2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

canım cok tatlı DENİZ bebek masallahhh

ya canım aynı durumdayız sanırım bende normal bekliyorum ama bizim kız gelicek gibi değil bende pazartesi kontrolum var ama doktorum en son cuma dedi yani 22 şubat oluyo ozamanda suni sancıyla başlatılcak doğum eğer olmazsa en son sezeryan dedi ama bende kendi sancılarım başlasın istiyorum korkuyorum suni sancıdan

canım cok sagolll inşallah hayırlısıyla dönmek nasip olur banada Allah yardımcımız olsun hepimizin

cok sükür atlatmışsın canım sevindim darısı başımıza bekleyen bizlerin :))

sagol teyzesı

canım aklım sende kalıcak haber ver dogumdan sonra , hangı hastanede yağacaksın dogumu , gecenlerde seda senı sordu bana

seda hep aklıma geliyo inan ki canım ya allah sabır versinn ben fakültede yapıcam dogumu inşallah dedikleri gibi sabahtan alırlar da doğuma beklemem bide oralarda bu kadar korku yetiyo zaten rabbim yüzümüzü güldürür inşallah..sıkıntı var diye özel dogumu kabul etmedi dogumdan sonra sevk edilir yine fakülteye dedi bizde bide yollarda oyalanmayalım diye madem fakülte de olsun dedik inşallah geciverir zaman cabucak da yazarım yine..sedaya da cok selamımı iletirsin canım dua ediyodur eminim bizim için oda

ege de mi 9 eylul demi canım?izmir dıye hatırlıyorum senı dogru dımı

aaaaaaaaa ben senı ızmır sanıyordumn
rabbım ınşalla ıyı haberlerle donfurecek senı buraya

inşallah canımmm inşallah cok istiyorum ama hayırlısı neyse o olsun yapacak hiç bişeyim kalmadı dua edip beklemekten baska...inşallah sag saglim alıveririm oğluşumu sen gör bak ozaman nasıl ısırcam onuuuu

bu siteye oğlum için girdim bu 1-2 aydır daha önce varlığından dahi haberdar olmadığım onlarca temiz kalpli insanla arkadaş oldummm oğluşumun sayesinde..en azından bunun için bi teşekkür amaçlı bari göreyim demi inşallah rabbim dermansız dertlere düşürmez kimseleri

canım asla olumsuz dusunme pozıtıf oluucaz dua edıcez dualarla duruyor bu gokyuzu yerınde hergece senın ıcın dua edıcem

Kızlar doğum izni artıyormuş,hepimizin gözü aydın olsun.Bu arada triptofanımı gören duyan bilen var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…