor insanı. sonrada yoruldun mu , bak herşeyi yaptım ben diyor. afra, tafra, kıskançlıkta yerinde ama olsun, kurban olurum o tatlılığa. maaşallah seninkilerede:))
slm kızlar ben birşey sormak istiyorum hepimizin doğumları peş peşe oldğu için sizden iyi bilen olmaz benim cumartesi gecesinden beri alt ttarafımda ğrım var ama böyle dıştanda içetende el süremiyorum yürümekte zorluk çekiyorum belime ağrıyo sırtıma ani sancıalr giriyo bıçak saplaması gibi acaba doğum belirtisimidir doktorum 1 hafta erken gelebilir diyo 2 haftailerden gidiyo çok canım canım yanıyo kontrolum perşembe günü beklesemmi normalmidir bilemdim sizce ne yapsam kızlr:26::26::26:
Çatı ağrısı olabilir.Bazen insann yürümesini bile engelliyor bu ağrı.O bölgedeki bağ dokular gevşediği için ,kemikler ayrılmaya başladığı için bu ağrılar normal.Ani oturup kalkmalara dikkat et,bi de minderle destekle.Yumuşak olsunki batma hissi azalsın.
canım öncelikle cavabın için tşk edeirm 2 haftadır böyle ağrılarım oluyodu ama alt tarafta böyle olmadı sadece sancı vururdu arada şimdi sürekli ağrı var böyle dokunumuyo yürürken bile zor oluyo dediğin gibi mesela kalkerken oturken gece yatakda dönerken açılma gibi birşeymi oluyo dersin canım sıkıntım çok aslındazaten hızla oturmak ne mümkün eşimden destek alıyrum mesleaçok ıuzun oturduysam kalkamıyorum birden :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?