- Konu Sahibi papatya3459
-
- #38.801
evet canım 1 gun var bdt ye ama ben en gec cuma dogum yapacagım nasıpse
ufff canım yaaa bıde anlasam hangısı gercek hangısı yalancı sancı
aradaki en önemli fark gerçek olanın sıklığının git gide artması. bana 20-30 dak. lara düşerse gel bakalım dedi. 20 hatta 15 dak. kadar düştü, gittim, nst de hiçbir şey yoktu. sonra 20 dak.lardan tekrar 1 saate uzadı aralık. gerçek sancıda iki sancı arası tekrar artmıyor, sıklığı, şiddeti, ve kasılma olan süre artmaya devam ediyor. biz ancak bunları takip edebiliyoruz.dr. mua. edip rahim ağzı kalınlığına gerekirse açılmaya bakabiliyor. yalancı sancılar rahim ağzında silinme ya ya vajinada açılmaya sebep olmuyormuş. ben de 10 gündür bunun takibindeyim. saatte 1 filan kesin oluyor ama tekar 20 dak. lara düşmedi. uzman tv de serap yaltlı mı ne var yalancı doğum sancısını güzel anlatmış. bir bak istersen.
kizlar benim 10:30 da doktor randevum var. bakalim ne diyecek. hemoroid sorunumu da soylecem. bu kaar az kalmisken edir bu cektigim. tuvalete gitmek bir iskence oldu.
canım bende bi kere suyum geldi sanmıştım.doktorum muayene etti ne su ne idrar dedi rahmin salgıladığı bi salgı.bazen anlamlandıramadığımız durumlar olabiliyor
bende sezeryan olucam hipp markanın ki var bende de hastaneye götürcem ne olur ne olmaz dieküçük su ısıtıcımız var onuda her hastaneye yatışımda götürmüşüzdür onuda alıcam kaynar su belki mama için lazım olur:26 zamanlar gördüğüm kadarıyla bebeğine mama verecek anneler serviste gecenin bir yarısı kaynar su arıolardı genelde biz veriyorduk cihaz olduğu için o yuzden çok dua almışızdır
geçenlerde bir arkadaşda süt artırmak için şey demişti.. hastane de nerde banyo yapıcaz ki bide benim yattığım hastane devlet oluncao koşullarda bir havluyu iyice ısıt sıcak sıcak göğüslerine bastır dedi sütün gelmesine yardımcı oluyormuş mesela banyo yapıncada süt geliyor nedeni göğüslere sıcak suyla buharın teması havlu bencede mantıklı geldi hastanede bende öyle yapıcam inş...
sertleşmeler doğum sancısı deniyor ama bende anlamadım gitti bu hafta sürekli su geldi durdu belirli aralıklarla idrar olmadığı kesin tutamadım ama acile gittim dün ebe bi kağıtla kontrol etti benden su alarak bebeğin suyu olmadığını söyledi ama o sertleşmeler yüzünden yürümem imkansızlaşıyor
neyse kızlar ben yatayım geç oldu yarın çok önemli bir randevum var ağdacıyla
psikolojimi rahatlatmam lazım ilk tecrübem olacak :) herkese ii geceler...
cnm sen doktorları kafana takma inşallah sağ salim
dünyaya gelir bebeğin, ne kadar çok araştırırsan kafan o kadar çok karışır
rabbim herşeyin en hayırlsını bilir sen içini ferah tut.
Kizlar ayaklarim o kadar feci sismiski resmen Hobbit ayagina donmus. kendimi cok cirkin hissediyorum
Selamlar kızlarr..çok yoğun geçiyor günlerim valla, kahvaltılar gece oturmaları derken zaman geçiyor allaha şükür :)) odamızıda bu hafta sonu bitirdik kocişle..çok şirin oldu pembiş pembiş :)) son iki eksiğimiz kaldı pembe post paspas ve varolan avizemi değiştirmek için 8 tane pembe damla taşabişim de isimli aynalardan almış bana perili falan :) kargoyu bekliyorum bugünde.. Şuan herşey yolunda Allahıma şükürler olsun:) Kızıma kavuşmak istiyorum artık
Kızlar ya sabahtan beri şiddeti aynı adet sancim var hep aynı şiddette sızlıyor ... Yalancı mi bu ... Ilaç iccem parol o derece normaladet sancısı gibi.... Akşama dr kontrolün var net ye falan baglar mi hiç baglamadi daha... Ayyy oluyorum gelmez di mi bu çocuk
nagiii hatırladum seniiii. resimlerini ekledin mi odasının hadi ekle de gezelim.benimki tam oda olmadı kocamın çalışma masası bir yanda benim koşu bandım bir yanda. azcık uyduruk oldu ama idare etsin nasıl olsa anlamaz şimdilik.
slm kızlar.bizde 37+5 haftalığız.geçen hafta kontrole gittiğimde bebeğim hala doğum kanalına girmemişti.bu hafta girer dedi doktor.bebek doğum kanalına girer girmez doğum gerçekleşiyormu bilen varmı??bide bende bu ara ağrılar başladı gerçi nst ye nezamn bağlansam hep sancı çıkıyor ama ben hiç birşey hissetmiyordum.fakar bir kaç gündür vajinamda ağrılarr oluyor ama bi anlık gelip geçiyr.birde karnım sertleşiyor.bu bebeğin duruş şeklinden dolayımı yoksa kasılmamı oluyor anlamıyorum.
:)) ekliyeceğim canım ..bende öyle takım falan almadım zaten dediğin gibi daha ne anlıyacaklar ,şimdilik ortamı ayarlayalım biz çocuk odası kıvamında sonra kendileri seçer :)) çekeyim şimdi de ekleyeyim :)) sende sıkma kendini rahat bırak bakalım kiloymuş bilmem neymiş salll gitsin herşey olması gerektiği gibi oluyor zaten...:) üzme bakalım bebişi sen öyle :)))
bebeğim ters duruyor benim ve dediğin şeyler bende de oluyor pozisyondan değildir o zaman. doğum kanalı meselesini bilmiyorum çünkü benimkinin öyle bir niyeti olmadı kafası solda sanırım tersde değil yan bizim oğğlan.ama kanala girer girmez doğmaz sanırım. bebeğim kanala girmiş diyenleri duymuştum. ama istirahat etmeleri gerekiyor sanırım kanala girdiyse..karnın sertleşmesi bende tam emin değilim ama sanırım çocuk kendini yitiyor poposunu filan.yoksa onlarıda sancı gibi mi düşünmeliyiz?cahillik ne kötü yaa. inş 2. bebeklerimizde daha bilgili olucaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?