- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.581
Merhaba kızlar 14 subat saat sabah 5 de kızım deniz bize hediye geldi. 3600g 51cm masallDah saglıklı. Normal dogumla dogdu benim cok dikisim ve acım var biraz parcalandım. İyi hissettigimde dönücem aranıza cunku oturamıyorum hic. Dogurmayan arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum. Dualarım sizlerle sizinki kolay gecer umarım.
Eki Görüntüle 633752
Bu da kızım DENİZ
peki şöyle bir anket yapsak; normal doğum isteyen anne adayları bdt geçmişse suni sancıyla mı doğumun başlatılmasını tercih edersiniz yoksa sezeryan doğumu mu tercih edersiniz??? yoksa 41. haftayı doldurmayı göze alır mısınız???? çok kafam karışıkkkk :44::44::44:
ne zamandır giremedim arkadaşlar, sizleri çok özledim. 7 şubatta doğum yapmıştım biliyorsunuz pazartesi günü kontrolümüz vardı sarılık oranı çok yüksek çıktı, emzirme problemim vardı zaten bebişim beslenemeyince sarılık oranı yükselmiş çok üzüldüm çok kötü bir gündü hemen mama takviyesi yapıldı ve sütümü sağarak verdim bu hafta boyunca hergün kontrole gittik ve en son dün artık sarılık oranın düştüğü ve 7 günü doldurduğu için yükselmenin olmayacağı söylendi çok sevindim.. ama doktorum artık sütümü sağarak vermek yerine meme vermemi söyledi ara ara vermeye çalışıyordum zaten ama baya zorlanıyorum emzirme konusunda göğüs uçlarımda çok çatladı Meltem abla yazmıştı burada sanırım kako yağı onu sürdüm çok faydalı sizlere tavsiye ederim.. uykusuzluk sorunumuz var bu günler geçse doğum hikayemi yazmayı çok istiyorum umarım bunun için gecikmem..
doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Baharcım pazartesiyi bende sabırsızlıkla bekliycem ve dua etcem inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine..
Arkadaslar 13 subat 13:10 sezeryandogum yaptim.bugun ogle taburcu oldum.kayinvalidemgildeyim.yarin evime gecicem.dogum yapacaklarin allah yardimcisi olsun.sukur rabbime binlerce....atlattim ve cok sukur iyiyiz.ayrintilari eve gecrikten sonra paylasicam.
sagol teyzesıoyyy şunlara bak kafa kafaya vermiş iki yakışıklı maşallah ya :*
sagol teyzesı
canım aklım sende kalıcak haber ver dogumdan sonra , hangı hastanede yağacaksın dogumu , gecenlerde seda senı sordu bana
anaaammmm ne kadar çirkin bişey meltemmm bu yaaaaaa tü tü tüüü maşallah rabbim nazarlardan korusun ya poza da bak yesinler
tam keyıf adamıyız bızzzzayyy yatışa bak şunun ya tam keyif adamıMeltemin karnında yaşadığı konfora alışmış, dışarda da yaylanarak yatıyor
ege de mi 9 eylul demi canım?izmir dıye hatırlıyorum senı dogru dımıseda hep aklıma geliyo inan ki canım ya allah sabır versinn ben fakültede yapıcam dogumu inşallah dedikleri gibi sabahtan alırlar da doğuma beklemem bide oralarda bu kadar korku yetiyo zaten rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..sıkıntı var diye özel dogumu kabul etmedi dogumdan sonra sevk edilir yine fakülteye dedi bizde bide yollarda oyalanmayalım diye madem fakülte de olsun dedik inşallah geciverir zaman cabucak da yazarım yine..sedaya da cok selamımı iletirsin canım dua ediyodur eminim bizim için oda
ege de mi 9 eylul demi canım?izmir dıye hatırlıyorum senı dogru dımı
aaaaaaaaa ben senı ızmır sanıyordumncanım bursada'yım ben uludağ üni.de yapıcam dogumu kısmetse
aaaaaaaaa ben senı ızmır sanıyordumn
rabbım ınşalla ıyı haberlerle donfurecek senı buraya
benım ıcınde ısır kocamannnnn ama popodan en dtlu yerı orasıııııinşallah canımmm inşallah cok istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun yapacak hiç bişeyim kalmadı dua edip beklemekten baska...inşallah sag saglim alıveririm oğluşumu sen gör bak ozaman nasıl ısırcam onuuuu
canım asla olumsuz dusunme pozıtıf oluucaz dua edıcez dualarla duruyor bu gokyuzu yerınde hergece senın ıcın dua edıcembu siteye oğlum için girdim bu 1-2 aydır daha önce varlığından dahi haberdar olmadığım onlarca temiz kalpli insanla arkadaş oldummm oğluşumun sayesinde..en azından bunun için bi teşekkür amaçlı bari göreyim demiinşallah rabbim dermansız dertlere düşürmez kimseleri
cok sagol canımmmm agzına saglıkknazar degmesin diye okudum ruzgar beye :) masallah tombik yanakliya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?